FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem szeretem a finneket:s

[Jakuza]
Ugy tunik mi vagyunk az ertelmetlenebb emberek, csak o van egyedul. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
már bocs de szerinted ez a 2 embert mit csinált az uccsó fél órában? te tényleg nagyon negatív ember vagy.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Az jó volt <#nevetes1><#nevetes1>
RelakSfromhome
egy biztos: Monaco-ban szinte lehetetlen elõzni (tekintve, hogy két autó nem fér el egymás mellett ^^), de azt nem szabad bántani, mert egy színfolt a versenyen 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Öltönyösök milyet ugrottak 😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nearo
remélem nem, mert évek óta drukkolok a Mclaren finn pilótáinak...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Rendben az én értékítéletem más, mert én azért ülök le a TV elé, hogy VERSENYT nézzek! Elnézést kérek...

Mindenesetre értelmesebb emberek felfogják, hogy az ilyen pályáknak nincs létjogosultságuk, akkor, mikor több ország van várakozó listán, hogy jobbnál jobb pályának/futamnak adjanak otthont...

http://gaborszantai.co.uk/

hát tény hogy az utsó 20 kör csak ferrari volt engem pl érdekelt volna a Raikonnen is ott a vége felé bár massát nem tudta megelözni.Amúgy ez a pálya adottságinak köszönhetö és Schumi gyözelme is.Más pályán renault simán megelözte volna sztm

sokszor lesz ez még igy

nagggyon sokadszor hallom a német és olasz himnuszt egymás után de még mindig nagggyon jo ezt hallani😊😊😊😊

nearo
azon kivételes versenyek egyike, amikor Monty elõbb végzett, mint Kimi...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hat ez is nagy meccs volt,jo volt a errari,de jo volt ismet a Renault is,de hogy Monty hogy lett harmadiknem ertem.
nearo
hát,sztem az elõzõ jobb volt...

Schumacher szépet ment ma😊 jo volt látni h versenyképes a ferrari😊

Punker
na mostmár tényleg hagyd abba plz ezt a dühöngést mert eddig ez volt az év futama!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én Alonsora mondtam egy jó szót is bármikor?

Ne sértegess légyszíves...

Az közvetítõ cég szép bírságnak nézhet elébe: a tavalyi csapat VB-nem megfelelõ sorrendnek megfelelõ arányban kell mutatni a különbözõ csapatokat...

Ferrari és Renault vitte a közvetítés 80%-át, Honda 10%-ot, többiek a maradékon osztozhattak, remélem örökre kiveszik ezt a szar villamospályát a versenynaptárakból...

nearo
hát az úgy van, hogy az erõviszonyok kiegyenlítettebbek, mint két éve...

[Jakuza]
Erdekes elozo evben meg pont az ellenkezot allitottatok, hogy milyen frenetikusan versenyzett Alonso es lehet elozni a palyan.
Legalabb konzekvens maradnal.
Ez egy fantasztikus kuzdelem volt.
A tobbit pedig belehet fejezni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Uraim, szvsz egy igazi forma1 versenyt volt szerencsénk látni...

RelakSfromhome
Azért az hogy van, hogy csak a 13.-tól vannak lekörözve az arcok? Tavaly elõtt már a 2.-3. is le volt körözve <#idiota>

nearo
Sumi szinte ugyanazt csinálta, mint tavaly Alonso... bár ezt lehet, nem kell említenem

Hülye Palik: Nyíltsisakos küzdelem....

na igen, egy olyan pályán, ahol lehetetlen elõzni, nagy kaland volt megõrízni a poziciókat - elõzés csak a boxban volt...

desigo
Majd a hungaroringen...
briatore😊))))

desigo
Eddig tartott a jó kis banner <#rinya>
menj el és mond el nekik személyesen, bye 2hét múlva 😄

nearo
3., 5. az összesen... 10 pont...

szevasztok...

desigo
Grat Schumi és Alonso is!
na megynerte

RelakSfromhome
Igen, az. Úgy kéne, hogy 10-9-8-7-6... a 10. helyezettig 😛

Punker
Monty hogy lett 3.? azt hittem már rég kiesett 😊

RelakSfromhome
1 kérdés még nyitva maradt: Vajon kibír ez a Ferrari 2, azaz kettõ darab versenyt? Ha nem, cseszhetik. Ha igen, akkor Schuminak van még1 világbajnoki érme

nearo
jó, de a csírát kihagyhattad volna...

Punker
ja ja az új pontrendszer szemétség.

már neki rossz a gumija!

én is

RelakSfromhome
Alonso mintha jégen menne O_O

Punker
nem mert ott sérültek vannak, én az ilyet szeretem mint az elsõ körben, mikor rongyá töri és kiszáll autógrammot osztani 😊

nagyon csúszkál?!!

nearo
nem okoskodok, csupán elmondom a véleményem

sumi tud valamit, a többiek megmagyarázzák....

Francokat. 2 ponttal kap kevesebbet az szaros uj pontozas miatt 😞

alonso lassul

Punker
észhez tért nem kockáztat már

nem maranellóba van a tesztmapjuk? ne okoskodj mar csíra

Menj ki a utcara es menj neki egy kamionnak. Ott a baleset. Azt szereted?

Alonso beszopta 😄