182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az az igazság, hogy nekem végül is tökmindegy. Bár a mai mezőnyből Kimit bírom leginkább, plus egy pár arc akinek szorítok, de kurva régóta nincs "igazán kedvenc". Sajnos. :( -
Sztem a betlizés, mint ahogy a villogás sem, nem törvényszerű,..és ha még annak is vennénk, akkor is ott van Fuji mint sötét ló, és a szezonzáró brazil futam..ha odáig Massa hozza a az esélyét a VB-re, akkor a hazai futamán nagy sansszal hozza a győzelmet. -
nem azért de a bannerba tavaly is mintha ez a csaj lett volna
amúgy nem rossz :P -
Nem ismerős, hogy van a szezonnak egy bizonyos szakasza, ahol Massa villog, ám a többi részében betlizik. Szerintem pont emiatt a szakasz miatt magasztalják az egekbe túlságosan Massát, és tűnik úgy, mintha alábecsülnék. Massa egy Ralf szintű manus (egy picivel több), akinek mindig van pár jó versenye, de hosszútávon számítani rá csak matematikailag lehet, csapatszinten meg pláne nem. Talán Coulhard volt még ilyen. Nézzétek meg Massa korábbi eredményeit. Nem tudom honnan fog még előkapni győzelmeket, de túl van a három állandóan jó versenyén. Ahol meg jó, ott Kimi is az. Ennek ellenére persze még Monacoban nyerhet, de az a verseny kiba nagy lutri. Most pár Mekinek fekvő pálya következik, de ettől még nyerhet bárki más is. Jövőre nem lesz francia gp, idén us, szóval érdekes lesz ez a szezon is. -
Micsoda? Amikor Massa hibázott akkor Kimire fogtam? Ilyen soha nem volt. Max arról volt szó, hogy azon a véleményen voltam, hogy túl van spilázva a dolog és túlságosan alul van becsülve Massa. De ilyet soha nem mondtam, hogy Raikönen miatt nem ért el jobb poziciót Massa. -
DJ BP #64380 Baliboy komolyan beszélt ám :D -
DJ BP #64379
Érdekes, amikor egyértelműen Massa bénázott sorozatban, fordítva okítottad a népet... Komolyan fognak így venni mondhatom -
G_ArchAngel #64378 Hagyd, neki most az faj, hogy Alonso annyit sem tudott tenni Kimi ellen, mint Nakajima a kek zaszlo lengetesenel:))) -
Egyetértek. Szegény szerencsétlennek már magától nem megy a versenyzés csak ha a segge alá tólják az eredményeket/poziciókat. -
G_ArchAngel #64376 -
Végül is a Briteknék vettek a szurkolók egy focicsapatot. :) -
Sato meg Davidson maradjon,motornak meg legyen szénnéhúzot wrc motorok,a turbót meg a felnibe rejtsük :D no persze ez csak vicc,nem kell nekünk turbó a győzelemhez!Sato kivülről fogja előzni Alonsot montrealban idén is majd,csak most majd kimit is utoléri,és őt is megelőzi:D -
Mentsük meg Kimit! -
Sato kell!!!
-
Zsolti
Palik -
És ki legyen a 2 pilótánk?:D -
benevagyok =D -
dombjunk össze pénzt az aguri megvételére
-
szarertok? -
G_ArchAngel #64366 sok hulye a mai napig nem tanulta meg, hogy SG-n vannak a legnagyobb szaGertok...
-
Luca Baldisserri egy hülye, az ezsgések megmondták hogy nem lehet
-
G_ArchAngel #64364 Autósport | 2008. Május 13.
Elégedetlenek a Ferrarinál, Massát hibáztatják!
A Ferrarinál nem elégedettek a múlt hétvégi Forma-1-es Török Nagydíjon nyújtott produkcióval, és ezért főképp a futamgyőztes Felipe Massát hibáztatják.
Isztambulban is meglehetősen sikeres versenyt zárt a Ferrari, legalábbis a laikusok szemével. Felipe Massa sorozatban harmadszor nyert Törökországban, Kimi Raikkönen pedig a harmadik helyen végzett, ennek ellenére Luca Baldisserri elégedetlenségének adott hangot. „A győzelemnek örülünk, ám lehetett volna ebből kettős siker is” - kezdte a Ferrari sportigazgatója.
„Felipe jól ment, de jobban is teljesíthetett volna. Ha még két körig maga mögött tudta volna tartani Hamiltont, akkor nem a brit, hanem Raikkönen végzett volna a második helyen. Massa nagyon könnyen hagyta, hogy megelőzze őt a McLaren versenyzője” – mondta Luca Baldisserri, akinek nyilatkozatára Felipe Massa csak annyit mondott, hogy képtelenség lett volna tovább maga mögött tartani Hamiltont, akinek autója a kevesebb benzin miatt jóval könnyebb volt. -
SzocsA #64363 ez most komoly? -
Meki antennája se szar, de ez büntet:D
-
ezek voltak a szépidők
Bernie Ecclestone Brabham-BMW
:D
-
tutti lesz zuzás -
:) -
És ha már Monaco jön ... -
G_ArchAngel #64357 erdekes modon egyik sem mutogatott a masikra verseny utan, mint ahogy mas versenyzok szoktak, ha masraa akarjak kenni a hibajukat...
Kovalainen azt mondta, hogy rosszul rajtolt es a vedekezese sem volt idealis, Kimi pedig azt mondta, hogy keson fekezett - ergo egy kicsit mindketto magara vallalta, megjegyzem helyesen... -
DJ BP #64356 ja, szerencsétlen helyzet volt, ez benne van. Ha meg ott helyet hagy Kiminek, lehet most arról beszélnénk, hogy túl előzékeny volt :). Határeset volt -
Kimi ... és Kovi ... -
dolgozzon meg a pénzéért xD -
Elég kihalt volt a lelátó... -
WNW #64352 Szegeny szerelo, majd meg szakad.. Mi volt abban a tortaban cement..???? -
-
én ezt úgy tudom Busz Meg Willamos :P -
G_ArchAngel #64349 futottak meg kategorias csapatokkal minek foglalkozzunk?
-
Busz-Metro-Willamos 
-
Úristen:DDDDD -
aki 1 jót rossz szót mer szólni a BMW-ről azt megverem