182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mika hekkinen Tribut!
A pikáns rész amikor az F-40es Ferrarival csapat.
Megadatott neki, hogy már fiatal korában is egy legendát kipróbálhasson:)
-
off:
Natascha Kampusch, aki, úgy tűnik, teljesen túltette magát nyolc és fél évig tartó szenvedésén. Olyannyira, hogy a fiatal lány dolgozni is kezdett, mégpedig saját televíziós beszélgetős műsorában. Natascha a Plus4 nevű osztrák csatornán havonta egyszer várja ismert vendégét, elsőként Niki Laudát.
-
Na jó spanyol-olasz-portugál keverés, úgymond újlatin katymasz. -
massa tud spanyolul?
keresmeg engedm is érdekes
de sztem ezt mondja
te sekfej miért jöttél nekem :D -
Nem tudok spanyolul bazz XD
Magyarul, úgy emlékzetem van valami fordítás. -
http://youtube.com/watch?v=F-GJih5HSRU&feature=related -
ők se kártyáznak már:D -
A verseny után amikor pattog Massa Alonsonak, betudná valaki linkelni a magyar fordítást, mik hangzottak el?:D -
-
az a durva a pályák-nak kell fizetni hogy 1általán elmenjem az F1
ha temész versenyezni a pályára akkor meg te fizetsz -
Nekem is elegem van, a sok Tilke pályától, annyira művies, hogy rosszul vagyok tőle... Törökország, kína stb... Whááá.
Bezzeg a régi tradicionális pályák, hihetetlen, hogy 1 Silverstone-t meg mernek fenyegtni, vagy ahogy Hockenheimet kinyírták. -
vass17 #65773 ha egy versenyen történik biztos elfelejtik. De Hamiltonnal biztos nem lesznek túl nagy haverok:) -
dav1d #65772 szerintem ez a dühösen mutogatok a másikra stbstb csak a pályán van így -
"Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és
sztem most már nem kártyáznak -
dav1d #65770 valószinüleg a pingpong jobban érdekli
-
És mire jutottál? -
dav1d #65768 minap pont ezen gondolkoztam alonsot vajon mennyire érdekli az F1 :D -
"Fernando Alonso a futamhétvégéken nem a bulizással foglalkozik, hanem a tökéletes munkára koncentrál. Soha nem aludt el, vagy érkezett későn a pályára, ami nem csoda, ugyanis bevallotta: "Nem emlékszem olyan futamra, ami előtt éjszakába nyúlóan buliztam". Egyik kedvenc helyén, Montrealban viszont szívesen megy el a belvárosi éttermekbe. A pilótatársaival is jó kapcsolatban van, és ha idejük engedi, együtt töltik a hétvégéken szabadidejüket. "Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és Giancarlo Fisichellával - ez minden szórakozásom" - mondta.
A kétszeres világbajnok mindent alárendel a Forma-1-nek, a szálláshely kiválasztásánál nemcsak a luxus a lényeg. "Az az ideális, ha a hotel közel van a pályához. A városközpontban sok szebb szálloda van, de ha a pálya közelében lakom, akkor nem kell túl korán felkelnem" - árulta el a pilóta. Mit tesz Fernando, ha rosszul sikerül a verseny, és esetleg kiesik? "Nem megyek el a versenyről, szívesen maradok, és szurkolok a csapattal. És persze tudnom kell, mi történik a futamon, ezért megnézem a verseny végét is."
A5, profi hozzáállás ( persze biztos még más pilóta is igytesz ) -
dav1d #65766 meg szerintem van egy olyan forum etikett hogy ami egyszer volt (votmá)
azt pls ne linkeljük már napi rendszereséggel! sry ezt kihagytam az elöző postból bocsi az off-ért -
dav1d #65765 manapság tényleg megeröltető megnyomni plusz 1 x-et
-
azt értem
de sokan szertik ha így vannak a youtobe videok mert úgy kevesebbet kell kattintani
én is így szeretem jobban -
dav1d #65763 mert nem linként teszed be és akaratlanul is látnom kell (a demo képet) -
dav1d #65762 szerintem meg ez a tavalyi év legszebb előzése, itt vált a szememben igazi bajnokká Alonso -
ha te unod akor miért nézed meg -
dav1d #65760 nem unod már ezt a videot? 
-
Nincs elég hely?:O Red Bull-t szerintem úgy kb mindenki leszarja.Csak ők nem.Amúgy meg szerinte inkbb bővítsék ki Dijon-t,vagy Jerezt,mint építeni a sok új pályát,és menni a Föld másik oldalára,ráadásul azok a pályák nem is túl jók. -
csak ezeken a pályákon nincs elég garázs meg "párkfermé" hely a redbull 120szobás úszodás motorhome-jának -
meg valami téli futam is jól jönne pl swédeknél :D
jobb lenne mint monaco :D
-
Jaja,azt is szeretem.Az utcairól még pályarajzot sem láttam,de ha már utcai versenyt aakr mindenképp,menyjen Macau-ba,az fasza pálya. -
Valencia is nagyon jó
de nem az utcai-ra gondoltam -
Nem a több ponton van a hangsúly,hanem hog pl Dijon meg Jerez is nagyon jó pályák.Anderstorpban is lehetne verseny,az is egy fasza pálya,hoszu egyenessel,aminek a végén lehetne előzgetni.Meg még van jópár pálya,csak nem jut eszembe.Meg van aminek nem tudom a nevét,de valami eszméletlen jó,hoszu egyenes,sok éles kanyar,minden van. -
sztem az lenne a jó a régi fasza pályákat is bele tenni
azt lenne 30 versenyes az F1
több pontot lehetne gyűjteni -
És?Azt a csávót is el lehetne küldeni a búsba banánt szedni,hogy spanyoltanárom szavaival éljek :-C
Amúgy Dijon-t,Jerezt és a hasonló jó pályákat miért vették ki? -
Tudom, korábban meg Brabhamé. -
Brabham
az bernie e. csapata volt -
Nem tudom miről beszéltek ez esetben, amikor a 90es évek elején haltak meg tonnára a kis (és egykoron nagy) csapatok: Osella, AGS, Zakspeed, March, Lotus, Leyton-House, Brabham.... Lehetne folytatni. -
Jah, Mózlit már rég száműzni kellett volna az Antarktiszra...
-
nem csak itt ilyen :D -
Dodo55 #65746 Maszka amúgy az egy dolog, hogy nem érthet mindenki egyet. Sok emberrel nem értek egyet bizonyos dolgokban, mégsincs velük bajom. Az azonban egy teljesen más dolog, hogy valaki folyamatosan a nagy többséggel ellentétes véleményen van, ezt nem egyszer mondják neki, ennek ellenére ugyanúgy folytatja a véleményének töménytelen mennyiségben való kifejezését(BMW dolgok, Mosley, stb)... -
Dodo55 #65745 Pontosan.