182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Palik:
Fontosabb eredmények
Egyiptom Világkupa Futam 2. hely
A Világkupa sorozat 2005-ös összetett 9. helyezése
Dakar 18. hely
A sportág első magyar tereprally világkupa pontja
A magyar autósport történetének első világkupán szerzett dobogós helye
-
G_ArchAngel #65218 Tavalyi idenyt nezted?
Kimi talan a 4. volt ekkor, Kanada utan ebredt fel... -
Magyar mentalitás... irigy és lenéző, csodálom hogy a többi magyar versenyzőt nem sorolja fel. -
Vagy rokonod valamelyik? -
Pedig de!
-
Annyira tör, hogy most sem tudott nyerni. Hagyjuk ezt. Monaco az egy külön kategória. Itt mint látható volt akár Sutil is nyerhetett volna.
Szoros lett a vébé és vsz jót tett neki. Montreálban kijön majd hol is tart a McLaren valójában. -
"...Na kb. ekkora autóversenyző Zollner és Wéber is, mint Palik..."

-
Massa hogy le lett írva év elején
azt mintha feltámadt volna azóta megállíthatlanul tőr előre
ráadásul sztem inkább szárazpályára volt belőve a gép -
te hülye vagy -
én magyar vagyok ha te nem akkor a te bajod -
Safety car -
Palik is "mekkora" autoversenyző lett abból a pénzből amit az RTLtől kapott, mert hozzájuk került a F1es közvetítés és véletlenül ő lett a "góré" a "ringen". Emlékszem, amikor kilencvenes években még hogy örült, hogy piros Ladája van, és milyen jó lenne versenyezni (ls. pár Dávid Sándorral lezavart közvetítést) aztán ugye "munkával", mit munkával, "megfeszített munkával" elérte azt, hogy "autóversenyző" legyen. Na kb. ekkora autóversenyző Zollner és Wéber is, mint Palik.
Részemről ennyi! -
2 Safety Car? Csapattársak hülyének tettették magukat körökön át? -
a kiállásnál az egész stratégiáját megváltoztatták + neki bejött az eső jobban mint másoknak.
ezért mondtam azt ha nincs az elején a fal nem biztos hogy ez a vége, de most jól jött ki -
azt mondja meg nekem valaki hogy a csába lett Hambi első?
az elején összetörte az autót és nem kívánt boxkiállás lett a vége
azt a hátrányból hogy csinált 40mp-es elönyt
ezt magyarázza meg valaki mert fogalman nicns
csaltak a Mclarennél??? -
akkor a képlett 1xerű :D
alonso szerez pontot > piquet nem szerez pontot
alonso nem szerez pontot > piquet kiesik
na ezt csak hülyeségből írtam le
-
Azért tegyük azt is hozzá, hogy Sutil nem ott, hanem a boxban esett ki, mert beszart az autója, ahogy a csapitársnak is. Így persze max. 8. lett volna, ha tovább is megy.
Még mindig tartom, hogy Kimi valamilyen szinten fasz volt, mert müködése következtében hozzájárult ahhoz, hogy Sutil bukja ezt a futamot, de az is biztos, hogy ez nem egy tipikus "elfékezés" volt, hanem valamilyen más hiba. Ilyen alapon Senna is elfelejtett fékezni San Marinoban. (NO FLAME!)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=uxgTEHB_LoE]Itt van pár okos elfékezés és pár "elfékezés".[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=QkPdXMHBNC4]Itt is Hakkinen mekkora "fasz volt", hogy nem fékezett, pedig jött a kanyar ...[/URL]
stb.
Sutil utolsó nagy versenye? :D
Figyeld meg Sutil jövőre egy nagy csapatnál folytatja majd, az tuti. Már idén is majdnem összejött neki a Meki, de Kovát választották. -
amúgy a gyémántok nem vesztek el ma? -
DJ BP #65201 mikor nem szidtuk GYULA-t áruld már el? :D
-
Ez a verseny mindegy volt hiszen Alo sem szerzett pontot... hogy Piké kiesett nem oszt nem szoroz. -
Hát énn nem tudom mi volt ma Kimivel aki esőben az első 3ban van, Monacoban meg penge, de ez a futam egy nagy szégyenfolt lesz a karrierjében több évre visszamenőleg is.
NEm tudom mi volt vele az elején, de kb azt hozta Kimi amit Massától vártam, mintha sisakot cseréltek volna: Le a kalappal Massa előtt...
Mondjuk az elején elcseszték neki a versenyét, de piszok lassú volt, egyszerűen nem értem mitől volt ilyen lassú.
Az a baleset csak hab volt a tortán, a végén.
Amellett, hogy kikúrt nagy faszfej volt, ahogy páran elmondták, azért ő összeszedte a kocsit 280annál, Coulthardal ellentétben, csak ott volt Sutil aki szintén kicsúszott, azért szépen összeszedte Kimi csattanásig a Ferrarit, ez tetszett.
Ami még kemény volt, amikor Sutil ott állt a boxban leállított motorral és Kimi elment mellette orrkúp csere után, hát nem lehetett túl kellemes érzés Sutilnak, hogy ráadásul Kimi Ferrarija működőképes maradt.
Nagyons sajnáltam Sutilt, de ez verseny, Kimi meg elszúrta ennyi.
A végén pedig, azok a körrekordok, jobb lett volna, ha Kimi a seggén marad és beáll a boxba, így csak magát égette, hogy a verseny 80%ban meg félgőzzel ment.
Én még arra lettem volna kiváncsi Kimi mennyi benzinnel indult a versenyen és mien beállításokkal.
Hamilton ma nagyot autózott, szép volt, Kubica pedig az eljövendő évek legjobbjai közt lesz, 1 VB-t tuti nyerni fog. -
hogy csesszék meg hogy Alonsot nem büntették meg
és még a BMW-t is kilökte a szemét spanyol :(((( -
ja az álszent Hami bácsi
más mint amit mutat! -
ja és a kis piquet szerintem a francia díjon már nem fog vezetni. van egy ilyen érzésem. -
pauly #65196 
-
ATi0021 #65195 Ennyit rólad meg az SG-sek egy részéről. Hülye elfogult náci banda.
-
DJ BP #65194 az a szégyen, hogy én itt alsószarfalván egy kikúrt kép alapján csomószor többet tudok (pl. Kimi Heidfeldék előtt végez a boxban, amikor Alonsoval viaskodott és így feltartották a sort, ezek meg azt mondják 14., a gép hazudik, aztán Button-Barrichello keverse, ismerjük be, hibát hibára halmoznak), mint az a két fizetett ökör, újat gyakorlatilag verseny közben 1x ha mondanak. Ennél többet várnék és nem én vagyok nagytudású -
szegény Sutil-t sajnálom mert élete 1 és utolsó lehetősége szállt el Rájkönnen miattt :(((
teljesen együtt érzek vele
most biztos sír -
valszeg szárazra volt belőve a kocsi és nem ilyen köztes állapotra. -
Alonson-t és a franciákat én is nagyon utálom
űfőleg mikor elcseszte Nick Heidfeld versenyék a kötsögje :( -
a végére mégis a leggyorsabb lett szal nem feltétlenül mindent ő b@szott el.
ezek olyan dolgok amiket soha a büdös életben nem fogunk megtudni, miből mit hoznak ki éppen. -

-
sajnálom én is Sutilt mivel megérdemelte volna a német
és kár hogy nem Plalik közvetített sokat sobott volna a futam hangulatán
de most a 24 órás Nürgburgringi versenyen nyomja BMW M3-al :D -
Ha rossz a beállítás az már az ő hibája és a versenymérnökéé. -
az elején megtörte, ha ott nem töri meg nem nyert volna. -
dehogynem, nem lehet minden pályán tökéletes a beállítás szenvedett végig aztán valamit ott a végén elb@szott, nem ő az egyetlen sőt lesz még jópár ilyen, még MS se tudott mindig 100%-ot teljesíteni -
a fenébe majdnem nyertem :(((((((
13x-os szozója volt Kubikának
hogy Hamilton nem bírta összetörni a verdát :( -
Előző este buli volt, és a futam végére múlt el a fejfájása :D -
Tegyük hozzá: Sutil is simán keresztbe rakta volna magát, ha a Ferari nem tolja vissza :DDD -
Multkor is szar volt... mindig nem lehet szar.