182273
  • DJ BP

Érdekes, amikor egyértelműen Massa bénázott sorozatban, fordítva okítottad a népet... Komolyan fognak így venni mondhatom
  • G_ArchAngel #64378
    Hagyd, neki most az faj, hogy Alonso annyit sem tudott tenni Kimi ellen, mint Nakajima a kek zaszlo lengetesenel:)))
  • BaliBoy
    Egyetértek. Szegény szerencsétlennek már magától nem megy a versenyzés csak ha a segge alá tólják az eredményeket/poziciókat.
  • G_ArchAngel #64376
  • a.carkey
    Végül is a Briteknék vettek a szurkolók egy focicsapatot. :)
  • bardocz
    Sato meg Davidson maradjon,motornak meg legyen szénnéhúzot wrc motorok,a turbót meg a felnibe rejtsük :D no persze ez csak vicc,nem kell nekünk turbó a győzelemhez!Sato kivülről fogja előzni Alonsot montrealban idén is majd,csak most majd kimit is utoléri,és őt is megelőzi:D
  • Istencsászár
    Mentsük meg Kimit!
  • Punker
    Sato kell!!!
  • desigo
    Zsolti
    Palik
  • Count Adyn
    És ki legyen a 2 pilótánk?:D
  • bardocz
    benevagyok =D
  • Punker
    dombjunk össze pénzt az aguri megvételére
  • MaSzKa
    szarertok?
  • G_ArchAngel #64366
    sok hulye a mai napig nem tanulta meg, hogy SG-n vannak a legnagyobb szaGertok...
  • Count Adyn
    Luca Baldisserri egy hülye, az ezsgések megmondták hogy nem lehet
  • G_ArchAngel #64364
    Autósport | 2008. Május 13.
    Elégedetlenek a Ferrarinál, Massát hibáztatják!

A Ferrarinál nem elégedettek a múlt hétvégi Forma-1-es Török Nagydíjon nyújtott produkcióval, és ezért főképp a futamgyőztes Felipe Massát hibáztatják.

Isztambulban is meglehetősen sikeres versenyt zárt a Ferrari, legalábbis a laikusok szemével. Felipe Massa sorozatban harmadszor nyert Törökországban, Kimi Raikkönen pedig a harmadik helyen végzett, ennek ellenére Luca Baldisserri elégedetlenségének adott hangot. „A győzelemnek örülünk, ám lehetett volna ebből kettős siker is” - kezdte a Ferrari sportigazgatója.

„Felipe jól ment, de jobban is teljesíthetett volna. Ha még két körig maga mögött tudta volna tartani Hamiltont, akkor nem a brit, hanem Raikkönen végzett volna a második helyen. Massa nagyon könnyen hagyta, hogy megelőzze őt a McLaren versenyzője” – mondta Luca Baldisserri, akinek nyilatkozatára Felipe Massa csak annyit mondott, hogy képtelenség lett volna tovább maga mögött tartani Hamiltont, akinek autója a kevesebb benzin miatt jóval könnyebb volt.
  • SzocsA
    ez most komoly?
  • Istencsászár
    Meki antennája se szar, de ez büntet:D

• MaSzKa
    ezek voltak a szépidők
    Bernie Ecclestone Brabham-BMW

:D

• MaSzKa
    tutti lesz zuzás
  • a.carkey
    :)
  • a.carkey
    És ha már Monaco jön ...
  • G_ArchAngel #64357
    erdekes modon egyik sem mutogatott a masikra verseny utan, mint ahogy mas versenyzok szoktak, ha masraa akarjak kenni a hibajukat...

Kovalainen azt mondta, hogy rosszul rajtolt es a vedekezese sem volt idealis, Kimi pedig azt mondta, hogy keson fekezett - ergo egy kicsit mindketto magara vallalta, megjegyzem helyesen...
  • DJ BP
    ja, szerencsétlen helyzet volt, ez benne van. Ha meg ott helyet hagy Kiminek, lehet most arról beszélnénk, hogy túl előzékeny volt :). Határeset volt
  • a.carkey
    Kimi ... és Kovi ...
  • desigo
    dolgozzon meg a pénzéért xD
  • Istencsászár
    Elég kihalt volt a lelátó...
  • WNW
    Szegeny szerelo, majd meg szakad.. Mi volt abban a tortaban cement..????
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    én ezt úgy tudom Busz Meg Willamos :P
  • G_ArchAngel #64349
    futottak meg kategorias csapatokkal minek foglalkozzunk?
  • BaliBoy
    Busz-Metro-Willamos
  • Count Adyn
    Úristen:DDDDD
  • MaSzKa
    aki 1 jót rossz szót mer szólni a BMW-ről azt megverem

• desigo
    nem bírtam kivárni míg betölt...
  • MaSzKa
    nézmámegaBMW-s topicot
  • desigo
    azt hittem DanielT xD
  • MaSzKa
    mivel sztem én vagyok itt az sg-n a legnagyobb BMW Fan :D
  • passatgt
    mondjuk ha van egy repedés a szárnyon, nem hiszem, hogy tizedeket lassult volna:)

amúgy is ő futotta a leggyorsabb kört:)
  • spect16
    Massa:
    Ki tudja, lehet, hogy szóltak neki Hami más taktikájáról.
    Esetleg készült, hogy megelőzi Hami, csak arra nem gondolt(meglepte), hogy azon a ponton fog előzni.

Alonso:
    1. Tudta, hogy nincsenek egy súlycsoportban, feleslegesen nem akart csatázni Kimi-vel.
    2. Készül a Ferkához és akart egy jó pontot:)