182273
  • Kit--Kat
    Most vette meg a Codemasters a jogokat, jövőre jön egy új játék megint PC-re.
    Jó ideig sajnos a Sony-é voltak a jogok, addig csak konzolra nyomott ki gyenge árkád játékokat.
  • bardocz
    Ma ilyen,hogy faszányos kifejezetten F1 szimulátor nem létezik,ami a legjobb,az az LFs-en lévő BMW-Sauber,utána pedig valamelyik rFactoros mod jön.viszont lfs-ben nincsenek valódi pályák,én ezért rFactort favorizálom,meg ahoz több kocsi van.
  • NaNoKuTyA
    kérdés: melyik manapság a legprofibb f1 szimulátor??:)
  • MaSzKa
    Az új Concorde Egyezmény megoldhatja a jogi és a költségvetési problémákat is. Max Mosley maradni akar, hogy véghez vigye terveit.
  • MaSzKa
    akkor gondolom saját maguknak adták a díjat :D
  • Punker
    ha minden évben akkor miért hiányzik pár?
  • MaSzKa

Robert Kubica Formula-1-es autóval utazott a díjátadóra. A BMW-Sauber istálló versenyzője a 'szolgálati autójával' teljesítette a Faenza és Brisighella közti tizenegy kilométeres távot, hogy átvegye a Bandini trófeát, amelyet minden évben a mezőny legjobb harcosának ítélnek oda.

"Soha nem fogom elfelejteni ezt a tizenegy kilométert. Nagyon örülök a megtiszteltetésnek. Sokat köszönhetek az olaszországi versenyeknek. Ha nem tudtam volna itt folytatni a pályafutásomat, akkor talán soha nem jutottam volna el a Formula-1-be. Nagyon szépen köszönöm a díjat!"

"Meglepetés, hogy éppen én kaptam a díjat, de örülök, hogy ilyen sokan bíznak a képességeimben."

Kubica mellett Peter Saubert is kitüntették - a svájci úriember életműdíjat kapott.

Az eddigi díjazottak:

1992: Ivan Capelli
    1995: David Coulthard
    1996: Jacques Villeneuve
    1998: Giancarlo Fisichella
    1999: Alexander Wurz
    2000: Jarno Trulli
    2001: Jenson Button
    2002: Juan-Pablo Montoya
    2003: Michael Schumacher
    2004: Kimi Räikkönen
    2005: Fernando Alonso
    2006: Mark Webber
    2007: Felipe Massa
    2008: Robert Kubica

• MaSzKa
    lehet fogadok a BMW-re :P
  • MaSzKa
  • Count Adyn
    Egy netes fogadóiroda szerint az esélyek:
    Kimi Raikkonen 3.00
    Lewis Hamilton 3.50
    Felipe Massa 4.00
    H. Kovalainen 9.00
    Robert Kubica 15.00
    Fernando Alonso 17.00
    Nick Heidfeld 21.00
  • MaSzKa
    10 milló ft tutti van 1 kis kövecske :D

jó sokáig elég lenne nekem
  • MaSzKa
    emlékeztek mikor úgy 3-4éve a Jaguáron 1 marhanagy gyémánt volt az orrkúpon?

és késöbb összetört az autó de a gyémántot nem találták meg :D

Gyémántkirakású sisak dukál a mclareneseknek Monacóra 2008
  • Attila889
    igen tudom,de szerintem akkor se fog összejönni nekik.A Mclaren ha agresszív taktikát vált akkor biztos lesz a futamgyőzelemben....aztán ha esetleg Kovalainennek nem jön össze akkor inkább a biztos pontszerzés legyen hogy a BMW-t leelőzzék :)
  • kulabácsi
    :D
  • desigo
    A Török Nagydíjon a Bridgestone egyik kamionsofőrjeként első munkanapját megkezdő Simon 'Blue' Scattergood felejthetetlen élményben részesült vicces kedvű kollégáinak köszönhetően. A naiv Scattergoodot társai meggyőzték arról, hogy az első szabadedzés során végig viseljen tűzálló felszerelést. A derék Simont teljesen lázba hozta, hogy magára húzhatja a japán gyár szabványos overallját és a védőszemüvegét, azaz teljes egészében a Bridgestone színeiben pompázhat. Miután beöltözött, rögtön elsietett a Red Bull garázsába, hogy ellenőrizze az abroncsok hőmérsékletét. A vastag overallban sínylődő Simonnak körülbelül 15 percébe került, amíg ráeszmélt, hogy körülötte mindenki csak pólót és rövidnadrágot visel. Persze, hogy még inkább fokozzák szegény sofőr kínos érzetét, a hátára az "új fiú" feliratot is felragasztották humoros kollégái, így tudatva mindenkivel, hogy a kemény munka mellett azért mindig marad idő egy kis viccelődésre is.
  • b-type
    ez érdekes azért..
    oké végül is érthető, de azért csak van a dologban egy kis bicsaklás, Vettel-nek pont sikerült végigmennie egy futamon, nem csak párszáz métert futott...erre nesze 5 hellyel hátrébb.
    Mondom végül isérthető az egész, csak a franc vigye el :)
  • NaNoKuTyA
    remélem most kimi nem lesz tök részeg már a futam vége előtt!:D
  • oneal1
    de ne feledd hogy már a ferkáknak rövideítettek a tengelytávjukon, eddig azért nem ment ott jól nekik állítólag
  • Csuky
    Mivel én nagy Ferraris vagyok régota nézem viszont sg-zni 3napja kezdtem(:D ) szala tippem remélem Ferrari 1,2 sorrend nekem tök, és utánna is...de viszontlehet más is ide jön itt mindig érdekességek szoktat történni...

Forza Ferrari
  • Attila889
    hello :)
    Én is betársulok ide.Folyamatosan nézem az F1-et már évek óta vannak jó kis emlékek az F1-ből :D
    Nah szóval Monacoban a Mclaren már jó rég óta van fölényben.Remélem a sorrend ez lesz:
    1.Hamilton
    2.Kovalainen
    3.Massa
    Ha ez így lenne akkor a tavalyi Alonso-Hamilotn botrányt meglehetne előzni.Kovalainen úgyis lassabb mint Hamilton :)
    Mármint Monacobban :D
  • NaNoKuTyA
    a drift!:)
  • Count Adyn
    Na alakul a dolog:D
  • oneal1
    itt jó lesz a srác.

érdekes lesz az időmérő!
    Kitépem közben a hajamat az biztos:)

Ugye mindenki kevesebb benzinnel fog majd nekivágni a rajthely miatt.

mások meg hogy az első két etapban gyorsnak is kell lenniük de minnél kevesebb kockázatot vállalni, nehogy "bukótér":D legyen:D:D
  • oneal1
    na jaah:D:D
  • bardocz
    Nem,majd egyszer öszejön,és mondhatjuk,hogy mi megmondtuk:)
  • HUmanHunter
    mindig kubicát várjátok a dobogóra, mégis ritkán jön össze :(
  • Istencsászár
    Köszi, de ez a stílus nagyon nem az én világom, hugom biztos menne, de Pesten van, kellemes szórakozást:)
  • bardocz
    Kimi
    Hamilton
    Kubica
  • oneal1
    tipp monacora: massa,kubica,kimi
  • b-type
    :D
    én azért ha riporter lennék rákérdeznék, hogy leggyorsabb úr,..ha miközben ön ráfordul a célegyenesre, és közben bármi okból meg kell szakítani a futamot (azaz leintik mivel lefutottnak számít ilyen esetben), és így term. az utolsó befejezett kör számít a végeredményben, tehát akkor ön most második lenne igaz?
    -igen.
    hmmm...jó gyors utolsó kör lehetett. :DD
    na tűz, itt sem vagyok. :)

• WNW
    Is igaza is lenne, jobban vigyazott a kocsira, az adott korulmenyek, feltetelek kozott, O hozta ki a legtobbet a versenybol..
  • b-type
    De befejezi..hiszen ha megfutotta a százalékot akkor befejezettnek tekintik a futamát....de jó akkor ne legyen ennyire se bonyolult, 67 kör 66 körében folyamatosan javítja a körrekordot, aztán mindnégy kerekéről leesik a gumi és felnin szikrázik be az utolsó helyen.
    tehát akkor ha az első a leggyorsabb, akkor a ugye az utolsó a leglassabb.
    pedig nem...a srác mindenkinél gyorsabb volt, de kapott egy négykerekes defektet az utcsó körre, az a köre addig tartott hogy mindenki leelőzte.
    Ezek után a szerencsés győztes azt nyilatkozza hogy kemény volt a futam, de hát hiába én voltam a leggyorsabb. :)
    Na ez fals mint malac.

Mindegy..
    OFF:Istencsászár(!) ma a bratyómék játszanak a Molothow-ban, ha éppen kedved lenne lemenni (Holy Shit!), én kilencre megyek.
    ON:
  • WNW
    En meg elcelodtem.. De nehez a fejetek..:))
  • DJ BP
    de ez az egész csak szavakon lovaglás akkor
  • BaliBoy

Ez most, hogy jön ide? Arról nem volt szó, hogy ki kit ismer vagy nem ismer el. :)
    Egy a lényeg, aki az első helyen fejezi be a versenyt, annak legnagyobb az átlag sebessége. Aki nem fejezi be annak meg nincs érteme - meg nem is lehet - átlag sebességét nézni mivel nem fejezte be. Nem ment annyit mint azok akik befejezték.
  • DJ BP
    senki nem vitatta, hogy mi a lényeg és mi nem, de verseny után el lehet ismerni sztem, hogy ki milyen tempót tudott
  • DJ BP
    de nem ő volt a leggyorsabb, mivel kiesett..:)

De ez két különböző dolog, ez a lényeg
  • b-type
    :))
    ez most mindegy, mivel sarkítva volt szándékosan.
    Na most már vége a MotoGp-nek megyek tényleg kertisütni :)
  • Kit--Kat
    AZ összes tradícionális európai pálya helyett ilyen csicska országokba tervezetet a Tilkével, nagyon unom már.

Spec a Hockenheimi pálya az átépítése óta, elvesztette a varázsát, de azért szemétség amit velük (is) csinálnak.
  • Istencsászár
    A pénz délről jön ő meg arra megy az orra előtt lobogtatják.