182273
  • MaSzKa
    ők se kártyáznak már:D
  • Kit--Kat
    A verseny után amikor pattog Massa Alonsonak, betudná valaki linkelni a magyar fordítást, mik hangzottak el?:D
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    az a durva a pályák-nak kell fizetni hogy 1általán elmenjem az F1

ha temész versenyezni a pályára akkor meg te fizetsz
  • Kit--Kat
    Nekem is elegem van, a sok Tilke pályától, annyira művies, hogy rosszul vagyok tőle... Törökország, kína stb... Whááá.

Bezzeg a régi tradicionális pályák, hihetetlen, hogy 1 Silverstone-t meg mernek fenyegtni, vagy ahogy Hockenheimet kinyírták.
  • vass17
    ha egy versenyen történik biztos elfelejtik. De Hamiltonnal biztos nem lesznek túl nagy haverok:)
  • dav1d
    szerintem ez a dühösen mutogatok a másikra stbstb csak a pályán van így
  • MaSzKa
    "Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és

sztem most már nem kártyáznak
  • dav1d
    valószinüleg a pingpong jobban érdekli
  • bardocz
    És mire jutottál?
  • dav1d
    minap pont ezen gondolkoztam alonsot vajon mennyire érdekli az F1 :D
  • Istencsászár
    "Fernando Alonso a futamhétvégéken nem a bulizással foglalkozik, hanem a tökéletes munkára koncentrál. Soha nem aludt el, vagy érkezett későn a pályára, ami nem csoda, ugyanis bevallotta: "Nem emlékszem olyan futamra, ami előtt éjszakába nyúlóan buliztam". Egyik kedvenc helyén, Montrealban viszont szívesen megy el a belvárosi éttermekbe. A pilótatársaival is jó kapcsolatban van, és ha idejük engedi, együtt töltik a hétvégéken szabadidejüket. "Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és Giancarlo Fisichellával - ez minden szórakozásom" - mondta.

A kétszeres világbajnok mindent alárendel a Forma-1-nek, a szálláshely kiválasztásánál nemcsak a luxus a lényeg. "Az az ideális, ha a hotel közel van a pályához. A városközpontban sok szebb szálloda van, de ha a pálya közelében lakom, akkor nem kell túl korán felkelnem" - árulta el a pilóta. Mit tesz Fernando, ha rosszul sikerül a verseny, és esetleg kiesik? "Nem megyek el a versenyről, szívesen maradok, és szurkolok a csapattal. És persze tudnom kell, mi történik a futamon, ezért megnézem a verseny végét is."

A5, profi hozzáállás ( persze biztos még más pilóta is igytesz )
  • dav1d
    meg szerintem van egy olyan forum etikett hogy ami egyszer volt (votmá)
    azt pls ne linkeljük már napi rendszereséggel! sry ezt kihagytam az elöző postból bocsi az off-ért
  • dav1d
    manapság tényleg megeröltető megnyomni plusz 1 x-et
  • MaSzKa
    azt értem

de sokan szertik ha így vannak a youtobe videok mert úgy kevesebbet kell kattintani

én is így szeretem jobban
  • dav1d
    mert nem linként teszed be és akaratlanul is látnom kell (a demo képet)
  • dav1d
    szerintem meg ez a tavalyi év legszebb előzése, itt vált a szememben igazi bajnokká Alonso
  • MaSzKa
    ha te unod akor miért nézed meg
  • dav1d
    nem unod már ezt a videot?
  • bardocz
    Nincs elég hely?:O Red Bull-t szerintem úgy kb mindenki leszarja.Csak ők nem.Amúgy meg szerinte inkbb bővítsék ki Dijon-t,vagy Jerezt,mint építeni a sok új pályát,és menni a Föld másik oldalára,ráadásul azok a pályák nem is túl jók.
  • Minstrel
    csak ezeken a pályákon nincs elég garázs meg "párkfermé" hely a redbull 120szobás úszodás motorhome-jának
  • MaSzKa
    meg valami téli futam is jól jönne pl swédeknél :D

jobb lenne mint monaco :D

• bardocz
    Jaja,azt is szeretem.Az utcairól még pályarajzot sem láttam,de ha már utcai versenyt aakr mindenképp,menyjen Macau-ba,az fasza pálya.
  • MaSzKa
    Valencia is nagyon jó

de nem az utcai-ra gondoltam
  • bardocz
    Nem a több ponton van a hangsúly,hanem hog pl Dijon meg Jerez is nagyon jó pályák.Anderstorpban is lehetne verseny,az is egy fasza pálya,hoszu egyenessel,aminek a végén lehetne előzgetni.Meg még van jópár pálya,csak nem jut eszembe.Meg van aminek nem tudom a nevét,de valami eszméletlen jó,hoszu egyenes,sok éles kanyar,minden van.
  • MaSzKa
    sztem az lenne a jó a régi fasza pályákat is bele tenni
    azt lenne 30 versenyes az F1

több pontot lehetne gyűjteni
  • bardocz
    És?Azt a csávót is el lehetne küldeni a búsba banánt szedni,hogy spanyoltanárom szavaival éljek :-C
    Amúgy Dijon-t,Jerezt és a hasonló jó pályákat miért vették ki?
  • Kit--Kat
    Tudom, korábban meg Brabhamé.
  • MaSzKa
    Brabham

az bernie e. csapata volt
  • Kit--Kat
    Nem tudom miről beszéltek ez esetben, amikor a 90es évek elején haltak meg tonnára a kis (és egykoron nagy) csapatok: Osella, AGS, Zakspeed, March, Lotus, Leyton-House, Brabham.... Lehetne folytatni.
  • Solten
    Jah, Mózlit már rég száműzni kellett volna az Antarktiszra...
  • Punker
    nem csak itt ilyen :D
  • Dodo55
    Maszka amúgy az egy dolog, hogy nem érthet mindenki egyet. Sok emberrel nem értek egyet bizonyos dolgokban, mégsincs velük bajom. Az azonban egy teljesen más dolog, hogy valaki folyamatosan a nagy többséggel ellentétes véleményen van, ezt nem egyszer mondják neki, ennek ellenére ugyanúgy folytatja a véleményének töménytelen mennyiségben való kifejezését(BMW dolgok, Mosley, stb)...
  • Dodo55
    Pontosan.
  • Punker
    nascar-t sose néztem, és igen szeretem a baleseteket, miért? már csak az maradt izgalomnak a versenyben, ha nincs eső vagy 1-2 karambol akkor nem történik semmi, nézz vissza 1-2 régi 90-es évek közepe vége futamot (senki nem halt meg) hogy milyen előzések és győzelmek voltak.
  • MaSzKa
    te azt néznéd mint régen
    mikor veszélyes volt az f1 és szinte versenyenként haltak és sebesültek meg meg pályabírok és versenyzők és nézők

mostanába nézegettem sok baleset volt régen és sok halállal végződött

nascar is tetszik akkor neked
  • Punker
    és kiírtotta az előzést a versenyből + megölte az összes kiscsapatot.
  • MaSzKa
    azt pl hogy tett az F1 biztonságáért nagyon sokat
    talán a legtöbbet az ottani vezetők közül

és persze németpárti is :D
  • Punker
    már 10 éve nyugdíjazni kellett volna, ha a foci bírók "nem" bírják 40 év felett akkor ő sincs már teljesen beszámítható állapotban.....
  • Dodo55
    Nem tudom mit szeretsz benne, költségcsökkentésre hivatkozva még a Forma 1 nevét is képes lenne megváltoztatni...