FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximalisan egyet ertek az elöttem szolokkal,nem Miss Hungaroring kell,hanem igazi pilotak.A vezetest segitö összes elektronikat ki kellene tiltani.Anno azert volt nehez a sport,mert 350-röl le kellett fekezni,közben az egyik kezzel vissza valtani ,szepen egyesevel 6-bol 2-be,ja es közben rugdalni a szinkronizalatlan valto tengelykapcsolojat,valtasonkent ugy ketszer.Most mar csak a G erök leküzdese okoz nehezseget,ha igy haladunk egy ket ven belül,mar urhajos ruhaban fognak ülni,hogy egy egy gyors kanyarban ne ajuljanak el az eröhatasaok miatt.A legmegdöbbentöbb,mikor mutatjak,hogy ki mikor fekez,mikor ad gazt.Csak padlo gáz,és satu fek van,köztes átmenet nincs.Minek az elektronika dolgozik.Azt mondja,balvanyok kellenek,hogyan balvanyozzak egy olyan pilotat,aki ugyan azt csinalja mint en itt a PC elött a billentyüket nyomogatva.
b-type
igen.
pl.:"Úgy gondolom, hogy többet kell tennünk azért, hogy jobban vonzzuk a szurkolókat"
erre én mondjuk kapásból kivenném a váltást segítõ összes berendezést, pl. a GP Masters futamát nézve feltünt hogy akár 4tizedet is lehet hozni ha több hibalehetõséget hagynak a pilótáknak (felülemelkedve azon hogy nem érdemes a két sorozatot összehasonlítani).
Ki kell venni/meg kell nyírbálni a vezetési segítségeket az autókban, és akkor valóban bámulni fogjuk a pilóták tehetségét. lassan a teljesítmény visszeseik arra a szintre amikor még ezek nem léteztek (term. eltekintve a turbós idõszaktól), viszont azóta a gumitechnika (slick-et vissza!), és az aerodinamika nagyon sokat fejlõdött.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

http://gaborszantai.co.uk/

Dennis , Te mekkora ostoba vagy!

Van két versenyzõd, akik egyéniségek lehetnének: az egyik egy party-boy, de leállítottad, a másik egy heves latin, akit szintén visszafogtál, a merev angol felfogásoddal...

A foci nem veszélyes? Az utóbbi években hány F1 pilóta halt meg és hány focista?
Ha az autóversenyben hõsök kellenek, akkor a rallysok azok, akik sziklák, szakadékok, fák között száguldanak és ott is hagyják évente egy-ketten a fogukat...

Aki láttam a MotoGP-t, az tudja, hogy soha nem fogja az F1 azt a hangulatot elérni egy futam után...

Sajnos Senna óta nincs egyéniség, akiben lenne valami, azt a csapata kiírtja...
Dennis: Kimi és JPM nem szólalhat meg a McLaren beleegyezése nélkül...

Talán Villeneuve lehetett volna érdekes arc, de neki is elvették a kedvét az egésztõl...

Denis megreformalna az F1-et
En maris megvalasztottam a Miss Nürburgringet:ott van a bannerban.
Peltyka szinten az jarja,hogy Webber az egyik legkemenyebben dolgozo pilota,mind afejlesztesek,mind a sajat fizikuma teren.
JGTC
sokan kritizálják, sõt utálják pedig nem hiszem h volna miért, na meg meg kell nézni az eredményeit h mivel érte el

csúcs ez a banner <#vigyor3><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

miért nem akar menni a Renaulthoz?<#fejvakaras>...yo,olvastam,h miket mondott,de akkoris..na mind1. Emlékeztek arra még,h anno Palik vagy nem is tom ki felvetette,hogy Fisichella lehet majd az elsõ számú pilóta a Renaultnál 2007be?na ez elég nehezen fog összejönni. Szegény Fisichella marad a 2dik számú...úgy néz ki.Pedig megérdemeéhetné sztem. Briatore meg rögtön Kovalein és Webber...ehh. Na mind1, nem az én dolgom. Webberben meg tisztelem azt, hogy saját erejébõl szeretne világbajnok lenni és nem úgy,hogy már vki úgymond elõre bemelegítette az ülést a csapatnál meg midenn és õ neki csak követnie kell azt az útvonalat és csontnélkül nyerhetne vb-t. Szal hajrá Webber<#wink>. Majd összejön neki..remélem.De azért a helyében akkor is megfontolnám ezt a Renault dolgot<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Majd igyekszem bekapcsolódni én is! Egyenlõre olvasgatom az eddigi hozzászólásokat!
Igen,de mar igy is az emberi türökepesseg hataran vannak a terhelesek,szal valamit szabalyozni kell,de egyebkent tenyleg az ürtechnikarol kellene szolnia a technikanak.
Hali Gabi,örülök higy idetalaltal.Az MF-el ellentetben itt van elet,es nem csak ketpolusu a vilag.
Punker
csak neked

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Így néz ki a Ferraris háttérképpel az asztalom:
békás naptár?😊

Sziasztok!
Most én újnak számítok itt! Edelény invitálására jottem! 84 óta követem az f1 eseményeit, kissebb kihagyásokkal! Szinte a kezdetektõl Ferrari szurkoló vagyok! Van egy nagyon jó Ferraris háttérkép naptáram! mutatja az aktuális napot, és havonta változik a kép. Ezenkívûl van egy hasonló jellegû képernyõvédõm is! Akit esetleg érdekel annak szívessen elküldöm!

Punker
a király kategóriának a maximális fejlesztésrõl kellene szólnia szerintem.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Webber nem akar a Renault pilótája lenni
Amióta bejelentették, hogy Fernando Alonso 2007-ben a McLaren-Mercedesnél folytatja pályafutását, megkezdõdött a találgatás arról, hogy ki fogja a spanyolt felváltani a Renault-nál. A kézenfekvõ jelölt a finn Heikki Kovalainen lenne, akit a csapat ugyanúgy képez tesztpilótaként a nagy feladatokra, mint annak idején Alonsóval tették. Kovalainent nagy tehetségnek tartják, hátránya azonban, hogy 2007-ben újonc lenne és egy újonctól nem lehet elvárni, hogy azonnal a világbajnoki címért legyen harcban.

Ezzel együtt Kovalainen esélyeit az is növeli, hogy menedzsere neki is Flavio Briatore, akárcsak Fernando Alonsóé. Briatorénak azonban más védence is van a mezõnyben: mégpedig a Williams-Cosworth versenyzõje, Mark Webber. Éppen ezért a Renault az ausztrál versenyzõt is egy lehetõségként tarthatja számon. Maga Webber ugyanakkor inkább jelenlegi csapatát választaná: „Én jobban szeretnék a Williamsnél maradni. De majd meglátjuk, hogy Frank hogyan dönt az opciómmal kapcsolatban.” – nyilatkozta az ITV-nek.

Webber két okot nevez meg, amiért nem szeretne csapatot váltani – annak ellenére sem, hogy jelenleg a Renault a legjobb csapat, miközben a Williams jövõje bizonytalan. Az egyik ok az, hogy nem akar újra egy ismeretlen közösségbe beilleszkedni: „Egyszerûen nehezemre esne ismét 250-400 új emberrel megismerkedni. A Williamsnél szeretném folytatni a pályafutásomat.”

A másik ok az, hogy Webber úgy szeretne a csúcsra jutni, hogy abban a saját munkája is benne van, nem pedig a készbe beleülni. Az ausztrál versenyzõ ennek megfelelõen rendületlenül bízik a Williamsben és a Cosworth-ban.

Webbert eddig is kedveltem, de most hatalmasat nõtt a szememben!

kulabácsi
jah hát nem igen, de ha azt nézzük az alonsóval ugyanez lenne, és ha jól tudom õ már biztos h a mekinél lesz, zsal akkor sztem kimike el fog menni, az utójuk sem túl jó, hát majd meglássuk h mi lesz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Snecie Smicie
ismételten jó a banner<#eljen>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

na ja..de abba nyugodtan egyet érthetünk, hogy õk...nem istom...sztem oylanok,mint a tûz és víz..nem tudnának egymás mellett versenyezni..de lehet,h csak én látom rosszul

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kulabácsi
áhh én meg abban vok biztos h kimi és alonsó nem férne meg egymás mellett, viszont sumi mellett mindenki csak tanulhat, én örûlnék neki ha ez bekövetkezne, mert akkor legalább kiderûlne h mit is tud a kisgyerek az "öreg" mellett...sztem nem vállna kárára

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

csak már megint egyet felejtenek el...hogy a két versenyzõ mit akar<#wink>.Mert hiába akarják õk,mármint a Marlboro Michaelt,meg Kimit összehozni,ha õk ketten meg egyáltalán nem akarnak egymás mellett versenyezni. De itt merül fel a kérdés: tényleg,mit akarnak õk?<#fejvakaras><#hehe>Mi csak találgatunk ezerrel,hogy Kimi,meg Michael így meg úgy,õekt figyelembe se vesszük...sztem azonban az van,hogy Michael maradni szeretne a Ferrarinál és Kimi meg a McLarennél...és vmelyik hülye állat anno feldobta ezt a témát és a a világ ezt szajkózza...ehh.Szóval nemtom....sztem marad minden a régiben😛..<#eljen>

Maximalisan nem ertek egyet,15-20 eve,meg egy egy jo ötlet,ujjitas,penz nelkül is jo szereplest hozott egy egy kiscsapatnak."Hova tünt Deamon Hill" ,dereng mar valami?Ma egy ilyen elkepzelhetetlen.
Lteebee
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha Brawn nem mondja ki, hogy nem, az még nem jelenti azt, hogy igen.

Ha azonnal kielégítõ választ adna ködösítés nélkül, akkor egy napig sem lenne hír.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sziasztok!
97-töl megvan az esszes futamom,és már 97 elötti is van egy pár.Azután érdeklödnék hogy van e valakinek 97 elötti felvétele.Ha igen akkor irjatok ide vagy privibe.Elöre is kösszi mindenkinek.
kulabácsi
jah de ott vmi nem jön össze nekik soha!! de ez meglep azóta is sztem mindenkit h ennyire "szarok" pedig pénz van, és mégiscsak a toyota, hát mindent tudnak építeni, csak f1es autót nem 😄

passatgt
Toyotának sok pénze van,mégse tud eredményt hozni...

kulabácsi
ez mindíg is így lesz, h akinek nincs pénze az lemarad!! ez van!!

Punker
bakker ez az F1 lenne ott kezdõdtek a bajok mikor a csórók elkezdtek sírni.....

A Marlboro pénzelné a Ferrari álomcsapatot

Faludi Zoltán, 2006. április 28. péntek <09:34>

A Ferrari fõszponzora, a Marlboro készen áll kifizetni a Michael Schumacher és Kimi Raikkönen együttes szerzõdtetéséhez szükséges 70 millió dolláros becsült összeget, értesült a brit székhelyû Autosport magazin.

Az elmúlt hetekben egyre többen beszéltek arról, hogy Kimi Raikkönen a 2007-es idényben a Ferrari színeiben folytatja pályafutását. Mivel Michael Schumacher egyelõre még nem döntött jövõjérõl, az sem kizárt, hogy létrejöhet az álompáros, és a két versenyzõ a jövõ évben egy csapatot szolgáljon.

Bár Raikkönen korábban már kijelentette, nem kíván Michael Schumacher csapattársaként versenyezni, egyre több jel utal arra, hogy a finn pilóta mégis egyezségre jut a Ferrarival. És itt jön a Marlboro, akinek vezetõsége a legfrissebb információk szerint megerõsítette, készen áll kifizetni a két versenyzõ éves fizetését, mellyel megalakulhatna a Forma-1 egyik legcsodálatosabb álompárosa.

Az Autosport megtudta, hogy a Marlboro anyacége, a Phillip Morros szerint a Schumacher-Raikkönen páros olyan komoly lehetõségeket nyitna meg elõttük, mely minden pénzt megér nekik.

A dohánygyártó cégóriás a 2011-es évad végéig a Ferrari fõszponzora szeretne maradni, és egyes források szerint hatalmas összegeket mozgósít annak érdekében, hogy ezen idõszak alatt a lehetõ legtöbbet kihozza a sport nyújtotta lehetõségekbõl – bár a legtöbb helyen már tiltólistán van a dohánytermékek reklámozása.

Kit--Kat
Vicces, hogy már 4 futam óta mindíg oda jutunk vissza....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Viszont a Ross Brawn fele,engedelyezzünk mindent megoldas sem tetszik.Akinek nincs erre penze,az menthetetlenül lemarad,akkor megint csak egy ket csapat paros idetlenseget nezzük.
b-type
Hát sztem két-három dolog van itt azért 😊

1: hivatalosan nem emeltek óvást, szal teljesen és teljesen felesleges ezzel nekünk foglalkozni, valszeg ha kellõen megalapozott lenne akkor óvnának, nem nekünk kell eldönteni mindenféle cikkek alapján hogy mi van.
2: A Ferrari ahoz képest építet rossz autót amilyen poziciót betöltött az elmúlt években, pláne hogy egyáltalán nem biztos hogy az autó volt rossz, ott van a gumi is, ami összeadva az autó esetleges félrefejlesztésével, már dupla hátrány.
3: Az FIA mérési módszere nem alkalmas a lobogó szárnyak kivédésére, és ezt minden csapat tudja, tehát valszeg alkalmazzák is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
A két Schumacher az élen

Hely Versenyzõ Csapat Gumi Idõeredmény Kör

1. R.Schumacher Toyota (😎 58.840 101
2. M.Schumacher Ferrari (😎 59.087 156
3. Zonta Toyota (😎 59.163 153

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Minden szabály arról szól hogy ne legyen unalmas, vagy bejön vagy nem, inkább a nem mer 1 csapat 90% hogy kiemelkedik. Tavalyi év óta a Rönó elõtte meg a Ferka. Mind2 csapat a megelõzõ évi konstrukció továbbfejlesztett változatait használta igy az elõny nemhogy megmaradt még nõtt is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Trenyleg meg lehet merni sokmindent optikaval,ezredmilimeter pontossaggal,de nem egy 300-al szaguldo auto fedelzeten,es egy ilyen müszer kerül majdnem annyiba,mint maga az auto,pedig az se olcso.
kulabácsi
jah de ha azt nézed, a 2004es kocsi az eléggé mindent vitt, és azt azért sztem mindenki tudja h azért kellett teljesen új verdát építeni, h hátha nem jön nekik össz!! meg az elötte lévõ években is annyira elhúzott a ferrari h minden szabály csak ellenük szólt, h ne legyen ennyire 1központú a forma 1 amit meg is értek, de nem õk tehettek róla h nekik ennyire ment, mint h most sem tehetnek róla h ennyire nme!! mindenkire ugyanaz a szabály vonatkozik, és ha találtak egy kiskaput akkor én nem hibáztatnám õket érte...mindenhol vannak kiskapuk, hát õk úgy tûnik h megtalálták, majd ha bezárják a kaput akkor másik szárnyat tesznek fel!! ennyi

Istencsászár
Tudod sok kivételes momentum, pletyka, hír, beszéd volt/keringett a pirosokról az elmúlt jópár évben hogy ezt gondoljam, de ez a saját véleményem.

Istencsászár
Szarok lettek anélkül is... sikerült a 2005ös kocsit elbaxniuk és errõl nem az Fia tehetett vagy a szabályok, mivel a többiek jó kocsit építettek.

az elõtte lévõ négy meg azért, hogy szar legyen a többieknek - nézõpont kérdése minden

kulabácsi
jajj!! miért te azt gondolod h azért nem csinálják meg mert az rossz lenne a ferrarinak?? ez az egész szabályválltozás ami volt az elmúlt 2 évben arra lett kitalálva h szar legyen nekik...

Istencsászár
És akkor a Ferrari égne szégyenében, ezt tuti nemfogják, leglábbis évközben nem.

Punker
vezessenek be új mérést és akkor majd áttervezik ennyire egyszerû.

ezt ugye most Te sem hiszed el?
láttam mivel mérnek ezek a kóklerek: mérõszalaggal és vonalzóval...

az ûrtechnikából könnyen átvehetnek olyan optikai és lézeres mérõeszközöket, ami kitudja számolni, hogy az adott pontok között mennyire mozognak a bizonyos elemek...

ha valamit szemmel lehet látni videón, akkor azt mérni is lehet...

az más, hogy a FIA csak az álló autókat ellenõrzi...
amúgy nem kunszt kikalkulálni, hogy adott elem milyen terhelésnél torzul, majd ilyen erõvel meg kell terhelni az elemeket: ha elmozdul, akkor seggberúgás...

Punker
nem kivitelezhetõ, menet közben nem tud mérni+az se szabályos ha tájékoztatás nélkül változtatnak a mérési szabályokon, itt pont az a lényeg hogy a szabály szerinti mérésen átmegy a kocsi mert a szabályhoz és nem a szabály szelleméhez van tervezve.

Ket dolog,a BMW az nem a Williams,az Olaszok is elismerik,hogy az övek hajlik,de azokon a pontokon ahol merik csak annyit amennyit kell,es ez igy egyezik a szabalyokkal.
nem szabályos, de nem jó a mérés folyamata...

ezen kell változtatni és utána az összes csalót lenullázni...
persze ez úgy poén, hogy nem jelenti be a FIA, hogy futom közben is ellenõrzi, és nem csak a vízszintes, hanem a függõleges síkokat is (Renault-nál ez mozog)

futam végén meg szépen lenulláznák az összes csapatot, akinek mozogtak a szárnyaik...😊

Biatore befosna dühében...😄DDD

Punker
ha a mérésen szabályos akkor nem büntethet.

a Merci, Williams nem panaszkodott, rájuk is vonatkozott a figyelmeztetés, sõt most sem lázadnak pedig Õk korrigáltak, míg a FIAT nem - itt most a Honda a szarkeverõ...

szvsz, mivel Ross sem tagadta, ezért a FIA helyében hoznék egy precedens értékû ítéletet - hasonlót, mint a Honda kapott

nem csak a Ferrarit bûntetném, hanem az összes csapatot, amelyik flexibilis szárnyat használ, akár Renault, akár McLaren...

a legrosszabb, hogy míg ezek a csapatok marják egymást, addig a csigazabálók röhögnek a markukba...

kulabácsi
pontosan!! de sztem ez az egész azért van, mert félõ h a ferrari megint csinállt egy autót, és mivel nagyon jól fejleszettek mindíg is, félnek h a jövõ évben megint lekörözik a mezõnyt és szopacs lesz!! háhá minden más csapatnak ha ez így lesz 😄