FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yo,bocs,na<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

A Banneres csaj szebb,sokkal termeszetesebb.Az a msik igen müanyag.
Punker
szerinted a magyar futamra külföldrõl hoznak hostesseket? látom logikával nem vagy kapcsoltaban :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

hopsz..nem figyeltem..mer msn-ezek is meg minden..szal..add meg a teló számukat<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lteebee
Mostanában nem néztem ferraris csajokat.

Mindazonáltal a banneres csajszi természetesebbnek hat és látszik, hogy jók a dudái.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

magyarok õk?<#fejvakaras> addig meg akkor a teló számukat<#hehe>

Punker
inkább a magyar hostess-ek :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

huhh....hiába...a Ferraris csajok a királyak<#eljen>..vagy királynõk<#hehe>

Lteebee
Push up...

Lteebee
Az tic tac.

AnuluWork
Nana. #33801!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
A gombelemre gondolsz?<#vigyor2>
Shiwo
a pólót ? le :P

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lteebee
A legjobb ez a csaj eddig.
Nagyon tetszik.

leszedjem?:o)

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
A bannerban a csajnak a pólóján van valami <#nevetes1>
és így talán bejöhet a valószínûsíthetõen leggazdagabb csapat: a japán-bahrain-angol érdekeltségû McLaren Dubai F1 Team, Alesi irányítása alatt...

nem is értem, hogy Mózlí hogy hagy ki egy olyan ziccert, amit egy dubai csapat jelentene...

<#eljen>...szívesen látnám Stoddartot ismét F-1-be egy új csapattal...Prodrivere meg kíváncsi leszek, hogy mihez fognak tudni kezdeni 2008-ban....ill 2007ben már nem is tudom pontosan<#hehe>

Istencsászár
12 csapatnál is lehet több az F1-ben

A FIA elõreláthatóan hamarosan hivatalosan is bejelenti, hogy a Dave Richards által nevezett Prodrive elfoglalhatja a 12. helyet a 2008-as Forma-1-es világbajnokság nevezési listáján.

A többi nevezõ csapat már megkapta az elutasítást tartalmazó levelet, ám a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, Max Mosley ma arról beszélt, hogy valójában nincs leküzdhetetlen akadálya annak, hogy 24-nél több autó állhasson fel a rajtrácsra.

„A probléma valójában ott kezdõdik, hogy az egyes pályák boxutcái, garázsai nincsenek felkészülve a több autó befogadására. Ellenben amennyiben a jelentkezõk és a szervezõk részérõl úgy döntenek, hogy érdemes befektetni a változtatásokba, akkor lehetséges a bõvítés."

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ehh:P...full Ferraris<#hehe>

passatgt
Suminak olyan hondás a pólója<#buck>

kulabácsi
a renaultnak évek óta a legjobb a rajtelektronikájuk (v mi:D) szal ezért ilyen jók a rajtnál, bár nem mondom h nem röhögnék ha vmi kis turpisság lenne benne :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Na végre, nem csak a Ferrari. Helyes-helyes<#hehe><#eljen>

Embereek, miért rajtol jól a Renasuuult? Náluk bezzeg nem papol az egész cirkusz, nem küldenek levelet..továbbra is rajtolgatnak yol...ehh. na mind1.

Honda meg sztem lapítson, mer mindjárt rájuk sóznak valami újabb büntetést<#hehe>...tényleg,mi lett a nyalókás emberrel? kirúgták a szerencsétlent, vagy maradhatott?

a Honda kicsit érzékenyebb ezekre a dolgokra a duplatankos botrány miatt, ráadásul most jár le az 1 éves felfüggesztésük, így most kezdhetnek balhézni...

arra vagyok inkább kíváncsi, hogy a Renault miért rajtol ilyen feltûnõen jól - vizsgálná inkább ezt a FIA és Nick Fry:)

kulabácsi
nincs mit...<#wink>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kösz<#hehe><#eljen>

Istencsászár
Szélcsatorna mire van ha nem ilyenek vizsgálatára? nemértek hozzá, csak gondolom ott lehet nézni mi hajlik és hogy...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
sztem jogos a véleményed :D

ezért mondom én is..hülyék voltak a többiek, hogy igazítottak a szárnyakon<#levele>...nyugodtan repeszthetnének a régiekkel, hisz a FIA nem tud tenni semmit

Ja, értem én, amiket leírtál, de mindegyik scapat összefog és akkor is a nagyot, a Ferrarit akarják elcsípni, mert... na amit elõbb írtam<#hehe>. Te meg most leírtad, hogy amíg belátható kereteken belûl van az ügy, addig a FIA nem lép semmit ez ügyben. Az a többi csapat baja, hogy engedelmesteka felszólításnak és állítotak a szárnyakon, mert..HA Ferrari netántán télleg csalna, amit remélek, hogy nem, akkor is nyugodtan csinálhatja tovább, mert a FIA nem lép semmit, amíg belátható kereteken belûl van az egész. Szal nem vészes..a többiek meg hoppon maradtak azzal, hogy rögvest állítottak rajta...mert még mindig meglehetne az a szárny most is nekik is, mint a maranellóiaknak...HA csal a Ferrari. De nem csal<#wink>.

Nick Fry meg dugja fel a seggébe a mérõ eszközt és ne akarjon itt ingyen mréegetni<#hehe>...bocs,ha ez durva volt, több nem lesz ilyen..csak puhábban fogom megfogalmazni legközelebb<#hehe>

kulabácsi
há nem vágom!! akkor faszok voltak, azt majd lesz vmi!! én már nem tudom követni az érthetelen ferrariellenes szabályok sorozatát, utálom ezt a csak hogyan tudnánk a ferrarinak betenni h ne õk legyenek az elsõk dolgot!! már a versenyzõk sem értenek tisztán néhány szabályt!! hogy lehet úgy fejleszteni h minden évben új szabályok, új módosítások...

Ez a lényeg, amíg ez a kiskapu nyítva van, addig a Honda hiába okoskodik:

Továbbra is kérdés maradt azonban, hogy mi legyen a hátsó szárnyakkal. A hátsó szárnyak esetében is tiltott elvileg a mozgás, ám technikailag szinte lehetetlen ellenõrizni, hogy autón menet közben meghajlik-e a szárny vagy sem, álló helyzetben pedig többek szerint nem alkalmasak a rugalmasság mérésére az FIA által jelenleg alkalmazott módszerek.

Istencsászár
Ha áttervezte volna akkor most nem pattogna a Honda, amugymeg mig a többiek kijelentették hogy elõl hátúl stimm, addig a Ferka csak elõl változtatott, de ezt mondták is, keresd meg a cikkeket.

kulabácsi
de az még nem derûlt ki h a ferrari még nem tervezte át!! sztem nem olyan hülyék h megcsinálták volna azt h szarnak bele, azt majd kapnak egy büntit!! de majd kiderûl úgyis minden...

Istencsászár
Jah azt a kis elemet rögzítették...

így igaz, és ha jól tudom, akkor a Ferrari is megszüntette az elsõ szárnyak torzulását...

a hátsó szárnykat viszont csak a két másik csapat korrigálta, a maranellóiak nem: a Honda ezen bukott ki...

Istencsászár
Jól mondod, múlt idõ... használt mivel õk egybõl át is tervezték.

kulabácsi
jaja de a ferrariról kell csak beszélni?? ha jól tudom a honda, meg a meki is ilyet használlt....

halkan megjegyzem, ez a dolog bõven az idei elsõ gyõzelem elõtt kezdõdött, semmi köze Imolához...

- a Ferrari elismerte, hogy flexibilis szárnyakat használ, de míg azok megfelelnek a FIA által használt mérés követelményeinek, addig nem változtatnak...
- nem a Ferrari a hibás, hanem a FIA nem használ olyan ellenõrzési metódust, ami alátámasztaná a szabályokat és azokat betarthatóvá tenné...

egyszóval: a Ferrari nem követi betû szerint a szabályokat, de míg ez a FIA ellenõrei szerint mérve határértéken belül marad, addig nem érdemes szerintük foglalkozni a dologgal...
az más kérdés, hogy Nick Fry lemérné ingyen is nano mm pontosan:)

kulabácsi
jaja teljesen igazad van!! pedig ugyanazok voltak az esélyek akkor is, erre építtettek mindenkivel egy új autót csak azért h ne õk legyenek az elsõk!! remélem idén jól beszopatják a népet...

<#eljen>

ehh,ez a szárny ügy...<#levele>.A Ferrari nem csal<#felkialtas>.Én kitartok mindaddig emellett,amíg a FIA ki nem jelenti ennek az ellenkezõjét.Mert, hogy a Honda és a többiek mint pampognak,az engem nem érdekel.Sztem itt csak arról van só, hogy már megin Michael Schumacher nyert. Anno azért szabták át teljesen a Forma-1-t, mert MichaelSchumacher nyert. Szal úgy értem, hogy azért lett teljesen ilyen az idõmérõ,meg hogy 2005ben nem volt kerékcsere,meg ilyesmi..vágjátok. Most midnenki itt szajkózza ezt a szárny ügyet, mert valamivel megpróbálják megállítani a Ferrairt, de nem fog sikerülni nekik. Michael majd élre tör ismét akár ezzel a szárnyával, ami most van - és szabályos szárny ez<#felkialtas><#hehe> - akár egy, a FIA-nak megfelelõ beállítású hátsó és elsõ szárnnyal. Nem véletlenül nyert 7szer szezont és nem véletlen van még itt 37évesen(vagy mennyi) is a mezõny legöregebb versenyzõjeként még mindig az élbolyban. Szal sztem jobb lenne abba hagyni ezt a szárny ügyet és leszállni a Ferrariól, mert a csapat és Michael Schumacher is így is, meg úgy is nyerõ képes alakulat és, ha egyszer nyernek...<#eljen>. Yo, most itt fényezem õket, bocsi,de ez már akkor is nevetséges, hogy mindig õket veszik elõ.

Istencsászár
Felipe Massa ma folytatta a tegnap megkezdett munkát Fioranóban, ahol a 248F1-el készül az nürburgringi futamra.

A brazil versenyzõ 61 kört tett meg a rövidebb szakaszon, ahol a mai legjobb idejeként 57.134 másodpercet regisztráltak. A tesztcsapat az elektronikán valamint a gumiabroncsokon dolgozott.

Michael Schumacher az élen

Hely Versenyzõ Csapat Gumi Idõeredmény Kör
1. M.Schumacher Ferrari (B) 58.287 125
2. Zonta Toyota (B) 58.601 83
3. Trulli Toyota (B) 58.885 136

kulabácsi
nah majd meglássuk, de milyen jó érzéssel írom majd be h háháhá :D (legalábbis remélem:D)

aha, mikor a csigazabálók a féket tesztelik...

kulabácsi
hát persze, hát persze :D

Igen,en is igy gondolom.Ket kör elönnyel indulnak,es -4.el zarnak.
kulabácsi
azt majd jön a ferrari és lekörözi õket :))))