182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.html?lity=lswitch_de#/interactive/teamtip/
Tippelj és nyerj a BMW-vel! A BMW-Sauber istálló hivatalos honlapján bárki nyerhet, aki regisztrál és részt vesz a tipp-játékban.
A bejelentkezés után Nick Heidfeld és Robert Kubica eredményeit kell megtippelni. (3. szabadedzés, időmérő, verseny, boxkiállások száma, hányadik lesz a leggyorsabb körök tabelláján).
A fődíj nyertese a BMW versenyzői iskolájában testközelből is megismerkedhet az autósporttal.
-
biztosvalamimelegpronbaszerepel -
G_ArchAngel #63937 nezd mar meg a fejet, ahogy kozepen feszit - X-aktakban siman vmi megszallt foldonkivuli szerepet adnam neki... -
Nick Fry
ezt megutáltam rendesen
ahogy elnézem itt az f1-be a kicsi levannakxarva :(
-
G_ArchAngel #63935 minimum 16mm-es obival csinalta vmelyik szakbarbar... -
G_ArchAngel #63934 Nick Fry keresere... -
Milyen jól beálított kép:D
Amúgy faszányos motort kapott,mehet vele gyorsulni. -
kicsit torzultak a fejek:D -
A Rubens Barrichello 257 Golf Verseny névre keresztelt barátságos megmérettetés, és a díjátadási ceremónia után a legnagyobb nyertes, így maga az érintett is átvehette ajándékát, egy Honda CBR 1000RR típusú Fireblade motorkerékpárt, a Honda Racing F1 Team elismeréseként, a rekorddöntő eredmény előtt tisztelegve.
-
A Super Aguri csapat kamionjai ugyan megérkeztek az isztambuli pályához, abban a reményben, hogy a versenyzők még részt vehetnek a hétvégi Török Nagydíjon, de a szervezők már hétfőn sem engedték be őket a pálya területére.
szemétség -
-
Én szerintem a Minardit sem kell fikázni:
OLVASD EL! -
-
-
MaSzKa, ha már feltétlen képekkel akarod telinyomni a topikot, legalább egy hozszólásba tedd légyszi. :)
Mindig azt hiszem van valami téma, mert kiírja hogy ennyi-annyi hozszólás, de benézve csak ezeket a képeket látom..kép van a neten dögivel. -
hallosz moszley????
holnap megyünk az 5 k-hoz :D
XD
-
-
itt kelll versenyezni :P
-
egyforma órájuk van
-
Az öszes kiscsapat szerethető:) -
A Minardi mögött nem volt egy nagy gyári csapat, ő csak magára számíthatott és elég sokáig bírta.
Szerethető csapat volt. -
-
-
a 2006os Hondával ( ami sokszor jobban ment mint a 2007es Honda )... a Minardi kitől vette a kocsit? vagy Jordan? -
Jó,nem értesz,én a Super Augurit többre tartom mint Minardit,azért,mert ahoz képest hogy menyi ideje versenyeztek nagyon sokat értek el. -
Szerintem örülni kéne enenk is, nem kigúnyolni és megjegyzéseket tenni rá... Azzal a Minardival még körbe menni is nehéz volt. -
nem azt monta,hogy ahoz nem kell ottlenni,és én is nagyon örültem a pontszerzésnek,de a körülmények mások voltak azért -
Ott kell lenni ahoz is.
Biztos te is ott lettél volna... -
naja,szép dolog volt,de azért lássuk be nem mind1,hogy 8 ember ér be,és úgy szerzel pontot mezőny legszarabb kocsijával,vagy 15 és úgy szerzel pontot:) -
WNW #63910 Az az igazsag, ez elobb-utobb vissza fog utni, hogy ennyire a kis magancsapatok kiszoritasa megy mostanaban.. Jon egy hullam, hogy kivonul par nagy gyari csapat, aztan megnezhetjuk mi lesz itt... -
Zóanagyvarázsló #63909 Ugyan, Zsolti, a magyar hős szerzett pontot a Minardinak! :) -
Sato a 2006os ( fejlesztett ) Hondával ment... ami nem volt egy rossz kocsi, hiába előző évi. Azt nem értem h mi értelme volt ennek a Honda részéről, bár valszeg a Honda kritikán amuli teljesítménye is közrejátszott benne h az Aguri eddig tartott, hiszen ép azért hozták létre h őket segítse valamilyen formában, de hát a Honda magán se tudott segíteni, de még most is a padlóról próbál felállni. -
pedig szerintem Sato 6. helye elég szép teljesítmény volt ezzel az autóval,akármi is történt,fölösleges megmagyarázni,a minardi meg mit ért el?lófaszt sem,Super Auguri meg anyi idő alatt szerzett enyi pontot,ami minardinak tartott volna 20 évig -
G_ArchAngel #63906 oke, szimpatikus csapat voltak, de a lemaradasuk mar akkora volt a teli kihagyott tesztek miatt is, hogy felesleges penzkidobas volt minden napjuk...
igy pedig semmi ertelme... -
-
Weigl: Nick Fry a hibás -
A HONDA elpuskázott próbálkozását? szvsz Richards-nak saját elképzelései vannak, a Super Augri meg a Hondán múlott, ment a levesbe, azt amugyis nehéz lett volna megmenteni már, de érezhető volt h nem akarják. -

miért nem vette meg David Richards?:C -
G_ArchAngel #63901 -
kihullanak a kiscsapatok tényleg :(