182274
  • MaSzKa
    csak linkbe rakd be akkor

én úgy tudom az f1-be 1 madár miatt meg is halt valaki régebben

a sisakjának csapodott
  • chalezlopez
    Annyira jelentéktelen volt a szárny sérülése, hogy kevesebb mint 3mp-t buktak vele, hogy rajthagyták...kiindulva a történtekből. -.-
  • a.carkey
    Miért nem teszi be a kurva képet????
  • a.carkey
    Szóval,

Stefan Johansson is elcsapott 1987-ben egy szarvast az Österreichringen ...

Ez maradt az autójából ...
  • a.carkey
    Ha tényleg kiváncsiak vagytok milyen is az, nos íme:

Stefan Johansson is elcsapott 1987-ben egy szarvast az Österreichringen ...

Ez maradt az autójából ...

De csaptak már el mások is állatokat:
    Luigi Arcangeli Monzában 1931-ben egy nyulat

Derek Daly a Phoenix Parkban 1980-ban egy kutyát

Tim Schenken 1972-ben Zeltwegben egy szarvast

Illetve az Indcarban egy madárcsapás:
    itt is elpusztult az állat ...
  • G_ArchAngel #64135
    nem fer bele +3mp, ugyanis igy is ennyi kellett volna, hogy Hamilton elott maradjon...

ne haragudjatok mar, de nehogy SG-kockak magyarazzak meg a Ferrarinak, hogy mi merre mennyi...
  • bardocz
    Ha nem így értettem volna,akkor +20 másodpercet írtam volna.
  • ladarevolution
    Úgy értettem h esgy tervezett azaz "sima" boxkiállásba belefér a kerékcsere és a tankolás mellett :)
  • ladarevolution
    Miről beszéltek? Ha tudták h kibírja a verseny végéig akkor az első boxiáállásig is kibírtja, és nyugodtan kicserélik kerékcsere közben. Ennyi.
    Az egyértelmű h csak azért nem kellett volna kiállnia. Ők se hülyék :)
  • bardocz
    Jah tényleg,végülis mit számít +8 másodperc a boxban versenyen nem?
  • a.carkey
    "Aztán gondolom az első cserénél mivel kibírta, hagyták ott ahol van. Ennyi."
  • lac coo
    Talán egyszer sem járt a boxban... ? :))))
  • bardocz
    Idén kutya,jövőre zöld tüntetők.
  • a.carkey
    2009: -1 Massa győzelem?
  • a.carkey
    Mert bemegy a boxba, kerékcsere, szárnycsere és hoppá, máris ott tart mint Kova. Aztán gondolom az első cserénél mivel kibírta, hagyták ott ahol van. Ennyi.
  • G_ArchAngel #64125
    ize, van ott egy kis bemeneti es kijoveti ido is, szoval kb. 30mp-t vesztett volna...
  • MaSzKa
    ebből a videoból kiindulva a kutya elpusztult

• MaSzKa
    ha élőbe ment akkor kellett mutatni
  • ladarevolution
    Ezt Én sem értem miért nem cserélték le, valszeg nem jelentett időveszteséget. A nyilatkozatba említett csere miatti időveszteség meg baromság :)

A Hondánál, teszten nyugdíjas tempóban is lecserélik 12sec alatt.
    Egy sima 8-9sec-es boxiállásba belefér. Még ha nagyon lassúak is 1-2sec hátrányt szenvednek vele. Ami egy egész versenytávon elenyésző idő.
  • autoszimulator
    "a kutya meg hogy meghalt senkit nem érdekel"

mit kellene tenni így utólag szted?
  • Bandee1987
    Gondolom azért nem mutatták fullban a videót, mert szétfröccsenhetett szegény kutya.
  • MaSzKa

a kutya meg hogy meghalt senkit nem érdekel

Büntetés várhat az isztambuli pálya üzemeltetőire. Azt követően, hogy a GP2-es futam alatt két kutya is a pályára tévedt, az FIA vizsgálatot indíthat az ügyben. Charlie Whiting jelentést küld a szövetségnek az esetről. Bruno Senna számára elkerülhetetlen volt az ütközés, aki szerencsésnek érzi magát, hogy egy törött kerékfelfüggesztéssel megúszta a balesetet.

"A kutya a bukkanó után jött elém. Azt hittem ki tudom kerülni, el is húztam az autómat, de az meggondolta magát, így elütöttem. Szerencsémre a kerék találta el és nem az autóm orra, mert az súlyosabb következményekkel is járhatott volna." – jelentette ki Bruno Senna.

Charlie Whiting alaposan átvizsgáltatta a pályát a futam előtt és minden bejáratnál fokozott figyelmet rendelt el. Felhívták a felelősök figyelmét a szabálysértésre, akiknek komoly következményekkel kell számolniuk.
  • Tigristank
    Massának most nagyon hiányozhat az a 8 pont, amit Malajziában a hibázása miatt elvesztett, mert akkor most ő vezetne 1 ponttal Kimi előtt.
  • Kit--Kat
    Nem volt annyira hátrányba vele, ez ki is derült, mint, ha + 40mp-t szedett volna fel a futam elején a cserével.
  • MaSzKa
    Hamilton cáfolta a híreszteléseket. "Már többször is nyilatkoztam a GPDA-s belépésemről, így nem szeretném elismételni. Ami a pénzt illeti, nem kis összeget kellett befizetnem a Formula-1-es jogosítványomért, amelynek egy részét a biztonság fejlesztésére költik
  • Istencsászár
    Nelson Piquet: "Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel.
  • lac coo
    Kimi szokása szerint gyenge volt időmérőn, itt már el is dőlt a sorsa .
    Rajtot önhibáján kívül csúnyán beszopta, szal ez van .....
  • bardocz
    Mert sokáig tart?Á,biztos nem azért
  • bardocz
    csak Schumi tud is így nyerni:P
  • G_ArchAngel #64111
  • Punker
    az elején túl sok időveszteség, aztán meg megpróbálták nélküle ha ő is kiáll mint Kova akkor megszívta volna valszeg...
  • Istencsászár
    Miért nem cserélték akkor le?
  • G_ArchAngel #64108
    a torott szarny egy egeszen lathato "kifogas"...
  • WNW
    Ezt nevezik ugy, hogy kifogasokat keres.. Ezt a hetveget teljesen elrontotta, erre vegig hantazta a vege riportot.. Keretik hasonloan ledorongolni, mint ahogy Massat szoktatok barmiert....
  • G_ArchAngel #64106
    Nah, Kimi torott szarnnyal vezetett, mikor osszeertek Kovalainen defektet kapott (buta Heikki).
  • chalezlopez
    Szép volt Massa! Török szultán
  • a.carkey
    +t
  • a.carkey
    Agyonfényezik egymást ott elől, aztán Kimi bejelenti, hogy végig törött elsőszárnyal versenyzet, leggyorsabb kört futott és szerzett "pár" pontot. :D
  • b-type
    Sztem ezért (sem) boldog Kimi,..Massa-nak kicsit jobban kellett volna tartania Hamilton-t....
    Akkor 1-2 lett volna talán, de Massa-t nagyon legyűrte Hamilton, és onnan sansza lett a 3. helyre.
  • dav1d
    uri geller a hatodik