FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mármint mi derül ki ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

0ppika
Ja, normál sebességgel kell nézni és akkor kiderül, nem agyon lassítva, ahogy visszajátszották ...

http://epica.nl

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

oneal1
honnan lehet leszedni a videót az esetrõl?

!Forza Ferrari!

lac coo
Visszanéztem többször a kicsúszást videórol: kizártnak tartom , hogy szándékos volt....

Látszik, hogy jóval a kanyar elõtt megindult az autó hátulja valszeg a hirtelen fékezéstõl, de azt még fogta , utána viszont már abszolut betáncolt az autó....
Ha meg mégis szándékos volt ( amit kizárok) , akkor Schumi zseniálisan megcsinálta 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Bár remélem ugy elkonap a gumijai mint tavaly és mindeki beelõzi😊 de erre vajmi kevés az esély😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ch_Slater
szinte biztos voltam, hogy ide lyukadunk ki: "...pontosan ezért vagyunk,van, ez az ország a béka segge alatt ..."
és azért voltam biztos benne, mert ezzel szoktak érvelni azok akiknek csakis a saját elképzelésük a tökéletes. aki mást gondol, az a béka segge alá taszítja az országot...
és Te rögtön személyeskedni kezdesz, holott én semmi rosszat nem írtam rólad, nem a faterod a sumaker és nem is te vagy az. MAXIMUM azt mondhatnád, hogy nem értesz velem egyet, de nem. te rögtön országgyalázóvá kiáltasz ki, mert hiszen annyira ismersz engem. hát öreg. sajnállak téged és a körülötted lévõket is (fõleg azokat akiknek mer más véleményük lenni).
ennyi.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ja és ez 2004 ben volt...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

oneal1
soha

!Forza Ferrari!

Hát persze,hogy keveset,hamár elmérte a féktávot,hasonló eset pár hete,mikor alonso fékezett be a sc mögött,sumi bezzeg meg tudott állni...
Na de miért is emlitem én egy napon a két versenyzõt,hát már fáradok😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Haaaat,a 2003-as esetröl Montoya valymi keveset tehetett,fekezett elötte füstölgö kerekekkel egy auto,megprobalta kikerülni az meg belefordult.Ugyan az a hiba,mint tavaly a Kinai GP-n az SC mögött.
Istencsászár
Le hát... Holnap ugyis Alonso nyer😊

kulabácsi
végülis nekem mind1 h mit mondassz, ha úgy lesz világbajnok h fikázzák az sem érdekel, úgyis az van amit a versenybíróság dönt! szal nem volt direkt, és nem vétkes az ügyben, ezzel le is van zárva a story...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Ezt csak ti beszélitek be magatokank... Ami nincs azzal nem kell foglalkozni, ami van azzal kell és ahogy van Kimi körül ahogy volt McLaren körül ugyan ugy van a Ferrari körül, csak az sérthetetlen és makuláltlan... hát nem.

Pontosan igy van,mert akármelyik másik csapatról beszélnének,az a kutyát sem érdekli és eladhatattlan...
2 éve ugyan itt mikor monty televágta hátúlról,mindenki azzal foglalkozott,hogy Sumi mekkorát Lámázott,csak azért mert az érdektelen,hogy a kokainbáró bénázott..
Idén ausztráliában,mikor is sumi szintén besokalt,akkor is azzal foglalkoztak,hogy mennyire a határon autózik,ami mutatja,hogy milyen szar a ferka..
Most,hogy nem csapta a falnak,igy már nem az a téma,hogy 120% kell mennie,hanem de geci volt,hogy nem törte össze magát,igy nem alonso van a polban...
Hát sajna tudomásul kell venne,csak az a téma,ami a ferrarik körûl mozog....

kulabácsi
ezt a briatorét le kéne már lõni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
hmm érdekes h ennyien támadják a ferrarit, túl nagy volt a csalódás 3 éven keresztûl, most bármit csinállnak az bûn???

Haha😊) ezt én már fel sem mertem hozni,de hamár itt tartunk,azt én kizártnak tartom,hogy Sumi szándékosan vétette volna ell a kanyart.DEEE! hogy utánna rögtön szembesült a lehetõséggel,azaz ha egy kicsit még bénázik(szive-joga mindenkinek)persze a tisztesség keretei között,ennyi csibézség simán belefér,sõt!...

Istencsászár
Hmm, a Ferrarisok mondják hogy ujra megy fikázás ellenük, kérdem én miért? mer a ferrari ismét tett ezügyben... Miért nekik vannak ezek a kétes ügyei? ha nem lenne baj akkor senki nem beszélne roluk, de van mer olyan dolgokat tesznek néha ami felháborító, aki látta levonja a következtetést, valaki ezt valaki azt szûri le mer mind2õnek van alapja. Igazat csak Sumi tudja, de azt mi nemfogjuk soha megtudni.

Szakertok? 😊
Keke "mindenki kiesett elottem ugy lettem vilagbajnok" Rosberg
Martin "evek ota nem tudunk osszepakolni egy normalis autot" Whitmarsh
Flavio "mindenkinek beszolunk barmiert" Briatore
Niki "evek ota a jar a pofam es csak szar omlik belole" Lauda

Kar lenne felsorolni a tobbi senkihazi "szakerto" akibol az irigyseg dumal es minden percet kihasznalnak, hogy masokat megszoljanak.

Ujsagirokrol meg ne is ejtsunk szot. Most felvaltva verik egymasnak, hogy vegre csinalhatnak egy "botranyt".

Igen amugy hibazott. Neki nem szabad? Csak masnak? Hibazott, de miert kell belemagyarazni a szandekossagot? Par eve mikor DC falnak ment egy egyszeru box kiallasnal. Hakkinen egy atom egyszeru kanyart elkurt es leamortizalta az autot? Alonso idegbol falnak ment... Sorolhatnank.

Kit--Kat
Szörnyû mennyi egyszerû ember van😞((

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
😊)))

azért arra kiváncsi lennék hogy hogyan bizonyítják a szándékoságot.
sehogy.
Akár így volt, akár úgy, ez már így lett...(illetve még nézegetik, de minek)
Le kell rajtolni és kész.
Ms-nek meg nyernie kell, Alonso-n fogni amit csak bír pontban.
Nekem tetszett, sztem swindli volt, de ez nem oszt nem szoroz, ráadásul persze lehet hogy qvára nem volt swindli, csak én gondolom úgy.
De swindlinek is tetszett, nem fájt senkinek...volt egy kocc, és képtelenség volt folytatni az idõmérést..senki nem mondta hogy az utolsó pillanatban kell összerakni az überkört...mert esetleg már nem lehet mivel valaki koccan...Monaco-ban ez benne van.

Viszont azon hogy Alonso úgy durrant bele abba a beláthatatlan kanyarkombinációba miközben belengették neki a sárgát...na szal oké hogy gondolom rászóltak a fülére hogy el fog férni, de mi van akkor ha közben aki köztük van beleakad MS-be és keresztbeáll?
beledurran Alonso.
Szal keverhetik nyugodtan, ez nekem spec. jó volt..vigyorogtam, és belefért pedig nem vagyok MS drukker.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DjDano
"ha elfelejteném miért is tart itt ez az ország elég ha benézek ide, primitív buta rosszindulatú emberek gyülekezete......."

Csak egyet kérdeznék, te minek tartod magad? Lehülyézed azokat akik nem a te véleményedet osztják. Szerintem ez a primitivség! A futam után a szakértõk egyöntetûen hibáztatták Schumachert, akkor õk is primitivek/rosszindulatúak ugye?

"tény hogy MS jól keres de hogy kockáztassa a saját biztonságát egy tetves pole pozícióért annyit azért nem......"

A biztonsághoz ennek semmi köze, nem az ideális íven volt...

Igen..pontosan ezért vagyunk,van, ez az ország a béka segge alatt minden szinten mindenben,mert nagy többsében úgy gondolkoznak mint te,mert csak azzal foglalkoznak,hogy annak a "rohadt szemétnek" miért minden olyan jó és amikor valahól bizonyitani kellene,csak állunk ott mint Nemecsek Ernõ,beszélhetünk spórtól,akármirõl...

Lol... Nem vagyok gep kozelben es 200 komment 😄
Nah vegre megvan. Hosszu sanyaru evek utan van miert ujra utalni sumit. Beszaras. Szerintem vegezzek ki a foteren, aztan gyujtsak fel egesz maranellot. Mondjuk ha mas csinalja meg akkor veletlen. Nezzetek mar vissza az elmult evekre. Hany tapasztalt pilota csinalt mar bakit? Nagyon sok, de ha Sumi csinalja akkor csak is direkt lehetett. A legtobb pilota meg irigysegbol baszogatja.

Ch_Slater
attól, hogy valaki nagy még lehet tetû. remélem honorálják a mai "csinos" húzását...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Mint mindenki....,csak azért vannak õk elõtérben,mert rohadt irigyek és évek óta csak azért megy a vita,hogy valamilyen modon érvényesüljenek....
Sajnos Sumi esetében is az a helyzet,csak akkor fogják elismerni nagyságát,ha már nem lesz az F1-ben...És mivel Õ az utolsó az igazi nagyok közûl,nélküle már elég üres lesz ez az egész...

Big Daddy
Egy csapat sem segít a mezõny nagy részén önmaga kárára.De nem vitatkozom csak szerintem így van.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

0ppika
LOL, mit gondolsz te? Ez nem segély vagy szeretetszolgálat, kemény pénzekrõl van szó ...

0ppika
Megvan szabva hogy mekkora súlyokkal kell terhelni, "ha ott a kiskapu" akkor miért ne használják?

Marki
Nem, de tehetnének annyit, hogy segítenek a mezõny nagy részén.

KoЯn

Marki
A szárnyakra most sincsenek konkrét szabályok, úgyhogy szokás szerint kiskapukat használnak ki..

KoЯn

0ppika
Ez elég nevetséges, majd saját maguk ellen fordulnak nem?
A szárny meg megfelelt minden vizsgálatnak, úgyhogy kussoljon az összes többi csapat.

Big Daddy
Na nem azé" de nem a ferrari vitt tavaly szar gumikat az usába.Ami pedig a hajlékony szárnyakat illeti nézd csak meg a Renault-ét.Mintha gumiból volna.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Ok.., csak az a baj, hogy ilyenkor rohadt pipa tudok lenni és az amúgy is kevés diplomatikus énemet,hamar elhajítom...

Marki
Pedig volt már rá példa... Pl. tavaly Indy, amikor csak a Ferka nem egyezett bele a sikánba, és az õ javukra döntöttek, illetve itt a hajlákony szárnyak esete...

KoЯn

[Jakuza]
Gabor vazz.
Ne ragozzuk mar tovabb ezeket a dolgokat.
Igy lattak azt kesz, de ne hergeljuk fel feleslegesen az embereket, mert csak tovabb gyuruzik a versenyig az egesz flamejarat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ilyen amikor a tudatlanság párosul a rosszindulattal....
Mivan akkor,ha megcsuszott az útolsó kanyarban? semmi..az idõmérõ is letelt már..
Ki tudhatja,hogy más nyerte volna meg a polt? senki,azért mert Alonso azt mondja gyorsabb volt? és ha õ hibázik a végén,akkor mivan? akkor sincs semmi..
Tök üres tankal sem voltak sokkal gyorsabbak,ez csak szarkeverés és ok azoknak akik végre ugathatnak,Hogy Sumi mekkora egy szemét...hát szánalmas mivoltokról szép bizonyitvány,beálhattók Brios mellé a sorba és kezet csókolhattok neki,milyen ügyik vagytok.....

0ppika
a.carkey
[Jakuza]
Na ezert ezek mar tul sulyos ragalmak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a.carkey
Nem hinném, hogy a FIA korrupt lenne.

A medve nem játék.

Marki
Mindenesetre ha nem büntetnék meg, az az FIA korruptságát mutatná.. Anno Panis, Sato, Villeneuve, meg még sokan kaptak emiatt büntetést, ráadásul õk a hátrébb lévõ pilótákat tartották fel. Itt meg a pole sorsa lett eldöntve, és megússza..

KoЯn

a.carkey
Nézd, bármi is lesz, ezért kár volt. Már kezdtem ismét örülni annak, hogy milyen jól küzd Michael, ismét jönnek a sikerek, erre ismét a régi Schumacher tör elõ belõle. Amikor ment neki, eszébe sem jutottak ilyen dolgok, de a tavalyi év és az idei Renault fölény után ismét ezt kell látni. Tényleg kár érte!

A medve nem játék.

Marki
Fõleg, ha nem is lesz a végén igazuk

KoЯn

a.carkey
Hát, 19.00-kor - amikor utoljára néztem - még nem volt hivatalos döntés. Nem tudom 14.38-kor mindezt honnan tudta az index.

A medve nem játék.

a.carkey
Kár ezért az idõmérõért. Monacoban nem illik ilyeneket csinálni. Ezt általában fair módon szokták megnyerni.

84-ben Prost is félt, hogy megelõzi Senna. Leintették a versenyt. Senna második lett. Prost nyert. De csak 4.5 pontot kapott. Fél ponttal verte meg a végén Lauda. Ha Senna megelõzi, második. Hat pontot kap, és megnyeri az 1984-es vébét ...

A medve nem játék.

Marki
Az Index meg már órákkal ezelõtt azt írta, hogy nem kapott büntetést. Közben meg kb most tárgyalhatják, Fisit is most bûntették meg

KoЯn