182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"/ megfutotta a leggyorsabb kört? attól még nemő volt a leggyorsabb... /"
Ja bocs, akkor biztos Massa. -
Sztem nincs, ...ha fecskében járna a Paddock-ban nekem az is beférne, de tudomásul kell venni, hogy bizonyos embereknek meg nem,...és ehez joguk van.
Miért is kellene jó képet vágniuk hozzá? Adjuk már meg azt a jogot, hogy ne tessen nekik. :) -
De most komolyan, szerinted nincs tullihegve ez a dolog? :)
Az oké, hogy bizonyos pozíciókban levő embereknek meg kell feleni bizonyos normáknak (szóismétlés...) ezzel nincs is baj. De én ezt kicsit tulzásnak érzem már. -
ki is a tipikus agresszív ellendrukker?:D -

-
Hol volt a leggyorsabb?, megsérült... oké, én inkább arra mondanám a sérülést hogy ha letörik valami, de még akkor is mennek mint az állat, láthattuk nemegyszer:), megrepedt, meg válója is szar volt, másnapos is volt, és aznap a csillagok rosszul álltak:)
/ megfutotta a leggyorsabb kört? attól még nemő volt a leggyorsabb... / -
Bocs, de nézd vissza: tavaly azzal kezdődött itt az egész, hogy kb. azok, akik most is védik elkezdték, hogy Massa milyen király, amikor a téli teszteken megverte, alázta, szájbabaszta, leiskolázta (a megfelelő szó aláhuzandó!) Kimit. Aztán persze kuss lett az első verseny után, és ez tartott addig, míg Massa nem nyert. Azért ez nem a MS vs akármelyik Ferrari csapattárs szitu, amikor volt ugye NO1 driver és volt NO2. Ha a NO1 hibázott, akkor ha képes volt rá a NO2 elérhetett valamit. Na ezért tűnik úgy, hogy Massa egálban van, pedig nem (tavaly sem Kimi futott a legújabb fejlesztésekkel versenyeken ...).
Most ugye azon jött ki az egész, hogy Massa lazán átadta a vezető helyet Hamiltonnak, míg ha csak 1 körig tartja, Kimi 2. Ennyi. Közben meg kiderült, hogy megésrült Kimi szárnya, de még így is ő volt a leggyorsabb ... Azt hiszem ez mindent elárul, hogy mennyire "láma" is Kimi. -
miért is hülegyerek? -
WNW #64451 Nekem semmi bajom nem volt Kimivel, mig a Kimistak el nem kezdtek szapulni Massat, mar tavaly is.. Tessek, ha ez jo nektek, mikor Kimi lama, akkor visszakapjatok.. Lehet berakni a szekrenybe... -
ááá...ez megint olyan könnyen megy :DD
az nem gáz ha valaki itt nagyon megértő, de más emberek megértését elbírálni már csak óvatosan, hisz könnyen lehet hogy ez az álszentség..innen (ahol én is ülök) könnyen lehet piszok megértőnek lenni :)
Azért gondolom a monaco-i hercegség képviseletében több mindennek kell megfelelni, és valójában bizonyos dolgok nagyvonalú kezelése sodorhat igazán kínos helyzetekbe.
Na meg én mint egyszerűember is úgy gondolom, hogy vannak dolgok amiktől elhatárolódnék, .....egyszerű példa, honi politikusnak lenni sem törvénybeütköző, én mégsem türném meg magam mellett némelyiket.
vagy bunkóparasztnak lenni sem törvénybeütköző, viszont detto elhatárolódom. :)
-
Én nem értem miért ekkor probléma a Mosley féle botrány?
Szerencsétlen ember nem élheti ki az aberált perverzióit ha az semmi törvény ellenes dologba nem ütközik???
Aki emiatt ténylegesen elitéli az meg álszent képmutató :) -
DJ BP #64448 tényleg egy sznob bagázs... -
G_ArchAngel #64447 azt sem az Aguri gyartotta, hanem a Honda:) -
igen F1-eseket :D -
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) a jövő hétvégi Monacói Nagydíj díszvacsorájára más képviselőt küld a szexbotrányba keveredett jelenlegi elnökük, Max Mosley helyett, értesült a Daily Mail című lap. Az újság szerint Monaco hercegi családja nem lesz hajlandó kezet fogni a brittel.
II. Albert, Monaco hercege
AJÁNLAT:
A csapatok állítólag kerülni akarják Mosley-t Monacóban
Az FIA szakértővel vizsgáltatja meg Mosley kínos ügyét
Mosley a Monacói Nagydíjon már ott lesz
Mosley helyzetét a Ferrarin belül is másképp látják
Todt reméli, Mosley még évekig elnök maradhat
ADATBANK:
Circuit de Monaco
Sőt, az FIA állítólag arra is kínosan fog ügyelni, hogy a rajtrácson még véletlenül se fussanak össze Mosley-val Albert hercegék, nehogy kínos szituáció teremtődjön. És ami legalább ennyire érdekes, bár kissé kivitelezhetetlennek tűnik, a csapatvezetők sem akarnak az elnök közelébe kerülni.
én sajnálom mosleyt sokat tett a vezetők biztonságáért
azt 1 ilyan incidens miatt vége a karrierjének -
G_ArchAngel #64444 Aguri gyart autokat is? -
Fry szerint több autógyártó kellene a Forma-1-be
lol most intézett el 1et :( -
1 K. Räikkönen Ferrari 1:26.506 20
2 L. Hamilton McLaren 1:26.529 +0:00.023 +0:00.023 31
3 F. Massa Ferrari 1:26.666 +0:00.160 +0:00.137 16
4 R. Kubica BMW 1:26.780 +0:00.274 +0:00.114 17
5 N. Heidfeld BMW 1:27.219 +0:00.713 +0:00.439 20
6 F. Alonso Renault 1:27.280 +0:00.774 +0:00.061 57
7 M. Webber Red Bull 1:27.630 +0:01.124 +0:00.350 14
8 H. Kovalainen McLaren 1:27.640 +0:01.134 +0:00.010 55
-
Amugy tényleg nincsenek egy sulycsoporban, egyik VB, másik nem 

<pff tipikus hülye vita :)> -
DJ BP #64440 ja, biztos Kimi drukkerek találták ki, hogy magának való lusta disznó, aki nem ért az autóbeállításokhoz, és ezért nem tud haver lenni a digókkal...
Ha már az előítéleteknél tartunk -
pff... tipikus elvakult drukker. -
HUmanHunter #64438 jah nyitni kéne egy topicot a f1 es ferrari csapatnak[ha még nincs] ott lehetne szidni egymást és itt lehetne értelmesen beszélni a forma 1 ről ^^ -
madmanic #64437 tök fura egy ferrari topikban....
-
pfff...tipikus agresszív ellendrukker! -
ami 1:08-nál van az beszarás!:DDDD -
WNW #64434 Mar bocs, ezt Ti talaltatok ki Kimi szurkolok, mikor leesett, hogy Kimi meg Massa egy sulycsoport.. Kellett valami alindok, hogyhogy az istenitett Kimi nem ad koronkent masodperceket Massanak, mint ahogy Ti azt elore elkepzeltetek...
-
DJ BP #64433 meg amúgyis, a Ferrarinak semmi oka arra, hogy tényeket megmásítva Massa ,,ellen" beszéljen (ugye tavaly év első felében arról szólt a fáma, hogy épp Massa volt a kedvenc a csapatban, Kimi a vendég) -
G_ArchAngel #64432 En mar ilyen kis elvakult vagyok...
Ha egy Ferrari technikus es a versenyzo szerint nem volt idealis a helyzet, akkor mar bocsi, de elvakultkent nekik hiszek, nem az SG tapasztalt szakembereinek... -
WNW #64431 Ne legy azert ennyire elvakult.. Az a kocsi jol be volt allitva, egy ilyen kituno versenyzonek ez ujgyakorlat, es egy ilyen csapat sose takolgat, hanem gyak. siman ujaepitettek a valtojat.. Ha fodarab serult volna, amit nem lehet cserelni a szabalyok miatt, akkor baj lett volna tenyleg, de a tobbit pillanatok alatt osszelegozzak friss alketreszekbol.. -
WNW #64430 Nem irtam, hogy szandekosan..:)) -
http://totalcar.hu/magazin/szerelem/c111/
Megtörtént az, amire akkor bő évtizede nem volt példa, és úgy tűnt, egyhamar nem is lesz. Az elegáns utazóautók, luxuskocsik, milliókat futó, derék dízeltaxik készítője, a Mercedes Ferrarit alkotott. De nem, nem is Ferrarit, annál százszor jobbat.
Ha már szinte készen állt a gyártásra, miért fojtották meg a projektet? Válasz a túloldalon.
-
Tudju,hogy te olyan faszagyerek csapatvezető lennél,hogy amikor enyin múlik a vbcím,azt mondanád neki,hogy előzd meg ha tudod...rönónál már szoptak így -
Tudjuk, meg Hamilton is átadta ... -
Pont erre gondoltam,hogy ő helyére simán mehetne,Piquetnek sajna még gyakorolnia kell,és nem keveset,mert azért az,hogy lezavarják az útról cak úgy eléggé vicces:D -
"Még nem végeztem a Formula-1-ben." – jelentette ki Sato, aki japán sajtóértesülések szerint 2009-ben Rubens Barrichello helyét foglalhatja el a Hondánál.
Az Autohebdo ugyanakkor úgy tudja, hogy Sato hamarosan a Renault színeiben tesztelhet, akárcsak a GP2 versenyzője, Romain Grosjean. A feltételezések szerint amennyiben Nelson Piquet nem tud jó eredményt elérni, lecserélik. -
a mostani tesztnek :) (Paul Richard) -
G_ArchAngel #64423 Paul Ricard-i teszt 2. napja volt, Monaco-ra belott autokkal, holnap Kanadara keszulnek... -
Ez minek az ideje? -
G_ArchAngel #64421 -
Ezt most találtam,jó kis videó:)