182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
johnny1030 #65378 Tiszteletem mindenkinek. Megtudnátok mondani, hogy a Wéberék által említett időmérő oldal hol található. -
hát, ezt merész dolog kijelenteni, hogy jobbak, de ők is kommentátorok, maradjunk ennyiben. itt üvöltöttem velük többször is, mert akkora egyértelmű dolgokat nem láttak néha, mint a Gyulámék szoktak kb.
de a Te fogalmazásod se semmi
-
Michael Schumachert választották meg a FIA új, az autósport biztonságosabbá tételével foglalkozó alapítványa, a Motor Sport Safety Development Fund vezetőjévé. Az alapítvány abból a 100 millió dollárból gazdálkodhat, amelyet a McLaren-Mercedesre róttak ki a tavalyi kémbotrány kapcsán.
Schumacheren kívül a vezetőség tagjai a FIA elnöke Max Mosley, az Amerikai Autóverseny Tanács elnöke Nick Craw, a Ferrari részéről Jean Todt, valamint a McLaren-Mercedes részéről Norbert Haug. -
SzocsA #65375 az indi car futamok mikor vannak ma volt láttam.
a kommetárok jobbak mint a forma be! -
G_ArchAngel #65374 ha Sutil szabalyosan versenyez, akkor lehet bekesen befutott volna 6.-nak...
nem kell sarga zaszlo alatt elozni es kesz,,, -
Így gondolom én is. -
Nincs olyan hülye F1-ben,aki visza akarná adni,azt amit ellene csináltak,max DC folytogatja a többieket:D
Amúgymeg szerintem felül az a valami azért kivehető,de szerintem inkább mindeninek rádión szólnak,hogy ki van mögötte. -
"Egy fantasztikus futam volt számunkra, Adrian kiválóan vezetett" – mondta Gascoyne. "Természetesen volt némi szerencsénk is, de a stratégiánk kiválóan működött. Irányításunk alatt tartottuk a versenyt, pozíciókat nyertünk a pályán, mert tudtuk, mikor kell gumit váltani. Az új rajtnál sem volt gondunk, bár SEJTETTÜK, HOGY RAIKKONNEN BUTASÁGOT FOG CSINÁLNI, és végül sajnos meg is tette."
Azért én visszafognám magam Gascoyne helyében, sok lesz ez így mára. -
sry, nem vettem észre pedig kerestem -
Miről beszélsz azt se lehet jobban látni a visszapillantóból, pláne versenyzés közben. Az csak a kommentátoroknak (nem mindig:D) és a nézőknek segíthet (bár bevallom én a sisakot nézem mindig) és ha most azzal, jössz, akkor azt fogja nézni, az sem látszik rendesen visszapillantóból.
Amúgy fölösleges is ezt fejtegetni, Sutil nagyobb sportember annál mint, hogy ilyeneken agyaljon, pláne úgy, hogy ezzel a pályafutásának is vége lehetne.
Remélem, az anti Raikkoneneseknek ez elég lesz jó egy évre, hogy ezen élvezkedjenek mekkora pancser loser Kimi, mert repetára nem nagyon lehet számítani. -
G_ArchAngel #65368 #65305? -
Sutil_sarga_zaszlo_mellett_elozott_figyelmeztetest_kapott -
:DD De tényleg,ahogy védi az íveket néha:D -
Rendezni kellene nekik egy roncsderbit, ahol mindenki bátran kiélhetné a hajlamait! -
minden évben látunk 1-2 ilyet..... -
A baj, az, hogy persze nem tehetett igazából róla Raikkonen, hogy balf@sz volt, de ez hol érdekli szegény Sutilt?!
Kilökte élete nagy lehetőségekor. Ő csak ezt érezheti. Én a helyében eléggé ideges lennék, még ha tudnám is hogy persze nem direkt volt.
-
Ha emiatt akarják most nagy bűnösnek kikáltani a finn gyereket, DC-t már rég a dunába kellett volna lőni:D -
Ha mindenki mindent jóvátenne... -
ti hogy látjátok Kimi hogy tehetné jóvá ezt az incidest?
én összeverném lehet :D legalább a lelki fájdalom enyhülne -
Szerintem lesz ő olyan kreatív. :D
Alonso hogy ismerte meg Hamiltont? Sötétség volt a sisakjában? -
Színvakevagy,hogy nem látod melyik ferrari jön?:D Tetején látszik melyikük jön. -
És hogyan azt mond meg barátom, mert visszapillantóból nem látja melyik számu Ferrari jön, és nem mondhatja Gascoyne, hogy készülj fel, Kimi jön
-
Majd később viszonozza Raikkonennek ezt a szívességet egyszer-kétszer. -
Az az egy jó szöveg volt ma a kommentátoroktól amúgy most sztem Gyuszi volt az értelmesebb, Wéber ma nagyon hülye volt.
Szóval : "Kimi dühből megy."
Ez látszott a sisakrostélyán keresztül is a szemeiben a futam végén:)
Sebaj, lesz még idén városi pálya ahol Kimi bizonyíthat.
Azon csodálkozom, hogy amennyivel belerongyolt Sutilba, azon kívül, hogy a cserélhető elem rongyá ment, a felfüggesztésnek meg semminek sem lett semmi baja. -
az eset sajnálatos, pénzügyileg a csapatnak se lett volna mind1, de ő megmutatta, hogy tud ő vezetni, és ez fontos! -
én Sutil helyébe megörülnék
élete lehetősége volt -
hát DC-nél legálábbis jobban nyomta:)
egyébként láttátok kimi fejét az átlátszó sisakrostélyon keresztül?:DD -
vass17 #65350 mindenesetre, ha nem lett volna elötte autó, azt mondanám szépen megfogta a Ferrarit...mégcsak hozzám sem ért a korláthoz, ilyen sebességnél azért szép teljesítmény:) -
egyébként sajnálom sutil-t, sok ilyen sansza nem lesz!:( -
mit kéne ezen jóvátenni, versenybaleset...idióta kommentátor (aznap nem elsőre) benézte, mivel kimi nem akart előzni, egyszerűen elfékezte magát, elbaszta! mindezek mellett ha sutil beveszi a sikánt nem ütköznek össze...ennyi!:) -
jól van akkor Sutil és Kimi is iszik :P
csak nem együtt az biztos -
Így másodszorra is pont gyan azt jelenti,mint ahogy elsőnek olvastam. -
Sutil sztem földig issza magát ma és lexar mindent -
Te nem figyeltél.:P -
nem figyeltél
nem Kimi -
Kiminél ez mindennapos:DDDD -
amúgy Raiki hogy tudja amit ma tett jovátenni
Sutil sztem földig issza magát ma és lexar mindent -
Hambi:
"A legtöbb embernél egy másodperccel voltam gyorsabb, ezért elég könnyű dolgom volt. Kényelmes tempóban vezettem, és meg is kérdeztem, mehetek-e gyorsabban, a csapat azonban azt mondta nem. 40 másodperc előnyöm volt, majd bejött a biztonsági autó."
Grat Vettelnek is esőbe jól megy -
Vettel az isten emberek 5. nek behozta azt a toro rossot:D:D:D
már tavaly óta nagyon favorizálom a srácot...:D:D:D
nagyon tud menni
-
Tényleg?Akkor ezt lehet nem is Denis vette észre,hanem a spotbíróknak is feltünt?Persze csak ah tudják mi az a kerék