182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
csak linkbe rakd be akkor
én úgy tudom az f1-be 1 madár miatt meg is halt valaki régebben
a sisakjának csapodott -
Annyira jelentéktelen volt a szárny sérülése, hogy kevesebb mint 3mp-t buktak vele, hogy rajthagyták...kiindulva a történtekből. -.- -
Miért nem teszi be a kurva képet???? -
Szóval,
Stefan Johansson is elcsapott 1987-ben egy szarvast az Österreichringen ...
Ez maradt az autójából ...
-
Ha tényleg kiváncsiak vagytok milyen is az, nos íme:
Stefan Johansson is elcsapott 1987-ben egy szarvast az Österreichringen ...
Ez maradt az autójából ...
De csaptak már el mások is állatokat:
Luigi Arcangeli Monzában 1931-ben egy nyulat
Derek Daly a Phoenix Parkban 1980-ban egy kutyát
Tim Schenken 1972-ben Zeltwegben egy szarvast
Illetve az Indcarban egy madárcsapás:
itt is elpusztult az állat ... -
G_ArchAngel #64135 nem fer bele +3mp, ugyanis igy is ennyi kellett volna, hogy Hamilton elott maradjon...
ne haragudjatok mar, de nehogy SG-kockak magyarazzak meg a Ferrarinak, hogy mi merre mennyi... -
Ha nem így értettem volna,akkor +20 másodpercet írtam volna. -
Úgy értettem h esgy tervezett azaz "sima" boxkiállásba belefér a kerékcsere és a tankolás mellett :) -
Miről beszéltek? Ha tudták h kibírja a verseny végéig akkor az első boxiáállásig is kibírtja, és nyugodtan kicserélik kerékcsere közben. Ennyi.
Az egyértelmű h csak azért nem kellett volna kiállnia. Ők se hülyék :) -
Jah tényleg,végülis mit számít +8 másodperc a boxban versenyen nem? -
"Aztán gondolom az első cserénél mivel kibírta, hagyták ott ahol van. Ennyi." -
Talán egyszer sem járt a boxban... ? :)))) -
Idén kutya,jövőre zöld tüntetők. -
2009: -1 Massa győzelem? -
Mert bemegy a boxba, kerékcsere, szárnycsere és hoppá, máris ott tart mint Kova. Aztán gondolom az első cserénél mivel kibírta, hagyták ott ahol van. Ennyi. -
G_ArchAngel #64125 ize, van ott egy kis bemeneti es kijoveti ido is, szoval kb. 30mp-t vesztett volna... -
ebből a videoból kiindulva a kutya elpusztult
-
ha élőbe ment akkor kellett mutatni -
Ezt Én sem értem miért nem cserélték le, valszeg nem jelentett időveszteséget. A nyilatkozatba említett csere miatti időveszteség meg baromság :)
A Hondánál, teszten nyugdíjas tempóban is lecserélik 12sec alatt.
Egy sima 8-9sec-es boxiállásba belefér. Még ha nagyon lassúak is 1-2sec hátrányt szenvednek vele. Ami egy egész versenytávon elenyésző idő. -
"a kutya meg hogy meghalt senkit nem érdekel"
mit kellene tenni így utólag szted? -
Gondolom azért nem mutatták fullban a videót, mert szétfröccsenhetett szegény kutya. -
a kutya meg hogy meghalt senkit nem érdekel
Büntetés várhat az isztambuli pálya üzemeltetőire. Azt követően, hogy a GP2-es futam alatt két kutya is a pályára tévedt, az FIA vizsgálatot indíthat az ügyben. Charlie Whiting jelentést küld a szövetségnek az esetről. Bruno Senna számára elkerülhetetlen volt az ütközés, aki szerencsésnek érzi magát, hogy egy törött kerékfelfüggesztéssel megúszta a balesetet.
"A kutya a bukkanó után jött elém. Azt hittem ki tudom kerülni, el is húztam az autómat, de az meggondolta magát, így elütöttem. Szerencsémre a kerék találta el és nem az autóm orra, mert az súlyosabb következményekkel is járhatott volna." – jelentette ki Bruno Senna.
Charlie Whiting alaposan átvizsgáltatta a pályát a futam előtt és minden bejáratnál fokozott figyelmet rendelt el. Felhívták a felelősök figyelmét a szabálysértésre, akiknek komoly következményekkel kell számolniuk. -
Massának most nagyon hiányozhat az a 8 pont, amit Malajziában a hibázása miatt elvesztett, mert akkor most ő vezetne 1 ponttal Kimi előtt. -
Nem volt annyira hátrányba vele, ez ki is derült, mint, ha + 40mp-t szedett volna fel a futam elején a cserével. -
Hamilton cáfolta a híreszteléseket. "Már többször is nyilatkoztam a GPDA-s belépésemről, így nem szeretném elismételni. Ami a pénzt illeti, nem kis összeget kellett befizetnem a Formula-1-es jogosítványomért, amelynek egy részét a biztonság fejlesztésére költik -
Nelson Piquet: "Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel.
-
Kimi szokása szerint gyenge volt időmérőn, itt már el is dőlt a sorsa .
Rajtot önhibáján kívül csúnyán beszopta, szal ez van ..... -
Mert sokáig tart?Á,biztos nem azért -
csak Schumi tud is így nyerni:P -
G_ArchAngel #64111 #64106 -
az elején túl sok időveszteség, aztán meg megpróbálták nélküle ha ő is kiáll mint Kova akkor megszívta volna valszeg... -
Miért nem cserélték akkor le? -
G_ArchAngel #64108 a torott szarny egy egeszen lathato "kifogas"... -
WNW #64107 Ezt nevezik ugy, hogy kifogasokat keres.. Ezt a hetveget teljesen elrontotta, erre vegig hantazta a vege riportot.. Keretik hasonloan ledorongolni, mint ahogy Massat szoktatok barmiert....
-
G_ArchAngel #64106 Nah, Kimi torott szarnnyal vezetett, mikor osszeertek Kovalainen defektet kapott (buta Heikki). -
Szép volt Massa! Török szultán
-
+t -
Agyonfényezik egymást ott elől, aztán Kimi bejelenti, hogy végig törött elsőszárnyal versenyzet, leggyorsabb kört futott és szerzett "pár" pontot. :D -
Sztem ezért (sem) boldog Kimi,..Massa-nak kicsit jobban kellett volna tartania Hamilton-t....
Akkor 1-2 lett volna talán, de Massa-t nagyon legyűrte Hamilton, és onnan sansza lett a 3. helyre. -
dav1d #64101 uri geller a hatodik