FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
grat a fiadnak akármi is lett a vége <#eljen>

és nem neked írtam 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Igen jelent valamit,Suminak nagyon sürgös volt,hogy utolerje Rubenst a vegen,Alonsot meg nem igazan hajtottak megVegig inkabb ment taktikusan,mint gyorsan.Ezen kivül semmit nem jelent a leggyorsabb kör.
Lteebee
Tudod mit jelent?
Semmit.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bandee1987
😊)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nem, mert itt americaban nem mutattak. Es kulonben is, el voltam foglalva a fiam eredmenyeivel a Suzuki Marka Kupa ban ma az Orfui versenyen.....

reaper4
mert nem kellett h a leggyorsabb legyen. nézted egyáltalán a futamot?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Azt probaltam mondani hogy ha Schumi megtarthatta volna az elso helyet, biztosan nyert volna mert o volt a leggyorsabb a versenyen ami azt jelenti hogy: a Ferrari vegre ismet versenykepes, a gumi jo volt, szoval van remeny arra hogy tud valamit csinalni a kovetkezo versenyen...ha persze az FIA nem tatalja ki, hogy: "Schumi's kesztyuje nem ugyanojan szinu mint a ruhaja, es ezert muszaj vissza dobbi a 22. helyre" (hipotheticaly speaking) Sajnos az FIA neha 'furcsa' donteseket hoz, de nem csak Formula 1 ben hanem mas kategoriaban is.....
Go Schumi!

Istencsászár
Coulthard: Horner ruha nélkül ugrik a medencébe

A Red Bull Racing versenyzõje, David Coulthard megszerezte elsõ dobogós helyezését az idei esztendõben, így 'Superman-ként' állhatott fel a monacói pódiumra. "Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült. Én nem igen hittem benne, hogy sikerülni fog, de a csapat igen." – lelkesedett DC.

"Most tudtam meg, hogy Christian Horner azt mondta, hogy meztelenül beugrik a medencébe ha sikerül a dobogóra jutnunk. De miért is ne? Elvégre Monacóban vagyunk – itt meg lehet tenni."

A munka után édes a pihenés, pláne, ha pénz spórolhat vele az ember. "Biztosan nagy buli lesz az 'Energy Station'-ben, de ott van a hotelem is, ahol megspórolhatom a monacói hatalmas árakat. Ott is ünnepelni fog

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
hmm alonsó leggyorsabb köre pont fél másodpercel lett lassab mint sumié!! hát ez azért jelent vmit...ennyit a renaultról

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Te csak tudod, Coulthard gyors körökben hol is van? a végén.. és hányadik lett? 3... ebbõl semmit sem lehet következtetni... Talán nyert volna talán nem, az biztos hogy Alonso, Kimi, Sumi közül került volna ki a gyõztes.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

alonso nem volt a leggyorsabb. Ha Michael lett volna a pole on, akkor megnyerte volna. Itt van a leggyorsabb kor a versenybol. Elbirjatok kepzelni hogy ki volt a leggyorsabb...?

The Monaco Grand Prix - 28/05/2006
1 . M. Schumacher - Ferrari 248 F1 - 1:15.143 (+ 0.000 ) - lap 74
2 . K. Raikkonen - McLaren Mercedes MP4-21 - 1:15.325 (+ 0.182 ) - lap 19
3 . F. Alonso - Renault R26 - 1:15.671 (+ 0.528 ) - lap 11
4 . M. Webber - Williams Cosworth FW28 - 1:15.680 (+ 0.537 ) - lap 23
5 . G. Fisichella - Renault R26 - 1:15.919 (+ 0.776 ) - lap 58
6 . J. P. Montoya - McLaren Mercedes MP4-21 - 1:16.008 (+ 0.865 ) - lap 20
7 . F. Massa - Ferrari 248 F1 - 1:16.612 (+ 1.469 ) - lap 40
8 . J. Trulli - Toyota TF106 - 1:17.180 (+ 2.037 ) - lap 30

ja télleg<#hehe><#vigyor2>...sry

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lteebee
Jó volt bizony.

Istencsászár
Kinek nem😊 jóvolt tényleg!

Kit--Kat
Nekem tetszett a futam😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
A "mi"-ben nem csak 2 ember van benne.

Istencsászár
Alonso szerencsés tipus, alatta nemfog beszarni 😊

sztem alnso lazán nyeri eszt az évet de majd jövöre sétálhat a monacoi járdán kimivel(ha ott marad remélem nem)

ALien

engem kihagyttál a számításodból,ejnye-bejnye....<#ejnye1>...<#hehe>...mer én is szoktam írogatni,bár most elég ritkán toltam ide a képem

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DJ Bee18
lehet, Palik akkor megint baromságot mondott 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CHEAPBOY
a spai nem lesz iden kihagyva? mert akkor csak 11.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Lteebee
Jó bizony, végre!
Remélem, Kimi vagy hozzájuk, vagy a Renaulthoz megy és akkor lehet pár jó éve is.

Idén jó a ferka,Sumi nem adja fel..látszott a szemén,még a rajt elõtt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hova?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

webibebi
sztem ez a világbajnokság lefutott

msn:[email protected] bárki felvehet

Lteebee
Megvárja, mig csak mi maradunk, akik amúgyis.
Akkor majd megint lehet beszélni😄

webibebi
köszi

64-43

webibebi
külön-külön

kulabácsi
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

107😊

webibebi
hány pontja van a suminak és az alonsónak?

DJ Bee18
vajon Kimi kikhez ült be? 😄D mert otthon érezte magát 😊)

DJ Bee18
12

Angel hol van? másnapos? vagy kiugrott Monacóba a mercihez egy motorgenerálra...

webibebi
hány futam va nmég vissza?

Lteebee
Én 50-et kaptam.
Volt kétségem és aki ismer, tudja hogy szép szó után úgyis mindig visszavonok pár pontot, de így nem lehet ezt intézni.

kulabácsi
jah meg a büntiosztás😄

Mi a franc folyik itt?
Láttunk egy jó versenyt,erre megy a gyilok?

UUUU
Hihi az mar egy spammszerveren ulo cimet nem ment meg. 😛

DJ Bee18
sztem nem minket kell menteni...

akor mindegyik regelt nickjét törlik és kész...semeddig se tart kinyomozni, hogy melyik is illik hozzá...

hmmma...az igaz

DJ Bee18
Ide nem, elég volt sztem...

ha gondolod másold be majd ide is<#hehe>

DJ Bee18
micsoda privátot kapok majd 😄D

ja...elment Jakuza kényszerpihenõre<#vigyor2><#wink>

DJ Bee18
igen

JGTC
én is ezt mondtam hogy hárman voltak mögötte akiknek lett volna kersenivalója sebesség alapján, igaz azokat is feltartotta

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CHEAPBOY
nem hát s mondta is hogy nem nyomta keményen, mert ugyse tudtak elmenni mellette, igy felesleges volt hajtania.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu