FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://epica.nl
A medve nem játék.
Más.
Nézd meg mit tett és hogy!
Pont õ az, aki tud ilyen módszereket. MS két tetves VB címért már kockáztatott. Hillnél bejött, Villeneuvenél nem. Mostanában kevesebb a sikerélmény, ezért mindent meg lehet tenni.
A Ferrarinak idén már egy pole is siker (ezek szerint).
A medve nem játék.
tény hogy MS jól keres de hogy kockáztassa a saját biztonságát egy tetves pole pozícióért annyit azért nem......
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az a szemet MS, tipikus. Ilyenre csak o lehet kepes. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A medve nem játék.
"Megkérdeztem, hol állok, erre õk közölték velem, hogy az elsõ vagyok." <#nezze>#nezze>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://epica.nl
"Sajnos blokkoltak a kerekeim, és szélesen vettem a kanyart" - mondta Schumacher. "Nem tudtam, mi fog történni ezután. Nem is figyeltem, hogy a többiek milyen idõket futottak. Megkérdeztem, hol állok, erre õk közölték velem, hogy az elsõ vagyok. Nem is számítottam arra, hogy ilyen jó pozícióban vagyok."
Most komolyan MS ennyire hülyének néz mindenkit? Méghogy nem tudta hol áll.. Ez tipikus mentegetõzés... A végén még kiderül, hogy azt se tudta F1-es idõmérõn van...
Hatalmas szócsata alakult ki a monacói idõmérõ edzés utolsó pillanataiban történtek miatt. Flavio Briatore, Alexander Wurz, valamint Niki Lauda csalásnak vélik Schumacher mozdulatát. Vélhetõen ezen táborba tartozik Fernando Alonso is, aki azonban igazi sportemberként inkább nem kívánta komolyabban kifejteni véleményét.
A helyszínen lévõ nézõk, és sok-sok szakember viszont nem olyan visszafogott, mint Alonso és Briatoréhez hasonlóan élesen kritizálják Schumachert.
Az esetrõl mindenkinek megvan a véleménye, ám végül maga az érintett is megszólalt.
„Ilyen pillanatokban az ellenfeleidnek mindig megvan egy saját verziójuk, míg a melletted állók téged támogatnak. Ilyen világban élünk. Én nem törõdök azzal, amit más csapatok tesznek, vagy mondanak. Ismerem Flaviót elég jól." -mondta az esetrõl Schumacher.
http://gaborszantai.co.uk/
KoЯn
Fekezett, mert tul nagy vol a speed nem tudott volna beforditani, de ez sem lett volna jo megoldas, ha nyomja a gazt es tovabb forgatja jobbra akkor meg a motorero siman falnak vagta volna szinten, mert ugyanugy tovabbcsuszik az auto.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Veletlenul nem jobb kanyar volt ott ?
Lehet balra egyenesbe majd balrakellett volna mennie ? <#hehe>#hehe>
A jobb oldali elsokerek blokkolasat is latta ?
Besokalt es ez volt az eredmeny.
Tuti igy akarta feltartani a mogotte levoket.
Ez aztan az osszeskuves elmelet.
Bar ha MS-rol van szo mindig van ilyen. 😛 Lehet o egy UFO ?
majd a stewardok eldöntik mi legyen...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Köszi ennyi. De lényegtelen már ezvan.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mivel nem lathattad, hogy vagy 2-3 mp mulva jottek mogotte.
Hatragurulni, megforgatni az autot, majd elhuzni onnan tuti sikerult volna.
Ron Dennis egy távirányítóval akadályozta meg Michael Schumaher, a Ferrari pilótájának kanyarbevételét, ezzel megakadályozván, hogy Kimi Räikkönen befejezhesse gyorskörét.
Mint ismeretes, az eredménytelenségre hivatkozva a finn elhagyná az istállót, akinek helyére Ron beültetné a tehetséges és olcsóbb költségekkel járó Hamiltont, aki az F1 legszínesebb egyénisége lehetne...
Keresztbe allt az auto a palyan aminek a szelessege alig tobb 1,5 auto hosszanal.
Biztos porgetgeti ott valaki az autot.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
szerintem meg Te nézz meg tobb ilyen esetett😊
lehet hogy akkor megpördült volna... De kár ezt ecsetelni, úgyse tudjuk meg, meg máskor más is állt keresztbe, igaz akkor az nem nyert, de most így jött ki
Megporgeti a kereket lol.
Szembe a fallal. Na szerintem itt hagyd abba.
picit engedi hatrabbgurulni, gyorsan nem tokol, s porget s megy tova.
Raadasul ez nem egy szemelyauto akkora egy ilyen autonak a fordulokore, hogy siman ragurult volna az idealis ivre, csak ha tiz centivel belog mar szakadnak le az alkatreszek es leallitjak a futamot.
Nagyon nem jol latod at a kialakult helyzetet.
A legbiztonsagosabb megoldast valasztotta MS a helyzet megoldasara.