182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #65337 jogos, az viszont nem, hogy masok nem katak buntetest... -
Jó fej ez az Adrian -
Aha, akkor a bünti jogos. -
Mondjuka verseny az verseny, szóval semmivel se tartozik senki, de akkor már inkább a Ferrari motorok árengedményét tartanám reálisabbnak. -
G_ArchAngel #65333 lecsereltek az egyik kereket? -
Rajt előtt.De tényleg jó lenne tudni,hogy mit csináltak a kocsin,meg miért kapott büntetést.Amúgy anyira jó,hogy ha szabálysértés van,akkor egy héttel később veszik észre,szerintem Alonsoéknak is simán anak majd egy 5-10 helyes rajtbüntetést,amiért ámentek a piroson.Remélem azt a szabályt megváltoztatják angyon hamar. -
rajtrácson... -
Eltünik pár Kimi divatdrukker, ennyi előnye lesz:) -
G_ArchAngel #65329 mikor, mit es milyen szerelok? -
G_ArchAngel #65328 Kimi Räikkönent azért, mert a finn versenyző a Monacói Nagydíj végén nekiment Adrian Sutilnak és ezzel véget vetett a német versenyének.
„A versenybírák mindkét versenyző képviselőinek magyarázatát meghallgatták és a pilóták úgy döntöttek, hogy az incidens nem igényel további intézkedést." - áll a hivatalos közleményben.
Korábban Mike Gascoyne, a Force India panaszt nyújottt be Räikkönen ellen, a csapat technikai igazgatója pedig azt mondta: „Azért vagyunk frusztráltak, mert ha egy Force India pilóta talált volna el egy világbajnokot, akkor egy vagy két versenyre eltiltották volna, de ha fordítva történik kiábrándító, hogy a versenybírák... nos, remélem megnézik és meghozzák a megfelelő döntést."
Maga Sutil ennél engedékenyebb volt: „Nagyszerű verseny volt, hihetetlen véggel. Negyedikek lehettünk volna. Hihetetlen balszerencse, hogy Kimi nekem jött, de nyilvánvaló, hogy nem direkt csinálta." -
Én nem,de ha Dennis belát 300-nál a Ferrari alá,akkor ezt tutira észrevette. -
megütötték? nem láttam -
Láttátok h a szerelő(k) mit csináltak Kimivel? komolyan kérdem. -
Jaja,tiszta szánalom.Amúgy az,hogy boxbamenésért nem büntettek meg senkit,engem nem zavar,főleg ha így fogják ezt folytatni év végéig.Aki kitalálta ezt a szabály,azt szerintem anyian ütnék agyon lapáttal,hogy a sírjának a lyuka is eltünne. -
badoer #65323 ja az 2001be volt braziliaba mikkor verstappen kilokte montyt .2005be meg pizzonia intezte el montyt belgiumba spába egy esős versenyen.amugy wéber inkabb massat lokte volna ki elégg gusztustalan beszolas volt.sutilt sajnálom de sajnos ilyen az autoverseny az meg hulyeseg hogy kimi szandekosan ilyet tet volna ez egy versenybaleset volt elnezest kert mi mast lehet meg várni ilyen futam utan? -
szerencsétlen eléggé kiborult... -
én meghívnám Sutilt egy fagyira, majd hátulról meglökve röhögnék rajta, ahogy fagyis lesz az arca
-
G_ArchAngel #65320 Ha en lennek Kimi (es ilyen fizetessel rendelkeznek), akkor reszt vallalnek a Force India Kanadaba szallitasanak koltsegeibol, amit jart volna nekik, ha van VB pontjuk...
Persze ott a sarga zaszlos ugy, es senki nem kotlezne erre, de szerintem parszazezer dollart kibirnek... -
Izgalmasabb VB? -
visszaolvastam
érdekes,hogy mennyi Sutil fan lett egyből.Szerencséje volt semmi több...
Kimire eléggé rájár a rúd.Mondjuk eléggé amatőr hibát vétett.
Az elején még azt hittem,hogy Massa beérhetetlen lesz de a végére valahogy nem jött össze neki.Minden esetre magasan ő volt a legjobb a vizes pályán (meglepetésre)
Amikor a Wéber Gabi mondta,hogy miért nem Massába ment bele Kimi leestem az ágyról annyira röhögtem (de ő nem akar rosszat) muhaha
Szerencsétlen Nelsinho már megint,hogy meg szívta.Tuti,hogy kivágják
Kovalainentől többet vártam volna.Egész futam alatt hátul kullogott...
Nem nagyon megy ez neki se...
-
G_ArchAngel #65317 Azert vicces, hogy volt sargazaszlos elozes, piros alatt boxba hajtas es egyedul a finnt buntettek meg, mert a szereloi nem figyeltek...
Egyaltalan ilyenkor miert nem 1 millat kell bedobni, miert a pilota sziv?
Es kulonben is, lehet Massa szereloje maradt ott direkt
-
430 új üzenet
-
szerinted is Massa volt?
-
Szerinted ez kérdéses?!:DDD
Jó tudom irónikusan mondtad:) -
G_ArchAngel #65313 Gondolom annyire nem fontos, mint a Kimi autojanak abroncsait simogato szerelo kiszurasa - kivancsi lennek, hogy ki nyomta fel a finn szervizcsapatat... -
az érdekelne engem mikor régen nem volt ennyi kamera akkor hogy büntették meg a versenyzőt? -
G_ArchAngel #65311 Csakhat szabalyellenes, amiert altalaban vagy stop-and-go, vagy drive through penalty jar... -
Ja.Durva, hogy azokat a nagy hibákat nem veszik észre.Amugy Sutil jól tette, hogy ott előzött mert ha nem előzött volna akkor még nagyobb tömörülés lett volna ezzel nagyobb balesetet okozva. -
És ez nem tünt fel nekik futam közben?
-
G_ArchAngel #65308 Most akkor ott tartunk, hogy mit keresett Sutil Kimi elott?
-
Alonsot se büntették meg
szval Max Mosley lehet jobb lett volna ha ott van a versenyen
a mostani bírák valahogy nem korrektek azt hiszem -
Még ugyis pontszerző lett volna szerintem. -
G_ArchAngel #65305 Sutilt megrótták sárga zászlós előzésért
A Monacói Nagydíj sportfelügyelői megrovásban részesítették Adrian Sutilt, amiért a verseny 13. körében sárga zászló hatálya alatt megelőzte Rubens Barrichellót, Kazuki Nakajimát és Nelsinho Piquet-t - írja az autosport.com. A helyzet iróniája, hogy a német versenyző csapata, a Force India ugyancsak a felügyelőkhöz fordult, hogy bepanaszolja Kimi Räikkönent, amiért a hajrában Sutilnak ütközött. Ezt Mike Gascoyne, a csapat technikai igazgatója közölte az ITV-vel a leintés után. Elképzelhető, hogy ha Räikkönen nem üti ki Sutilt, és a 25 éves pilótát leintik a 4. pozícióban, nemcsak megrovást kap, hanem meg is büntetik meg a fenti kihágásért, például úgy, hogy valamennyi másodpercet hozzáadnak az idejéhez. -
Amúgy meg Lauda helyében kussolnék, és ő mennyit ivott amikor a Nürburgringen megcsókolta a falat?! Bírom az ilyen tökéletes embereket. És még emellé ivás közben magára is locsolt egy kicsi Vodkát amitől így meggyulladt?! No comment a Lauda... -
te már úgy is nyugdíjas vagy :D -
hát persze, olyan nincs!!! tessék takarítani nem elfutni a munka elől
-
az forgalom szempontjából nem lenne jó -
Ha nem nyugszotok le, bezárom a topikot 1 időre. -
De ezt már 1éve csinálja, hogy mindig Kimi elé húzza be az autót, csak ő ne előzze meg, emlékszem tavaly 1x ilyen startnál Hamilton körbe autózta őket... -
Ezekért is kár sztem,..hisz lehet hogy te úgy gondolod, hgoy egy sör mellett ezt meg azt mondod Massa, de ez csak kitaláció.
Egyébként pedig Kimi nem rajtolt jól alapvetően az volt a probléma (mármint ha probléma persze, mert ezzel még nem kellett volna leszakadni..).