182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kódmesterektől csak árkédot lehet várni, a GIRD is az, pedig simán lehetett volna jobbis, nemhiszem hogy a nyomádba érhetne vezetéis élménybe és nehézségben az ISI féle F1cnek vagy rFactornak... látványra biztos szép lesz, a törés biztos jólesz, a hangok biztos lenyűgözők lesznek, de a fizika valszeg nem lesz több mint egy árkéd:(
-
Akkor szar lessz.Semmi Sim érzés nem lessz benne.
Inkább Árkád. -
(Off?)
Azt olvastam az uj Codemasters féle F1 game olyan lesz mint a GRID sim/arcade tekintetben, ez szerinted jót jelent? Én nem láttam még aztat:) -
azért nem szivesen lette volna trulli helyébe
büntudatom lett volna -
Trulli flexelte le az első szárnyát, de erről senki sem tehetett... -
Igen.Nem az ő hibája volt az a baleset szerintem.Aki előtte ment az huzott be elé.Ezért nem utálja.:) -
Kubicának tavalyi balesete ellenére is egyik kedvenc pályája maradt a kanadai
-
:O
Baszki,én teljesen máshogy emlékeztem :S Akkor viszont viszaszívom,és bocsánat. -
Valahol Amerikába.Open Wheel sorozatba gondolom. -
Baumgartner:
7 kiesés
4 16. hely
4 15. hely
1 10. hely
1 9. hely
1 8. hely
Bruni:
8 kiesés
1 18. hely
3 17. hely
2 16. hely
3 14. hely
:) -
és mostanába mit tevékenykedik? -
Megmutatta,hogy a csapattársa jobb nála,sajnos őt se sikerült túl gyakran elvernie.Viszont akkoris szerzett egy pontot. -
XD
amúgy sajnálom, hogy nem tudta megmutatni mit tud -
zsolti az autóval is úgy ment,mintha playstation-el ment volna -
az interjúba mondta
asszem Zsolti is így ment a pályán, mert nem volt rá lehetősége végig menni -
Az durva felételezés hogy készül ( erre megvannak a csapatonak a szimulátorok, meg a szuperkompjuterek ), de pl a Kínai pályát mikor először került megrendezésre, páran az aktuális Sony F1-en gyakorolták, mármint a vonalvezetést a kanyarokat. -
ja valaki az F1-be az mondta PlayStationon készült a nagydíjra 3-4éve
-
vass17 #65807 annyira azért nem égnek, de egyértelmű, hogy előnyben vannak a pályaautósok...Ami azt illeti az indycar vagy hasonló sorozatok versenyzői semmit nem tudnak ott felmutatni (nem tudom már, hogy ki volt az, de a 2007-esen nem alakított valami nagyot). -
Enyi. -
Egész évben mehetnének a tesztek,ha minden egyes pilóta,aki nyert indyben tesztelhetne...Az meg hogy alázni..Majd pont a Hondaval:D Esetleg ha motorozna akkor tudna Hondaval alázni,de itt kétlem.Bár a kis pikét biztos el tudná verni:D -
DJ BP #65804 egyelőre Indyben se aláz ez a lényeg... Annyira látszik, Bernie bá még szeretne 1-2 milliárd dollárt a zsebében tudni, ezért akarja, nem a tehetsége miatt. Ilyenformán inkább ő különbözteti meg neme szerint, nem mi -
Hát ha Kimi-t nézzük, akkor nézzük már meg mennyi és milyen eredményei voltak, és mégis micsoda srác lett belöle.
Sztem sem egy ász a csaj..akinek kötelező lenne idejönni, de nem szükségszerű az olyan klasszikus életút mint mondjuk Hamilton-é (Gokart-kis formulák-nagy formulák..bajnoki címek), elég ilyen-olyan 23 formula autós szereplés.
akinek erre van szeme, az abban is meglátja a nagy tehetséget. -
G_ArchAngel #65802 egyelore ketnapos tesztrol van szo, nem kell besz*rni, hogy egy no fogja alazni a kis kedvenceinket:) -
Senki se írja le,csak egy győzelem miatt kicsit túlzás rögtön F1-be menni.Ilyen erővel mindenki itt lehetne aki nyert gp2-es futamot.Milyen sokan lennének nem? -
G_ArchAngel #65800 azert nem kellene mar elszallni az F1 pilotaktol, Hamilton ota tudjuk, hogy egy jo szimulatorral barki felkeszulhet:)))
arrol nem is beszelve, hogy a Race of Champions-on egnek, mint a rongy, tehat ha ok nem kepesek palyaautot vezetni, akkor miert kell leirni egybol Danicat...?
-
Láttad már futamát?Néztem indyt egy darabig,amíg ment a tv-ben(vagy még emgy most is?),és vannak nála jóval jobb pilóták,ha ő lenne a vb még megérteném hogy próbélja ki magát itt.De amíg van egy rakat jó pilóta fölösleges.Teljesen más a két versenyfajta,egyikről se könyü átszokni a másikra,de szerintem könyebb megszokni egy ovált,mint egy "rendes" pályát. -
Még az Indi bajnokoknak is csak a negyede tudott valami értékelhetőt elérni, van elég európai tehetség akiket kipróbálhatna Berger bá. -
G_ArchAngel #65797 azert gaz lenne, ha F1-ben jobban menne, mint ovalon, nem?
osszedolne a himsovinisztak istenszobra... -
DJ BP #65796 marketing az egész... -
Anyira nevetséges,nyert egy futamot,és már mehet is F1-be,ráadásul azt az egyet is oválpályán nyerte(nem leszólom!),attól még hogy ott jólmegy,lehet semmi köze a Forma-1-hez,annak meg nincs értelme amit a Renault is csinál,hogy van egy jó pilóta,meg egy futottak még. -
G_ArchAngel #65794 Az Indianapolis Motor Speedway üzemeltetői bizakodóak, hogy a százéves jubileum alkalmából a Formula-1 visszatér. Amennyiben Bernie Ecclestone kívánsága teljesül, és hosszú idő után újra lesz női versenyzője a Formula-1-nek, USA jobb esélyekkel pályázik.
A Honda csapatfőnöke, Ross Brawn megerősítette, hogy az amerikai amazon, Danica Patrick a nyár folyamán egy kétnapos teszten vehet részt.
Amennyiben Patrick jól teljesít, az elkövetkezendő esztendőben Rubens Barrichellot válthatja a feltételezések szerint.
Nekem mindegy, neha eszre sem veszem, hogy Honda is van a palyan... -
kivéve mikor nem, pl tavaly :D -
És milyen jogosan:) -
DJ BP #65791 én Massara tennék :) -
DJ BP #65790 lehet sejteni melyikük ijedhetett meg a másiktól, utólag megbánva a vitát :) -
De megfigyelhető hogy Massa-Alonso mindig gratulál egymásnak hogy ha kvali, verseny után összefutnak, zacsi pacsi meg minden 1-2 jó szó és mennek a dolgukra:) -
DJ BP #65788 az ilyenen már meg sem lepődök... Műsorvezető mostmár bárki lehet, csak nézettség legyen, szakértelem semmi -
Utólag is bocsi az e betűért és a kis h-ért, nem volt szándékos, fáradt vagyok, fekszek is.
| #65785: Ki hitte volna?!:D
| #65786: Megunta, motiválatlan volt má 2 Vb-vel a háta mögött. -
itt is van F1 jégrally :D
amúgy miért hagyta abba?
-
Formula Opel-ba is nyomta