182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ezek inkább svájciak
hinwill vagy hol a fenébe van a központ -
G_ArchAngel #65417 meg a bajor talicskak is...
(ugy csinalsz, mintha Kubica fenyevekre lenne toluk...) -
Wéber Gabi
sztem jót mondott
esetek volna ki a Ferrarik és a McLarenek
így izgalmasabb lett volna a VB -
Eddig nem volt bajom Wéberrel, meg alapból sosem szoktam fikázni a kommentátorokat mert ez most 1 új divat hullám. És szerintem kifejezetten feldobják a futamot Palik néha idegesítő de nagy szövegei vannak, Czollnernak is van néha jó beszólása, Wéber meg a tényleg profi szakkomntátort képviselné, de most hétvégén, nagyon leszerepelt ezzel a Kimi rugdalózással, kommentátrohoz méltatlanul, bár biztos tetszett néhány embernek ahogy lealázza Kimit. -
DJ BP #65414 de tudom, profizmus kihalóban van -
DJ BP #65413 egy kommentár számomra attól különb tőlem, tőlünk átlag nézőktől, hogy nem mond ki meggondolatlanul dolgokat, amit ők rendszeresen elkövetnek.
Akkor maradjon az írott sajtónál... -
Alonso: jó döntés volt elhagyni a McLarent
lol -
Wéber Gabi sem tökéletes egészen biztosan, de csak tegye a dolgát...és ebben benne van a hiba is term. De ő legalább elhívatott, akarja érteni és tanulni-tudni az F1-t.
Többet többet látnak a Massa-s mondatában is, pedig nem volt az egy gyilkos mondat. -
DJ BP #65410 ,,gyilkos" :DD -
La Gazzetta dello Sport: "Hamilton bekebelezte a Ferrarit. Varázsolt az esőben. Lewis kihasználta a Ferrari hibáját és úgy nyert mint Senna. Räikkönen lassan és ködösen haladt. Néhány versenyen nincs ott teljesen. Massa a bajnoki címre gondol."
Corriere dello Sport: "Hamilton szétszakította a Ferrarit."
Libertà: "Felipe megmentette a Ferrari becsületét."
L’Unità: "Hamilton mindent bezsebelt, de mi volt ez Kimitől?”
Münchner Tageszeitung: "Gyilkos Kimi. Adrian Sutil keserű könnyeket hullajt. -
Persze ezzel nincs is gond(2őt hibázott), de azért 1 szakkomentátor akármennyire is elfogult 1 rossz féktávot ne nézzen már amatőr előzési kisérletnek. -
Kimitől nem ezt szoktuk meg, amugy a Piké is kapja az ívet, meg a többiek is akik nem ugy mennek... Massa is kapta. Kimi béna volt tegnap, sokat hibázott ami tőle nem rendszeres, az elfékezése meg abból a szemszögből amatőr volt hogy nem figyelt a fékek állapotára... minden kép ő hibázott hiszen műszaki hiba nemtörtént, és 70 körön át jól vette a féktávot, most nem... megesik az ilyen. -
Eddig én is így álltam hozzá, de innentől a verseny végéi amatőrözte, hülyézte, nem csak akkor húzta le.
Majd, ha objektíven írja le a balesetet, akkor változtatm meg a véleményem. -
Nemtudom már mit mondott meddig, mert nem érdekel, viszont először ezt akkor mondta mikor a kamera odakapott, énis ezt gondoltam volna először, addig amig nem látszik tisztán a helyzet, hiszen Kimi versenybe volt, alőtte levő lasabb volt stb... nemhiszem h emiatt egy embert el kell ítélni... Wéber okos fickó, nagyon jó irományai vannak, mert szakujságiró és szakértő. -
Wéber tegnap nagyon leszerepelt.
Aki azt mondta erre, hogy előzni próbált és mekkora béna, hát mindent elmond a hozzáértéséről.... -
"miért nem Massába csúszott"
Gyuszi hozza az ertélklub sportriporteri "színvonalat", de azt gondoltam eddig hogy Wébernek több agya van mint Gyulának...
-
-
de a Wéber mekkora dinnye már, hogy azonnal szidja Kimit, hogy "50 méterről próbálta" ez elég amatőr dolog. azt se tudhatja akkor még, hogy próbálta-e vagy csak, mint Kimi mondta buckán blokkoltak kerekek. -
Ferrari nyilatkozatot nézzétek, mondtam ugye hogy az esővel más stratégiák lettek bedobva, de elb@szták. -
A Monacói Nagydíjon egyik Renault-pilóta sem szerepelt jól, de míg Fernando Alonsótól ez ritkaságszámba megy, addig ifjabb Nelson Piquet továbbra is adós egy jó teljesítménnyel és a pletykák szerint rohamosan fogy a csapat türelme.
A verseny után Flavio Briatore érdekesen fogalmazott: "Nelson versenye kiábrándító volt, de Monaco nehéz kihívás egy tesztpilóta számára."
Egyelőre nem lehet tudni, hogy a „tesztpilóta" megnevezés gúny vagy nyelvbotlás volt - esetleg Nelsinho jövőjét sejteti a dolog...

-
DJ BP #65398 nem válasznak szántam lac coo-nak :) -
DJ BP #65397 Sutil ugyanis a tizenharmadik körben sárga zászló mellett előzte meg a hondás Rubens Barrichellót, a williamses Nakadzsima Kazukit és a renault-s Nelsinho Piquet-t, ami nem kerülte el a stewartok figyelmét. A versenybírók azonban végül úgy döntöttek nem büntetik meg az eset miatt a sofőrt, csak figyelmeztetésben részesítik.
Kimiéket meg a 3 perc miatt, mert pár mp-cel átlépték, már büntetnek... Csak én érzem hogy sárga zászló alatt előzni nagyobb vétség? FIA szerint nem úgy látszik. Ettől függetlenül lehetett volna akár 2. is, Hamilton esetét látva -
DJ BP #65396 erről van szó, verseny --> hibák -
Gyuláék világhíresek lesznek? :D -
A Sutil Raikkonen vitához ajánlom ezt a kis adalékot ... -
szerintem ha tudja szüken venni a kanyart sutil, akkor nem ütköznek...peches szitu nagyon!:( -
ellekormányoz gazdagon!:) -
így megnézegetve a videót sutil is megcsúszik féktávon picit, de az már nem igen számít. mindeképp eltalálta volna őt kimi. szerintem. -
Megfogni megfogta az autót mindenképpen. -
Persze a reakciőidő minden embernél más, de van egy szint aminél azér jobb nem nagyon lehet :) Nagyon sok múlik a szerencsén is. Ha Sutil 10-20 méterrel előrébb megy akkor lehet h pontszerző lesz, Kimi meg isten lenne mer mit megfogott, de nem így lett...
Ez ilyen. Ez van. Lesz ez még ígyse :) (szokták mondani)
-
vass17 #65388 azért ez nagyon nem igaz, minden versenyzönek más a reakcióideje...a versenyek nagy részében a jó pilóták összeszedik az autót elég sok helyzetböl, a többiek meg mennek legelni. Kimi is könnyen odacsaphatta volna, mint Coulthard, vagy ha nem a falnak, de akkor is könnyen produkálhatott volna az auto egy 180 fokot, akkor meg nem ilyen sebességgel torpedozza meg Sutilt... -
hát 1-2 versenyen biztos :D
De a VB cím még lehet bárkié szinte. -
Szerencse??? Jól van... Kiminek abból van 20 kiló, híresen... Inkább az Isten adta tehetség, a vérébe van ez, mint Alonsonak, Rosbergnek Hamiltonnak és Kubicánk.
Hiába, ő is versenyez:) -
dav1d #65385 biztos vagyok benne hogy kimi még legyőzi idán massát (100%) go! -
De Gyulának milyen reakcióideje volt. Ahogy elnéztem (+hallgattam) most újra párszor, még szinte meg sem mozdult Kimi kocsija de már kiabállt :D Sőt, meg se mozdult még :) -
dav1d #65383 alonso is nagy f@sz volt ma heidfeldel, mind kettőjük versenye eluszott ez van egyik vb sem volt ma a toppon -
Ez már csak szerencse, a reflex itt az F1-ben mindenkiben megvan ...azt vagy megfogja vagy nem ... -
formula1.com oldalt live timing
egy re3gisztráció után nézhető -
Amúgy szerintem szenzációs volt tényleg ahogy Kimi 290ennél összeszedte az autót, ez tényleg kimondhatatlanul kemény volt. Már 40x vissszanéztem, nem semmi... Maga tudat, hogy meg lett volna az autó egyben, azzal szemben, hogy DC odacsapta (és sokan mások már) a falnak, szerintem ezt is kéne értékelni, nem volt kis dolog.
Itt van a videó a Kimi - Sutil balesetről!
Most megy a futam a Sport Klubbon! -
Ez engem is érdekelne.