182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #65139 valószínűleg késett a felirat -
Hamilton egy eltolt 2 kiállással ment a hibája után, persze kellett neki az időjárás mert szárazon nem tudta volna, de igy hogy ezen körülmények közt ővolt messze a leggyorsabb a verseny nagy részében igy sikerült és 40! mpvel vezetett amikor Rosberg bukott... sima 2 kiállása volt. -
SzocsA #65137 amikor bejött a SC akkor alonso bement a boxba 1 kör múlva írják ki hogy a box nyítva van!
és az egyik bmws is ígyjárt nem büntették meg őket!
hoztak valami új szabájt vagy mivan?
a két kommentárnak abban igaza volt hogy piquet kiesik 2 körön belűl! -
senkit nem büntettek meg -
Műgyönyör rulez! -
-
FL Zoli #65133 Massa-Kubica-Raikonnen eredménynek jobban örültem volna...nyomorék Hamilton..mehet a papával, meg dennis bácsival smárolni
Czollner Gyulát részrehajlás miatt simán el lehetne tüntetni...megy majd az előbbi kettőhöz harmadiknak
Vigasztalásképp megnéztem a 97 es GP összefoglalóját:) -
így kell örülni, és futamot nyerni. Végre nem a fapofa életunt Kimi pöcs fejét kell bámulni :P -
Kommentátorok meg átlagon alul teljesítettek ma, különösen Gyula. -
De mivel Raikonnen volt így őt fikázzuk hol itt a gond? -
madmanic #65129 nna összeesküvés elmélet gyártás ON
-
homeless #65128 Én a 2 kommentátornak szeretnék gratulálni. Ez igazán az ő versenyük volt. Brillíroztak végig:)
Amúgy Kimi simán csak megcsúszott, nemtudom, hogy emiatt miért kell megutálni. Alonso-t meg miért nem büntették meg? -
A zsinórral folytogatnám őket és táblával verném a buci fejüket, ha nem büntetnék.
Fasz Wéber még mindig elfékezést emleget. -
Igen, értem én, de ha most Hamilton lett volna Kimi helyében, akkor Hamiltont akasztanátok, ha Alonso, akkor Alonsót akasztanátok. Egy nagyon szerencsétlen helyzetről van szó, Kimi meg nem lehet udvarias azzal, hogy majd szép lassan megy Sutil mögött, itt világbajnoki pontokról van szó, kérem. -
SzocsA #65125 lol -
Én nem lepődtem meg semmin. Max. Sutil lepődött meg, hogy neki ez így sikerült. -
Majd elmondják... pl:
Kicsúszott a rádió zsinorja
Bepárásodott a plaxi és nem láttam a táblát
Azt se tudtam hogy még versenybe vagyok :D
stb -
SzocsA #65122 következő futam mikor és hol? nemtudom! -
Wébert is bezárnám egy gyogyóba! -
A szokásos 3 csapat 3 pilótája a dobogón, mi ezen a meglepő???? semmi, mindenki sejtette hogy ez lesz. -
Ok, de szerinted Nick és Kova maguktól ilyen hülyék, vagy tovább képezték őket? -
McLaren Mercedes!
-
Nani17 #65117 mé nem volt Palik.. -
Ha nem esik ki Piké most ott lenne a dobogón:D -
Mindegy. Imádom Monacot, mert jók a versenyek itt, de lófaszt sem kell leszűrni belőle, bármennyire is "Valami megfordult"ozik ez a baromállat Zollner. -
Majd megbüntetik, de teljesen mindegy Massa belassult, ha lett volna még pár kör akkor még több hátrányt szed össze... -
Nani17 #65113 erről van szó! -
De egy Sutilnak nem mindig adatik meg, hogy az elejébe kerüljön egy Force Indiával! -
SzocsA #65111 ha nem esik az eső a két ferrari simán hozza a futamot! -
Kizárnám őket csapatostul, és fogadjunk, hogy a Ferrari meg is próbálja majd?! :) -
majd kinövöd... -
Laza 10-15 perc ment el a balfaszoskodásuk miatt! -
Nani17 #65107 szar makker ennyit ér ez a nigger tisztára alonso állandóan makkol mint cod2be a fejesk -.- undorító mclarenes banda FORZA FERRARI! -
Mert ha azt mondják, hogy nem tudtak egy évek óta fennálló szabályról, akkor a szabálykönyvel basznám pofán őket a két buzi RTLes kommentátor után. -
SzocsA #65105 szerinted? hogy ne tudja massa megelőznie őket hogy kevesebb köre legyen rá! -
:) nagyon simán tényleg, ott volt a lehetősége Massának, de nem volt egyenleset, míg Hamilton a hibája utána végig hibátlanul és pokoli gyorsan ment. -
Na, látom divat lett fikázni Kimit. Igen, elkúrta, nem kicsit. Az, hogy pont szegény Sutilba (akit tényleg sajnálok), az tényleg szomorú, de ez benne van a versenyzésben. Megcsúszott(nem előzni próbált), és nagyon szerencsétlen helyzetet produkált ezzel. De azért nem kéne már akasztani egyből. -
Amúgy szerintem még egy vizsgálatot megérne hogy két topcsapat pilótája mi a faszért húzta az időt az utolsó safety car után azzal, hogy idiótának tettette magát ... -
hát engem annyira kiidegelt ma ez a két pöccs a tv-ben hogy el sem tudom mondani. mind2-t fejbe tudnám vágni most egy ásóval hogy repüljönn a fülesük.
-
Szegény Sutil 
Raikonnen