182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jajj de jó. Átmegyünk Blikkbe? Vagy nők lapjába?
-
gyenge -
Ha nézed az F1-et, abban nincs ilyen hogy leszakad az orrkúp... :) Fasza is volna..
A képen látható autó egy gyengye replika. -
Ha jól találja el a falat lehet automatice elfordul.De legalább anyira,hogy ne tépje le a lábát. -
de tényleg furán tört, a többi képen látszik is, hogy az eleje is teljesen egyben van, kivéve a szárny, még a felfüggesztések se menten nagyon szét. mintha csak úgy menetközben szétrepdt volna. ettől függetlenül nem hiszem, hogy fake.
és az összetört Ferrari F399-es 1999 -
Nem az!
IRL-ben is volt egy ilyen baleset. Az embernek ugyan igy megmaradt mindene mégis kilógott belőle. Fent van Youtubon de nem tudom pontosan milyen néven..
Nem kamu az!! -
dav1d #65612 (pilóta feje mögötti két kis boltív egy az egyben ugyanaz)... Ferrari F1 2000 -
nagy fék a kép... :) -
Persze majd tud ezred másodpercek alatt forgolódni, beszíjazva az ülésbe :D Gyors ember lehet :) -
nézd már meg milyen érdekesen tört össze
sztem 1 igazi ferrari nem így törik -
Ez egy Ferrari, amit versenyen is használtak vagy tartalék autó, megvette az ürge jópénzért és össztetörte. -
Jah...biztos...házilag rakjál már ösze egy ilyen kocsit,esküszön,ha szerzel bele ferrari motort,F1-eset finanszírozom amíg bírom. -
sztem ez valami házilag tákolt verda lehet
üvegszálas anyagbol -
Nem feltétlen kell a lábadnak is eltörnie,lehet elég,ha a testeded pici elforgatod,és akkor a térded bahajlik,így "lecsúszik" az orrkúp a lábadról,és megúszod pár kékfoltal. -
ő lesz az új Culthard végigtol mindenkit de nem a pályán :D -
vass17 #65603 de ha ilyen szépen levált az autóról, ugyanigy a lábát is simán kitörte volna:S nem értem én ezt
-
Lewis Hamilton, úgy látszik szereti, a töltött káposztát, mert az felmelegítve a legjobb. A pilóta is igyekszik felmelegíteni kapcsolatát a Pussycat Dolls szexi énekesével, Nicole Scherzingerrel, akivel hónapokkal ezelőtt volt már egy kis afférja.
végigmegy pár híres csajon xD -
Az a lábkilógos nem fake, egy Ferrari kereskedő esett vele Laguna Seca-ban, ott van a Marlboro helyett a Kroymans felirat, az a manus neve.
Képek -
dav1d #65600 dehogy, csak nekem is idő kelett mire rájöttem hogy a youtube nem csak az én gépemről érhető el hanem bárki kereshet rajta... -
nyitni kellene neki egy F1 classic topikot... -
dav1d #65598 ezekbe most mi az élvezet? te örülnél ha a te halál videódat elemezgetnék? ráadásul pont ezt a videót már kb 20x linkeled kösz nem kell még egyszer! -
spect16 #65597 ok -
dav1d #65596
-
spect16 #65595 

-
dav1d #65594 Ha a pilóta túl agressziv és butaságok miatt dob el pontokat akkor persze hogy nem, de nekik mindenük megvolt a győzelemhez ennek ellenére 2003 világbajnoka Scumacher és nem Montoya felesleges maszka részéről napi szinten fejtegetni mi lett volna HA. -
G_ArchAngel #65593 Maszka, Neked valaki fizet a linkelgetésért?:) -
-
Kolles: Sutil sírt a futam utánhttp://www.f1hirek.hu/hir/Kolles__Sutil_sirt_a_futam_utan_200805271734 -
"Monzai hivatalos sebességrekordot Raikkonen tartja 372,5 km/h .
Asszem.
Webber csak szabadedzésen ment aszem 373-at, de az nem számit
hivatalosnak
Úgy tudom versenykörülmények között Montoya a rekordtartó
374 kmh-val" -
monza veszélyes lehet majd idén főleg kiprörgésgátló nélkül -
Tűzoltó volt. -
A pályabíró halála Monzában
A 2000-es Olasz Nagydíjon, Monzában egy nagy balesetből elrepülő kerék eltalálta a pályabírót, aki életét vesztette
pont azt akarom megtudni Senna halála óta ?an heltek meg az F1 miatt
olyan is volt hogy a csapatok helikoptere lezuhant többször is
-
Ezt megelőző évben, pedig Monzaban halt meg egy pályabíró, mert agyoncsapta egy elrepülő kerék(ha jól emlékszem). De furcsa módon mikor múltkor a tévében beszéltek az "okosok" az F1 biztonságosságáról, hogy '94 óta nem halt meg senki az F1-ben, akkor elégé nagyvonalúan elfeledkeztek erről a két emberről. -
Itt uj rajt volt! Azért mehetett a tartalék autóért! Magyarul az első rajt utáni baleset miatt lefujták azt a versenyt. És egy uj verseny kezdőtött! Igy bárki felállhatott a rácsra! -
2001, Melbourne, Ausztrál Nagydíj
Jacques Villeneuve (BAR-Honda 003) és Ralf Schumacher (Williams-BMW FW23) csatázik. Ralf hirtelen lefékez Villeneuve elött, az ütközés elkerülhetetlen. A BAR-Honda a védőhálónak csapódik nagy erővel. Az elrepülő alkatrészek az 52 éves Graham Beveridge pályabíró halálát okozzák.
-
ez biztos FAKE
a lába szerinted miért nem repült le? -
tök jó a német nagydíjon összetörte Schumi a ferrait
sebaj befutott a tartalékautóért
mikor Monty csinálta ugyanazt kizárták :(
-
nem a leggyorsabb és a legerősebb nyer...... -
Monty jó pilóta volt
de emléxem kilökte valaki vagy megpördült az utolsó versenyek egyikén ami 8-10 pont veszteség volt
pedig addig vezette a vb-t -
Erős volt lehet, de a kasztni szar volt bele.