182279
  • Kit--Kat
    Mika hekkinen Tribut!

A pikáns rész amikor az F-40es Ferrarival csapat.
    Megadatott neki, hogy már fiatal korában is egy legendát kipróbálhasson:)
  • MaSzKa

off:

Natascha Kampusch, aki, úgy tűnik, teljesen túltette magát nyolc és fél évig tartó szenvedésén. Olyannyira, hogy a fiatal lány dolgozni is kezdett, mégpedig saját televíziós beszélgetős műsorában. Natascha a Plus4 nevű osztrák csatornán havonta egyszer várja ismert vendégét, elsőként Niki Laudát.
  • Kit--Kat
    Na jó spanyol-olasz-portugál keverés, úgymond újlatin katymasz.
  • MaSzKa
    massa tud spanyolul?

keresmeg engedm is érdekes

de sztem ezt mondja

te sekfej miért jöttél nekem :D
  • Kit--Kat
    Nem tudok spanyolul bazz XD
    Magyarul, úgy emlékzetem van valami fordítás.
  • MaSzKa
    http://youtube.com/watch?v=F-GJih5HSRU&feature=related
  • MaSzKa
    ők se kártyáznak már:D
  • Kit--Kat
    A verseny után amikor pattog Massa Alonsonak, betudná valaki linkelni a magyar fordítást, mik hangzottak el?:D
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    az a durva a pályák-nak kell fizetni hogy 1általán elmenjem az F1

ha temész versenyezni a pályára akkor meg te fizetsz
  • Kit--Kat
    Nekem is elegem van, a sok Tilke pályától, annyira művies, hogy rosszul vagyok tőle... Törökország, kína stb... Whááá.

Bezzeg a régi tradicionális pályák, hihetetlen, hogy 1 Silverstone-t meg mernek fenyegtni, vagy ahogy Hockenheimet kinyírták.
  • vass17
    ha egy versenyen történik biztos elfelejtik. De Hamiltonnal biztos nem lesznek túl nagy haverok:)
  • dav1d
    szerintem ez a dühösen mutogatok a másikra stbstb csak a pályán van így
  • MaSzKa
    "Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és

sztem most már nem kártyáznak
  • dav1d
    valószinüleg a pingpong jobban érdekli
  • bardocz
    És mire jutottál?
  • dav1d
    minap pont ezen gondolkoztam alonsot vajon mennyire érdekli az F1 :D
  • Istencsászár
    "Fernando Alonso a futamhétvégéken nem a bulizással foglalkozik, hanem a tökéletes munkára koncentrál. Soha nem aludt el, vagy érkezett későn a pályára, ami nem csoda, ugyanis bevallotta: "Nem emlékszem olyan futamra, ami előtt éjszakába nyúlóan buliztam". Egyik kedvenc helyén, Montrealban viszont szívesen megy el a belvárosi éttermekbe. A pilótatársaival is jó kapcsolatban van, és ha idejük engedi, együtt töltik a hétvégéken szabadidejüket. "Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és Giancarlo Fisichellával - ez minden szórakozásom" - mondta.

A kétszeres világbajnok mindent alárendel a Forma-1-nek, a szálláshely kiválasztásánál nemcsak a luxus a lényeg. "Az az ideális, ha a hotel közel van a pályához. A városközpontban sok szebb szálloda van, de ha a pálya közelében lakom, akkor nem kell túl korán felkelnem" - árulta el a pilóta. Mit tesz Fernando, ha rosszul sikerül a verseny, és esetleg kiesik? "Nem megyek el a versenyről, szívesen maradok, és szurkolok a csapattal. És persze tudnom kell, mi történik a futamon, ezért megnézem a verseny végét is."

A5, profi hozzáállás ( persze biztos még más pilóta is igytesz )
  • dav1d
    meg szerintem van egy olyan forum etikett hogy ami egyszer volt (votmá)
    azt pls ne linkeljük már napi rendszereséggel! sry ezt kihagytam az elöző postból bocsi az off-ért
  • dav1d
    manapság tényleg megeröltető megnyomni plusz 1 x-et
  • MaSzKa
    azt értem

de sokan szertik ha így vannak a youtobe videok mert úgy kevesebbet kell kattintani

én is így szeretem jobban
  • dav1d
    mert nem linként teszed be és akaratlanul is látnom kell (a demo képet)
  • dav1d
    szerintem meg ez a tavalyi év legszebb előzése, itt vált a szememben igazi bajnokká Alonso
  • MaSzKa
    ha te unod akor miért nézed meg
  • dav1d
    nem unod már ezt a videot?
  • bardocz
    Nincs elég hely?:O Red Bull-t szerintem úgy kb mindenki leszarja.Csak ők nem.Amúgy meg szerinte inkbb bővítsék ki Dijon-t,vagy Jerezt,mint építeni a sok új pályát,és menni a Föld másik oldalára,ráadásul azok a pályák nem is túl jók.
  • Minstrel
    csak ezeken a pályákon nincs elég garázs meg "párkfermé" hely a redbull 120szobás úszodás motorhome-jának
  • MaSzKa
    meg valami téli futam is jól jönne pl swédeknél :D

jobb lenne mint monaco :D

• bardocz
    Jaja,azt is szeretem.Az utcairól még pályarajzot sem láttam,de ha már utcai versenyt aakr mindenképp,menyjen Macau-ba,az fasza pálya.
  • MaSzKa
    Valencia is nagyon jó

de nem az utcai-ra gondoltam
  • bardocz
    Nem a több ponton van a hangsúly,hanem hog pl Dijon meg Jerez is nagyon jó pályák.Anderstorpban is lehetne verseny,az is egy fasza pálya,hoszu egyenessel,aminek a végén lehetne előzgetni.Meg még van jópár pálya,csak nem jut eszembe.Meg van aminek nem tudom a nevét,de valami eszméletlen jó,hoszu egyenes,sok éles kanyar,minden van.
  • MaSzKa
    sztem az lenne a jó a régi fasza pályákat is bele tenni
    azt lenne 30 versenyes az F1

több pontot lehetne gyűjteni
  • bardocz
    És?Azt a csávót is el lehetne küldeni a búsba banánt szedni,hogy spanyoltanárom szavaival éljek :-C
    Amúgy Dijon-t,Jerezt és a hasonló jó pályákat miért vették ki?
  • Kit--Kat
    Tudom, korábban meg Brabhamé.
  • MaSzKa
    Brabham

az bernie e. csapata volt
  • Kit--Kat
    Nem tudom miről beszéltek ez esetben, amikor a 90es évek elején haltak meg tonnára a kis (és egykoron nagy) csapatok: Osella, AGS, Zakspeed, March, Lotus, Leyton-House, Brabham.... Lehetne folytatni.
  • Solten
    Jah, Mózlit már rég száműzni kellett volna az Antarktiszra...
  • Punker
    nem csak itt ilyen :D
  • Dodo55
    Maszka amúgy az egy dolog, hogy nem érthet mindenki egyet. Sok emberrel nem értek egyet bizonyos dolgokban, mégsincs velük bajom. Az azonban egy teljesen más dolog, hogy valaki folyamatosan a nagy többséggel ellentétes véleményen van, ezt nem egyszer mondják neki, ennek ellenére ugyanúgy folytatja a véleményének töménytelen mennyiségben való kifejezését(BMW dolgok, Mosley, stb)...
  • Dodo55
    Pontosan.