182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
biztos a lyukas orrkúpon beesett a sok-sok eső, és ezért volt nehezebb a Ferrari :) erre még senki sem gondolt? :D -
G_ArchAngel #65178 Bocsanat, igazad van, Kubicat kihagytam:) -
Volt izgalom a mai futamon :)
Az eredmény nem lett rossz, szoros a világbajnokság. Sutilt sajnáltam :(
Kimi simán megcsúszott szerintem, korrigálás közbe meg nem tudott annyit fékezni h megálljon Sutil elött, ezt benézte ennyi. Sutil meg rosszkor volt rossz helyen. Előfordul. -
G_ArchAngel #65176 Az ITV-n azt mondtak, hogy lefele jovet rament egy vizfoltra, nekem is remlik, hogy sotetebb volt ott az aszfalt, de nem tudom visszanezni...
amugy:
- Kapott egy buntetest a csapat miatt
- 3-4 tizeddel lassabb, volt, mint a tobbiek a Top8-ban, Massanal egy masodperccel
- Massa megfogta az autot a celegyenes utan, O osszetorte az elejet
- A csapat lassan cserelt elso szarnyat (masok szerint, en nem ertek hozza)
- Tovabbra is lassu volt
- Valamiert nekiment Sutilnak
- Kapott egy uj orrkupot
- Az utolso korokben ment, mint egy allat - keson szoltak neki, hogy verseny van?
Mi a tokomet csinalt 70 korig az a pilota, aki vizatfolyason eloz meg masokat?
Elfogult vagyok, ha Kimirol van szo, de most nagyon kivancsi vagyok a magyarazatara... -
Nem ő gázt adott. -
HUmanHunter #65174 raikkönen gz, világbajnokhoz méltó volt -
Akkor elfékezte? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Ennyit a két marháról! -
Sztem ez a helyes:
1. Lewis Hamilton 38 pont
2. Kimi Raikkönen 35 p
3. Felipe Massa 34 p -
Kimaradt a "szimulátorbajnok" fejezet, ahonnan az egész "elindult". Ez valahogy olyan, mint amikor a volt állampárt marad ki egy-két önéletrajból, mert ciki ... -
Miért szerinted hol fékeznek?:D -
Akkor ahoz külön gartulálok neki, hogy még fékezni is elfelejtett a pálya leggyorsabb egyenese után... :DDDDD
LOOOOL -
Nézd meg azt a baszott felvételt. Szerinted ott volt egyáltalán fék? Olyan volt, mintha egy rossz kormánymozdulattól elszállt volna a segge és már nem tudta megfogni az autót. De elfékezte???? Hol? Mit? Merre? -
Igen, az nincs benne. -
Valenciában 3. hely a Seat Leon Eurókupán -
Wéber Gábor -
Nem mindenki vágja, de nem is keresünk csak baromságok ismételgetésével százezreket/hétvége az RTLnél ... -
kb. már a tapétát téptem mikor 3 perce azon ment a vita milyen gumi is az.
nem, de, nem, de, nem mégis igen az...
ha nem tudja maradjon csendben inkább. -
Miért mit csinált? állt a gázon? -
Gondolom itt mindenki az első pillanatban vágja kinek a kocsija van épp képernyőn ... :DDDD
Ez tuti olyan, mint a keménymag fradisták, akik el nem tudnák sorolni a játékosok nevét :DDDDDDD -
Ez a 65153ra ment. -
mert nem engedi a rendszer? -
Leszarom Kimit. Elsőként írtam le, hogy mekkora fasz volt ... de azt kijelenteni, hogy "elfékezte", hát baz ... -
Miért nem?????? Tudtommal igen.
Zollnert tudtommal még anno Palik nyomta be a F1 részlegbe, amikor átjátszotta az RTLnek a közvetítést a MTVtől ... -
Szerintem sokan tisztában vannak vele, és te is tudod, hogy amit ők csinálnak, amit tudnak, az bizony nem TV-s közvetítések lebonyolítása.. Attól hogy autóversenyzők, és értik a dolgokat, még nem lesznek forma 1-es szakemberek, főleg ha ezt párosítjuk Czollner Alonso fanatizmusával, ami, mióta vezette a kocsiját, megduplázódott.. Ez ma tragikus volt, amit össze vissza kevertek, legalább a sisakokat nyomtassák ki maguk elé, és abból legyenek képben, és ne szidjanak 2-3 versenyzőt ordítva, hogy egy körön át nem engedik el az őket lekörözőt, mikor valójában nem is voltak hozzá képest körhátrányban! -
SzocsA #65154 Czollner Gyula televíziós szakkommentátor, autóversenyző.
Wéber Gábor televízios szakkommentátor, autóversenyző.
hát a szakkomentátort ezen futamon megkérdőjelezhetjük.
mert hát összekeverik a pilótákat a kocsikat! akkor nem szakkomentátorok! -

-
Most hogy Kimit nem lehet éltetni a komentárokat kell szapulni? ez olyan nagy probléma? mintha ez lenne a világ legnagyobb baja... miért nem néztétek az Itvn a neten angolul? ki a franc kényszerít erre ttiteket h őket hallagassátok? -
Te beteg vagy. -
Semmit. Két sima arc, aki versenyzőnek hiszi magát, mert úgy alakult az élete. -
Speciel Wébernek a lábnyomába nem léphetnél tudásban ....
De mindegy, felőlem lehet szapulni őket :))) -
G_ArchAngel #65148 1. Lewis Hamilton 38 pont
2. Felipe Massa 36 pont
3. Kimi Raikkönen 35 pont
-
homeless #65147 Ez mekkora hülyeség!? Ha tehetséges, akkor máskor is meg tudja csinálni, ha meg csak mák lett volna akkor tökmindegy. Tavaly Vettelnél is ezt mondták először, hogy jajj szegény kiesett, ilyen lehetősége többet nem lesz, és láss csodát, azóta is jól megy. Most is 5. lett. Csak a balfasz kommentátorok idióta agymosása, ez a "ez volt az élete versenye" szöveg. -
Miért, egy kommentátornak úgy kell dühöngenie mint Wébernek? Kie neki Sutil? Mint anno Palik Zsótira Indianapolisban ... -
Ki nem szarja le, katasztrófálisak voltak ma. Ennyi! -
Miért, szerinted maguktól voltak ilyen hülyék? Eddig csak Kimi kapott büntetést mert - LOL - 3 percel a kezdés előtt az egyik szerelő még törölgette a gumiját ...
Az, hogy Alsono és társai SC piros fázis alatt boxutcát látogattak - ha nem változtak a szabályok -, az persze büntit sem érdemel.
Na mindegy. Kimi taplóságot csinált azzal, hogy Sutilt tulajdonképpen kitette, majd az megállt a boxban, de,
-nem fékezte el, egyszerűen gyors tempóban elszállt,
-ő volt amúgy az első aki Rosberg kiesésekor végigtörölte a pályát az egész kocsival (nem lepődnék meg, ha köze lenne a kicsúszásához), és szemmel láthatóan voltak darabkák az autóján, ami nem a gumihoz tartozott.
Javasom, ne temessük még a Ferrarit. Massa hozta amit tavaly, Kimi meg egy helyet rontott. Ennyi. -
Dömpert tologatnak?
-
Lol ez az rtl-es kommentár Czolner stílusa alap volt, már meg se lepődtem, azt hittem infartust kap(miért nem?:S) amikor Massa korigált egy aprókát kijövetkór.
Wéber viszont eddig tárgyilagos volt, normális, észerü dolgokat mondott, és tényszerüen, ma meg partyban volt Czolnerrel, rossz hatással van rá a két idióta azt bírom amikor képtlen megmodani épp melyik pilóta ül a kocsiban, ettől csak az jobb amikor már a kocsit sem ismerik fel :D ( nem telik normális telminárra vagy lehet nem ártan egy szem orvos) stb stb :D
-
Gondolom akik így szídják Wéberéket, teljesen tisztában vannak vele, hogy kik ők és mit csinálnak valójában... !? -
SzocsA #65140 igen mert szegény szutilt kilökték a nagyok 1 szer adódik ilyen helyzet és ... -
madmanic #65139 valószínűleg késett a felirat