182274
  • Kit--Kat
    Erős volt lehet, de a kasztni szar volt bele.
  • dav1d
    ezek tehetségtelen lúzerek kimi, alonso, schumi, mika simán megnyerte volna a vbt a mezőny legerősebb kocsijában (nekik nem sikerült)
  • MaSzKa
    azt hittem a Mercedes-Benz akar lenni és azt írták el
  • Forrest Gump
    A Mercedes az SC-re utal,Bernd Mayländer meg a sofőrje.
  • MaSzKa

erről video?
  • MaSzKa
    nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni ennek a képnek a jobb minőségű változatát?

• a.carkey
    Nos igen, a F1ben a túlélés esélye kicsit nagyobb, mint máshol.

• MaSzKa
    Nagy bukások, szerencsés balesetek
  • MaSzKa
    én is ezt mondon

láttam olyan balesetet amire azt mondtam simán túléli és mégis meghalt az illető
    meg olyat is amire azt mondtam ebből élve nem száll ki senki
    és úgy lett kiszállt és ráadásul még integetett is

oldal ütközés a legrosszabb mert ott nincs akkora védelem
    könnyen eltörhet a csigolya, gerincvelő sérülhet ami bénulást és halált is okozhat
  • MaSzKa
    azért jegyeztem meg mert elírás volt ha nem vetted volna észre

:D
  • Istencsászár
    Attól függ hogy milyen szögben és hogy csapódik a falba. Kubica balesete is nagy volt, de inkább látványos, persze szerencsés is, mert az mindig közrejátszik. Ralf csak odacspta de olyan rossz szögben és sebességgel ami sok volt a testének és meg is sérült egy kicsit. Pl Grönholm balesete tavalyról, nem tűnik nagynak és látványosnak mégis elvesztette az eszméletét az ütközéskor... vagy Katherine Legge balesete... szörnyű mégis pár percel később mégis mosolyogva integetett saját lábán.
  • bardocz
    Tisztában vagy azzal mi az a frontális ütközés?Mert nekem nagyon nem úgy rémlik,hogy forntálisan találta el,hanem oldalasan.
  • spect16
    Kivel? Esetleg durván vette a kanyart és utána szállt el.
  • Minstrel
    de nem a vezetési stílust
  • Kit--Kat
    Hát!
  • Istencsászár
    Apjától?
  • Kit--Kat
    Volt kitől tanulnia a stílust a kis Nelsinhonak...
  • Minstrel
    Japók befizetik majd,mint a Zsoltit.
  • desigo
    jó szövegek xD

Nelson Piquet Nigel Mansellről: "Rég nem találkoztam Manssellel. Úgy tudom a fiai a Formula-3-ban indulnak és úgy szerepelnek, mint anno az apjuk. Az utolsó helyen állnak." WTF ?
  • G_ArchAngel #65560
    Nem ismerem ezt az embert...
    Ha Mercedes-Benz-re gondolsz, akkor az markanev, azt nem modositjak, minthogy a Coca-Cola is mindenhol Coca-Cola...
  • bardocz
    A Honda versenyképes idén?LÁL Idén van 2 autó ami mehe a győzelemért+1 a pilóta miatt,de a Honda ettől nagyon mesze van.
  • MaSzKa
    A Motorsport Aktuell úgy tudja, hogy a Honda készen áll támogatni Sato versenyeztetését.

Sajtó: a Honda befizeti Satót a Renault-hoz

én annak örülnék ha valami versenyképest autót is kapna pl Honda-t ami úgy megy mint 1 ferrari
  • MaSzKa
    Mercedes Bernd

?????
  • DJ BP
    ember épp ezaz, Sato Tacuma-nak mondják a Japánok, az angolok fordítják meg Tacuma Sato-ra, pont mint a magyar nevek. Tehát ennyi erővel inkább az a rossz, de az sem
  • G_ArchAngel #65555
    ugyanugy leirhatjak, mint angliaban a Peter Szabo-t...
    Japanban a vezeteknev van elol, ott is Sato Takuma a neve, Te csak az angol berogzodes miatt szoktad meg a Takuma Sato-t...
  • MaSzKa
    ha már az a neve könyörgöm írják már úgy

Sato se örülne neki
  • G_ArchAngel #65553
    Szato Takuma is helyes, mivel nagyon hasonlit a nyelvtan a magyarra, ezert gyakran magyar formaban irjak a japan neveket...
  • MaSzKa
    Az internetes oldal értesülése szerint Briatore ugyanakkor, ha végül erre kényszerül, nem a Renault tesztpilótái közül választhatja ki Piquet helyettesét, hanem a Török Nagydíj előtt végleg tönkrement Super Aguri versenyzőpárosának tagjai közül, így Szato Takuma vagy Anthony Davidson lehet a befutó.

Szrena Renáta, 2008. május 27. kedd 10:58

ez azért durva, hogy nők írnak F1-es cikket

Takuma Sato a helyes név
  • MaSzKa
    "Nick számára egy nehéz korszak kezdődik. A csapaton belüli elvárás nagyon sokat nőtt az elmúlt években és ehhez most hozzácsatlakozik a kívülről érkező nyomás is. Nehéz lesz innen felállnia, de drukkolok neki"- nyilatkozott honfitársáról Schumacher.
  • DJ BP
    jah, amikor 4 évig sorba nyert Sumi? Neki szurkoltam, de izgalom az nem sok volt az hót ziher, nem sírnám vissza...
  • MaSzKa
    ezek voltak a szép ídők

• b-type
    MaSzKa, nem filóztál még hogy csinálj egy blog-t?
    ..berakod az aláírásodba az elérhetőségét és kész is. :))
  • MaSzKa
    Montoya Tribute

a Végén megmondja mi a véleménye Raiki-ról :D

• G_ArchAngel #65546
    Timo Glock a közlekedésről: "Monacóban sokkal könnyebb feltűnni egy Fiat Puntóval, mint egy Bentley-vel."

Nico Rosberg Michael Schumacherről: "Látszik (a hasán) hogy néha megenged magának egy-egy sört."

Felipe Massa válasza arra a kérdésre,hogy melyik pályaszakasz veszélyes Monacóban: "Az összes."

Robert Kubica a csapaton belüli csatáról: "Nem elégít ki ha Nicket legyőznöm. Mindenkit le akarok győzni."

Colin Kolles a tervekről: "Egy megoldás nem elegendő. Mindig van B terv."

Nelson Piquet Nigel Mansellről: "Rég nem találkoztam Manssellel. Úgy tudom a fiai a Formula-3-ban indulnak és úgy szerepelnek, mint anno az apjuk. Az utolsó helyen állnak."

Tom Kristensen válasza arra a kérdése, hogy ki lesz a győztes esőben. "A Mercedes Bernd Mayländerrel a volánnál."

Christian Danner a felhajtásról: "Még jó hogy senkit nem érdekel itt a verseny. Legalább a GP2-t nyugodtan végig nézhetjük."

• MaSzKa
    Ralf Schumacher Tribute

• bordy
    de, kapot is valami pontot érte. van valami fastes lap verseny is. na jó, nem verseny de aki a legtöbbet futja, kap vaami díjat. jelenleg 3 ponttal vezetti azt asszem.
    brios engedékenyebb, én francia díjra voksoltam volna nelsinot illetően hogy már nem fog ott ülni. na mind1, 1 versenyt tévedtem. bár ha összeszedi magát a köv 2 futamon...
  • a.carkey
    Nem akarok genya lenni, de nem Kimié volt a leggyorsabb kör?
  • Solten
    Megint genyó leszek: Az eredményeiket tekintve nem csoda... Alonso kap a popó alá egy értelmes verdát, arca beszorul amjd a monacoi sikátor palánkjai közé.

Egyébként nem felejtett el vezetni, amit művel a tré rönyóval azért elismerésem.
  • G_ArchAngel #65541
    fene tudja, azert Alonso is szerenyebb lett, mint tavaly volt...

egyebkent Massa mai formula.hu-s nyilatkozata is meglepett, ennel azert neki is nagyobb arca szokott lenni, most pedig szimpatikusan visszafogott onmagahoz kepest...
  • Solten
    hallani