FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
és elõtte a 3 rönó alázat?:D részemrõl is akkor legyen "megérzés", majd erre holnap visszatérünk:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
:DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Megérzés, a múlt hét, az edzések, az idõmérõ. Majd meglátod <#mf2>

Briatore a visszavonulását fontolgatja

A Renault csapatvezetõje, Flavio Briatore már tavaly is a visszavonulását fontolgatta, ám a kettõs címszerzést követõen úgy határozott, hogy marad még egy évig. Idén már nem biztos, hogy hosszabbít.

"Egy hónappal ezelõtt kaptam kézhez a Renault ajánlatát, és Carlos Ghosn elnökúrral is beszéltem már, de még nem döntöttem. Már nem érzem olyan jól magam a Formula-1-ben, és csökkent a motivációm is." – nyilatkozta Briatore a Marca címû lapnak.

Az olasz csapatvezetõ Michael Schumachert követõen Fernando Alonsot is világbajnoki címhez segítette. Briatore az idei évad végeredményétõl függetlenül dönt majd jövõjérõl. A magyarázat látszólag egyszerû: "A Formula-1 környezete unalmassá vált."

Ez kész ez a faszi - akkora arca van, hogy csak busszal tud utazni...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Mondtam, ez a vékony orr akkor se, most se jött be:/ R.I.P.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Na mond akkor mibõl... mer lasabb volt a Ferrari?

Mi lenne, gondolom elõvették a 2004-es autó terveit...

ha létezik technikai sportban versenyintelligencia csapatszinten, akkor abban messze a Ferrari a legjobb...

DJ Bee18
nem kiállásból következik...

DJ Bee18
Kimiékkel mi a fene van?? Pedig izgalmas lenne ha 3-an csatáznánk elöl

Istencsászár
Honnan tudod? én nem láttam semmi erre utaló jelet, egyszerre jöttek ki a boxba.. Nem mondom hogy tuti, de ebbõl nem következik hogy könnyebb lenne.

Jó helye lesz jövõre...:PPP

Alllooonnnsssoo<#worship><#taps>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

A McLaren 2008-tól a F1-ben vagy a GP2-ben indul?

Ron Dennis nagyon bután nézett a kvalifikáció végén a levegõbe...

DJ Bee18
pedig igaza van

Istencsászár
Ilyen hülye ez a Gyulám... Képes és elmondja 10szer hogy könyebb a Rönó... Sumi a középesõ részen szinte üres autóval mente azt a kört, és most Alonso ugyan azt ment, míg Sumi nem tudta... Azér ennyire nem kell a Rönót leírni hogy csak könnyû autóval tudja megverni a Ferrarit...

kirol
Hát jó kis futam lesz holnap. Az egyértelmû volt, hogy Alfonso lesz az elsõ a hazai közönség elõtt az idõmérõn (benin miatt), de holnap érdekesebb lesz a helyzet. Viszont Fisichella tuti fel fogja tartani Schumit.

[Jakuza]
Jo kis verseny lesz holnap. *dorzsoli a tenyeret*

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nearo
?!?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nembaj :D Ez meg nem a futam. Ismeros helyzet :) A sok kek/sargaba oltozott sotetarcunak kellett hogy mutasson valamit a kisfiu. Mar penteken azt tippeltem, hogy a futamot lehet bealdozza a Ronyo az idomero javara.

nearo
Basszuskulcs

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A ferrarinal nem szivbajosak :D

nearo
Ez neméri, tegye már oda magát a Mclaren...

REALista
Ok átgondoltam és még mindíg igaz!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Szerintem egyszerûen csak vmi probléma volt az autójával!Egyébkét szar az egész Mclaren idén!Gyanítom a holnapi versenyt se nézem végigmert,utálom a Ferrarit és a Renaultot is!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

b-type
<#zavart1>
Ez talán az én mondatom.
Viszont én a két pilóta pályafutását hasonlítottam össze, és ott valóban ez a helyzet.
míg Edeleny ha jól tom vele vitáztam,..szal õ meg az F1-es szereplésre gondolt, ahol meg nem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

[Jakuza]
Szerintem most kene atgondolni ezeket a mnondatokat.

"Igazából Montoya-nak sokkal meggyõzõbb az amit eddig fel tud mutatni, mellette Raikkonen pályafutása elég eredményszegény."

Errol beszeltem nem reg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
talán a rally lehet a másik, legalábbis én arra tippelnék.

Jó kis idõmérõ, kiváncsi leszek a végére :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ja, 1:14.637 nem semmi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

RelakSfromhome
Milyet néztem, hogy Webber sumit leveri. Aztán a kommentár is rájött, hogy mégsem <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
jó futam lesz holnap :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RelakSfromhome
Ahhoz képest, hogy a 8hengertõl lassabb verdákat vártak, a Ferrari neki állt körrekordot dönteni <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lteebee
Hagyjad már!
Szerintük a ferrari-szurkolók ugyanúgy hibásak azért, mert szabálymódosítások nélkül nincs másnak esélye, mint a Ferrari.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
Pár napja azt olvastam, hogy eddig csak a motogp-t meg a ...(nemtommi)-t szerették, de most teltházas a f1 is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Punker
kockának annyi :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
de jó lenne ha esne

Punker
lol Sato-t szidják :)

b-type
Végre újra Szujó Zoltán van a helyszinen, ennek én kifejezetten örülök.<#eljen>

Amugy Alonso nyilatkozata, miszerint Spanyolországban eddig nem szerették a technikai sportot??? egy MotoGp hétvégén 280ezren vannak kint..mindegyik verseny óriási fesztivál, petárdákkal..egyebekkel.
remélem csak félrefordítás volt mert pont fõztem, csak hallottam amit fordítottak.

Hogy hülyeséget írtam azt kétlem (ritkán szoktam, szerényen..) a többit meg majd meglátjuk,persze elképzelhetõ,hogy tévedek,de az tény nagyon sok versenyzõ nehezen viseli a hazai pályát és most ráadásul neki kell megvédeni a wb címet,talán nem is lesz olyan egyszerû,mint ahogy ezt elképzelte...........

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DJ Bee18
de akin nõhet a nyomás az csak Alonso lehet, Sumin inkább csak csökkenhet

DJ Bee18
de én akkor nem is szóltam szót se. Csak arról beszélek, hog a sok apró basztatás elõbb-utóbb kiüt...

Istencsászár
<#idiota>tegnap óta nyomod a poénokat, bevettél valami dilibogyót?:D

minden pilótán van nyomás: G-hatásnak hívják:)

Istencsászár
Nemarról van szó... Csak "hülseség" amit irtál, a pályát ugy ismeri mint a tenyerét, szeret itt menni, profi, világbajnok. Rajta már nincs nyomás...

Azt rögtön gondoltam,ha nálam valami piros,az nálad zöld....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Nemhiszem hogy bármi gondja lenne bármi féle nyomással...

Fisico nem érdekes,versenyben õ nem sok vizet zavar...

Alonso mintha nem bírná a hazai nyomást,egy hiba nélküli jó kört sem tudott összerakni a végén...csak igy tovább<#eljen>

sumi
az idõmérõ is lehetne illen...(mondjuk Massa a 2.lehetne , az 1 csak piros sor legyen az élen)+ a futam vége...

sumi
kösszi