FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te meg menjél aludni:)))

arra gondolt, hogy VERSENY mikor lesz, nem futam/rendezvény...

gondolom a ritkaszar imolai futamra célzott...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
ember bazzee tényleg vak vagy ott van a 2 dátum, vagy gondban vagy a számokkal? most hétvégét jelöli, tudod az elsõ 2 szám az év, második 2 a hónap, az uccsó 2 a nap, mivel ma negyedike van és csütörtök ezért elég egyértelmû hogy hetedike vasárnap.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ChevyG
ugy értem VERSENY<#mf1> (nem rendezvény)
Punker
jaguár pitbabe?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DJ Bee18
ki a csaj a banneren? :DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
szerintem nem túl bonyolult megtalálni a banneren :)

ChevyG
mikor lessz legközelebb verseny?
Punker
jó lenne ha valami tisztességes csapathoz kerülne hogy lehessen normálisan szurkolni

Istencsászár
Sajna ez beis fog következni... nemlátok rá semmi reális esélyt hogy a rönót vagyis Alonsot idén bárki megfogja, mivel a szerencse velevan, nameg a skill és a rötyó:))

Nincs itt vita... részemrõl leglábbis eddig sem volt.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
vitázzatok csak tovább, addig Alonso szép csendben majd megnyeri a VB-t és gyõzelmi vigyorral jön el a tetves franciáktól <#vigyor2>

Istencsászár
De nem vádolják... most a pirosak vannak terítéken...
És nem a versenyzõkrõl van szó, mer baricsellónak kimondottan drukkoltam a ferkánál, ( persze most is a hondánál ) hanem a csapatokról, ne keverjük a 2 dolgot...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
:DDDD

DJ Bee18
nem volt okod pattogni, mert nem állítok olyan dolgokat, ami nem sportszerû, meg mások becsületességének a megkérdõjelezése... Nem kedvelem Alonsot, mégis elismerem mint sportolót és a csapatát is, meg amikor igazat mond. De a Ferrari bármit csinál, mindenhol beléjük kötsz, meg összeesküvéseket keresel. És amikor valakitõl folyton ezt látom, jóhogy nem hagyom szó nélkül. Érdekes, ha valaki csak annyit mond Montoyára, hogy agresszív egybõl pattogsz, és nem ,,pattogHATnál"... Nem tartom magam fanatikusnak, nem tudom te mit szólnál ha folyton csalással vádolnák a Mekit...

Kimi Räikkönen: "Monacóban borzalmas lett volna vele egy pályán autózni. Rendes fickó, de nagyon lassú. Ha éppen valaki elõtt volt, soha nem lehetett tudni, hogy nem vét-e hibát."

Christian Klien: "Õ valahogy mindig más ideális íveket talált mint mi. Talán ez annak tudható be, hogy ahol õ él, ott a másik oldalon közlekednek az autósok."

Nick Heidfeld: "Minden tiszteletem az övé, de nem hiszem, hogy néhány teszt segíthet neki."

Istencsászár

Vedd észre, ez az igazi énjük...
Eddig a McLaren-esek mellé álltak, együtt fikáztuk a Renault-t, most nyert MS egy futamot, egybõl köpködnek mindenkire...

Az SG-n annyira még nem, de más fórumokon már sûrû a vörös köd...

Én továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy mind Kiminek, mind MS-nek szurkolok, de csapatként a McLaren-nek...

Persze a hispán kutya vesszen továbbra is!

Istencsászár
Lelehet rólam szállni... nemvagyok ferraris más a véleményem mint a fanatikus piros drukkereknek.., ezvan nemkell rá reagálni, ha nemtetszik... ennyi erõvel énis itt pattoghatnák hogy nemtetszik amit te állítasz...

BaliBoy
Egyébként tökéletesen 1et értek a pilótákkal a tökfelesleges üzemanyag pazarlásról. Bár azt hozzáteszem, hogy nekem tetszik, hogy az idõmérõn is már egy fajta "versenyt" lehet látni. Viszont Alonso felvetése hülyeség. Egyáltalán nem tükrözi az egy körös idõmérõ (mégha nem is egészében csak az döntene) az autók és pilóták erõ sorrendjét.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DJ Bee18
A világbajnok Fernando Alonso egy közelmúltbeli nyilatkozatában konkrét javaslatot is megfogalmazott: szerinte a tavalyi és az idei idõmérõ szisztémák lenne az ideális megoldás, a tíz legjobb rajtpozíció sorsáról egykörös rendszerben hozna döntést.

Most igaza van. Ez lenne a legjobb megoldás

BaliBoy
A képen Rosbergre mindíg azt hiszem, hogy egy nõ. <#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DJ Bee18
a verseny megóvásának kísérletére gondoltam... Mellesleg ebben a fórumban te már nehezen magyarázod ki az elvakultságod :DDDDDDD

Istencsászár

Istencsászár
Nemvagy képben... a szárnyügy nem most robbant ki...

Nézd a Ferrari nyilatkozatait és vond le a következtetést, ha neked máshogy jön le akkor örülök...

DJ Bee18
mellesleg egyszer nyer a Ferrari, egybõl csak támadják? Nem túl sportszerû

DJ Bee18
ez nem igaz. Amikor a Ferrarit gyanúsítják: szemét Ferrari biztos megússza. Amikor Ferrari gyanusít másokat: szemét Ferrari védekezés, elterelés fújjj. Kicsit unalmas. Ennyire szelektíven gondolkozni. Inkább csak szurkolnál és élveznéd a versenyt...

Punker
"Montoyának azonban Räikkönennél is rosszabb a nürburgringi mérlege: az utóbbi négy Európa Nagydíj mindegyikén összeütközött valamelyik riválisával (David Coultharddal, Michael, majd Ralf Schumacherrel, végül tavaly Mark Webberrel)."

bízok benne hogy Monty hozza a formáját idén is :)

most állt el, ki is küldtem az asszonyt füvet várni az elektromos fûnyíróval...:P

Punker
remélem lesz esõ :)

Punker

Punker
tudom, anno 2000-ben nyertem pár ezrest schumin :)

MaSzKa
csak akkor változnak a tippmix szorók is
nem lehet akkorát kaszálni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
igazóból ez a link
liveforspeed.net

Punker
majd az idõmérõn kiderül :)

MaSzKa
mér szerinted ki az esélyes

MaSzKa

Punker
lol :)

MaSzKa
egész évben raikönnenre fogadtam már elbuktam 1 raklap lóvét
most megint rá fogadok
jó lenne ha valami jó is történne már velem

lobig
köszi szépen!
az a5.hu nagyon bejön képügyileg...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Lteebee
Szarkeverésrõl, ami témát adott pár napig.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

A Ferrari az ujsagirokat tamadja.
Most akkor miröl is van szo?
A5.hu , formula.hu ,egyebkent meg forma1.lap.hu
lobig
sziasztok!
tudtok nekem mondani egy olyan oldalt ahonnan tölthetek le nagy felbontású, jó minõségû fotókat a versenyekrõl?
az f1hirek.hu-n találtam már képeket, de más forrást is szívesen megnéznék.
köszönöm...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

desigo
<#worship><#worship><#worship>
Cimbora,egesz evben javitani foglak?Nem a Williams,hanem a BMW.Ez ettöl az evtöl ket külömbozo csapat.
Kit--Kat
Most nem mondtál se újat, se okosat, se értelmeset.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Szal ez a felvetés már nem tetszik neked... pedig ez a valószínübb, ha mások is látványosan használnák akkor a Ferrari is belekötne, ahogy most többen a pirosak ellen szóltak fel... ebbõl mindeki levonhatja a következtetést.

szerintem itt a ferrarisokkal van a gáz, nyertetek egy versenyt és nekiestetek másoknak...

sem a mclarenesek, sem a renaultsok nem estek nektek, Ti védekeztek kényszeredetten...

nem tudom mit kell ezen ezerszer elmagyarázni: a Ferrari szárnya Ross Brawn szerint is szabálytalan, de ez nem ellenõrízhetõ. PONT.

A McLaren és a Williams kijavította a FIA kérésere és sem elõtte, sem utána nem cseszegette egyik sem a Ferrarit. PONT.

Lteebee
Kifejezetten azért tettek fel hajlékonynak tûnõ, ám nem hajlékony szárnyakat, mert észrevették, hogy a Renault hajlékonynak tûnõ, ám szándék szerint nem hajló szárnya mégis hajlik.

És hát ezért.

Világos nem?

Ezek a szemetek ott a ferrarinál...

Kit--Kat
....Szal kuss<#smile>
Unalmas, hogy mindíg csak a Ferrariba tudsz belekötni, és a leghülyébb módokon.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
Conspiracy theory rules!