182274
  • desigo
    nem azért veszik a drága autókat,motorokat,hogy határon autózzanak vele
    hanem azért mert nekik van annyi pénzük,hogy megvehetik...

automata meg kényelmes és sohasem hibázik...
  • bardocz
    a helyetted vezetést nem erre értettem,hanem ahogy a honda tele van pakolva minden szarral,meg ilyen-olyan hajtással,oké,hogy valaki városba egy kis autót vesz,és automata váltós,vagy félautomata,de hogy egy 300 lóerős kocsi automata váltós telepakolva minden szarral,gyakrolatilag megcsúsztatani nem lehet anyi szar van benne számomra nevetséges...

meg a sztárocskák,vany egy ducati 99-em,ami limitált szériás,de nem emgyek ám vele sehova,csak áll a garázsban,de a kamera kedvéért beindítom,meg van egy ferrari,persze az is limitált szériás,azt se fogom soha használni,de azért ha mégis,akkor automataváltó bennevan,mert nehogy meg keljen már mozdítani az ujjamat,mert az tiszta cikiiii
  • G_ArchAngel #63778
    amikor XVIIker - BME tavolsagot kellett araszolva lenyomnom majdnem minden nap, akkor az anyosom fel eletet odaadtam volna egy automata valtoert:)
  • Istencsászár
    Ezért kell fél autómatára állítani, amit csak fel le nyomkodsz... énis ugyhasználom... az autómata gazdaságosan megy, azért váltogat hamarabb:) Nem vezet helyzetted, csak kényelmi funkció... kuplungolástól szabadít meg ami nem rossz dolog.
  • bardocz
    Hát szeritnem automata váltó kurvaunalmas,és ha már szénné aakrom húzni a motort ne váltson már el nekem,kuplung hiány még oké,de hogy bkv-s n r d p 1 2 legyen benne,számámra neetséges egy ilyen autónál,osztálytársaméknak van honda legend,300 ló,és automata váltó,meg kb a kocsi vezet az ember helyett,tiszta faszság,vagy akkor minek 300 ló bele,elég 80 is
  • Istencsászár
    Tényleg kényelmes. Nekünk van egy kis Toyota Aygonk, ami autómata... csak egy kis ezres motoros városi búgócsiga, de atom kényelmes vezetni imádom, de persze a normál váltós SX4-et is... teljesen mind1, de ha lesz saját autóm akkor autómata váltó lesz az 100%... a modern mai autók amugyis autómaták már, ebben semmi rossz nincs ez a jövő, persze lehet benne váltani manuálisan is, csak nem kell kuplungolni...
  • desigo
    gondolom ingyen kapta...
  • bardocz
    "Felszereltség: Automata váltó."

LÁL

ez komoly,hogy egy versenyző nem váltós kocsit vesz?mindig is lámának néztem azokat,akik olyan automata váltós kocsit esznek,ami arra van,hogy gyorsan menyjenek vele,és arra fogják,hogy így kényelmes
  • oneal1
    jaja, sok a tévedésük, meg az elnézésük..

de nem ez a legidegesítőbb, hanem hogy érted odaülsz a tv elé és infókat akarsz hallani a versenyről, és a Palik privát szarságait kell hallgatni...

én általában fél órát nézem magyaron, addig bírom:D aztán német rtl:)
  • desigo
    BMW M6 Nick Heidfeld volt az előző tulaj.

• bardocz
    hát akkor már inkább gyuszi a láma:-)
    tényleg nagyon durva elnézései vannak mindkettőjüknek
  • desigo
    Czolner nem is a pártatlansága miatt idegesítő hanem a pancsersága miatt.
    10-ből 6X eltéveszti az autót vagy a pilótát...
    W.Gabi sokkal jobban felkészült...
    Palik meg egy láma de legalább rajta lehet jókat röhögni.
  • bardocz
    akkor legyél pártatlan,és menyj el kommentátornak
  • DJ BP
    hát ezaz, nekünk nincs honfitársunk, akkor legyen pártatlan, ahol van honfitárs, nézők is annak szorítanak, ez egyértelmű. Olyan nincs, hogy annak szurkol, akinek akar, fociban is idegesítő, amikor valaki egyik oldalra húz, persze csak azt nem zavarja, aki amúgyis oda húz, vagy nem szurkol senkinek, senki ellen
  • Istencsászár
    Joga van annak drukkolni akinek akar, pártatlan ember nincs, max akkor ha totál érdektelenül bámul valamit, amihez nem ért s azt se tudja miaz. A komentárok pedig minden megmozdulásra felordítanak, legyen az bárki, de akinek ez a hobbija hogy ezen elégedetlenkedik az nézzen mást:), szerinted Német, Spanyol, Angol kommentár szavaiból mi jön át? gondolom azok totál pártatlanok amikor az első helyekért harcol a honfitársa:), bezzeg a Gyula meklárenes, fujj.
  • Bandee1987
    Knézy Jenő (Isten nyugosztalja) volt Schumi-drukker, anno egy lapban megemlítette, hogy Michael Schumachernek szurkolt.
  • BigReaper
    ezt nem mondod komolyan! Palik világ életében Mclarenes volt, azért kiabált mindig, ha valamit elbaszott schumi vagy éppen a mclarennek jo volt! vilgá életében azt akrjtak, mint ahogy Czolner is egy Mclaren fan és csak akkor jön izgalomba ha valamit elront a ferrari, pl "most is Uristen mennyire gyenge Ferrai a kemeny gumikon, mikor eri utol oket hamilton es elozi le, gyerünk...."

palik egyébként anno el is ismerte hogy mcalerenes, akkor amikor Kokonak fel lett avatva az mclarenes étterme, akkor ! szal sztem ne beszelj arrol, hogy schumit mennyire nyomta palik... pont az hogy "utalta", csak a tudast es a teljesitmenyt el kellett ismernie, mint ahogy msot Czolnernek is!
  • desigo
    csoportos városnézés lesz velük xD
  • bardocz
    Kimi vársoban állítólag nagyon jó,Hamiltonal együtt,kiváncsi vagyok mit fognak csinálni
  • SzocsA
    egy esős futamra lennék kiváncsi! olyan lenne mint a motorosoknál kanyarban 30 al és mindenki kiesne az biztos! senki sem előzne!

dögunalmas az egész évad nuku előzés ha előznek akkor meg összetörik a kocsikat. aki el tud menni az első kanyarban elsőnek az nyeri a futamot.
    ennyi

kiváncsi leszek a török nagydijjon mikor füstől el alonso kocsija és a többieké!
  • NaNoKuTyA
    az a baj, hogy már leginkább csak külső tényezők tehetik izgalmassá a futamokat...akkora pénz mozog már ott, hogy a top csapatok kockázatvállalása egyenlő a nullával!:(
  • NaNoKuTyA
    csak előzés is legyen...
  • G_ArchAngel #63758
    szerintem nem, ez most nagy veres lett volna, ha nincs SC, de minden megvaltozhat egy Ferrari szamara rossz idomerovel, varosi palyakon, esoben...

lesz itt gondjuk meg a maranelloiaknak...
  • Punker
    lesz még itt eső, baleset, technikai hiba nem 100%-os a ferrari idén úgy mint régen szerintem.
  • NaNoKuTyA
    az utolsó tényleg eltalált főcím!:D

de...akármennyire is kimit favorizálom, sajnos rosszak a kilátások izgalom terén az év hátralévő részére!:(
  • G_ArchAngel #63755
    nem, de nem is az olasz, osztrak, nemet lapok irnak inkorrekt cikkeket - igy legalabb a spanyolok megkaphatjak az elso piros pontjukat...

except Marca, mert ok szokas szerint hulyeseget irtak...
  • Istencsászár
    Olasz, Német lapok nem említik Hejkit a főcímben.
  • G_ArchAngel #63753
    A Spanyol Nagydíj igazi győztese Heikki Kovalainen volt, aki szinte sértetlenül úszta meg Formula-1-es pályafutása legsúlyosabb balesetét. A futam nyertese, Kimi Räikkönen így foglalta az össze az eseményeket: "Jó napunk volt, és örülök, hogy Heikki jól van a baleset után. Kell ennél több?"

Spanyolország

El Mundo: "Ferrari fesztivál. Alonso feladta. Vörös szimfónia és szertefoszlott álmok. De legalább Heikki nem szenvedett sérüléseket."

Sport: "Alonso állva maradt a pályán. Kovalainen mindenkire ráijesztett. A baleset miatt Räikkönen győzelme háttérbe szorult. A 132.600 néző hiába várt a Fernando-csodára. A Ferrari egy újabb kettős győzelemmel erősítette meg a pozícióját."

AS: "Fernando motorja az ötödik helyen elfüstölt. Kovalainen sértetlen a brutális baleset után. Kimi újabb győzelmet szerzett, Vettel pedig ismét az első körben búcsúzott."

Marca: "Alonso közel került a Ferrarihoz. Élvezi a közelséget. Kimi újra nyert."

Olaszország

Gazzetta dello Sport: "A Ferrari uralta a versenyt, a címvédő egyetlen hibát sem vétett. A BMW és a McLaren távolban van. Elképzelhető, hogy a 2008-as bajnokság már Spanyolországban véget ért. A Ferrari nem tart senkitől sem. Räikkönen nem ugrándozik örömében, de harmóniában van a Ferrarival."

Corriere dello Sport: "Räikkönennek nem kell megünnepelnie a győzelmet. A hibátlan verseny önmagáért beszél. A finn pilóta jó eséllyel pályázik a bajnoki címre. A bajnokság unalmas lehet."

Tuttosport: "Räikkönen és Massa az uralkodó a Formula-1-ben. A Ferrari ismét fölényben van. Massa remek hátvéd."

Il Messaggero: "A Ferrari vörös szimfóniája Spanyolországban. A csapat megállíthatatlan. Räikkönen jó úton halad a második bajnoki cím felé. A Ferrarinál próbálják féken tartani a eufóriát, de tudják, hogy előnyben vannak."

Németország:

Bild "Fekete-piros-roncs. A németek számára egy felejthető verseny."

Kölner Stadtanzeiger: "Csoda Barcelonában. Ferrari diadal a baleset árnyékában."

AZ: "Borzalmas verseny. A német versenyzők egy pontot sem szereztek."

Ausztria

Standard: "Nem a győzelem a legfontosabb. Kovalainen hatalmas balesetet szenved, a Ferrari probléma nélkül győz. A kérdés csak az, hogy a csapat kit fog előnyben részesíteni."

Krone: "Csoda a Ferrari gálán. Heikki Kovalainen sértetlen maradt a nagy balesetben."

Kurier: "Finn győztesek. Räikkönen nyert, Kovalainen sértetlen a hatalmas baleset után. A Safety Carnak köszönhetően a Mercedes az élen járt."

Eleg korrekt volt a sajto, de az utolso mondat miatt meg most is rohogok:)))
  • Istencsászár
    lm1 kategória jó 750 pacival, pokoli gépek ezek... amugy a tegnapi balesethez még annyit hogy Kubica, Hami, Kova mind sértetlenül szálltak ki a kocsiból, ez is mutatja hogy mennyit fejlődött a biztonság...
  • WNW
    Ja, este lattam.. Es a ficko meguszta, egy kisebb toressel, ma mar haza is mehet a korhazbol... De aki mogott elszallt, az is aldhatja a sorsot....
  • DJ BP
    basszus meddig repült :O

Így már értem micsoda fékeik lehetnek ezeknek az autóknak, amik megfogják 100-200 méter alatt +300km/h-ról
  • spect16
    Úgy látszik hiányzik vissza Palik Schumi imádata, amikor jópárszor majdnem elélvezett a futamok alatt.
    Más: szvsz. tegnap Ortelli bukása egy picit durvább volt Kova-nal.

eset
  • MaSzKa
    ja
    ja
    ja
    :D
  • bardocz
    elvakultál a BMW-ért érzett szerelmed miatt?
  • MaSzKa
    Kubica +
  • G_ArchAngel #63745
    elolvastam, akkor sorban:

Kimi +
    Massa -
    Button -
    Barricello -
    Hamilton +
    Webber -
    Coulthard -
    Nakajima -
    Rosberg -
    Fisichella -
    Sutil -
    Trulli -
    Glock -
    Sato -
    Davidson -
    Alonso -
    Piquet -
    Kubica +
    Heidfeld -
    Bourdais -
    Vettel -

lehet idezetekkel megcafolni a formula.hu-rol...
  • MaSzKa
    Sato jó eredményt hozott a Super Agurinak

--------------------------------------------------------------------------------
    Írta: Schneider Andrea
    Dátum: 2008.04.27. 17:40

--------------------------------------------------------------------------------

Anthony Davidson már a nyolcadik körben kiállni kényszerült, míg Takuma Sato teljesíteni tudta a teljes versenytávot. A Super Aguri versenyzője a tizenharmadik pozícióban ért célba.

Takuma Sato: "Kemény verseny volt, de nagyon élveztem. A rajt jól sikerült, több autót is megelőztem. De sajnos megsérült az autóm orra, így az egyensúly nem volt tökéletes. A verseny alatt a kilencedik helyen is autózhattam, ami nagyszerű volt. A csapat remek munkát végzett. Bízom a sikeres folytatásban."

• Freedom88
    megvárta a bmw-t h elmenjen
  • a.carkey
    Jaja. 9 és fél secet állt Kimi a boxban, Massa meg kb. hetet. És miért?
    Szerintem elaludt Kimi, vagy ivott, vagy tényleg csak bevárta a BMWt. :D
  • Freedom88
    olvasd el megint, mert majdnem minden nyilatkozatban benne vagy kovi...