182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Reklám -
Mármint odaadják a pénzt egy szervezetnek na:D -
Amúgy ennek a gyémántos hülyeségnek van valami értelme?Vagy legalább elárveezik,és eladják egy szervezetnek? -
meg lehet tippelni a gyémántok melyik kanyarba fognak eltűnni :D -
-
G_ArchAngel #64615 egy pillanatra nem ertettem, hogy ehes vagy-e, vagy csak elirtad a gyrost:) -
dav1d #64614 pontosan etől volt jó Scumacher meg Alonso is, aki bajnok pilóta akar lenni annak bele kell gondolnia mi lesz a következő kanyarban különben -10 pont. Mint eredményes pilóta gyors nem úgy gyros hogy gyors :) ...
-
WNW #64613 Vasbilit kerekkel...:) -
drótszamarat is gyártanak és ki tudja még mit :D -
G_ArchAngel #64611 engem nem zavar, amig nem csak a bajor talicskagyarrol linkelsz:))) -
ha annyira zavar fizessetek nekem 1 VIP reget :D -
Tényleg Maszka, tudom, hogy a 120. vagyok aki megemlíti, de néha próbáld már 5 hozzászólásod egybe megoldani, jó? -
ekkor tűnt el a marhadrága Gyémánt :D
-
-
Gentlemen, if you would please empty your pockets...
Christian Klien in the wall and missing a precious diamond!
Photo Jaguar Racing, Clive Rose/Getty Images -
Ez van ha igazi esélyes vagy és el is várják az eredményeket tőled, alonso is a vb-s éveiben számtalanszor ment taktikai futamokat, és lett pl. harmadik félgázzal, az is elég volt nem rizikózott! -
lol!:))) -
G_ArchAngel #64603 igen, Kubica ugyanazokkal jo a tulajdonsagokkal rendelkezik szerintem, mint Kimi, de meg van benne tuz - Kimi talan tulzottan is szamolgat, kihalt belole a Gepallat:( -
Tudom -
G_ArchAngel #64601 ugy gondoltam, hogy ha Kubica is Ferrariban ulne... -
ja kicsit érdekesen néz ki benne a malomzó -
Akkor mit szolsz Vilihez?:)
-
Altatott a Ferrari:D -
iszonyat idióta a rönyós overál, mintha két számmal nagyobb lenne alora!:) -
tavaly nem úgy nézett ki
akkor a McLaren volt a jobb
nem is értem Hamilton hogy tudta elcseszni a "Fix" vb címét -
Ezt most komolyan mondod? -
köszi az infokat...letöltöm mind és meglátjuk!:) -
De nem tudja,mert szarabb a kocsija...Pedig bmw régebben még jó kocsi volt,ha jól emlékszem,és nem 1 csapat versengett a vb-címért,de hát ez van,a Ferrari tud autót gyártani,a többiek meg nem 
-
G_ArchAngel #64592 lehet ez egy udvarias visszautasitas alapja is:-)
szerintem KubiKa eltudna verni Kimit ugyanolyan autoban, szerintem... -
DJ BP #64591 pályamunkás találhatta meg :) -
A Formula-1-ben soha nem tudhatod, mi fog történni. A Ferrarinál sem tudják garantálni a bajnoki címet, de egy győztes autót igen. A versenyzők többsége nem utasítaná vissza a Ferrari ajánlatát." – idézi az msa Kubicát.
"Nagyon szeretem Olaszországot. Hat évet töltöttem ott, és olasz csapatok színeiben versenyeztem. Nagyon barátságosak és segítőkészek. A segítségük nélkül nem sokra jutottam volna. Sokat kaptam tőlük." – folytatta a lengyel pilóta, aki a hétvégén vehette át a Bandini trófeát.
rossz sejtésem van
ha ez így lesz nem fogom szeretni az biztos -
German engine :D
-
Lewis Hamilton brit autóversenyző, a McLaren-Mercedes Forma-1-es csapat tagja fényképezkedik gyémánt berakású Steinmetz Forevermark ajándéksisakjával a McLaren Technológiai Központban a dél-angliai Wokingban május 15-én. A sisakon, melyet Hamilton a Monacói Nagydíjra kapott, a brit versenyző gyémántokkal ékesített aláírása díszeleg.
"A Steinmetz minden évben eljátsza Monacóban ezt a gyémántberakásos dolgot. Emlékszem, pár éve a Jaguarok orrára raktak gyémántot. Christian Klien összetörte az autót, a gyémánt pedig eltűnt. Biztosan jól járt, aki megtalálta!"
-
ON 
engem az érdekel hogy az a nagyon nagy gyémánt hogy tűnt el a Jaguar-orrkúpjáról?
Alonso: Briatore szinte olyan nekem, mint az apám
Énvagyokazapád :D -
G_ArchAngel #64586 szerintem ez nem ebbe a topicba valo tema, jo lenne ha vege lenne az OFFnak... -
gtr2 f1 2008 mod az jó
csak ott meg a fizikát kicsit nem jól lötték be :(
az rfactorral meg az a gáz hogy az iDT Champcar 05-06 1.4 -es verzió nagyon el van találva
de viszont ha monaco pályán akarok menni akkor nem töltö be hanem kilép
pedig 3 monaco pályám is van F1 2008-mondba jo de viszont idt modba meg nem :(
az a baj a sok mod mindent átállít azt ami jó volt az is elromlik -
Nekünk van modunk MMG 2007-el, minden pályával autóval és tökéletesen megy, de gyanítom hogy a többi mod is... fagyni nem szokott meg ilyenek, mondjuk lehet hogy nem ilyen eszkábált 2008as "szarokkal" kell póbálkozni hanem valami komolyabb egyén vagy csapat munkáival mert azokkal nincsenek nagy gondok. -
érdekes
ha 1-el akarok játszani akkor ezzel játszok nem az rfactorral
mivel mindig lefagy meg nem minden pályán lehet menni minden autóval
sok a hiba is benne amikor már 7gb track van benne
sokszor be se tölti a pályát -
Ne terjeszd a hülyeséget. Az F1C nagyon jókis gém, de az Rfactor fényévekkel jobb minden téren és a CTDP, MMG meg egyéb 2005-2008 modokkal a legjobb F1es gém. -
F1 Challenge 99-02
2008-as kiegészítéssel