182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
az lenne az igaz
Japán autó Japán Pilóta Japán Szerelők -
igen
full tiszta csapat nincs :( -
G_ArchAngel #65422 McLaren Mercedes sem nemet csapat... -
Sauber Svájc mivel azt vették meg és ennek itt van a központja
így mindig hinwillinek van megemlítve :(
BMW München -
G_ArchAngel #65420 a BMW svajci csapat?:)
vicces, azert mert koln-i a Toyota F1, nem hivnam nemet csapatnak...
ja, asszem a Renault is Angliaban van - akkor nekem angol autom van?:) -
Akkor mostantól HMW? :D
Ez jópofa, meg a fórum postok. -
ezek inkább svájciak
hinwill vagy hol a fenébe van a központ -
G_ArchAngel #65417 meg a bajor talicskak is...
(ugy csinalsz, mintha Kubica fenyevekre lenne toluk...) -
Wéber Gabi
sztem jót mondott
esetek volna ki a Ferrarik és a McLarenek
így izgalmasabb lett volna a VB -
Eddig nem volt bajom Wéberrel, meg alapból sosem szoktam fikázni a kommentátorokat mert ez most 1 új divat hullám. És szerintem kifejezetten feldobják a futamot Palik néha idegesítő de nagy szövegei vannak, Czollnernak is van néha jó beszólása, Wéber meg a tényleg profi szakkomntátort képviselné, de most hétvégén, nagyon leszerepelt ezzel a Kimi rugdalózással, kommentátrohoz méltatlanul, bár biztos tetszett néhány embernek ahogy lealázza Kimit. -
DJ BP #65414 de tudom, profizmus kihalóban van -
DJ BP #65413 egy kommentár számomra attól különb tőlem, tőlünk átlag nézőktől, hogy nem mond ki meggondolatlanul dolgokat, amit ők rendszeresen elkövetnek.
Akkor maradjon az írott sajtónál... -
Alonso: jó döntés volt elhagyni a McLarent
lol -
Wéber Gabi sem tökéletes egészen biztosan, de csak tegye a dolgát...és ebben benne van a hiba is term. De ő legalább elhívatott, akarja érteni és tanulni-tudni az F1-t.
Többet többet látnak a Massa-s mondatában is, pedig nem volt az egy gyilkos mondat. -
DJ BP #65410 ,,gyilkos" :DD -
La Gazzetta dello Sport: "Hamilton bekebelezte a Ferrarit. Varázsolt az esőben. Lewis kihasználta a Ferrari hibáját és úgy nyert mint Senna. Räikkönen lassan és ködösen haladt. Néhány versenyen nincs ott teljesen. Massa a bajnoki címre gondol."
Corriere dello Sport: "Hamilton szétszakította a Ferrarit."
Libertà: "Felipe megmentette a Ferrari becsületét."
L’Unità: "Hamilton mindent bezsebelt, de mi volt ez Kimitől?”
Münchner Tageszeitung: "Gyilkos Kimi. Adrian Sutil keserű könnyeket hullajt. -
Persze ezzel nincs is gond(2őt hibázott), de azért 1 szakkomentátor akármennyire is elfogult 1 rossz féktávot ne nézzen már amatőr előzési kisérletnek. -
Kimitől nem ezt szoktuk meg, amugy a Piké is kapja az ívet, meg a többiek is akik nem ugy mennek... Massa is kapta. Kimi béna volt tegnap, sokat hibázott ami tőle nem rendszeres, az elfékezése meg abból a szemszögből amatőr volt hogy nem figyelt a fékek állapotára... minden kép ő hibázott hiszen műszaki hiba nemtörtént, és 70 körön át jól vette a féktávot, most nem... megesik az ilyen. -
Eddig én is így álltam hozzá, de innentől a verseny végéi amatőrözte, hülyézte, nem csak akkor húzta le.
Majd, ha objektíven írja le a balesetet, akkor változtatm meg a véleményem. -
Nemtudom már mit mondott meddig, mert nem érdekel, viszont először ezt akkor mondta mikor a kamera odakapott, énis ezt gondoltam volna először, addig amig nem látszik tisztán a helyzet, hiszen Kimi versenybe volt, alőtte levő lasabb volt stb... nemhiszem h emiatt egy embert el kell ítélni... Wéber okos fickó, nagyon jó irományai vannak, mert szakujságiró és szakértő. -
Wéber tegnap nagyon leszerepelt.
Aki azt mondta erre, hogy előzni próbált és mekkora béna, hát mindent elmond a hozzáértéséről.... -
"miért nem Massába csúszott"
Gyuszi hozza az ertélklub sportriporteri "színvonalat", de azt gondoltam eddig hogy Wébernek több agya van mint Gyulának...
-
-
de a Wéber mekkora dinnye már, hogy azonnal szidja Kimit, hogy "50 méterről próbálta" ez elég amatőr dolog. azt se tudhatja akkor még, hogy próbálta-e vagy csak, mint Kimi mondta buckán blokkoltak kerekek. -
Ferrari nyilatkozatot nézzétek, mondtam ugye hogy az esővel más stratégiák lettek bedobva, de elb@szták. -
A Monacói Nagydíjon egyik Renault-pilóta sem szerepelt jól, de míg Fernando Alonsótól ez ritkaságszámba megy, addig ifjabb Nelson Piquet továbbra is adós egy jó teljesítménnyel és a pletykák szerint rohamosan fogy a csapat türelme.
A verseny után Flavio Briatore érdekesen fogalmazott: "Nelson versenye kiábrándító volt, de Monaco nehéz kihívás egy tesztpilóta számára."
Egyelőre nem lehet tudni, hogy a „tesztpilóta" megnevezés gúny vagy nyelvbotlás volt - esetleg Nelsinho jövőjét sejteti a dolog...

-
DJ BP #65398 nem válasznak szántam lac coo-nak :) -
DJ BP #65397 Sutil ugyanis a tizenharmadik körben sárga zászló mellett előzte meg a hondás Rubens Barrichellót, a williamses Nakadzsima Kazukit és a renault-s Nelsinho Piquet-t, ami nem kerülte el a stewartok figyelmét. A versenybírók azonban végül úgy döntöttek nem büntetik meg az eset miatt a sofőrt, csak figyelmeztetésben részesítik.
Kimiéket meg a 3 perc miatt, mert pár mp-cel átlépték, már büntetnek... Csak én érzem hogy sárga zászló alatt előzni nagyobb vétség? FIA szerint nem úgy látszik. Ettől függetlenül lehetett volna akár 2. is, Hamilton esetét látva -
DJ BP #65396 erről van szó, verseny --> hibák -
Gyuláék világhíresek lesznek? :D -
A Sutil Raikkonen vitához ajánlom ezt a kis adalékot ... -
szerintem ha tudja szüken venni a kanyart sutil, akkor nem ütköznek...peches szitu nagyon!:( -
ellekormányoz gazdagon!:) -
így megnézegetve a videót sutil is megcsúszik féktávon picit, de az már nem igen számít. mindeképp eltalálta volna őt kimi. szerintem. -
Megfogni megfogta az autót mindenképpen. -
Persze a reakciőidő minden embernél más, de van egy szint aminél azér jobb nem nagyon lehet :) Nagyon sok múlik a szerencsén is. Ha Sutil 10-20 méterrel előrébb megy akkor lehet h pontszerző lesz, Kimi meg isten lenne mer mit megfogott, de nem így lett...
Ez ilyen. Ez van. Lesz ez még ígyse :) (szokták mondani)
-
vass17 #65388 azért ez nagyon nem igaz, minden versenyzönek más a reakcióideje...a versenyek nagy részében a jó pilóták összeszedik az autót elég sok helyzetböl, a többiek meg mennek legelni. Kimi is könnyen odacsaphatta volna, mint Coulthard, vagy ha nem a falnak, de akkor is könnyen produkálhatott volna az auto egy 180 fokot, akkor meg nem ilyen sebességgel torpedozza meg Sutilt... -
hát 1-2 versenyen biztos :D
De a VB cím még lehet bárkié szinte. -
Szerencse??? Jól van... Kiminek abból van 20 kiló, híresen... Inkább az Isten adta tehetség, a vérébe van ez, mint Alonsonak, Rosbergnek Hamiltonnak és Kubicánk.
Hiába, ő is versenyez:) -
dav1d #65385 biztos vagyok benne hogy kimi még legyőzi idán massát (100%) go!