182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Te is magadba szállhatnál egy kicsit. Nem veszed észre, hogy neked mindenkivel bajod van aki nem isteníti Raikönent. Sokszor leírtam már, hogy különösebb bajom nincs vele. Csak sztem nem az akinek Te meg drukkerei beállítjátok és látni akarjátok. Ha ezt nem tudod elfogadni akkor az a Te bajod. -
most ezt nem miattad írom csak te idézted Haug-ot, igazából ezt haugnak sz kéne írnom:
Ez a nyilatkozat pl. pont olyan ferdítés amire utaltam már délután, h valamit kell nyilatkozni. Nem kell mindent elhinni.
A "Lewis meglepte Massát" mondatot még Haug se gondolta komolyan.
A BMW is tudta h 3 kerékcserével nyomja a Meki.
Arról nem beszélve hogy ha tudom h a mögöttem levőbe fele annyi a benzin és látom h nem kevéssel gyorsabb köröket megy mint Én akkor valószínűleg elöbb-utóbb el fog menni mellettem :) -
Felelevenítem: felpaszírozta a falra majdnem, persze idézőjelben. Letolta a fűre és besatuzott előtte. Persze muszáj volt olyan hülyén csinálta, ha nem fékez ele csúszott volna a kanyarodókba. Persze nem rajta múlott, hogy nem szálltak bele a mezőnybe duettben Kimivel...
Vagy valami hibája volt, vagy nagy nagyon csúnyán oldotta meg a Merci Hami 2. helyét. -
Jo éjszakát Massa és Hami fanok. -
G_ArchAngel #64215 Engem egy dolog bosszant igazan: a szelsosegesen elvakult velemenynyilvanitas.
Lehet azert idegesit, mert anno en is ilyen voltam Alonso-val szemben, de ott sem maga a pilota bosszantott, hanem a korlatolt szutkoloi... -

még a gondolat hogy ilyenre vetemedik valaki is bántó Kova felé... amugymeg igen sokszor van olyan hogy a csapattárs zárja az ívet és "feltartja" az ellenfelet, de mivel még nem néztem vissza az esetet és megmondom neked őszintén semmire sem emléxek belőle majd ha megnéztem ujra vagy mutattok videót akkor tudok erről nyilatkozni...
-
Látom néha te is harcolsz a formula.hu-n lévő Massa világmegváltó fanokkal:D -
G_ArchAngel #64212 Gondolkozz el azon, hogy masokkal miert nincs baj - tobben is irnak negativ velemenyt, csak a stilus nem mindegy, mert aki ennyit emlegeti az orvost, annak bizonyara szuksege is van ra. -
"nemhiszem hogy egy percig is izgatta mivan Kimivel."
Pont ez a baja, hogy miért nem mindenki Raikönennek dolgozik. Vagy legalábbis Massa miért nem.
-
Rálegyezett, aztán elrántotta mert látta hogy semmi esélye... egy sima klasszikus előzésből miért kell vitát nyitni? nemértem... Massának meg nem Kimivel hanem magával kellett törődnie, őt nemhiszem hogy egy percig is izgatta mivan Kimivel. -
Nem is tudom miért tetszik neked annyira a hozzászólásai.... -
Tehát akkor a McLarennél van 1-2 számu pilóta és így Heikivel lehet torpedóst játszani.
Annyira azért nem vicces, hogy a mekinek kikell ütnie Kimit, hogy esélyei legyenek a dobogóra... És ezt meg is csinálja érte, nem Kovan múlótt, hogy nem lett tömegbaleset. -
G_ArchAngel #64207 Megis klasszisokkal ertelmesebbek a kommentjei, mint a Tieid. -
Tényleg lezárnám:) Csak azt mondom hogy tul könnyen engedte el Hamit,még csak a jelét sem láttam hogy ráhuzna vagy belül tartotta volna Hamit. -
Reménytelen vagy...
-
Ez jó kérdés. Az biztos, hogy jól kiszurt a honfitársával. (meg magával) -
Nagyra tartom Brawn bácsit de azért kétlem. :))
(legfeljebb ha megkapja JT megoldó lapját)
-
Nem tudom mi ebben olyan tudományos,hogy az ellenfelet nem engedem el olyan könnyen???
Nem kell ehhez matematikusnak lenni mikor a másik autonk az ellenfél mögött jön a 3-ik helyen! Amugy meg ott nem hülyék ülnek a boxban a ferrarinál hanem mindig összevetnek mindent hogy mi történhet,mikor állhat ki és mennyiszer.Ezért kapja az a valaki a fizetését hogy gondoljon mindenre.Nem volt nehéz kitalálni hogy Hami mitől volt gyorsabb a Ferkánál! -
Egy előzés van a versenyen ami az első helyért megy abba is bele kell kötni:D Mutassak olyan videót ahol Kimi Alonsot engedi mert más taktikán vannak és nem áll le vele erőlködni mivel sokkal gyorsabb volt a Spanyol? de fordítva is volt ilyen biztos, lehet őket szidni... -
Te nem érted,hogy nem tidott ot tmit csinálni!Mit nem lehet ezen felfogni?TÖK MINDEGY MERRE MENT VOLNA,HAMILTON MINDENKÉPP MEGELŐZI UGYAN OTT,MERT SOKKAL GYORSABB VOLT NÁLA!!! -
Természtesen direkt csinálta, ez nem kérdés hiszen a meklárenbe ül. -
Elfáradtam, nincs kedvem vitázni már mert látom páran nem értik mire gondolok,TUL KÖNNYEN ADTA MAGÁT MASSA. Ez verseny nem pedig jotékonysági est!
Honnan tudod mivel tudnék én elindulni?
Nem mondom azt se hogy eltudnék indulni vele mert még nem ültem F1-ben,és szerintem nem is fogok soha,sajnos.:(
De szivesen kimegyek veled a ringre mikor az autosok napja van és nyomhatunk a 20 perc alatt egy versenyt ha a kocsid nem sajnálod.
-
Én arra lennék kiváncsi Kova véletlenül volt ilyen béna, vagy tényleg azon ügyködött, hogy Kimi kiessen, vagy visszaessen úgy ahogy ez meg is történt. -
Az a durva,hogy szerinte meg is tenné:D -
Előkapja a valószínüségszámítási egyenleteket és levezeti:D -
Brawn kiszámolta volna:D -
Ezzel a Mekivel hacsak nem fejlesztenek valami drasztikusat, akkor erőből nem is fog nyerni Kova, talán Monaco, bár idén nem lesz mosópor a Ferrarikba:D, kiváncsi leszek. -
Neked tényleg vmi egészségügyi problémáid lehetnek a fejedben, ha nem bírod azt felfogni, hogy előre honnan a nyavajából tudták volna, hogy mi lesz a verseny további részében? Utólag qrva könnyű okosnak lenni. -
Nos,így bárki nyerhet:D
Amúgy szerintem így,hogy láttam a versenyt Kova 4. lett volna,ha Kimi az elején meg tudja őt előzni,ami majdnem sikerült is rajtnál,de nemsikerült:) Ha kova tudja tartani a rajtnál,úgy,hogy nem basza el az egészet lett volna egy kis esélye,de Massát tuti nem éri utol. -
Hekkit nem szeretném bántani,mert szimpatikus egy gyerek,de azért ne felejtsük már el hogy lement 5 verseny és még nem nyert egyet sem.Ugy hogy ez a feltételezés hogy Hekki nyert volna,hát nemtudom. Azért ez elég merész kijelentés volt a Mekitől:)
Majd ha már nyert Hekki legalább 1 versenyt akkor már lehet feltételezni hogy ő nyert volna. -
Te biztos nem enegdnéd el,de gyakorlatilag az életben elindulni nem tudnál egy ilyen autóval. -
Persze csak akkor hogy HA
-gyors
-nem hibázik
-nem ragad be
-nem kap műszaki hibát
-nem kap defektet
-nem szakad le az eső
-nem jön be az sc
-nem tartja fel egy lekörözött
-nem.....
:) -
Ott esélytelen volt védeni,ha Hamilton nem belülről,akkor kivülről előzte volna meg,te láttad menyivel ment gyorsabban? -
Én biztos nem engedtem volna el csak igy Hamit,pláne hogy poros részen jött Hami:))))
Én csak azt mondom hogy Kimi ezen bukta el a 2-ik helyet. -
Igazad a tavalyi vb címe után és mostani + 7 pontos előnnyel a markában tényleg van oka félni Mr. 4 pályás Felipétől 
Azt hiszem lipótmezőn szoktak így beszélgetni az uralkodó világbajnokról aki vezeti a bajnokságot, grat
-
Ha Kova nem szúrja el akkor megnyeri a futamot ezt is ők mondták:) -
Akkor mégegyszer beraknám csak neked,nem csak én gondolom igy.
Haug: A futamon a Massa – Hamilton harc döntő fontosságú volt. "Lewis meglepte Massát, és minket is. Ha nincs ez a manőver akkor nem tudtuk volna megszerezni a második helyet. Örülök, hogy jó tempót diktálhattuk és sikerült csökkenteni a lemaradást."
-
Egyenesbe szélárnyékből kilőtt, nem volt esélye... de megoldhatta volna ahogy a Kocka h felkeni a Ferrari oldalára, sok értelme lett volna... hoppá lett volna mert akkor Kimi 10 pont... Massa ezt elkurtad. -
Senki nem írta le itt Kimit. Sztem mindenki tisztában van a tehetségével. Csak ma is megy a fürdetés, hogy miért nem volt jó. Szárny meg hasonlók.... Namármost sokakna - köztük nekem is - ebből van elegem. Ha egyszer ma szar volt akkor nincs mit tenni... Az pedig külön nevetésges, szánalmas, hogy ez is Massa hibája lenne. Itt mindenki a saját veteményesét kapálgatja. Ha Kimi jobban ment volna akkor lehetett volna második. De nem volt olyan jó ma, úgyhogy nem lett. De neharagudj, Massara fogni Kimi bénaságát... enyhén szólva is gyerekes és minimális hozzá értésről sem tanúskodik.
"Van rádio is ahol pontosan kapja az infokat."
És a boxban ül egy jós asszony is aki előre lediktálja, hogy Hami ezredre pontosan milyen köridőket fog menni, nem?? :D
És nehogy már Massa ne dönthesse el, hogy mikor érdemes küzdenie és mikor nem. Ez már a sokadik nevetséges feltételezés. -
Félre értetek.Én nem azt mondom hogy direkt engedte ell Hamit,de tovább kellett volna tartania,nem pedig megadni magát már az első probálkozásnál,Gondolod hogy nem szoltak rá a fülére hogy probálja tartani a gyorsabb Hamit? Biztos szoltak neki hogy nyomd és tarsd egy darabig! De ha nem is szoltak neki,akkor is tovább tartom magam mögött,még ha tudom is hogy kiáll 1-el többszőr mint én!
Én nem azt mondom hogy direkt azért is engedte el mert jol jött neki hogy Kimi igy csak 3-ik lett,de biztos most dörzsöli azért a markát az ágyban hogy Kimin hozott igy 4 pontot és nem 2-öt!!!
Most ő mindent megtesz azért,ne hogy hátvéd legyen Kiminek.Pedig ugy is az lesz a mikor már muszály lesz neki:)))