182273
  • Freedom88
    azért szereltek fel, mert h a hang kisebb legyen, mert igy engedélyezett a körözgetés
  • dav1d
    nemszép
  • Bercy #63897
    Képeket én nem néztem, a lényeg, hogy írja, hogy az F1-es verdákra is szereltek kipfuogó dobot.
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/showpic.php?name=18153Resize of IMG_8164.JPG
  • MaSzKa
    ha erre gondoltok ez nem f1-es verda
  • MaSzKa
    milyne kipufogóról beszéltek?????
  • Bercy #63893
    A cikkben írja, hogy a svéd törvények miatt kellet rá kipufogókat szerelni... :)
  • b-type
    ezt már minek kell???!
    Lenyugszanak a dolgok, de valkinek mindig kell még vért ontani okvetlen ehh.
    törölhető ez is..
  • Attila889
    Én szerintem fogd vissza a szádat...asszed te vagy itt a máyer mközben egy szaros nyomorék vagy akinek túl sok az egója és mindenki csak fikázol...és egyébként meg ki a faszt érdekel hogy te külföldi fórumokon is osztod az észt?Lehet hogy ott lámáznak meg minden közben nagy a szád itt mert te külföldi fórumozol.....
  • dav1d
    mik ezek a kipufogók ott hátul? .... tudtomal oldalt szokott lenni:D
  • Minstrel
    óóó ez az Arrows nagyon tetszett, egyik legszebb orr rész ami volt F1 autónak :)
  • Punker
    mert nem minden ideg sérült.....
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    Hétfőtől péntekig Forma-1-es autót vezethetsz!

valaki pls fizessen be!4
  • Shiwo
    nahja..hülén van megfogalmazva..nem nyaktól lefelé bénult meg, "csak" lebénult
  • G_ArchAngel #63884
    akkor a kezeit miert tudja hasznalni?
  • MaSzKa
    A Williams és Head által alapított istálló 1979-ben, alig két évvel létrejötte után, Clay Regazzonival az autó kormánya mögött, megszerezte első futamgyőzelmét, de az első világbajnoki címre sem kellett sokat várni, ugyanis 1980-ban Alan Jones bizonyult a legjobbnak, míg 1982-ben Keke Rosbergnek is sikerült mindez. Érdekesség, hogy utóbbi pilóta fia, Nico éppen a Williamsnél mutatkozhatott be 2006-ban, és hosszú távra tervez az istállóval.

Nico kitart faterja csapata mellett
  • MaSzKa
    Később aztán megvásárolt egy öreg Brabham Forma-1-es kasztnit, amelyet Courage több Forma-1-es eseményen vezetett és kétszer második helyezést ért el vele.

Brabham BMW volt régen innen értem miért lehetett a Williamsnek a BMW motorszállító
  • desigo
    aláírásom...

link nem kapcsolta be az övet ugye...
  • MaSzKa
    ez mikor volt

cikk van róla?
  • MaSzKa

"Amikor megszereztük azt a két pontot Melbourne-ben mindenki látta, hogy mindannyian könnyekben úszunk, de alapvetően a Ferrari félrevont engem és Markot a garázsukba, amikor jöttünk vissza a dobogóról és azt mondták: "Remek munka volt és gratulálunk." Én viccesen meghívtam Michaelt a partinkra éjszakára és ő azt mondta: "Igen, elmegyek és viszem a feleségemet is."

Megtartotta a szavát és eljött. Tulajdonképpen lett volna egy másik programja is, ahová el kellett volna mennide. De nem ment el oda, hanem eljött a mi parinkra. És így tett 660 másik ember is a boxutcából, minden csapatból - ilyen népszerű volt a dolog. És azon az éjszakán ott ültünk a pultnál beszélgettünk és Michael felesége, Corinna azt mondta nekem: "Szeretném érezni, hogy milyen az [F1-es] autóban ülni Michaellel." És én azt mondtam: "És miért nem próbálod ki? Az év végén megcsináljuk."

És ez volt a legjobban őrzött titok a Forma-1-ben, ha figyelembe veszed a média figyelmét, amely egész évben ránk irányul. Senki sem tudott róla addig a napig, amig le nem bonyolítottuk. Egy egész napos program volt. Michael megautóztatta a feleségét, Jean Todtot és sok más Ferrari-embert is és több, mint egy versenytávot megtett az autó. És azt hiszem csak a következőképpen összegezhetem: Michael a végén azt mondta: "Köszönöm." Adott nekem egy kis emléket és azt mondta: "Köszönöm" és azt írta az oldalára: "egy nagyon fantasztikus, igazán megbízható és gyors autóért".

És most elmondom, hogy Michael Schumacher a 107%-on belül kvalifikálta volna magát a kétülésessel - és azok, akik pontosan megértik, hogy ez mit jelent, tudni fogják, hogy miről beszélek: ezért nem fogja senki megverni.."

(Paul Stoddart, a Minardi csapatfőnöke arról, hogyan jött létre az a "titkos" teszt melynek során Michael kipróbálhatta a kétüléses Minardit 2002 végén) forrás: zuzmara
  • desigo
    Frank Williams egyik munkatársával, Peter Windsorral egy Paul Ricard-i tesztelésről tartott hazafelé bérelt autójával, amikor elkövetett egy hibát a volánnál, az autó többször egymás után megpördült és fejjel lefelé landolt a mezőn. Windsor karcolásokkal megúszta az esetet, ám Frank Williams drága árat fizetett: gerincsérülései miatt nyaktól lefelé megbénult.
  • MaSzKa

"Még mindig az a nagy vágyam, hogy Michaelt egy Williams versenyautó volánja mögött lássam. Ez egy cél, nem pedig egy álom. Azt kell, mondjam, rá kellett jönnöm, hogy Michael a valaha élt legjobb autóversenyző. Mindene megvan ahhoz, hogy a csúcson lehessen."
    (Frank Williams-f1hirek.hu)

"Michael Schumacher jelenleg magasan a legjobb, és a valaha élt legjobb válhat belőle - de lehet, hogy már úgyis az. Ha kivennénk az elektronikát az autókból, Schumacher sokkal-sokkal jobb lenne a többieknél - az ugyanabban a Ferrariban ülő Rubens Barrichellónál pedig mérföldekkel."
    (Nelson Piquet , Daily Express )

Ron Dennis, a McLaren csapatfőnöke elismerte, hogy az utóbbi időben megváltozott a véleménye Michael Schumacherről, akit most "fantasztikus versenyzőnek" nevezett.

"Természetesen remélem, hogy még sokáig folytatja. A Schumi védjegy egyet jelent az F1-gyel, éppúgy, ahogy Ali egyet jelentett a boksszal"
    (Bernie Ecclestone, La Gazzetta dello Sport)

Nem akarom bántani a Benettont és Damont sem, mert igazán kiváló pilóta és a Benetton is egy nagyon jó csapat, de az az igazság, hogy nem a Benetton tette világbajnokká Schumachert, hanem Schumacher tette világbajnokká őket. Nem a Benetton a legjobb autó jelenleg. De :Schumacher egy olyan pilóta, aki minden oldalról kiváló és a nemcsak azzal segíti sikerhez a csapatát, hogy nagyon gyors a pályán, hanem azzal is, hogy sokszor szinte irányítja a csapatot és segít nekik jó döntéseket hozni."
    (Patrick Head, a Williams csapat technikai igazgatója 1995, "Autosport" magazin)

"Két erős pilótánk van Juan Pablo Montoya és Ralf Schumacher személyében, de őszinte leszek: :a legnagyobb problámát mindenki számára Michael Schumacher jelenti: ő kivételes."
    (Frank Williams 2002)

Ébresztő mindenkinek ! Ez nem egy valóság show, ahol az nyer, akit megszavaztok. Ez a Forma-1, ahol Schumi nyer, mert ő a leges-legjobb, aki valaha is elindult egy Forma-1 es versenyen ! :-)
  • MaSzKa
    Frank miért van tolókocsiba?
  • G_ArchAngel #63875
    tudom, hogy kicsit OFF, de legalabb feldobja a topicot:)
  • G_ArchAngel #63874

• MaSzKa
    The Williams F1 Collection
  • MaSzKa
    te itt nincs dohányreklám
    :D
  • G_ArchAngel #63871
  • MaSzKa
    benson hedges az cigi?

azért van 1-2 kihagyva a dohányreklám tilalom miatt?
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    én a múltkor benyomtam róla az összes infot

soha nem látott videokat és képeket

de nem lelkesedtek érte
  • desigo
    Senna 14 éve nincs köztünk

Hihetetlen,hogy milyen gyorsan eltelt ez a nem kevés idő :/

Ismét egy Senna a Forma-1-ben?
  • MaSzKa
    durva bukásokl nem csak f1