182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #65259 johetne mar egy moderator, mert a Palikos temat is marhara unom... -
Nézd, elküldhettem volna oda, ahová való, a stílusáért, de akkor én is büntit kapok. Így ő fog. Ha nem kap, akkor el fogom küldeni utólag oda, ahová való. -
Mivel attól lesz jó szerelője, jó autója, jó csapata, akkora médiaszereplése, amivel még kurva sok pénzt tud összeszedni, stb., és igen, így attól lesz "jó" pilóta, hogy egy olyan autót tudnak alányomni, amivel még ő is nyerhet.
Anno Forró Juditot is nyomták a megfelelő helyen, majdnem F1 lett belőle, de végül becsődölt az apja.
Csak annyit írok: Héder Barna, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke
Szerinted mitől lett ő az? Vagy mitől lett a Hungaroring Sport Rt. ügyvezető igazgatója? Attól, hogy jól amőbázott korábban? -
G_ArchAngel #65256 Remelem hamar kapsz egy BANant...
Minek szemelyeskedsz, raadasul undorito stilusban, ertelmezhetetlen szoveggel... -
Érdekes egy ember Lauda. Az egész élete a Ferrariról szólt. Mostmeg
állandóan a sárba tiporja és gusztustalan modon nyilatkozik róluk. Értem én hogy vb-volt. De ez a stilus gusztustalan.. Nagyon utálom azt az embert! -
Besugókat árulkodókat nem szeretjük
ez olyan gyerekes sztem
a Moderátori topicba akkor kell írni ha pl anyázás stb megy -
Lauda elég vicces ember,a wtcc-s handikep sem tetszik neki,pedig az atótl lesz izgalmasabb...legalább elért valamit,és úgy szid mindenkit,nem úgy mint pl én,vagy nagyon sokan az sg-n. -
Azért az,hogy valaki a zinterneten másokkal védesse meg magát...engem ha ríl szidnak az sem zavar,hátmég az,hogy a zinterneten valaki leírja édösanyámat prosítuáltnak,na az plána nem:D -
G_ArchAngel #65251 A német RTL kommentátora idiótának nevezte Kimi Räikkönent, miután a finn pilóta kiütötte Adrian Sutilt a negyedik pozícióról. Niki Lauda is keményen fogalmazott: "Nem tudom Kimi mennyit ivott."
A címvédő elnézést kért Sutiltól. "A fékek hidegek voltak, nem tudtam lefékezni az autómat és nem volt helyem sem a pályán. Sajnálom őt, mert nem sokszor lehet a negyedik helyen. Sajnálom. Nem tudtam lelassulni. Én is elvesztettem az ötödik pozíciómat."
Remelem Laudat ezert birosag ele idezik... -
Ne vitázz vele! Besugó a srác! Irt a modi topikba.. Undormány! -
Persze,a médiaháttértől lesz valaki jó pilóta... -
És? Rajta kívül még jópáran megállnák a helyüket ott, ahol Palik hajt, különösen azzal a médiaháttérrel, mint ami Palik mögött van. -
Ha anyira balfasz lenne nem hívnák sehova se versenyezni,pedig most is éppen versenyzik.Ha valaki balfasz hiába van pénze,nagy dolgot nem érhet el,márpedig dakaron végigmenni egyáltalán nem kis dolog,de ráadásul hogy jó helyen ért célba,hát nem hiszem,hogy a pénz miatt. -
Damon Hill is atom csóróként kezdett el versenyezni, mert az apja csak adóságokat hagyott rá. -
Ja és Hamilton esetében az apja áldozta fel mindenét. -
Pénz nélkül? Kérdezd meg Mansellt vagy Prostot, és gondolkodj el azon, hogy hány tehetséges versenyző van itthon, akinek nem tolják a szekerét, mégis ott vannak az élbojban és jól hajtanak.
Mansell pl. eladta az autóját, az apjáét is, és az úgy szerzett pénzt - a tehetségével - mégtöbb pénzre váltotta.
Palik esetében hipp-hopp ladásból, kommentátor - anyuci help -, majd RTL Klub kommentátor, végül Ringfőnök, majd Dakaros, és országos hírű médiamajom lett. Gondolom ultra tehetséges volt ... -
Ugyanez. -
SzocsA #65242 kiváncsi lettem volna ha fordítva lett volna a helyzet sutil megy neki kiminek mi lett volna belőle? -
Akkor is ideges avgyok,mint amikor ideges voltam Vettel meg Webber eseténél is,és ideges vagyok az öszes kiscsapat ilyen eseténél. -
toretto r34 #65240 Azért ez technikai sport emberek ülnek gépekben kimi hibázott és most mit tud tenni biztos nem igy akarta mások is hibáztak az f1 történetében Schumi is Senna is meg lehetne sorolni benne van a pakliban te is hibázhatsz az utcán ha autóval mész csak azt nem közvetiti a tévé. -
Ne legyél már hülye baszki,szerinted ppnz nélkül mit lehet kezdeni?
Bickliversenyző sem,nemhogy autó.Perzse,hogy miután lett pénze utána udott csa elkezdeni versenyezni,és szerintem eléggé eredményesen,ráadásul paliknak mind1,hogy sivatagban,murván,aszfalton vagy evrsenyplyán megy.De azért írjtok csak le,hogy milyen balfasz,ti biztos kurvajól nyomnátok a dakaron meg mindenhol.
-
Ez nem stílus! -
Te egy címeres * vagy:) -
Mert Massa 3. lett első helyről? Ilyen alapon a kétszámjegyű Massa hátránynál már Kimit kellett volna támogatni jópár versennyel ezelőttől.. :D És ezek szerint mindezt azért, mert Monacoban Massa 3. lett ... -
Kimi hátvéd, honnan szabadultál?
-
És a végére megjavult mi?:D -
Más szimulátorból majdnem Nascarba került,de te csak okoskodjá bazmeg,te biztos jobban tudodo nála hogyan kell autót vezetni.láma -
Hát azért amikor kiíják a versenyző nevét,és úgy nem tudják...Ezt még én is jobban tudom náluk,meg nem keverem ösze a kocsikat.
Amúgy kimi menyen el utcát seperni:@ Sutilnak ez az éklete futama lett volna,ha beér,hiába nyer esetleg itt később akármivel,de ez akkor is nagy teljesítmény volt,remélem Masa lesz a vb,Kimi meg a hátvéd mostantól. -
WNW #65231 No.. Szerintem A McLarent, es a BMW-t meg kene buntetni azert amit az utolso biztonsagi kocsinal csinaltak.. Direkt huztak az idot, hogy kevesebb maradjon tiszta versenyben..
Kimi.. A nemt RTL-en azt mondta, hidegek voltak meg a fekek, azert rontotta el Sutil mogott..
Massa.. Jezusom, figyeltetek mit mondott..?! A verseny felenel mikor mar elkezdett felszaradni a palya, atraktak 1 tankolasra, mert esore szamitottak.. Tele tankkal ment, mikor Hami annyira felgyorsult ures tankkal.. Aztan mehetett vissza szaraz gumiert.... Aaaaaaaaaaaaaaa....... -
G_ArchAngel #65230 Lehet ide atmenni, itt OFF a Palikozas...htx, bye! -
Jó. Akkor így van. Nem vitatkozom. -
Palik tereprally versenyző ami nem pont rally a szó szoros értelmében... de pénz kell mindenhova, persze anélkül is összejöhetnek a dolgok, de ha nincs pénz nincs háttér, nincs tekinka, nincs külföldi utazás vagyis nincs eredmény... az ajtó szerintem nyitva áll mindenki előtt, csak megfelelő háttér kell... pl ott van Tóth Imi és csapata, és az ifjabbik Imi ő lassú, de ottvan a világbajnokságban, pedig semmi keresnivalója arrafele... pedig a háttere megvan arra hogy jól szerepeljen, de nem ő csak leszerepel. -
toretto r34 #65227 ez igy van palik sehol se volt az rtl klub előtt közvetitette az f1-et aztán szalai elvitte dakarba rtl felkapta közben megcsinálta marsit és már megalapozta a jövjét ennyi -
Amikor a Dakaron kiestek korábban, az Szalay hibája volt, amikor meg jól ment, az miatta volt.
De hagyjuk! -
Ez tudod olyan, mint amikor Albert hercegről valaki azt mondja, hogy ő a monacoi csapat bobversenyzője a téli olimpián, vagy Eric Moussambani, az úszó. -
ez ok persze, de mutass már 1-2 eredményt az RTL-es pénzfolyam megnyílása előtti időből, mert azért akad még rajta kívül is 1-2 itthoni rally versenyző csak azok nem rögtön nagyban kezdték vagy csak nem voltak ennyire figyelemmel kísérve? -
én Palikot a dumája miatt szeretem
eredményekhez nem füznék semmit -
Ahhoz sokat kellene dolgozonom és letennem az asztelra, és nem nem teljesítenék ugy szvsz. -
Palik lehet, hogy sokmindenkinek unszimpatikus a közvetítései miatt, de ezért nem kell belekötni az autóversenyzői karrierjébe.
-
Ha te lettél volna ott, ekkora PR támogatással, és annyi lóvéval a hátad mögött, mint amennyi neki volt, kb így teljesítettél volna te is, meg más is ...