FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szezon eleje van.
Meki sehol sincsen, ez a normális munkatempójuk.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kimi még 1 régi használt mocival ment, ha ez számít valamit😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tesztelik az új motort és a karosszériát, mi?
RIP McLaren😞
http://gaborszantai.co.uk/
01. - Alonso - Renault (M) 1:18.640 - 94 kör
02. - Fisichella - Renault (M) 1:18.975 - 116 kör
03. - Button - Honda (M) 1:19.383 - 137 kör
04. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:19.395 - 72 kör
05. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:19.558 - 37 kör
06. - Barrichello - Honda (M) 1:19.695 - 108 kör
07. - Speed - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:20.123 - 105 kör
08. - Webber - Williams-Cosworth (😎 1:20.191 - 72 kör
09. - Kubica - BMW-Sauber (M) 1:20.556 - 53 kör
10. - Rosberg - Williams-Cosworth (😎 1:20.641 - 72 kör
11. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:20.667 - 75 kör
12. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:20.962 - 25 kör
13. - Liuzzi - Red Bull-Ferrari (M) 1:21.058 - 43 kör
14. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:21.870 - 32 kör
15. - Monteiro - MF1-Toyota (😎 1:22.083 - 84 kör
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bernard Ferguson, a Cosworth kereskedelmi igazgatója szerint egy, az A1GP-ben és a Champ Carban sikerrel alkalmazott megoldás átvételével a Forma-1 hatékonyan és egyszerûen tudná növelni a szurkolók által kevesellt elõzések számát. Az említett sorozatokban a motorok fordulatszáma korlátozott, ám a pilóták egy gomb megnyomásával minden versenyen meghatározott ideig ezt a határértéket megnövelve extra teljesítményt préselhetnek ki az erõforrásból. Ez a normál üzemmódban 520 lóerõs motorokkal hajtott A1GP-ben 30, míg a 750 lóerõs Cosworth-ökkel felszerelt Champ Carok esetében 50 plusz lóerõt jelent. A pilóták természetesen nemcsak elõzéskor aktiválhatják a szerkezetet , hanem védekezéskor is, a keret beosztása mindenkinek az egyéni taktikájára van bízva. "Látványos és viszonylag egyszerû megoldás az az ötlet, hogy a futamok során egy vagy két körrel megegyezõ ideig extra fordulatszámot biztosítsunk a pilótáknak" - idézi a Williams-nek és a Toro Rossónak motort szállító cég képviselõjét az olasz Autosprint. A megvalósításhoz szükséges fordulatszám-korlátozás elsõ hallásra ugyan idegen a Forma-1 szellemétõl, ám megvalósítása szerepel Max Mosley FIA-elnök 2008-as terveiben, és korábban a Mercedes sportprogramját irányító Norbert Haug is úgy nyilatkozott, jobb ötletnek tartotta, mint a V8-asok bevezetését.
Yuji Ide napjai a Super Aguri istállónál meg vannak számlálva. A japán pilóta a San Marinoi Nagydíj elsõ körében balesetet okozott, s már a szabadedzéseken is csak a megpördüléseivel hívta fel magára a figyelmet. A japán istálló úgy határozott, az Európa Nagydíj pénteki szabadedzésén egy harmadik autót is pályára küld, amelyet Franck Montagny vezethet majd.
Egyes lapértesülések szerint Montagny a Nürburgringen készülhet majd fel elsõ Formula-1-es versenyére, a Barcelonában megrendezésre kerülõ Spanyol Nagydíjra.
"Örülök, hogy Franck az Európa Nagydíjon csatlakozik hozzánk." – jelentette ki a csapatvezetõ, Aguri Suzuki. A csapat megerõsítette a hírt, hogy további lehetõségekrõl is tárgyalnak Montagny-val.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://f1ferrari.hu
A Blikk kezd kikupálódni!
Sok olyat írtak már meg amit addig sehol máshol nemlehetett olvasni és párnapra rá az egész világ arról írt. PL. Azt is õk írták meg elsõnek, hogy a FIAT csoport nehéz helyzetben van és a FERRARI-i is érinteni fogják a várható megszorítások!
Jó ír a Blikk pletykákat is, de már csak töredékét annak amit régen.
Én már nemszámítanám pletykalapnak a Blikk-et.
a cikkjeiken igenis érdemes elgondolkozni, mert az esetek igennagy %-ánab igazat írnak!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Most akkor az a baj, hogy a pirosakat nem sorolja a legjobbak közé?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
olvastam pár éve a blikkbe hogy a ferrari kiszáll a forma1bõl cimlap stb. elolvasom a hátul lehet hogy 2008-ba rivális széria lesz stb mára már tudjuk hogy marad minden csapat az f1be 😄
http://f1ferrari.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Benne van,hogy ideén szorosabb volt mint tavaj és ott van a tavaji kép e van írva 54 cm az idei képhez meg 34cm.Ekkora baromságot<#fejvakaras>#fejvakaras><#levele>#levele>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az imolai versenypálya vezetõsége bízik benne, hogy a tervezett átalakításokkal elõsegíthetik az elõzéseket az olasz ringen, hiszen a hétvégén ismét szemtanúi lehettünk annak, hogy szinte lehetetlen az elõzés a San Marinoi Nagydíjon.
hirdetés
A verseny szervezõi még az idei évben meg szeretnék kezdeni az imolai versenypálya átalakítását, melyre az olasz kormány már korábban 10 millió eurót elkülönített.
A tervek között szerepel a pálya vonalvezetésén átalakítása is, mely a kivitelezõ Sega cég tulajdonosa, Federico Bendinelli szerint lehetõvé teszi majd a versenyzõk számára az elõzést Imolában.
„Bízom benne, hogy a Hermann Tilke által vezetett project, mely magában foglalja egy hosszú egyenes kialakítását a Rivazza és a Tamburello között, segíthet a szituáción” – mondta Bendinelli a Gazetta dello Sport-nak adott nyilatkozatában. „Azonban azt szeretném, ha a Villeneuve kanyar visszakapná eredeti karakterisztikáját, ám ehhez egy komolyabb bukótérre lesz szükségünk ezen a területen.”
„Annyit azonban megígérhetek, hogy le fogunk ülni Tilke úrral, és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) technikai delegátusával, hogy megoldást találjunk erre a kényes helyzetre, és hogy valamilyen módon elõsegítsük az elõzéseket Imolában.”
Bendinelli azok után nyilatkozta mindezt, hogy a hétvégén megrendezett San Marinoi Nagydíjon Fernando Alonso egyszerûen képtelen volt fogást találni az elõtte autózó Michael Schumacheren, pedig szemmel láthatóan is gyorsabb volt a Renault.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Bár a GPMA zászlaja alatt felsorakozó autógyártók tavaly szeptemberben megállapodtak, hogy a következõ 12 hónapban csak közösen fogadják vagy utasítják el az új, 2008-tól érvényes Concorde Agreement feltételeit, a Renault-t irányító Flavio Briatore türelmetlenné vált, és már az Európa Nagydíj hétvégéjén csatlakozna Bernie Ecclestone-hoz. "Ha megtaláljuk a megoldást, a Nürburgringen mindannyian aláírhatunk. Én nem várok senkire. Elõbb-utóbb le kell zárnunk a tárgyalásokat" - idézi Briatorét az autosport.com.
Mások, mint a McLaren-es Ron Dennis, kevésbé optimisták. Ecclestone Bahreinben állítólag felajánlotta a csapatoknak a Forma-1 kereskedelmi bevételeinek 60%-át, de késõbb visszakozott, és 50%-nál húzta meg a határt. Ez évente 100 millió dolláros különbséget is jelenthet. Az FIA-elnök Max Mosley és a GPMA-t irányító, BMW-s Burkhard Göschel imolai találkozójának eredményeként mégis valószínûsítik, hogy legkésõbb a Monacói Nagydíjon a GPMA tagjai is aláírják a Forma-1 új keretszerzõdését.
Biatore egy féreg. Pont.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És sajnos Kimi-re is ez a sors várhat,nála ráadásul még a szerencse is hadilábon áll,azon kivül,hogy sztem nem dobog a szive együtt az autójával..
Ezen okokból kifolyólag lehet belefáradni és lenni ott ahól egyesek vannak
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu