FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fülüke
Fogadjunk hogy nem Schumi nyer?

De k*rvajó géped van istenem....

Ilyen meleg palyan nem lehet 1 kiallast csinalni. Gyuszi mar almodozik hogy Alonso 1 kiallason van.

Liuzzi Midland-ben ül??? Hülye ez a Palik

http://gaborszantai.co.uk/

Remélem jól megetetik Todték a csigazabálókat...

Palikek nem tudjak elhinni hogy talan jo autot csinalt a Ferrari?

gabber_saviola
Palik: gyuszkó-muszkó

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

desigo
43 körre tankoltak <#wow1>
ennyire rossz, unalmas futamot évek óta nem láttam, remélem Imolát kiveszik a versenynaptárból...😞

desigo
<#boxer>
Palik/Coli fele Alonso onanizalast hallhatjuk 😛

gameplusz
Loál. Kíváncsi leszek erre a futamra ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

RelakSfromhome
XD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
Yuji "nekimegyek" Ide:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Fogadjunk, erre fogod fogni, ha Schumi nem gyõz? 😉

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
a uccsó japán csóka

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
idõ

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ki az az ide?

RelakSfromhome
mint Kamikaze? 😄

RelakSfromhome
Mivan? Versenyeznek a Safety Car-ok? 😄

Punker
Ide jövõre biztos élcsapatnál lesz 😊

desigo
😄
Bassza meg 😞 A hulye Ide elkurja Sumi taktikajat 😞

semmi baja se lett 😄 aszittem meghalt...

akyyy
szééééééééép😮OOOOOOOOOOo

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kulabácsi
úúú vazze

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Punker
banyek mekkorát eshetett <#wow1><#wow1><#wow1>

RelakSfromhome
Albers-t szépen kilökték O_O

UUUUUUBAZZZEGGGGGG

desigo
Albers tetõ <#wow1><#wow1>
Punker
Eger, 1 órája itt is jó idõ volt rövidgatyóban voltam szavazni meg kajáért, erre jég lett belõle 😞

desigo
Hol laksz te?
Itt 1000el süt a nap.

Szegény Button még a felvezetõ körben sem tud startolni😞
Ayrton Senna R.I.P....

Punker
én azt mondtam ott legyen jégesõ, erre itt szakad, a net meg a tv hol elmegy hol visszajön 😞

desigo
Végre van már Palik😊
desigo
nemsoká go😄
Üzemanyag visszatöltesek.
lehet szamolgatni a taktikat.Ugy latom Kimi,es Webber jart csak jol,Sumi -1,Alonso-2. Ejnye,ejnye,ennyire nem figyeltek a fiuk?
Melyiket,a,tavalyit?
remélem michael hozza az imolai formáját

kevesebb mint 2óra még a versenyig

Most melyik?😛

Gyocsika
HAJRÁ SCHUMACHER!!!!!!!!!!!!

Abban remenykedem,hogy ha nyer is Sumi,de legalabb jo verseny legyen.
Istencsászár
Vili hogyjött a képbe? Nagy az esély rá hogy ma látni fogsz ilyet😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Régóta várok egy olyan küzdelemre, amit egy Fernando-Kimi párharc hozna.

Ez kell a F1-nek, nem Villeneuve!

A medve nem játék.

Istencsászár
Azér várjuk meg a végét... Rönó a legjobb 1enlõre fölényesen!, azt hogy a Ferrari mit alkot ezen a pályán 1 dolog, de majd a következõ pályákon mit fog az 1 másik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én nagyon szeretném, hogy elmenjen a haldokló McLarentõl - ezt mondom McLaren szurkolóként!

többet érdemel ez a srác, minthogy örök 2. legyen... (csapaton beül elsõ lenne Alonso mellett is, csak az autója impotens)

Istencsászár
ha nem állnak vele kapcsolatba, akkor nem is folytathatnak vele tárgyalást...

„Ha valaki tárgyalna vele a Ferraritól, biztos, hogy nem mondanám el most maguknak.”

ellentmondás...

Istencsászár
"„Nem tudom megerõsíteni ezeket a híreszteléseket. Nem igazak. Sajnos nem állunk kapcsolatban Kimi Räikkönennel."

ennyi.

Montezemolo: (Még) nem szerzõdtettük Räikkönent
Az elmúlt héten Heinz Prüller arról írt a Kicker sportmagazinban, hogy Kimi Räikkönen már biztosan a Ferrarinál folytatja pályafutását 2007-ben, szerzõdése „golyóálló, bombabiztos”. A neves Forma-1-es újságíró és kommentátor azt is állította, hogy a maranellói csapat az imolai hétvégén fogja ezt bejelenteni. Nos, erre eddig nem került sor, sõt Luca di Montezemolo elnök azt is tagadta, hogy már aláírt szerzõdésük lenne a finnel. Igaz, ezt meglehetõsen sajátos módon tette, s nyitva hagyta az utat a további spekulációk elõtt.

„Nem tudom megerõsíteni ezeket a híreszteléseket. Nem igazak. Sajnos nem állunk kapcsolatban Kimi Räikkönennel. Csak a kínai dobogón találkoztam vele.” – mondta, de sokat mondóan hozzátette: „Ha valaki tárgyalna vele a Ferraritól, biztos, hogy nem mondanám el most maguknak.”

Montezemolo arról is beszélt, hogy az elkövetkezõ néhány hétben eldõl Michael Schumacher sorsa: „Nem helyezzük Michaelt nyomás alá. Tudja, hogy nagyon örülnénk neki, ha folytatná. Ha úgy dönt, hogy abbahagyja – és ezt csak õ döntheti el -, akkor egyrészrõl nagyon szomorúak leszünk, másrészrõl azonban meg fogjuk érteni, hiszen az életben egyszer minden véget ér.” – mondta a Scuderia elnöke - „Úgy gondolom, hogy már nem sokáig fog várni. Az elkövetkezõ hetekben meg fog születni a döntés. Ha meghozta a döntését, akkor fel fogja velünk venni a kapcsolatot. Biztosan nem fog a döntésével Monzáig várni, hanem hamarabb meghozza.”

Montezemolo úgy véli, hogy ha Schumacher a folytatás mellett dönt, akkor az egyben azt is jelenti, hogy nem öregedett ki: „Biztos vagyok abban, hogy nagyon versenyképes lesz, ha folytatja. Ha úgy dönt folytatja, akkor azért fog úgy dönteni, mert fejben is elég fittnek érzi magát, nemcsak fizikailag. De ezt nem tudom garantálni, ez csak tõle függ. Még egy pár hetet várnunk kell.”

Ami Räikkönent illeti, a Ferrari sosem csinált abból titkot, hogy érdeklõdnek a finn versenyzõ iránt. Mint ahogy Valentino Rossit is lehetõségként tartják számon: „Kimi fantasztikus pilóta és ugyanez igaz Rossira is a motorosok között.” – fogalmazott Montezemolo – „Nekik kell meghozniuk a döntést. Räikkönen fiatal, gyors, a Forma-1 két vagy három legjobb versenyzõje között van. Jelenleg a McLaren versenyzõje, így remélem idén nem lesz túl sikeres. Ami a következõ szezont illeti, még tényleg nem tudjuk. Várnunk kell.”

<#idiota>