FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Az autóversenyzésnek meg te vagy az ellensége SUMI!!!!
Az F1 Hitlere! Szemét csaló, 94 óta folyamatosan csal, és olyan eszkozöket használ ami nem méltó a F1-hez.
A 7 vb cime egy nagy kalap szart sem ér! Többet ér Hakkinen 2 vb-je, mint ez az összecsalt 7!"
És még én nekem nincs jogom új felhasználó révén, hogy hozzászóljak a cikkekhez, ez a felhasználó meg ilyen stílusú üziket írkál a visszasorolás cikkhez. Kinyílik a bicska... És azt állítja magáról, hogy felnõtt, gratula
Pedig az kellene, felvezetõkör után be a boxba, és csá.
én is így vagyok vele, bojkottálni kéne...
- 7 szeres világbajnok nincs szüksége ilyen pitiáner dolgokra
- ha nem áll meg akkor is poleba lett volna vagy második lesz
- Családja van nem kockáztatja az életét ilyennel hogy egy veszélyes kanayrba keresztbe áll és bárki bele rohanhat!
Még a feltételezés is nevetséges nem hogy az hogy ezt a versenybírák jelentették ki!
Én a ferrari helyébe bojkottálnám a versenyt !
http://f1ferrari.hu
„A versenyzõ miután gyors idõt futott az elsõ szektorban, idõt veszített a másodikban és a 18-as kanyarba kis sebességkülönbséggel – ha volt egyáltalán különbség – érkezett az elõzõ gyors köréhez képest, de olyan erõvel fékezett, hogy az elsõ kerekei blokkoltak, ami miatt vissza kellett nyernie az uralmát az autó felett. A versenyzõ ezt anélkül tette meg, hogy nekiütközött volna a korlátnak a 18-as kanyarban. Az autó motorja ezután lefullad, ami miatt az autó a pályán részben akadályt jelentett."
"Összehasonlítva minden lényeges adatot, a versenybírák nem találtak igazolható okot arra, hogy a versenyzõ miért fékezett ilyen nagy erõvel és szokatlan nyomással a pálya ezen szakaszán, ezért nem volt más választásuk, mint azt a következtetést levonni, hogy a versenyzõ szándékosan állította le az autóját az idõmérõ edzés utolsó pillanataiban, egy olyan idõben, amikor az õ nevéhez fûzõdött a leggyorsabb kör.”
De emlékezzünk Massára, a kicsúszása pillanatok alatt történt, csak egy kis csúszás látszott, máris falnak ment. Minden gyorsan történik, de ezek a nagyfejûek kívülrõl tudják hogy kell, mi?
Szerintem ki kellene zárni az egész évadból Schumit! Mert egy szemét, mocsok, vezetni nem tudó barom egyesek szerint.
A lényeg nekik, hogy Csalfonzó nyerjen. Remélem mostmár ez elég volt ahhoz, és kiszáll Schumi az egészbõl. Ha már ennyire irigyek rá, akkor rohadjanak meg és vonatozzanak Schumi nélkül.
Mondtam, hogy tré egy verseny lesz, de hogy ennyire, azt azért nem gondoltam.
Alonso meg ****** *** a mai gyõzelmét.
Az esetrõl meg annyit : igazságtalanság !
http://f1ferrari.hu
Hát bazmeg ilyet...
Alonso és Fisichella egymásnak rohan a célegyenesben,belemennek a falba,és elsodorják Briatoret és az éppen vizsgálódó fia embereket😄
De sztem megcsinálják, mivel kellenek az adatok a gumicégnek..stb.
DE lehet hogy tényleg lelépnek...nagyon nem csodálkoznék rajta végül is.
off:
Nektek meg nagy szerencsét a mai versenyhez 😊, remélem Elliot-nak összejön az eredmény, ha az idõ és a technika lehetõvé teszi!
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Itt van a harom legjobb leg-informalobb web oldal: (angol)
http://f1.racing-live.com/f1/
http://www.itv-f1.com/Home.aspx
http://www.planet-f1.com/
jó most lehetne poénkodni hogy az akinek 'részvényei' vannak, meg az FIA-Ferrari frigy..meg hasonló m@rhaságok, de ez most egyáltalán nem lényeges.
Döbbenet hogy meglépték, nem tudom mire fel?
hogy lehet azt mondani hogy szándékos volt, most úgy mindent félretéve, hogy a rákomba lehet azt mondani annál a kanyarnál, ami nem fetétlenül bonyolult..bár bizonyos tempó felett nagyon is az lehet, de mindenképpen gecó kanyar a törés, és a hepék meg a hupák miatt, szal egy utcai pályán, vkinek a gyors körén, hogy a picsbe lehet azt mondani hogy te valójában nem is rontottál??!
bzz..sztem ha annyira ellehetlenült az idõmérés akkor kérdezték volna meg az érintetteket hogy akarnak-e futni még egy felvezetõ és gyors kört.
de báz szándékosságot feltételezve büntetni, hát ennyi erõvel akkor el is tilthatnák.
Hozzáveszem hogy bármennyire is elcsépelt, Alonso szénné vágta a tavalyi futamon a Nouvelle sikánt, meg nekem geccem necces ez a sárga zászló alatt 3-4tizedet visszalassúlok és bemegyek egy 'a t.köm tudja mi lesz ott' kanyarba..
3-4tized, kimondva: egyelefánt..na ennek a fele, meg még valamivel kevesebb <#idiota>#idiota>
Szal le van szakadva az arcom na..eszemfszom megáll.
Szóval, közvetlenül az edzésen azt gondoltam, hogy egy pillanatra valóban felmerült benne, hogy keresztbe tesz a többieknek, de aztán meggondolta magát MS, csak már késõn.
Azóta voszont rengetegszer megnéztem, elemezgettem a felvételeket, és arra jutottam, hogy ez a verzió kizárt. Aki vezetett már valaha viszonylag erõsebb autót, az valószínûleg egyet fog érteni velem.
A csúszás a bejárati ív legelején kezdõdik, de Schumi ezt meg tudja fogni ellenkormányzással (ez jól látszik), viszont egyidejûleg el kell vennie a lábát a fékrõl, hogy a kerekek kormányozhatók maradjanak (ez is). Miután megfogta a csúszást, izomból beletaposott a fékbe, hogy kellõképpen lelassuljon, ettõl viszont blokkolt a jobb elsõ (a belsõkamerás felvételen látszik), márpedig blokkoló kerékkel nem lehet kanyarodni. Hogy a blokkot oldja, megint felengedte a féket, és megkezdte a kanyarodást, csakhogy még mindig túl nagy sebességgel jött, amivel valószínûleg nem tudott volna elfordulni. Talán elfért volna, de nem valószínû (A felülnézeti felvétel alapján).
Ebben a szituációban mit lehet tenni?
1. megpróbál lendületbõl elfordulni, kockáztatva, hogy esetleg összetöri a járgányt (ami lényegében a verseny végét jelentette volna, hisz a tartalékautó azonnal 10 rajthelyes büntetést jelentett volna) - nincs olyan pilóta, aki ezt választaná
2. megpróbál éles jobbra kanyarodás közben fékezni (ami egy ilyen autóval effektíve lehetetlen), kockáztatva egy újabb blokkolást, és ez szintén falnak rohanást eredményezhetett volna. Kockázat szempontjából ugyanaz, mint az elõzõ
3. Egyenesbe rántja a kormányt, és úgy fékez finoman, hogy az autó irányítható maradjon, de ezzel kockáztatja, hogy nem tud idõben befordulni. Ha nem tévedek Schumacher ezt választotta, és tényleg nem tudott befordulni, de egyben maradt az autó.
Ami ezután történt, azon már kár vitatkozni. Egy nem belátható kanyarban, az ideális ívtõl kb. fél méterre parkolva nemigen fog senki tolatni egy centit sem egy Formula 1-es pályán, hanem sokkal inkább lelkesen imádkozik, hogy el ne trafálják, és igyekszik kimászni a járgányból.
Viszont az, hogy Alonso komolyabb sebességcsökkentés nélkül áthajtott azon a részen már más tészta. Nem akarom megsérteni az Alonso-rajongókat, de én ezért legalább 3-6 futamra eltiltanám. Az egy dolog, hogy megcsúszhat és beleszállhat Schumacher autójába, az meg egy másik, hogy a sárga zászló pályamunkásokat is jelent, akik szintén ott flangálnak a pályán, márpedig nincs ott túl sok hely, elég ha valamelyik megbotlik, és rossz helyre lép, a száguldó Alonso már el is csapta volna. Ez nálam nem fér bele.
Végezetül, ami a versenybíróságot illeti, a nagy fékezéssel kapcsolatos elméletük egészen röhejes. Az egy dolog, hogy a pálya állapota folyamatosan változik, tehát a korábbi körökhöz viszonyítani nem éppen reprezentatív, másrészt nincs olyan pilóta, aki 100%-ig biztos lehet abban, hogy meg tud fogni egy szándékosan elindított csúszást, csupán néhány centire a faltól.
Na, mindez persze az én privát véleményem, bár a vezetéstechnikai része inkább sima fizika, azzal mindenesetre nehéz vitatkozni. 😊
Pl
Már a kanyarban érezte, hogy baj van és azért nem kanyarodot, hogy lemenjen az ideális ívrõl és kiáljon a fal mellé.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sumi helyeben beintenek es otthagynam most a gecibe az egesz kocerajt. Undorito irigy szarlada banda.
Ha jonne a buntetes, hogy igy meg ugy. csikkzsebbol kidobni es csa. Kellene a francnak ennyi szar amit ezek osszelapatolnak. Alonso es Briatore remelem kirantjak egymasnak a nagy oromre.
Punker meg bocsánatot kérhet, amiért a fórumozók felét leprimitívezte...
HAJRÁ KIMI te fogsz nyerni!!
Repatarurgyán
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Basszák meg.
Milyen indok???? Szánalmas.
"nem csak becsületesnek kell lenni, hanem annak is kell látszani." ....
Ez van Ez a mai F1. Alonzót nem büntetik meg sárga zászló alatti mutatványáért? Tavaj a sikánt vágta le hogy visszaelõzzõn és semmit nem kapott.
Asszem ennyit a VB-tõl és arról hogy az fia sumi párti.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Hat engem is b*szogattak haverok ezzel, de szvsz tuti nem volt direkt
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mintha te nem szimeznél 😊)))
Visszaváltásnaál elég keményen íven volt az indította el a hátulját...
Olyankor meg van mit kapkodni 😊))
De valóban ne lassítva nézze senki, mert azon tuti úgy látszik hogy simán be tudott volna fordulni, pedig az kizárt 😊))
Lecsúszott az ívrõl ha nem egyenesíti ki a kormányt nem áll meg a fal elõtt , ha meg túl alászedi megint csak elõre tolja az orrát...
Szvsz....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
De egy egyszerü példa,talán megérted mirõl is van szó,ha nem talán majd ha még egy kicsit öregszel..
Pl box magyar módra,,szerencsétlen kimegy a nagy usába,majd ott jónevelt módján hadja magát halálra zrikálni,aztán a szinpadon 5 mp alatt kap egy sallert és levonul,mint ernõke...na hát ezek vagyunk mi magyarok..
Semmi Tûz,semmi kitartás semmi vagányság se akarat se rátermettség,csak a seggnyalás a sírás rívás és az irigység...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://epica.nl