FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem neked írtam 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Go Schumi!
A Red Bull Racing versenyzõje, David Coulthard megszerezte elsõ dobogós helyezését az idei esztendõben, így 'Superman-ként' állhatott fel a monacói pódiumra. "Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült. Én nem igen hittem benne, hogy sikerülni fog, de a csapat igen." – lelkesedett DC.
"Most tudtam meg, hogy Christian Horner azt mondta, hogy meztelenül beugrik a medencébe ha sikerül a dobogóra jutnunk. De miért is ne? Elvégre Monacóban vagyunk – itt meg lehet tenni."
A munka után édes a pihenés, pláne, ha pénz spórolhat vele az ember. "Biztosan nagy buli lesz az 'Energy Station'-ben, de ott van a hotelem is, ahol megspórolhatom a monacói hatalmas árakat. Ott is ünnepelni fog

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Monaco Grand Prix - 28/05/2006
1 . M. Schumacher - Ferrari 248 F1 - 1:15.143 (+ 0.000 ) - lap 74
2 . K. Raikkonen - McLaren Mercedes MP4-21 - 1:15.325 (+ 0.182 ) - lap 19
3 . F. Alonso - Renault R26 - 1:15.671 (+ 0.528 ) - lap 11
4 . M. Webber - Williams Cosworth FW28 - 1:15.680 (+ 0.537 ) - lap 23
5 . G. Fisichella - Renault R26 - 1:15.919 (+ 0.776 ) - lap 58
6 . J. P. Montoya - McLaren Mercedes MP4-21 - 1:16.008 (+ 0.865 ) - lap 20
7 . F. Massa - Ferrari 248 F1 - 1:16.612 (+ 1.469 ) - lap 40
8 . J. Trulli - Toyota TF106 - 1:17.180 (+ 2.037 ) - lap 30
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
ALien
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Remélem, Kimi vagy hozzájuk, vagy a Renaulthoz megy és akkor lehet pár jó éve is.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
msn:[email protected] bárki felvehet
Akkor majd megint lehet beszélni😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Volt kétségem és aki ismer, tudja hogy szép szó után úgyis mindig visszavonok pár pontot, de így nem lehet ezt intézni.
Láttunk egy jó versenyt,erre megy a gyilok?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu