FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.07.27. 21:40:45
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az F1-et követők milyenségéhez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy néha itt a topikban is vannak érdekes vélemények/megnyilvánulások, de ami ma a Boxutca Facebook oldalán ment a kommentekben azután le kellet zuhanyoznom, hogy ne érezzem magam mocskosnak. Félelmetes a sötétség ilyen fokú megnyilvánulása. És mindezt valódi névvel, fényképpel büszkén felvállalva... <#bdead>#bdead>
csúcson ....Egy árva vb címe van, amit mindenki százszor inkább Massának adott volna .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.27. 20:15:20
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem tudom hogy a következő generáció, mármint az említett 'elkorcsosult' milyen lesz, de a jelenleginek nincs semmi amire domboríthatna az biztos.
Pedig apák, vagy nagytesók...de nem látják a saját hibájukat, csak azt hogy ááárgh Hamilton már megint hogy viselkedik, és csak a legprimitívebb ösztönökkel nyomják, és alakítják a hangulatot egy olvasni már tudó fiatalnak is.
Egy pillanatig sem foglalkoznak mások érzéseivel. Ennyi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
1. fiatalon szeretett meg, bár még versenyzett a kedvence, mert valamivel kiemelkedett a többiek közül egy nem túl jó/túl jó autóban
2. a tudása alapján szeretett meg akkor, amikor már pont nem versenyzett a kedvence, de még volt olyan "hülye" és lelkes, hogy keressen magának kedvencet, hogy nézze ezt az "unalmas baromságot", ahol 22 hülye kerget egy labdát ..., ja nem, az egy másik, de itt is kb. ez van: az autóversenyt vagy szereti valaki, vagy nem. Ezt "csak nézni" max. úgy lehet, hogy közben elalszol alatta ... 😊
3. a saját fiatalságában is képes lett volna érte rajongani, és így most is az illetőt választotta (közülük kerültek ki nagy számban az esetleges Andretti, Hill és Villeneuve rajongók is)
4. van olyan tulajdonsága ami amikor megszerette kiemelte a többi közül (pl. esőmenés, minden futamon pozíciótól függetlenül odatette magát)
5. a média azt mondja, hogy ő a nagy reménység, őt kell szeretni (még ha két év múlva hallani se hallunk róla)
6. egy versenyzőt szeretett, és az utódját is megszerette
7. kedvenc csapata van kiskora óta, melyben tök mindegy ki a pilóta: szereti
8. utolsó helyen persze ott lehet a viselkedés, pl. hogy vki valakit a viselkedése alapján szeret meg a F1ben, de nem ez a jellemző, hacsak nem lásd amit leírtam, hogy bizonyos motívumok vonzzák a bizonyos motívumokért rajongókat. Ez lehet irányultság, bőrszín, trendy életmód, egyebek, és sokat nyom a latban a nemzetiség is.
De egy 12 éves fiatal elsőre biztos nem Alonsot fogja választani a McLarenben, hacsak nem spanyol, nem Spanyolországban vagy annak csatolt részein él, vagy a családban nem mindenki Alonso drukker. Hanem pl. olyan (jó) nőkkel jár, akikkel legszívesebben ő is járna. Vagy "jól nyomja a legtöbb médiafelületen a vakert", esetleg olyan fosom cuccot visel/használ/játszik amit ő is.
Pl. ha a mostani Hamilton viselkedését nézzük, egy meleg, egy trendi csajszi, egy bulimániákus benne találja meg az első kedvencét (és addig míg nyer, tuti marad is kedvenc). Button visszavonulása óta egy brit szintén. Egy hatvan éves brit vagy amerikai fekete bőrű férfi biztos nem a német Vettelt fogja első kedvencének válaszani ... Egy 60 éves fehér, F1et látott vagy sose látott finn szintén nem ...
Viszont leszokhatnál arról, hogy kapásból ostobának állítsál be valakit, csak mert tőle nem a te kifinomult baromságaidat olvasod vissza, különösen az évek során leírt fika kommentjeid alapján amit Vettel és Kimi kapcsán leírtál.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.27. 18:18:10
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem tudom melyik kommentátor volt (hang alapján nem ismerem fel őket), de a következőt mondta mindkétszer (felvétel?): "mikor Barichello leszorította Schumacher -t"..... <#falbav>#falbav>
Ha felvétel, akkor nem lehetetlen, hogy a többi főcímnél (FP3, kvalifikáció, verseny) is hallható lesz...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én személyesen falra mászok a stílusától, de értem miért szeretik sokan valamint baromi jó versenyző, ezt nem veheti el tőle senki.
Az oszobasagnak nincs hatara ebben az ostoba orszagban.....
Hamilton alapból egy megosztó figura, jól látszik hogy nem mindenkinek szimpatikus 😄 Ezzel nincs semmi baj, amíg valaki nem lép túl a szerepén.
A média meg rázza a kolompot ezerrel, pl:
- kérdés: Lewis, elképzelhetőnek tartod hogy a tempóddal belehajszoltad a hibába Vettel-t?
- válasz:
„Tudnom kéne, miről beszéltek a rádión. Ha folyamatosan közölték vele a különbség alakulását, akkor így lehetett. De nem tudom, hogy így volt-e, ezért nem lenne fair ítélkezni. De akkor mindannyian nagy nyomás alatt voltunk”
válasz nekünk tálalva:
Lewis Hamilton inkább csak szerette volna azt hinni, hogy ő hajszolta bele a hibába Vettelt, ám kijelenteni ezt nem merte. „Tudnom kéne, miről beszéltek a rádión. Ha folyamatosan közölték vele a különbség alakulását, akkor így lehetett. De nem tudom, hogy így volt-e, ezért nem lenne fair ítélkezni. De akkor mindannyian nagy nyomás alatt voltunk” – jegyezte meg, talán arra is utalva, hogy ez nem lehet mentség ellenfele számára.
Mert ez a jó mindenkinek, végső soron Hamilton-nak is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nyilván nem egy 60 éves rajong Hamiltonért, hacsak nem homokos vagy néger, ill. nem egy 12 éves Raikkonenért, hacsak nem finn.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.26. 06:37:24
Sajto/ujsagiro szempontbol "kellemetlen" volt ez a nehany nap, nem lehetett tudni semmit, es sokan elkezdtek "osszeeskuves elmeletezni", miert valtjak le, rugjak ki, ment el, ki kit nem szeret stb.
Allitolag(!) egy valmutet kozbeni/utani komplikacio, es Svajcban, nem a Janos korhazban. Azert ez is durva. Ebbol is latszik, az orvostudomany meg messze nem szazas, hiaba a penz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem mintha számítana, de Wéber Gábornak adok igazat. Ez a szabályok szerint 5 mp-es bünti.
Ez egy sikeres formula ahogy látjuk, ennyi. Kimi, aki kétségkívül jóval kedveltebb 1 milla alatt van uezen az oldalon ahol a nem kedvelt Hamilton 6.8milla.
..és tuti nem a kutyás képei miatt, szal akárki is csinálja, akár maga, vagy egy profi csapat, jól kavarják a kártyákat, mert az ismertsége és a hírértéke növekszik és ez mind pénz.
tök mindegy hogy szimpi vagy sem, ebből a szempontból nincs jelentősége,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha egy versenyző kiforgatásáért 5 mp jár, akkor ezért nulla. Nincs itt semmi látnivaló 😊))
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mondjuk nem lett volna az a box be vagy ne be zűr, akkor is ment volna a rinyálás, hogy mekkora mázlija volt, a SC miatt nyert, mert a csapat nem engedte Bottast hogy megelőzze ... stb.
Ez a fórum csak arra jó. hogy az ember kikapcsolja a számítógépet, és kimenjen az utcára. Ott bár látni valami szépet és értelmeset is néha.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
17:30 F1 - Boxutca Magazin (M4 Sport) ÉLŐ
Július 27, péntek
10:50 F1 - 1. szabadedzés (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
14:50 F1 - 2. szabadedzés (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
19:45 F1 - Boxutca Magazin (M4 Sport) ÉLŐ (30 perc)
20:15 BOXUTCA ONLINE (m4sport.hu) ÉLŐ
Július 28, szombat
11:50 F1 - 3. szabadedzés (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
14:30 F1 - Időmérő edzés ((M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
Július 29, vasárnap
10:05 F2 - 2. futam (M4 Sport, m4sport.hu ÉLŐ)
10:45 F1 – Paddock beszélgetés (M4 Sport, m4sport.hu ÉLŐ)
11:20 GP3 - 2. futam (M4 Sport, m4sport.hu ÉLŐ)
14:25 F1 – Futam (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
Per Aspera Ad Inferi.
jajne...bar strollban egy dolog ami pozitiv, hogy neha mutatjak a testveret is 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Minden palya ezzel sziv. Kiveve, aholallami tamogatasok (is) vannak. Olaszoknal is ezen megy a fesztival, mert Monza tortenelmi helyszin, allami tamogatast is kapnak, igy ebbol Imola is rendezhetne versenyt, de nem, Monza bebetonozta magat😊