FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maximális egyetértésem....

nearo
akkor sem értem, az idény elején vagyunk, nem?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Bandee1987
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

MEGNYERTÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA SCHUMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA FERRARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyerekek, amikor Schumi beért a célba (vagyi inkább amikor Alfonzó hibázott), akkor ordítottam! Aztarohattélet, hogy feltarotta már Alonsót kb. 25 körön keresztül!!!! Nem hiszem el, tiszta extázisban vagyok még most is!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Számomra MS után Kimi a mezõny legjobb pilótája, aki jobban megérdemel egy VB címet, mint Michaelen kívül bárki más - sajnos az impotens Ron szétrombolta a csapatot, ezzel az ezüsttalicskával élõ ember nem lesz VB, fõleg Newey nélkül...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Nem tettem idézõjelbe ...

A medve nem játék.

Punker
"Rendben az én értékítéletem más, mert én azért ülök le a TV elé, hogy VERSENYT nézzek! Elnézést kérek..."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

a.carkey
Van ilyen. Sõt, emlékszem Malájziában Verstappen, hogy tartotta fel Mikát, aztán ez a két észlény kijelentette: Mika nagyon lassú. Eszükbe sem jutott, hogy hasonló beállításokkal, elõzésre kevés lehetõséget adó pályán sokszor van ez így ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Csak pár megjegyzés a futammal kapcsolatban...

Természetesen Grat Suminak Alonsonak és Montynak csodásan mentek, DE a közvetítés kritikán aluli volt több mint 20 körön át csak 2 embert nézni akik se elõre se hátra 1máshoz képest elég kiábrándító volt, számomra unalmas. Nagyon remélem ennek lesz még valami következménye a tisztelt sanmarinoi közvetítõk felé...

Még valami a pályával kapcsoltban, sikerült az 1etlen normális elõzési pontot is elbaxniuk grat nekik ezért is.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nearo
"pár futammal a vége elõtt"
?!?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Punker
te nem értettél meg semmmit? elavult a pálya? ja vannak jobbak, közvetítés elfogult volt? igen de ez szerintem természetes ha olasz pályán olasz járgány vezet ezen nem kell csodálkozni, ezekben igazad van, de miért mondod hogy nem volt verseny? azért mert 2 olyan ember volt az élen és vívott nagyon jó csatát akit nem kedvelsz? te hõbörögsz valamennyire okkal, de azért semmibe venni 2 jó pilóta munkáját az már nagyon elvakult dolg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

a.carkey
"pár futammal a vége elõtt"

A medve nem játék.

BaliBoy
Hülyeség a pályát szidni. Ha Alonso annyival gyorsabb lett volna akkor mindenféle képen megelõzte volna Schumit. Egyszerüen nem volt annyi Alonsoban meg a Renaultban. Hiszen lehetett is látni, hogy az egyenesekben gyorsabb volt a Ferrari. A kanyarokban lasabb, de ez beállítás. A Renaultnál pont fordítva. De mégsem volt a kanyarban annyival gyorsabb, hogy képes lett volna elõzni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Igazad van!!!
nearo
ha Kimi elmegy a Mclarentõl, nemtom kinek fogok szurkolni...:-(

Ööööööööööö,kernem idezni azt a mondatot,hogy nem volt verseny,igen is jo verseny volt.
a.carkey
Hogy ez a Palik milyen hülye!

Ilyet kijelenteni pár futammal a vége elõtt!? Ráadásul ezt a pályát a Ferrari úgy ismeri, ahogy tán más soha sem fogja. Plusz hol nyerjenek, ha nem itt?!

Kimi pár ponttal van lemaradva. Itt eltaktikázták magukat vagy nem jó gumit választottak, ez meg már rangsorolja a pilótákat:

Csak Alonso és Schumacher szólhat bele a VB címbe!

Szóval ez hülye!

Tavaly is kb. itt kezdte el verni a farkát, hogy milyen jó lett a Ferrari, a végénmeg nem igazán sült el neki ...

Nem rossz most a Ferrari, de azért szerintem várjunk két-három versenyt. Ha azután is ilyen jó lesz a Ferrari, akkor tényleg nem rossz VB végkifejlet várható, de ha visszaszürkülnek?

Kiváncsi leszek!

A medve nem játék.

RelakSfromhome
Ha Zsoltika ülne ott, akkor is elkapcsolnának, hogy néhány szót magyarul a szurkolóidnak? :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nearo
"(ettõl függetlenül örülök a Ferrari sikerének, mert bízom benne, hogy jövõre átül oda a finn)"
hát én nem...

Teljesen igazad van,de Olaszorszagban vagyunk,ha mind a ket Ferrari kiesik is az allo kocsit mutattak volna.Mint Japanban Satot,nincs ebben hiba.
Punker
a pálya tényleg nem nagy durranás, de azt mondani hogy nem volt verseny nagyon hm..... buta dolog, mert az a 2 ember tuti hogy sétakocsikázás közben izzadt le :)

ebben sem értünk egyet, nekem az F1 nem két emberrõl szól: Felipe vs. Kimi egy másodpercre sem volt, hogy lett JPM 3.?
Mi volt Webber-rel, Villeneuve-vel?
Miért állt ki DC?

Sajnálom, hogy engem nagyobb látószöggel áldott meg a természet...

(ettõl függetlenül örülök a Ferrari sikerének, mert bízom benne, hogy jövõre átül oda a finn)

nearo
nemaz, csak év elején úgy berobbant, most meg 11dik

Punker
te felfogtad mirõl van szó? :)

Taktikai meccs Ferrari Bridgestone:Renault Michelin 2:0
nem szimpik...sokan meg schumyt utálják...ezért vagyunk emberek...

Punker
nem tom kört nem kapott

BaliBoy
Nincs egyedül! Ferrari Forever!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

nem igaz,Sumi mar megint a szponzoroknak beszel,ujj üzemanyagot hozott a Shell,gondolom Alonso egy lejart szavatossaguval ment.
nearo
tényleg, Rosberg elfáradt?

Tenyleg jo volt,es tenyleg igaz,hogy nagyon sok palyan nem ez lett volna a vegeredmeny,de akkor is kellenek az ilyen palyak. Gondolom aki most a palyat szidja ,tavaly ijenkor dicserte.
<#taps>

Punker
már máshol másra is mondtam neki hogy nagyon negatívan áll hozzá mindenhez.....

nearo
semmi baj nincs azzal, sztem sokan vannak így rajtad kívül

Punker
1. Michael Schumacher GER Ferrari B 1ó31:06.486 62
2. Fernando Alonso SPA Renault M + 2.096 62
3. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M + 15.868 62
4. Felipe Massa BRA Ferrari B + 17.096 62
5. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M + 17.524 62
6. Mark Webber AUS Williams-Cosworth B + 37.739 62
7. Jenson Button GBR Honda M + 39.635 62
8. Giancarlo Fisichella ITA Renault M + 40.200 62
9. Ralf Schumacher GER Toyota B + 45.511 62
10. Rubens Barrichello BRA Honda M + 1:17.851 62
11. Nico Rosberg GER Williams-Cosworth B + 1:19.675 62
12. Jacques Villeneuve CAN BMW-Sauber M + 1:22.370 62
13. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber M + 1 kör 61
14. Vitantonio Liuzzi ITA Toro Rosso-Cosw. M + 1 kör 61
15. Scott Speed USA Toro Rosso-Cosw. M + 1 kör 61
16. Tiago Monteiro POR MF1-Toyota B + 2 kör 60

nem szeretem a finneket:s

[Jakuza]
Ugy tunik mi vagyunk az ertelmetlenebb emberek, csak o van egyedul. :P

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
már bocs de szerinted ez a 2 embert mit csinált az uccsó fél órában? te tényleg nagyon negatív ember vagy.....

desigo
Az jó volt <#nevetes1><#nevetes1>
RelakSfromhome
egy biztos: Monaco-ban szinte lehetetlen elõzni (tekintve, hogy két autó nem fér el egymás mellett ^^), de azt nem szabad bántani, mert egy színfolt a versenyen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Öltönyösök milyet ugrottak :D:D

nearo
remélem nem, mert évek óta drukkolok a Mclaren finn pilótáinak...

Rendben az én értékítéletem más, mert én azért ülök le a TV elé, hogy VERSENYT nézzek! Elnézést kérek...

Mindenesetre értelmesebb emberek felfogják, hogy az ilyen pályáknak nincs létjogosultságuk, akkor, mikor több ország van várakozó listán, hogy jobbnál jobb pályának/futamnak adjanak otthont...

hát tény hogy az utsó 20 kör csak ferrari volt engem pl érdekelt volna a Raikonnen is ott a vége felé bár massát nem tudta megelözni.Amúgy ez a pálya adottságinak köszönhetö és Schumi gyözelme is.Más pályán renault simán megelözte volna sztm

sokszor lesz ez még igy

nagggyon sokadszor hallom a német és olasz himnuszt egymás után de még mindig nagggyon jo ezt hallani:):):):)

nearo
azon kivételes versenyek egyike, amikor Monty elõbb végzett, mint Kimi...

Hat ez is nagy meccs volt,jo volt a errari,de jo volt ismet a Renault is,de hogy Monty hogy lett harmadiknem ertem.
nearo
hát,sztem az elõzõ jobb volt...

Schumacher szépet ment ma:) jo volt látni h versenyképes a ferrari:)

Punker
na mostmár tényleg hagyd abba plz ezt a dühöngést mert eddig ez volt az év futama!