FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Itt Vettel nem hibás volt hanem felelőtlen, lófaxon nem múlt hogy nem lett defektet, és akkor minuszol.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"If in doubt, flat out!\"
Tök megérdemelt Vettel büntije is, benézte (akár lehetett volna ez is több, de rémlik vmi, mintha a rajtbaleseteket kicsit máshogy néznék)... de a körülmények kicsit mások, a francia baleset a verseny elején történt, gondolom Vettel le is töltötte a büntit boxnál... bár egyáltalán nem emlékszek a versenyre, lehet nem is láttam, szóval nem tudom ezzel mennyit veszített a német. A Ric féle ütközésnél meg Bottas egy sérült autóval próbált faszagyerekeskedni, azt kicsit erősebbnek érzem. De amúgyis a 10 sec azért zavar leginkább, mert semmit nem befolyásol. Lehetett volna 3 rajthely köv futamra, vagy nemtom...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.30. 18:23:30
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
https://streamable.com/q2lg1
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De gondolom Vettel se így akarta, utólag biztos örül, hogy nem lett baja belőle . 😊
Meg aztán miért a vétlen csináljon valamit...Vettel simán nyerő volt, fenének ilyen fakezű ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.29. 20:14:47
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nálunk erre azt mondják, hogy Bottas házhoz ment a pofonért.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
nem csodálom hogy magyarország ott tart ahol tart.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
valamiért képtelenség felfogni,hogyha egy 50 körös használt gumin haladó versenyzőt leterelsz a gumitörmelékbe,akkor jó lenne nem rácsapni az ajtót mint a zsiguliét mert lehet nem tud megállni...
ahogy lejjebb írtam,első eset versenybaleset,a másodikért kapott Bottas 10 másodpercet,így maradt 5. (azért csak ennyit,mert mindketten folytatni tudták és RIC nem vesztett rajta semmit)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2018.07.29. 19:12:49
Nem kérdés hogy megelőzte volna, éppen ezért végtelen amatőr húzás így rácsukni ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.29. 19:01:57
es megint latszott hogy mennyire szarok a mostani autok, hogy hiaba vagy 1-1.5 seccel gyorsabb, ha utolersz valakit es nincs hatalmas motor vagy gumi folenyed akkor a legorvenyek miatt nem lehet semmit se csinalni. jovore egyszerusitenek a szarnyakon remelem lesz hatasa.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2018.07.29. 18:55:32
A Ric az más tészta, ott nagyon bízott a tapadásban, de csak hiányzott az első leszorító erő 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.29. 18:31:41
Ha Bottas látja, hogy az ellenfél autója előtte van, akkor meg kellene próbálni elvenni a gázt, és fordítani is azon a kormányon, mert adott esetben a 12 több, mint a nulla. Csak hát ilyenkor a mercedes széttárja karjait, hogy uraim, verseny van, fordított esetben pedig habzó szájjal fröcsögnek. 😊
Nyilván mindig is volt és lesz csapatsorrend, a gáz az, hogy hamilton (és a szurkolói) az ilyen eredményeket is a saját zsenialitásának hajlamos beállítani. Tudjuk, hogy ha Vettel Bottas elé ér vissza, mi lett volna a verseny kimenetele? Nem. Megelőzte volna hamiltont? Nem valószínű. Ugyanakkor ezt teljes bizonyossággal ki tudjuk jelenteni? Nem. Bottasnak pedig a nagy igyekezetében sikerült majdnem 3 versenyző versenyét tönkretenni (nyilván őt magát is beleszámítva, legyünk igazságosak), amely probléma már túlmutat az egyszerű csapatsorrenden.
...és tudjátok, miért nem kívánják sokan hamilton győzelmét a pózerkedései mellett? Például azért nem, mert ezeket az eredményeket hajlamos valamiféle isteni igazságszolgáltatásként beállítani, amitől engem személy szerint a rosszullét kerülget.
az első Bottas-baleset sima versenybaleset,ő próbált volna foggal-körömmel küzdeni,Vettel meg egy picit túl hamar akarta rácsukni az ajtót,a második az egyértelmű Bottas-hiba,tudta hogy sérült az első szárny és nem tud elég mélyet fékezni,mégis megpróbálta...mondjuk veszíteni sokat nem veszíthetett,szóval ez is érthető,valamilyen bünti kinéz ezért (inkább egy +3 vagy +5 rajthely,mert mögötte a Haas vagy fél perccel volt,azzal nem érnek el semmit ha kap +25öt sem)
Tök mindegy ki szabályos ki nem, de ilyennel egy defektet ésa versenyt kockáztatni, mikor lazán több helyet hagyva biztonsággal elmehetett volna ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.29. 17:46:18