182274
  • MaSzKa
    hol a fenébe lehet nézni a szabadedzést ?itt nem adák :((
  • HunnernesKonge
    Köszönjük Maszka hogy 6 perc alatt sikerült 8 kommentet termelned, büszkék vagyunk rád.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    amúgy monaco ország

a világ legsűrűbben lakott városa

érdekes

http://hu.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1gok_n%C3%A9ps%C5%B1r%C5%B1s%C3%A9g_szerinti_list%C3%A1ja
  • MaSzKa
    legalábbis régebben mindig azt lehetett hallani, hogy mik történtek DC saját jactján

mindig más csaj volt ott :P

• MaSzKa
    ugyis itt van monaco ott majd pár ribizlit megringat a hajóján :D
  • MaSzKa
    pontosan itt:

http://mad-max.coolpage.biz/simulcastPlayer_02.swf
  • a.carkey
    Lehet, hogy arra várnak, hogy David behívja őket egy menetre. Együtt, vagy külön-külön ... :D
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/showpic.php?name=24026bmw_poettering_bmw_hydrogen_1.JPG

3. szabadedzés 10:00-11:00-ig itt lehet nézni elvileg
  • MaSzKa
    ha bekrültölk az f1-be akármelyik a tietek lehet :D
  • MaSzKa
    A szabályok nem engednek meg semmilyen komoly változtatást. Így ha egy fejlesztés mégis azért történt, hogy növelje a teljesítményt, azt én így nem tudom megítélni. De felteszem, hogy a normális procedúrát követték. Nem gyanakszom"- ezt már a BMW Sauber csapatvezetője, Dr. Mario Theissen tette hozzá az ügyben, a Török Nagydíjra készülődve, Isztambulban, értesült az f1-live.com.

A motorfejlesztések befagyasztását korábban tíz évre határozta meg a Nemzetközi Automobil-szövetség, ám ezt a tél folyamán megfelezték, így az új koncepciók már 2013-ban bevethetőek lesznek.
  • MaSzKa
  • Kit--Kat
    Hát az nem lenne vicces....
  • Minstrel
    pedig féltem, hogy nem lesz tökéletes már a váltója, de szerencsére jól összekalapálták, remélem nem futamon esik szét.
  • Kit--Kat
    Kimi azért odatette magát a 2. edzésen:)
  • bardocz
    Aszem flexibilis elemek korlátozva vannak,és a mekláren nagyon jól belát 300-nál a kocsik alá,és vesz észre cm eltéréseket,ha van egyáltalán anyi
  • MaSzKa
    viszont nem kívonám senkinek

a háta fájtneki
  • MaSzKa
    ha megnézed jobban akkor látható a törmeléknek megy neki 1 laszakadt keréknek

alonso off :)
  • desigo
    Igen és itt most mit kell nézni?
    aquaplanningról hallottál-e
  • MaSzKa

• dav1d
    http://www.youtube.com/watch?v=GTLVNmBa5v8&feature=related
  • MaSzKa
    nekem a regg aktíváció link nem jó amit küldtek

freemail

mozilla
  • kiserik
    Sziasztok!

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az idei szabáyok értelmében a sebesség függvényében változó aerodinamikai elemek használata legális vagy illegális?
  • WNW
    Kiminek valto problemai voltak delelott...
  • Szabi1991
    Webber szépen nekikoccant a falnak :S
  • Minstrel
    elsőre sikerült a regisztráció.. már tippeltem is.
  • Minstrel
    bannoltak?
  • MaSzKa
    valaki próbáljon meg regisztrálni ide

nekem nem sikerünl:((((((((((((((((8

pedig akarok nagyon
  • Minstrel
    Kimi
  • Djemba
    spanyol nagydíj versenyén ki futotta a leggyorsabb kört?
  • MaSzKa
    sztem ez az orrkúp csak álca volt

valami mást találtak ott fejleszteni

sztem valami illegálisat azt az orrkúppal terelik el a figyelmet
  • WNW
    Elunt a fedelzeti vodkasuvege, azt kereseik benne...:))) Nem tudom, a nemet riporter se tudja.. Vagy technikai hiba, vagy rossz iranyba indultak a beallitasoknal, es azt probaljak helyre kopacsolni..
  • G_ArchAngel #63947
    Kimi autoja miert van szetbontva teljesen?
  • WNW
    No.. A Ferrari ugytunik Isztambulban nem hasznalja a likas orkupot.. A mernokok szerint a likas verzio a sok kozepes, de gyors ivu kanyarokkal teletuzdelt palyakon jo, a torokoknel inkabb a teli verzio az optimalis...
  • desigo
    van egy fejszerkezet xD
  • MaSzKa

motor fejlesztést is kár volt befagyasztani

ugyis olyan 1 formák voltak mindig az F1-es kocsik

1950-80-ig jobban különböztek
  • BigReaper
    ennyi eroel elhetne aztmondani, hogy mindenkinek gyartsanak egyfele autot, egyefel montorral, egy gumival, festesben kulonbozzenek, aztan uccu neki, mar az F1 elejen sem igy volt ,akkormeg miertne lehetne az,hogy kinek mennyi, annyit oljon bele, ez faszag sztem, schumi lenne akkor is az isten, ennyi! :D
  • MaSzKa
    A csapatok nagyon sok pénzt kidobnak az ablakon, haszontalanul. Nagy szükség van a költségvetés maximalizálására, különben a kis csapatok sorra távozni fognak a Formula-1-ből. Nem igényel túl nagy zsenialitást, hatalmas összegek árán néhány tizedmásodpercet nyerni." – idézi a Kicker Mosleyt.

A tervek szerint már 2009-ben korlátozzák a felhasználható összeget, amely elfogadhatóbb a résztvevők számára, mint a szélcsatorna- vagy a szuperszámítógépek használatának radikális csökkentése.
  • MaSzKa
    Mindeközben állítólag a Super Aguri szimpatizánsai a Honda Japánban található főhadiszállása előtt tüntettek amiatt, hogy a gyár nem támogatja tovább az istállót és a helyi kedvencet, Szatót.