182274
  • b-type
    ezen sztem felesleges rágódni, egyfelől mert nem uazon a gumikon futottak, így eleve erőltetett azt mondani hogy verte.
    Másfelől Hamilton megnyerte volna a tavalyi vb-t,...ha megnyerte volna.
    Mindenesetre az összes sansza megvolt rá..
    Szal nem az volt hogy Hamilton-t végigtolták a mezőnyön...végigtolta ő magát rendesen, Alonso dobott perecet saját hibájából,..ha az nincs akkor talán,..talán még meg is nyerhette volna.
    De ez az egész tök felesleges, mert Kimi nyerte a vb-t :)
  • Kit--Kat
    MA.

• BaliBoy
    Érdekes, ezt miért nem emelted ki: "Az autómra nem lehet panasz..."

Tehát ma jobb volt Massa és ennyi.
  • lac coo
    Ha hibázott akkor szarabb volt mint Massa aki tökéletes volt ! Ennyi ...:DDDDD

De tény , hopgy Massa nagyon vágja ezt a pályát .
  • a.carkey
    LOL!

Mert Kimi hibázott és szar volt ma az autója.
    Massa pontvesztései saját hibájából történtek. És mindig megpróbálta megmagyarázni és a csapatra fogni.
    Ez a nagy szőrös helyzet ...
  • a.carkey
    Ez az ő pályája. Ennek ellenére Kimi végig gyorsabb volt a hétvégén, ő is nyert már itt, és a Q3ban kb. annyit másodpercet láttam Kimiből a pályán, mint ahányszor Massa győzött életében. Úgyhogy franc se tudja mitől volt lassabb, bármit is produkál Gyula.

Amúgy Kova már edzésen is veri Hamiltont ...

És egyre inkább érik az, hogy tavaly bizony Alonsonak kellett volna nyernie a vébét, ha nem sztárolják halálra Hamiltont.

A futamot amúgy Kubica nyeri majd. Szerintem ...
  • G_ArchAngel #64014

Kimi Räikkönen: "Jobban örültem volna, ha jobb pozícióból indulhatok, de ez a helyezés sem világvége. A verseny az ami számít, ott osztanak pontokat. Jó helyzetben vagyunk, de ez nem meglepő. Nagy kérdés, a benzin-mennyiség is, de erre csak az első tankolások után kapunk választ. Egy kicsit csalódott vagyok, mert az utolsó kanyarban hibáztam, így nem volt megfelelő a tempóm a célegyenesben. Az autómra nem lehet panasz, és megpróbáljuk kihozni a maximumot, hogy a lehető legtöbb pontot vihessük magunkkal. Soha nem könnyű nyerni, de megpróbálom."

Hibazott, elismerte, de en mosdatom: azert nem lehetett jo erzes a szetbontott, valtohibas autot nezegetni, mikor a csapattars elso helyen zarja a szabadedzest...
  • madmanic
    Ha Kova lerajtolja, nemigen...
  • bardocz
    Szerintem mosz kimi örülhet a dobogónak,Massa meg simán fogja nyerni a versenyt,a lényeg az,hogy Ferrari nyerjen ;)
  • BaliBoy
  • ladarevolution
    Érdekes azért h sok ember, amikor Kimi jobb mint Massa akkor milyen király gyerek ez a Kimi, mikor meg fordítva akkor meg egyből, Kimi biztos hibázott vagy szar az autója stb. Az fel sem merül senkiben h Massa egyszerűen jobb volt most mint Kimi :)

Na mind1 majd holnap bizonyíthat a jégember h egyáltalán a merdzsókkal elbír-e.
    Hajrá Massa! :)

UI.: ez csak egy szimpla megállapítás volt, még mielött jönnének a reakciók...:)
  • Minstrel
    ma egészvégig a gumikon volt meghökkenve, nem igaz, hogy nem érezte már a harmadik mondat után, hogy abbakéne hagyni, mert ő úgyse tudja, hogy melyik gumi melyik csapatnak megfelelőbb.
  • madmanic

• Count Adyn
    Hát Kimi aztmondta hibázott az utolsó kanyarban, de sztem +1 kör van benne. Ő legalább azt mondja hogy elba@sztam srácok ez van, nemugy mint valaki más ugye:D
  • a.carkey
    ?
  • BaliBoy
    Látom megy nagyban a mosdatás.
  • a.carkey
    Nyert ő már itt.

Amúgy Gyulát nem kéne odaengedni egyedül a liftbe (ha még ott nyomják), mert borzasztó amit csinál.

Amikor Kimi nem futott olyan jó időt, mint Massa, azt hittem menten kiveri a farkát nagynyilvánosság előtt. Aztán ugye bevágtak valamit, és kurvára meg volt lepődve egy pillanatra. Nem is értem, hogy ő kinek a rokona/szeretője az RTL Klubnál?
  • Kit--Kat
    Kizártnak tartom.
  • Punker
    tegnap a váltóval volt god
  • WNW
    :) Vagy ezen a palyan ennyit tud, van ilyen, ez valtozo, kinek melyik felel meg jobban... Uzemanyag.. Multkor Massa ment elobb a boxba 1 korrel, mivel ezt a Ferrarinal altalaban felvaltva csinaljak, most Kimin a sor elviekben...
  • Kit--Kat
    Tuti nehezebb az autója, vagy hibázott, vagy a 2.
  • WNW
    Mint Kiminek...
    Semmi baja nem volt Kimi kocsijanak, a nala gyorsabbak elol probalt kihelyezkedni, ma ennyit tudott...
  • desigo
    Massának lesz bőven ideje előnyt gyűjteni...
  • Count Adyn
    Meg, de ahhoz le kell rajtolnia a 2 mekit:) Ha Hamilton előtt jön be az már jó neki.
  • Kit--Kat
    Versenyben mindig gyorsabb Massanal Kimi. Meg is verheti simán.
  • desigo
    a mákos Massának milyen tiszta köre volt a végén
    sehol egy autó...
  • Count Adyn
    Remélem egy második helyet összehoz Massa mögött azért Kimi:)
  • G_ArchAngel #63993
    Remelem Kimi pontot fog szerezni a hetvegen, valami nagyon nincs rendben az autojaval, allandoan javitanak rajta valamit, Q2-ben a levezeto koron is valami miatt belassult (valto?)...
  • madmanic
    mi a pélónak raktak Hamiltonnak kemeny papucsot az uccsó körre....

nem hiszem el...
  • Kit--Kat
    Versenyben mindig gyorsabb nála Kimi. Meg is verheti simán.
  • Istencsászár

• desigo
    Coulthardnak villantani kell valami jó időt a csajok miatt xD
  • Istencsászár
    "utóbbi évek legnagyobb versenybalesete" miért kell hazudni?
  • desigo
    jah kevesebbet kell kerülgetnie
  • Istencsászár
    Kim a Super Aguriról:

Leszarom, de persze sajnálom mint mindenki:D
  • desigo
    Mekkora paraszt volt Eccleston:
    -egy csapat hiányzik a boxból
    -Legalább több a hely
  • djfuge
    hopp:) Kimi az első:)
  • G_ArchAngel #63983
    nah, Alonso megint a Q1-re gyur?:)
  • G_ArchAngel #63982
    most ITV sem adja, maradt a Live Timing...
  • djfuge
    valaki tényleg segitsen!!!