182279
  • Istencsászár
    Kódmesterektől csak árkédot lehet várni, a GIRD is az, pedig simán lehetett volna jobbis, nemhiszem hogy a nyomádba érhetne vezetéis élménybe és nehézségben az ISI féle F1cnek vagy rFactornak... látványra biztos szép lesz, a törés biztos jólesz, a hangok biztos lenyűgözők lesznek, de a fizika valszeg nem lesz több mint egy árkéd:(

• Norbi1990
    Akkor szar lessz.Semmi Sim érzés nem lessz benne.
    Inkább Árkád.
  • Count Adyn
    (Off?)
    Azt olvastam az uj Codemasters féle F1 game olyan lesz mint a GRID sim/arcade tekintetben, ez szerinted jót jelent? Én nem láttam még aztat:)
  • MaSzKa
    azért nem szivesen lette volna trulli helyébe

büntudatom lett volna
  • Istencsászár
    Trulli flexelte le az első szárnyát, de erről senki sem tehetett...
  • Norbi1990
    Igen.Nem az ő hibája volt az a baleset szerintem.Aki előtte ment az huzott be elé.Ezért nem utálja.:)
  • MaSzKa
    Kubicának tavalyi balesete ellenére is egyik kedvenc pályája maradt a kanadai
  • bardocz
    :O
    Baszki,én teljesen máshogy emlékeztem :S Akkor viszont viszaszívom,és bocsánat.
  • Norbi1990
    Valahol Amerikába.Open Wheel sorozatba gondolom.
  • passatgt
    Baumgartner:
    7 kiesés
    4 16. hely
    4 15. hely
    1 10. hely
    1 9. hely
    1 8. hely

Bruni:
    8 kiesés
    1 18. hely
    3 17. hely
    2 16. hely
    3 14. hely

:)
  • MaSzKa
    és mostanába mit tevékenykedik?
  • bardocz
    Megmutatta,hogy a csapattársa jobb nála,sajnos őt se sikerült túl gyakran elvernie.Viszont akkoris szerzett egy pontot.
  • MaSzKa
    XD

amúgy sajnálom, hogy nem tudta megmutatni mit tud
  • Minstrel
    zsolti az autóval is úgy ment,mintha playstation-el ment volna
  • MaSzKa
    az interjúba mondta

asszem Zsolti is így ment a pályán, mert nem volt rá lehetősége végig menni
  • Istencsászár
    Az durva felételezés hogy készül ( erre megvannak a csapatonak a szimulátorok, meg a szuperkompjuterek ), de pl a Kínai pályát mikor először került megrendezésre, páran az aktuális Sony F1-en gyakorolták, mármint a vonalvezetést a kanyarokat.
  • MaSzKa
    ja valaki az F1-be az mondta PlayStationon készült a nagydíjra 3-4éve

• vass17
    annyira azért nem égnek, de egyértelmű, hogy előnyben vannak a pályaautósok...Ami azt illeti az indycar vagy hasonló sorozatok versenyzői semmit nem tudnak ott felmutatni (nem tudom már, hogy ki volt az, de a 2007-esen nem alakított valami nagyot).
  • bardocz
    Enyi.
  • bardocz
    Egész évben mehetnének a tesztek,ha minden egyes pilóta,aki nyert indyben tesztelhetne...Az meg hogy alázni..Majd pont a Hondaval:D Esetleg ha motorozna akkor tudna Hondaval alázni,de itt kétlem.Bár a kis pikét biztos el tudná verni:D
  • DJ BP
    egyelőre Indyben se aláz ez a lényeg... Annyira látszik, Bernie bá még szeretne 1-2 milliárd dollárt a zsebében tudni, ezért akarja, nem a tehetsége miatt. Ilyenformán inkább ő különbözteti meg neme szerint, nem mi
  • b-type
    Hát ha Kimi-t nézzük, akkor nézzük már meg mennyi és milyen eredményei voltak, és mégis micsoda srác lett belöle.
    Sztem sem egy ász a csaj..akinek kötelező lenne idejönni, de nem szükségszerű az olyan klasszikus életút mint mondjuk Hamilton-é (Gokart-kis formulák-nagy formulák..bajnoki címek), elég ilyen-olyan 23 formula autós szereplés.
    akinek erre van szeme, az abban is meglátja a nagy tehetséget.
  • G_ArchAngel #65802
    egyelore ketnapos tesztrol van szo, nem kell besz*rni, hogy egy no fogja alazni a kis kedvenceinket:)
  • bardocz
    Senki se írja le,csak egy győzelem miatt kicsit túlzás rögtön F1-be menni.Ilyen erővel mindenki itt lehetne aki nyert gp2-es futamot.Milyen sokan lennének nem?
  • G_ArchAngel #65800
    azert nem kellene mar elszallni az F1 pilotaktol, Hamilton ota tudjuk, hogy egy jo szimulatorral barki felkeszulhet:)))

arrol nem is beszelve, hogy a Race of Champions-on egnek, mint a rongy, tehat ha ok nem kepesek palyaautot vezetni, akkor miert kell leirni egybol Danicat...?
  • bardocz
    Láttad már futamát?Néztem indyt egy darabig,amíg ment a tv-ben(vagy még emgy most is?),és vannak nála jóval jobb pilóták,ha ő lenne a vb még megérteném hogy próbélja ki magát itt.De amíg van egy rakat jó pilóta fölösleges.Teljesen más a két versenyfajta,egyikről se könyü átszokni a másikra,de szerintem könyebb megszokni egy ovált,mint egy "rendes" pályát.
  • Kit--Kat
    Még az Indi bajnokoknak is csak a negyede tudott valami értékelhetőt elérni, van elég európai tehetség akiket kipróbálhatna Berger bá.
  • G_ArchAngel #65797
    azert gaz lenne, ha F1-ben jobban menne, mint ovalon, nem?
    osszedolne a himsovinisztak istenszobra...
  • DJ BP
    marketing az egész...
  • bardocz
    Anyira nevetséges,nyert egy futamot,és már mehet is F1-be,ráadásul azt az egyet is oválpályán nyerte(nem leszólom!),attól még hogy ott jólmegy,lehet semmi köze a Forma-1-hez,annak meg nincs értelme amit a Renault is csinál,hogy van egy jó pilóta,meg egy futottak még.
  • G_ArchAngel #65794
    Az Indianapolis Motor Speedway üzemeltetői bizakodóak, hogy a százéves jubileum alkalmából a Formula-1 visszatér. Amennyiben Bernie Ecclestone kívánsága teljesül, és hosszú idő után újra lesz női versenyzője a Formula-1-nek, USA jobb esélyekkel pályázik.

A Honda csapatfőnöke, Ross Brawn megerősítette, hogy az amerikai amazon, Danica Patrick a nyár folyamán egy kétnapos teszten vehet részt.

Amennyiben Patrick jól teljesít, az elkövetkezendő esztendőben Rubens Barrichellot válthatja a feltételezések szerint.

Nekem mindegy, neha eszre sem veszem, hogy Honda is van a palyan...
  • Punker
    kivéve mikor nem, pl tavaly :D
  • Kit--Kat
    És milyen jogosan:)
  • DJ BP
    én Massara tennék :)
  • DJ BP
    lehet sejteni melyikük ijedhetett meg a másiktól, utólag megbánva a vitát :)
  • Istencsászár
    De megfigyelhető hogy Massa-Alonso mindig gratulál egymásnak hogy ha kvali, verseny után összefutnak, zacsi pacsi meg minden 1-2 jó szó és mennek a dolgukra:)
  • DJ BP
    az ilyenen már meg sem lepődök... Műsorvezető mostmár bárki lehet, csak nézettség legyen, szakértelem semmi
  • Kit--Kat
    Utólag is bocsi az e betűért és a kis h-ért, nem volt szándékos, fáradt vagyok, fekszek is.

| #65785: Ki hitte volna?!:D

| #65786: Megunta, motiválatlan volt má 2 Vb-vel a háta mögött.
  • MaSzKa
    itt is van F1 jégrally :D

amúgy miért hagyta abba?

• MaSzKa
    Formula Opel-ba is nyomta