182274
  • bardocz
    Te ténylg azt hiszed Schumi nem oldotta volna meg?:)
    Nem véletlenül volt hátvéd Barichello,erre volt jó csak Schumacherrel szemben.
  • b-type
    A vezető helyről volt szó,..nincs taktika, egy SC és feldughatja a taktikát.
  • ladarevolution
    ja nem lessz szoros, Massa úgy elhúz h unalmas lesz a VB :D :D
  • Kit--Kat
    Te hiszel ebben, hogy végig nyeri míg Kimi 2. lesz végig? Most nem Massának fekvő pályák lesznek mind1.

Egyet nem értek, mostanában miért Massa kapja mindig a könnyebb kocsikat?
  • djfuge
    Te ezt honnan tudod,mikor Shumi amit mondott az volt mindig!!!
    Mindig is 1 számu pilota volt a csapatban.Tehát soha sem tudjuk meg igazábol mennyire is lett volna jo baricsello.Amugy meg ha elolvasnád mégegyszer,mit irtam,én nem mondtam hogy nem jo shumi,csak azt hogy neki mindig volt hátvédje,és nem kellett arra koncentrálnia hogy hogy a csapattársam elöttem megy hogy előzzem meg,mert ugy is megoldották a boxban.pfff
  • SzocsA
    jolvan ez van ettől nem dőlt még össze a világ! uristen kimi 3. lett 7 pont előnye van massával szemben 4 futam kell massának ha kimi mindig 2. lesz hogy megelőzze!

• BaliBoy
    De még mindig nincs első helyen a topik. :)
  • Kit--Kat
    De most technikás pályák jönnek mint Monaco és társai, ezenfelül Massa letudta a 2 favorit pályáját már idén, sztem nem lesz ennyire szoros a VB a 2 Ferrari pilóta között.
  • Istencsászár
    Ez logikus, és mindig igy szokott lenni...
  • Count Adyn
    Srácok, micsoda dráma:D
    Nem olyan szép az 1-3 mint a kettős győzelem, de tessék emlékezni tavaly mekkor szopóágon voltunk ebben az időszakban, ezen a hétvégén nem jött össze jól Kiminek a lépés, ahhoz képest teljesen jó a helyezése, Massa meg hozta a kötelezőt, legalábbis magához képest:)
  • BaliBoy
    Visszafogom magam mert rögtön jönne, hogy személykedem. Szóval csak egyszerüen fogalmazom meg: Schumi nem egy kategória sem Kimivel sem Barichellóval. Klasszisz különbség van közöttük. Barichelló soha nem is tudott a nyomába érni Schuminak. Nem úgy mint Massa meg Kimi.
  • bardocz
    Első vagy,és nem fogsz kiállni többet,a mögötted lévőnek meg van 6 köre a kiállásig,szerintem nem sokan kockáztatnának fölöslegesen.
  • Kit--Kat
    Kemény gumin... Amúgy sztem nem Massán ment el, mert nem érdekel Massa, Heiki akcióján ment el.
  • SzocsA
    hát ha kimi kiesik az elkövetkező futamokon és massa nyer akkor nehezen hiszem
  • djfuge
    Lehet,elaludt. De könyörgöm,ha már 1 vagyok ne adjam már könnyen át a helyet egy MClarennek,hamár Kimire nem is gondolt Massa.
  • bardocz
    Barichello,meg szerintem ebben a mezőnyben meglehetősen sokan,a közelében sincsenek Schumachernek
  • bardocz
    És nagy elkeseedettségében elengedte Hamiltont,hogy így Kimi csak 3. legyen,és megmutassa milyen faszagyerek!OH YEAAAAHHH
  • Istencsászár
    Massa sem számított rá hogy Hami beesik mellé, mivel ráhúzta a kocsit, amikor látta h ottvan mellette visszarántotta... ha ennyire Massára akarod kellni akkor inkább elaludt szó rá a megfelelő.
  • djfuge
    Mért? A Király Shumaretek hogyan lett 7-szer világbajnok? Nagyon jo pilotának tartom,de Baricsello is sokat hátvédeskedett neki.Nincs ebben semmi rossz.De majd meglátjátok még 4-5 verseny és Massa is hátvéd lesz Kiminek.
  • Kit--Kat
    Én csak azt tudom, hogy Massa nem tudja elviselni, hogy Kimi gyorsabb nála (offkorz nem minden pálány, de az esteke 70%-ban meg úgy összességében) és ezért bármire képes, hogy igyekezzen megcáfolni, akár szétszakadna érte. Legjobb példa a Sepangi pálya meg a "technikai hibák".
  • BaliBoy
  • SzocsA
    mindenki massáról beszél! kiminek volt 13-om köre hogy megszerezze a 2 helyet!
  • BaliBoy
    Persze, hogy nincs. Én is ezt mondom. De vannak itt olyanok akik szerint pl. Massanak úgy kellene versenyeznie, hogy az Kiminek jó legyen...
  • MaSzKa
    én a franciákat utálom
  • bardocz
    Gyűlölöm a meklárent,egy genny csapatnak tartom,személy szerintem én kizártam volna őket tavaly után örökre,de még szerintem is nevetséges amit írsz,rajtnál elég gyakran vannak ilyen ívlezárások,szimplán Kova nem gondolta,hogy jobb oldalt majd anyian jönnek,és csak Kimire koncentrált,amit meg is oldott,csak nem sikerült ezzel jó ívre kerülnie,így elment mellettük a fél mezőny.
  • djfuge
    De lagalább láttuk volna hogy megprobálja.Hát pont erről beszélek itt 2 orája:) Végre vannak emberek akik értik mire gondoltam.:)
  • BaliBoy
    Az eszedbe sem jut, hogy nem akarta tartani, mert minek?
  • Istencsászár
    Csak ez a pálya olyan széles hogy nincs olyan autó ami teljes szélességben tudna védeni minden ívet... egy szűk San Marinoba lehet mert keskeny, gyors tempós, de itt nemigazán...
  • djfuge
    Köszönöm:)))
  • BaliBoy
    Igen személyeskedtem. De ha visszaolvasol észreveheted, hogy nemcsak én akadtam fel az értetlenségén. Szerinted igaza van? Massa direkt azért engedte el Hamit mert tudta, hogy így Raikönen csak a 3. lesz és, hogy ez milyen jó neki?
  • ladarevolution
    Igazad van, Egyet is értek. Ha massa nem engedi el Hamit, És csatázik vele mondjuk még egy kört valahogy feltarogatja, akkor mág elég lehetett volna Kiminek a 2. helyhez.
    De egy versenyzőnek nem az a dolga h egy másikat segítsen, hanem ha tudja h vigyáz az autójára elenged egy embert aki tuti 1el többször fog kiállni mint Ő, akkor elengedi a biztos 10 pont reményében és nem számolgat fejben h ennek a manővernek milyen következményei lesznek másokra nézve. Szerintem azt cselekedte ami az Ő szemszögéből a legjobb volt. És ezt csinálta volna 10-ből 9 higgadt versenyző.
  • Istencsászár
    Ő ráhúzta volna, mást nemtudok elképzelni, max hogy bemegy massa belülre de akkormeg kívülről előzi meg vagy célegyenesbe...
  • G_ArchAngel #64228
    Eleg sok futamot lattam, amikor 2mp-cel lassabb autoval egy pilota korokig tudta tartani a gyorsabbat - ez nem leanyiskola, hanem a Forma-1...
  • bardocz
    Mondj már egy olyan versenyzőt is,akit első helyen érdekel a csapattársa?Nincs egy ilyen ember sem,az hogy az interjúnál mit mondanak egy dolog,senkit sem érdekel az,hogy a csapattársa csak 3.,amikor ő nyeri meg a versenyt
  • djfuge
    Kezelte!!! Nem ütötte ki magát meg hekkit.
  • bardocz
    Nem érted,hogy nem tudott ott erősködni,mert anyival gyorsabb volt Hamilton?Vagy te mit csináltál volna a helyében?Ráhúzod,hogy öszeérjen a két autó?Okos vagy,ha tényleg így gondolod,nem hogy 10 pont,hanem örülhetett volna,hogy célbaér
  • G_ArchAngel #64224
    Nem azzal van baj, hogy leszolod, hanem az, hogy masokkal szemelyeskedsz.
    Ennyi, reszemrol tobb karektert nem er.
  • djfuge
    Erre még váalszolok azt megyek aludni:)
    Tényleg csak azt probálom megértetni,hogy Hami azzal lett második hogy Massa nagyon könnyen engedte el,mert Hami utána autozta ki az előnyt kimivel szemben.Vissza fogom nézni azt a pillanatot mikor Hami kezdett ráesni Massára,parázott rendesen Massa ha jol emlékszem,elizgulta,és talán a kanyarjárati ivet is elrontotta és nem volt jo a kigyorsitása és talán ezért is volt ennyivel gyorsabb Hami. Ha ott nem megy el ilyen könnyen mellett,akkor kimi lehet nem 3-ik lesz. Én csak ezt akartam "feltételezni". Jo éjt
  • SzocsA
    bezzeg schumi! megelőzte volna még massát is utolérte volna
  • SzocsA
    ti néztétek a versenyt vagy csak így pofáztok ösze vissza!
    hami amikor elmetn massa mellett 2 körbön belűl hozott rajta 1.5 másodpercet . egy ultra könnyű kocsit nehéz feltartani!

de ha visszahuzott volna jobbra külső ívre szorítja nem előzte volna meg ott aztán megpróbálta volna máshol addig míg massa hibázik és kiesik.

palik az elején amikor alonso elment kimi mellett, mit mondott!
    hú de lerajtolta!

és kiminek volt 13 köre hogy megelőzze hamit de nemtudta na most mivan??? ott volt előtte 30 meren belűl majd egészen közel de nem előzte meg !