FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raadasul Kimi is ugyanabban az autoban ul mar 2 eve, megis lathatoan eg es fold a kulonbseg kettojuk kozott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem az izgalom csak az élvezet <#eplus2>#eplus2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A kis narkóbárónak 3 elsõ helye volt és nem a fecskék hordák össze neki...
http://gaborszantai.co.uk/
Neked kellene inkabb visszaidezni azt, hogy miota izgalmas egy verseny a Montoya miatt.
Bar lehet neked az az izgalom, amikor fusttol fuldokolva kaszalodik ki az autojabol.
Mikor is vivott kesremeno kuzdelmet az elso helyert ?
Jo kerdes, mert mar en magam se emlekszem mar ra.
Jobban hasonlit egy kiegett 40eves versenyzore mint a cipesz.
Ezen kar vitatkozni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De manapsag, mar mindenki mindenkinek szinte az ellensege.
Eluralkodott sajnos az ilyen hangulat a palyakon es ehhez nagyban hozzajarult a FIA es a Bernie is.
Altalaban ha tortenik valami akkor nem Monti miatt izgalmas a verseny.
Tehat ilyenteren unalmasabb es sotlanabb mint Sumi.
Az meg engem nem erdekel, hogy ki milyen szinure festi a hajat, lasd Vili.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
MS, Kimi, VIlleneuve, Alonso, JPM, DC, Klien, Sato, Rubinho, Liuzzi, Trulli, Fisico...
van köztük aki a versenyzési képességekkel, van aki veszélyességével, van aki a viselkedésével hívja fel magára a figyelmet - a többiek talán annyira nem egyéniségek, de bennük mindig találunk valamit, ami miatt leírjuk a véleményünket...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy idõ után mindenki lenyugszik
De balhé a boxban? Kérdezd meg Kockafejet,biztosan tudna mesélni
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
olvasva a hozzászólásokat már a rajongóknak is televan a zacsijuk az ígéretekkel...
pont az ilyen ökörségeit csípem a pilótáknak qrvajót röhögtem azon :)
JA és most jöhet a soronakövetkezõ Ferrarinak beszólás!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
itt egy felsõs kisdiák olyan dolgokat tanul biológiából, amit tõlünk nyugatabbra a középiskolákban sem oktatnak, így talán elnézhetjük ezt a tévedését...:DDD
Nincsenek barátai a parc-ferme-ben, ezt Õ is bevallotta, otthon vannak a haverjai, egyszerû emberek, akikkel bulizik, mikor a McLaren megengedi, mert már azt sem mindig teheti...
Régebben voltak kisebb színes hírek jótékonysági hokimeccsekrõl, crossmotorozásról: Ron az ivás mellett ezt sem nézte jó szemmel, fõleg Montoya teniszbalesete miatt.
Jelenleg saját csapatát irányítgatja és egy finn gyermekfalu felépítésével foglalkozik.
Az egyetlen versenyzõ, akivel néha leül dumálni, Michael Schumacher.
Kapott tavaly a nyakába a McLarentõl egy felvigyázót, egy finn hölgyet, akinek a dolga az volt hogy kicsapongó életmódját visszafogja, és verjen bele egy kis angol modort...
Mindenesetre unalmas, szürke egyéniség azoknak, akiknek az F1 az RTL Klubon túl nem létezik...
Õk csak egy embert látnak, aki ásítozik a futamok elött, helyezéstõl függetlenül int egyet a végén majd eltûnik a garázsban.
Montoya verekedett mióta a McLarennél van? Ugrált vagy ünnepelt? Nem. Most volt egy kifakadása a csapat ellen - ennyi.
A régebbi McLaren pilóták is bevallották: ha a csapatnál akarsz maradni, azt kell tenned amit a vezetõség mond, nem nyilatkozhatsz engedély nélkül, nincs magánélet.
Garantálom nektek Alonso 2008-ra ugyanilyen zombi lesz, igaz eddig sem volt egy nagy egyéniség.
Ron agymosását senki nem éli túl. Emlékeztek a régi DC-re és gondoljatok a mostanira, aki felvette a Red Bull mezt és majdnem kiemelete Massa-t az autójából, beszólt mindenkinek, hetekig borostás volt...
De igen, Kimi maga a megtestesült unalom...
Nagy ígéret volt Monty az tény, de akkor ez nem volt elég...õ azért akart, fenyegetett meg minden, de újra rá kellett szokni az itteni pályákra, meg akkor a Ferka erõs volt nagyon...belemerevedett sajnos.
Sztem igazán nem volt pariban Bímer a Ferrari-val, amikor idejött a McLaren-hez itt lehetett volna mit keresni, de elrontotta, és más okból de Kimi-nek sem sikerült.
Most meg nem tudom, sztem már az a hév nincs meg, elment az idõ..vagy legalábbis ezt érzem rajta, bár ne lenne igazam, mert egy sikeréhes Monty-t szivesebben nézek mint uezt a versenyzõt ebben a hintában amiben most van.
De ehez sok mindennek kellene összejönni, autó, õ maga...sztem lassan kidolgozza magából az F1, és még csak nem is nagyon látom hogy bosszantaná.
Azért én kedvelem õt is bõven :) De aki nem akar nyerni, aki nem azért megy ki...az nem is fog.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ahhoz képest mekkora arcal jött miket mûvelt és még mindíg mennyire elvan szállva magától, kb semmit nem muatott fel semmit.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
meg még sokaknak a mezõnyben.
Amikor Monty szorongatni akarta MS-t akkor MS igen a csúcson volt technikailag.
most meg már kicsit kedvetlen, meg van mindene amit csak elérhet, család, kölök valag pénz...már valszeg nem akarja annyira.
Na de azért a Looser???
Tavaly még futamot nyert..sõt tudna nyerni idén is ha meg lenne az autó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nagy loser a forma<#eplus2>#eplus2><#levele>#levele>
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.