FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.:"Úgy gondolom, hogy többet kell tennünk azért, hogy jobban vonzzuk a szurkolókat"
erre én mondjuk kapásból kivenném a váltást segítõ összes berendezést, pl. a GP Masters futamát nézve feltünt hogy akár 4tizedet is lehet hozni ha több hibalehetõséget hagynak a pilótáknak (felülemelkedve azon hogy nem érdemes a két sorozatot összehasonlítani).
Ki kell venni/meg kell nyírbálni a vezetési segítségeket az autókban, és akkor valóban bámulni fogjuk a pilóták tehetségét. lassan a teljesítmény visszeseik arra a szintre amikor még ezek nem léteztek (term. eltekintve a turbós idõszaktól), viszont azóta a gumitechnika (slick-et vissza!), és az aerodinamika nagyon sokat fejlõdött.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

http://gaborszantai.co.uk/
Van két versenyzõd, akik egyéniségek lehetnének: az egyik egy party-boy, de leállítottad, a másik egy heves latin, akit szintén visszafogtál, a merev angol felfogásoddal...
A foci nem veszélyes? Az utóbbi években hány F1 pilóta halt meg és hány focista?
Ha az autóversenyben hõsök kellenek, akkor a rallysok azok, akik sziklák, szakadékok, fák között száguldanak és ott is hagyják évente egy-ketten a fogukat...
Aki láttam a MotoGP-t, az tudja, hogy soha nem fogja az F1 azt a hangulatot elérni egy futam után...
Sajnos Senna óta nincs egyéniség, akiben lenne valami, azt a csapata kiírtja...
Dennis: Kimi és JPM nem szólalhat meg a McLaren beleegyezése nélkül...
Talán Villeneuve lehetett volna érdekes arc, de neki is elvették a kedvét az egésztõl...
En maris megvalasztottam a Miss Nürburgringet:ott van a bannerban.
csúcs ez a banner <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most én újnak számítok itt! Edelény invitálására jottem! 84 óta követem az f1 eseményeit, kissebb kihagyásokkal! Szinte a kezdetektõl Ferrari szurkoló vagyok! Van egy nagyon jó Ferraris háttérkép naptáram! mutatja az aktuális napot, és havonta változik a kép. Ezenkívûl van egy hasonló jellegû képernyõvédõm is! Akit esetleg érdekel annak szívessen elküldöm!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amióta bejelentették, hogy Fernando Alonso 2007-ben a McLaren-Mercedesnél folytatja pályafutását, megkezdõdött a találgatás arról, hogy ki fogja a spanyolt felváltani a Renault-nál. A kézenfekvõ jelölt a finn Heikki Kovalainen lenne, akit a csapat ugyanúgy képez tesztpilótaként a nagy feladatokra, mint annak idején Alonsóval tették. Kovalainent nagy tehetségnek tartják, hátránya azonban, hogy 2007-ben újonc lenne és egy újonctól nem lehet elvárni, hogy azonnal a világbajnoki címért legyen harcban.
Ezzel együtt Kovalainen esélyeit az is növeli, hogy menedzsere neki is Flavio Briatore, akárcsak Fernando Alonsóé. Briatorénak azonban más védence is van a mezõnyben: mégpedig a Williams-Cosworth versenyzõje, Mark Webber. Éppen ezért a Renault az ausztrál versenyzõt is egy lehetõségként tarthatja számon. Maga Webber ugyanakkor inkább jelenlegi csapatát választaná: „Én jobban szeretnék a Williamsnél maradni. De majd meglátjuk, hogy Frank hogyan dönt az opciómmal kapcsolatban.” – nyilatkozta az ITV-nek.
Webber két okot nevez meg, amiért nem szeretne csapatot váltani – annak ellenére sem, hogy jelenleg a Renault a legjobb csapat, miközben a Williams jövõje bizonytalan. Az egyik ok az, hogy nem akar újra egy ismeretlen közösségbe beilleszkedni: „Egyszerûen nehezemre esne ismét 250-400 új emberrel megismerkedni. A Williamsnél szeretném folytatni a pályafutásomat.”
A másik ok az, hogy Webber úgy szeretne a csúcsra jutni, hogy abban a saját munkája is benne van, nem pedig a készbe beleülni. Az ausztrál versenyzõ ennek megfelelõen rendületlenül bízik a Williamsben és a Cosworth-ban.
Webbert eddig is kedveltem, de most hatalmasat nõtt a szememben!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha azonnal kielégítõ választ adna ködösítés nélkül, akkor egy napig sem lenne hír.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
97-töl megvan az esszes futamom,és már 97 elötti is van egy pár.Azután érdeklödnék hogy van e valakinek 97 elötti felvétele.Ha igen akkor irjatok ide vagy privibe.Elöre is kösszi mindenkinek.
Faludi Zoltán, 2006. április 28. péntek <09:34>09:34>
A Ferrari fõszponzora, a Marlboro készen áll kifizetni a Michael Schumacher és Kimi Raikkönen együttes szerzõdtetéséhez szükséges 70 millió dolláros becsült összeget, értesült a brit székhelyû Autosport magazin.
Az elmúlt hetekben egyre többen beszéltek arról, hogy Kimi Raikkönen a 2007-es idényben a Ferrari színeiben folytatja pályafutását. Mivel Michael Schumacher egyelõre még nem döntött jövõjérõl, az sem kizárt, hogy létrejöhet az álompáros, és a két versenyzõ a jövõ évben egy csapatot szolgáljon.
Bár Raikkönen korábban már kijelentette, nem kíván Michael Schumacher csapattársaként versenyezni, egyre több jel utal arra, hogy a finn pilóta mégis egyezségre jut a Ferrarival. És itt jön a Marlboro, akinek vezetõsége a legfrissebb információk szerint megerõsítette, készen áll kifizetni a két versenyzõ éves fizetését, mellyel megalakulhatna a Forma-1 egyik legcsodálatosabb álompárosa.
Az Autosport megtudta, hogy a Marlboro anyacége, a Phillip Morros szerint a Schumacher-Raikkönen páros olyan komoly lehetõségeket nyitna meg elõttük, mely minden pénzt megér nekik.
A dohánygyártó cégóriás a 2011-es évad végéig a Ferrari fõszponzora szeretne maradni, és egyes források szerint hatalmas összegeket mozgósít annak érdekében, hogy ezen idõszak alatt a lehetõ legtöbbet kihozza a sport nyújtotta lehetõségekbõl – bár a legtöbb helyen már tiltólistán van a dohánytermékek reklámozása.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1: hivatalosan nem emeltek óvást, szal teljesen és teljesen felesleges ezzel nekünk foglalkozni, valszeg ha kellõen megalapozott lenne akkor óvnának, nem nekünk kell eldönteni mindenféle cikkek alapján hogy mi van.
2: A Ferrari ahoz képest építet rossz autót amilyen poziciót betöltött az elmúlt években, pláne hogy egyáltalán nem biztos hogy az autó volt rossz, ott van a gumi is, ami összeadva az autó esetleges félrefejlesztésével, már dupla hátrány.
3: Az FIA mérési módszere nem alkalmas a lobogó szárnyak kivédésére, és ezt minden csapat tudja, tehát valszeg alkalmazzák is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hely Versenyzõ Csapat Gumi Idõeredmény Kör
1. R.Schumacher Toyota (😎 58.840 101
2. M.Schumacher Ferrari (😎 59.087 156
3. Zonta Toyota (😎 59.163 153
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
láttam mivel mérnek ezek a kóklerek: mérõszalaggal és vonalzóval...
az ûrtechnikából könnyen átvehetnek olyan optikai és lézeres mérõeszközöket, ami kitudja számolni, hogy az adott pontok között mennyire mozognak a bizonyos elemek...
ha valamit szemmel lehet látni videón, akkor azt mérni is lehet...
az más, hogy a FIA csak az álló autókat ellenõrzi...
amúgy nem kunszt kikalkulálni, hogy adott elem milyen terhelésnél torzul, majd ilyen erõvel meg kell terhelni az elemeket: ha elmozdul, akkor seggberúgás...
ezen kell változtatni és utána az összes csalót lenullázni...
persze ez úgy poén, hogy nem jelenti be a FIA, hogy futom közben is ellenõrzi, és nem csak a vízszintes, hanem a függõleges síkokat is (Renault-nál ez mozog)
futam végén meg szépen lenulláznák az összes csapatot, akinek mozogtak a szárnyaik...😊
Biatore befosna dühében...😄DDD
szvsz, mivel Ross sem tagadta, ezért a FIA helyében hoznék egy precedens értékû ítéletet - hasonlót, mint a Honda kapott
nem csak a Ferrarit bûntetném, hanem az összes csapatot, amelyik flexibilis szárnyat használ, akár Renault, akár McLaren...
a legrosszabb, hogy míg ezek a csapatok marják egymást, addig a csigazabálók röhögnek a markukba...