182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #64379
Érdekes, amikor egyértelműen Massa bénázott sorozatban, fordítva okítottad a népet... Komolyan fognak így venni mondhatom -
G_ArchAngel #64378 Hagyd, neki most az faj, hogy Alonso annyit sem tudott tenni Kimi ellen, mint Nakajima a kek zaszlo lengetesenel:))) -
Egyetértek. Szegény szerencsétlennek már magától nem megy a versenyzés csak ha a segge alá tólják az eredményeket/poziciókat. -
G_ArchAngel #64376 -
Végül is a Briteknék vettek a szurkolók egy focicsapatot. :) -
Sato meg Davidson maradjon,motornak meg legyen szénnéhúzot wrc motorok,a turbót meg a felnibe rejtsük :D no persze ez csak vicc,nem kell nekünk turbó a győzelemhez!Sato kivülről fogja előzni Alonsot montrealban idén is majd,csak most majd kimit is utoléri,és őt is megelőzi:D -
Mentsük meg Kimit! -
Sato kell!!!
-
Zsolti
Palik -
És ki legyen a 2 pilótánk?:D -
benevagyok =D -
dombjunk össze pénzt az aguri megvételére
-
szarertok? -
G_ArchAngel #64366 sok hulye a mai napig nem tanulta meg, hogy SG-n vannak a legnagyobb szaGertok...
-
Luca Baldisserri egy hülye, az ezsgések megmondták hogy nem lehet
-
G_ArchAngel #64364 Autósport | 2008. Május 13.
Elégedetlenek a Ferrarinál, Massát hibáztatják!
A Ferrarinál nem elégedettek a múlt hétvégi Forma-1-es Török Nagydíjon nyújtott produkcióval, és ezért főképp a futamgyőztes Felipe Massát hibáztatják.
Isztambulban is meglehetősen sikeres versenyt zárt a Ferrari, legalábbis a laikusok szemével. Felipe Massa sorozatban harmadszor nyert Törökországban, Kimi Raikkönen pedig a harmadik helyen végzett, ennek ellenére Luca Baldisserri elégedetlenségének adott hangot. „A győzelemnek örülünk, ám lehetett volna ebből kettős siker is” - kezdte a Ferrari sportigazgatója.
„Felipe jól ment, de jobban is teljesíthetett volna. Ha még két körig maga mögött tudta volna tartani Hamiltont, akkor nem a brit, hanem Raikkönen végzett volna a második helyen. Massa nagyon könnyen hagyta, hogy megelőzze őt a McLaren versenyzője” – mondta Luca Baldisserri, akinek nyilatkozatára Felipe Massa csak annyit mondott, hogy képtelenség lett volna tovább maga mögött tartani Hamiltont, akinek autója a kevesebb benzin miatt jóval könnyebb volt. -
SzocsA #64363 ez most komoly? -
Meki antennája se szar, de ez büntet:D
-
ezek voltak a szépidők
Bernie Ecclestone Brabham-BMW
:D
-
tutti lesz zuzás -
:) -
És ha már Monaco jön ... -
G_ArchAngel #64357 erdekes modon egyik sem mutogatott a masikra verseny utan, mint ahogy mas versenyzok szoktak, ha masraa akarjak kenni a hibajukat...
Kovalainen azt mondta, hogy rosszul rajtolt es a vedekezese sem volt idealis, Kimi pedig azt mondta, hogy keson fekezett - ergo egy kicsit mindketto magara vallalta, megjegyzem helyesen... -
DJ BP #64356 ja, szerencsétlen helyzet volt, ez benne van. Ha meg ott helyet hagy Kiminek, lehet most arról beszélnénk, hogy túl előzékeny volt :). Határeset volt -
Kimi ... és Kovi ... -
dolgozzon meg a pénzéért xD -
Elég kihalt volt a lelátó... -
WNW #64352 Szegeny szerelo, majd meg szakad.. Mi volt abban a tortaban cement..???? -
-
én ezt úgy tudom Busz Meg Willamos :P -
G_ArchAngel #64349 futottak meg kategorias csapatokkal minek foglalkozzunk?
-
Busz-Metro-Willamos 
-
Úristen:DDDDD -
aki 1 jót rossz szót mer szólni a BMW-ről azt megverem 

-
nem bírtam kivárni míg betölt... -
nézmámegaBMW-s topicot -
azt hittem DanielT xD -
mivel sztem én vagyok itt az sg-n a legnagyobb BMW Fan :D -
mondjuk ha van egy repedés a szárnyon, nem hiszem, hogy tizedeket lassult volna:)
amúgy is ő futotta a leggyorsabb kört:) -
spect16 #64340 Massa:
Ki tudja, lehet, hogy szóltak neki Hami más taktikájáról.
Esetleg készült, hogy megelőzi Hami, csak arra nem gondolt(meglepte), hogy azon a ponton fog előzni.
Alonso:
1. Tudta, hogy nincsenek egy súlycsoportban, feleslegesen nem akart csatázni Kimi-vel.
2. Készül a Ferkához és akart egy jó pontot:)