182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
PS -
fótósopp -
sztem fake -
Ezmiez? 

-
A második év mindig a legnehezebb, meg lehet nézni pl. az NBA-ben szinte mindenkinek visszaesést mutatnak a sophomore statjai a rookie évéhez képest. Pláne nem nehéz visszaesést produkálni egy olyan szezon után, aminél kb. csak egy VB cím lehetne jobb teljesítmény... -
Persze, mert a vicces meklárenesek még a rajt gombot is áttették neki a másik oldalra Bahrein-re
-
Nem mondott újat. -
G_ArchAngel #63332 Kimi szerint a McLaren miatt gyenge Hamilton -
sok fontos info és érdekességek -
Aha:) -
plussz hűtő oda befér
talán a fékeket is hűti
és leszorító erőt is termelhet
és a levegő is gyorsabban áramlik ott -
Arról van elképzelésetek, hogy ez miért jobb így? Most átvezetik az orron a levegőt és akkor jobban odatapad?
-
Zóanagyvarázsló #63327 Tényleg? Nem tudom mennyit kínálhatott neki a McLaren, de annyit keres, mint Hamilton, és még ki is kellett volna vásárolni. -
Zóanagyvarázsló #63326 Jó, de ha Fisichellában meg láttat Briatore, akkor mégiscsak szüksége lenne egy szemészre... Ő is csak kiscsapatban tud alkotni.
Mellesleg nem tudok róla, hogy kifejezetten elhajtották volna a Renault-tól. Egyáltalán mielőtt ez megtörténhetett volna, már szerződést kínált a Toyota, még az idény vége előtt váltott. -
"ha az autót nem számítjuk"<->"hamilton csak a kocsi miatt jó"

-
-
Rainkönnen Hamilton Kubica és Nico aki most kiemelkedik sztem
ha az autót nem számítjuk
amúgy sztem hamilton csak a kocsi miatt jó -
Lehetetlen felállítani Top3at:) Sok a jó pilóta sőt mindenki szinte jó, dev annak nagyon jók ők a Vbk... sajnos az autó ebben az egyik fő szempont. -
amúgy sztem Nico Rosberg a szimpatikus nekem
kitart a süllyedő hajó mellett is
pedig sok nagy csapat átvenné több pénzért
jó pilóta sztem a legjobb 3-be bent van -
Mert Briatorre, Dennis, Todt tudta mindig is hogy kikben lát Vb esélyt... Trulli-ban nem láttak, hozzáteszem énse hiába jó pilóta. -
szerintem Glock ahoz képest,hoyg ez az első éve nagyon jól szerepel,Trulli meg tényleg nagyon ottvan,nem értem régen miért őt rugták ki renaultól,és miért nem Alonsot(akkor aszem Trullinak több pontja is volt),lehet most ő lenne a kétszeres vb:) -
Glock-nak még meg kell szoknia az autót... egyenlőre Trulli az aki főlényesen jobban szerepel, hozzátéve hogy a legjobb dolog ami történt a csapatta az Ralf távozása volt:), hiszen most Trulli az első számú és mióta az ő tanácsait fogadják és a kocsit őfele fejleszteik jobban is megy a szerkér. -
sztem ralph shumi hátráltatta őket :D -
tavalyhoz képest szerintem nagyot fejlődtek,és mind két pilóta jól nyomja -
toyotáról mi a vélemyényetek
talán idén menni fog nekik? -
madmanic #63314
-
[jelentkezik] -
nah ez ide nem kell...
vagy szeretnél még 2 háromszöget? -
ki nem szarja alonsot meg a rönyót!
:D -
mi a faszt nem értetek ezen?!-.- alonso így hozta a 6 tizedet a csapathoz
-
/ásít
Azzal a J-damperrel kezdtek már valamit, vagy ettől a szárnytól várják a megváltást? -
A kép lényege hogy módosítottak az első szárnyon:) -
nem tudtam mit kell nézni
alap
a bmw feliratot néztem :P -
Most kelt fel a téli álomból:), lényegében már mindenki ilyen szárnyat alkalmaz... Toyota, Red Bull, Toro, Williams, Renult, McLaren... -
ezt miért mondod? -
mekláren-Ferrari-Renault -
McLaren-Renault?:D -
-
A BMW Sauber pilótája, Robert Kubica kapja idén a Lorenzo Bandini Trófeát, amelyet 1992-ben osztottak ki először. A lengyel versenyző a Monacói Nagydíj előtt egy héttel veheti át az elismerést.
Lorenzo Bandini a Ferrari versenyzője volt, aki 1967-ben a monacói futamon szenvedett balesetet. A pilóta autója kigyulladt, Bandini testének hetven százaléka megégett, majd három nappal később a monte-carlói kórházban belehalt súlyos sérüléseibe.
-
A Honda még dobbant egyet
reméljük nagyot ;)