182279
  • Kit--Kat
    Szerintem is.
  • bardocz
    Akkro a faszért jösz a szimulátoros szánalmas dumával?
  • DJ BP
    Ettol fuggetlenul, az M1-en akkor volt utoljara nezheto Telesport, mikor a Palik/Heder duo meg ott volt, es sportujsagirokent dolgozott..

Nem értek egyet, sztem teljesen rendben van
  • WNW
    Ha mar..: "Ha nem tetszik lehet menni Eszak-Koreaba, >>>> vagy valami hasonszoru sotet helyre..<<<<" Mivel fasiszta/naci orszag az eredeti ideologia szerint ertve jelenleg nemigen letezik, rad biztam a valogatast, kivalaszd magadnak a megfelelo opciot.. Eszak-Korea azert kerult be, mert kb. az olyan hely ami neked megfelelhet..:)
    Masfelol az RTL klub F1 kozvetiteseben reszt vevok nagy resze lama, de jelenleg az egesz mediaban a politikatol, a gazdasagi ujsagirokig bezarolag egy halom hulye dolgozik.. Ezek se lognak ki kozulluk.. Ettol fuggetlenul, az M1-en akkor volt utoljara nezheto Telesport, mikor a Palik/Heder duo meg ott volt, es sportujsagirokent dolgozott..
  • Solten
    És nem visítok mint egy kiher*lt faszkalap (like Gyulám).
  • Solten
    Webert nagyságrendekkel többre tartom a kretén Gyulánál vagy Paliknál, anonban a monacoi gp-n akkora kapitális f@szságok hagyták el a a száját hogy ihaj :) Nem mondom hogy én jobban csinálnám de: Az ertéelklub színvonalát tekintve csinálhatnám :DDD Pl:

- meg tudom különböztetni egy szimpla tv adásból a csapatokat/pilótákat
    - nem mondanék olyat hogy mér' xy-ba rohant bele miért nem zk-ba..
  • madmanic
    nézd hang nélkül
  • DJ BP
    a kritizálás helyett ha jobban tudod csináld:)

Ez a gond, itt mindenki látja mi van verseny közben, amin a szakértők, meg Gyula még óbégát...
  • nagyist
    ujnyilas, eszak-korea. kevered rendesen a dolgokat. Neha nem szamit a vegzettseg, de nincs is es nem is ert hozza akkor gaz van.
    Ti nagy szakertoknek hiszitek magatokat, de csak smajlikat tudtok nyomkodni, meg kivaloan kovetkeztetni a semmibol (pl #65854 ezekszerint: ugyan mi szerint?). gyanitom az atlageletkor lehet vagy 12, ugyhogy reszemrol befejezve.
  • WNW
    Kit erdekel milyen vegzettsege van..?! Nem azon mulik, hogy valaki ert-e egy sporthoz, vagy nem.. Ezekkel a rendszervaltas utani szabadrablasos dumakkal menj valamelyik ujnyilas forumra, fel kene mar fogni, hogy ez piacgazdasag.. Aki ugyesebb, jobb otletei vannak, jobban helyezkedik, az jut elore... Ha nem tetszik lehet menni Eszak-Koreaba, vagy valami hasonszoru sotet helyre..
  • Istencsászár
    Ezekszerint a Motogp-t sem profik csinálják mert egyik rosszabb mint a másik ( Europsort, MTV ), az összes autósport versenyt sem ami az Europsorton megy magyarul:), ezekhez képest az F1 élvezetes, de tudod mit? a kritizálás helyett ha jobban tudod csináld:), vagy ne hallagasd, ha ennyire zavar akkor nézd angolul vagy németül azok a komentárok biztos tökéletesek és hibátlanok... semmi sem kötelező.
  • Istencsászár
  • passatgt
  • Norbi1990
    Wéber megnyerte a Pau-i versenyt!!!Michelisz a 7. lett!!
    Ennyit rólad.
  • nagyist
    ugyan mibol latszik? Uristen mennyi majom van itt? Mertem biralni a kis gabikat es ahelyett, hogy a kerdesemre valaszolnatok (pl. milyen vegzettsege van?). Ugy tunik rolam tobbet tudtok, mint weberrol.
    Anyira habzik a szatok, h kozben nem veszitek eszre, hogy ti vagytok az elfogultak?
    Elmondom megegyszer: nem erdekel, h hol versenyez, az viszont igen, hogy miert nem profi kommentalja az f1-et (mint ahogy az osszes tobbi sportagat)?
  • bardocz
    Anyira szerencsétleneknek tartom az ilyen szimulátor fikázósóokat,látszik,hogy még níd fór szípet sem tudják irányítani.De képzled,Makai Gyuri meg egy szaros szimulátorból az ARCA-ba jutott el,és ott ment is 1 versenyt,ahova a pénzes németek,meg senki nem tudta bevásárolni magát,gyakorlatilag egy amerkai nemzeti kupa,ha nem amerikai vagy szinte képtelenség oda bekerülni,az a noob szimes meg bekerült a számítógép monitrja elől oda.Igaz előtte végigverte magyar Clio kupát(ahol 2 ellenfele volt,a Gyuszi meg a Wéber),de igen,éljél abban a hitedben,hogy bevásárolták oda...
  • Count Adyn
    Semmi baj nincs Wéber-el szerintem se, még mindig ő a legjobb abból a bagázsból:) Amit mondok Kimiről futam közbe azzal én se értek egyet, A5-ön Farkas Péter se igazán ahogy olvastam, ott már azért kicsit konszolidáltabban mondta el a véleményét, igy nincs ezzel semmi baj.
    A verseny közbe kicsit túlreagálta a dolgot érzelmileg, dehát ő nem egy profi kommentátor, hanem inkább szakértő, belefér. Mondjuk a többi se az, de ez most mind1:D Nagyon jó lenne a közvetítés ha egy (focis példával)Hajdu B. szintű kommentátort találnának Wéber mellé futamokra Gyula helyett.
  • Peppus
    Hagyjátok már ezt a szánalmas szenvedést. Azért mert hibázik néha szerencsétlen, azért még szerintem nagyon is odavaló. Szívesebben hallgatom őt, mint a Palikot, vagy a Dávid Sándort, vagy bárkit akit eddig hozzáértőnek vallotta magát. Itt csak az a baj, hogy a sok Ferrai drukkert megbántotta, mert szegény ártatlan Kimikét nem istenítette, hanem elmondta, hogy igenis egy világbajnoktól nem ezt várja el, igaza is van. A többi tévesztése, meg jajj hú milyen hatalmas hiba, anyáám. Egész héten marcangoltam magam miatta. Ne sírjatok már.
  • nagyist
    Nem azzal van bajom, hogy versenyez. Tegye, leszarom! Mindenki annak szurkol, akinek akar.
    Nem gyulolkodok, hanem megbotrankozok. Nem ugyanaz.
    Ez egy f1-es topic:
    Az a gondom, hogy a forma1-es versenyeket hozza nem ertok kozvetitik. Konkretabban pedig azt akarom megtudni mar regota, hogy hogy kerultek oda. Mert valamiert azt sejtem, hogy a rszvaltas utani szabadrablas kovetkezmenyekent. Vagy mi a magyarazata, hogy az odakerules elotti korszak total fekete folt. semmi konkretumot nem lehet talalni.
  • Istencsászár
    Ahelyett hogy gyűlölködsz drukkolj a magyaroknak, örüljünk hogy kijutnak a világkupákra, és kiválóan szerepelnek, multkor dobogós volt... nemértem miért kell lenézni, és miért kell tőle irigyelni... hogy ha volt mögötte pénz akkor volt mögötte pénz, ez kell hozzá, pénznélkül lehetetlen elindulni, de pénz hiába van hogy ha nincs tehetség, azt az autót el kell vezetni, ehhez egy életforma kell, sok mindent fel kell áldozni és rengeteget dolgozni...
  • nagyist
    jol mondod kisgyerek. viszont lattam mar olyat, akinek van matchboxa. Csak azert nem tudta elismerni a hibajat, mert buta. De ha itt ilyen jol ismeritek ugyan valaki mondja mar el, mit csinalt, mielott hirtelen foszerkeszto-versenyzo-szakkomentator lett? (pl. van erettsegije?) Az en ismereteim szerint otthon nyomta a szimulacios jatekokat. Gondolom apuci megelegelte, aztan mondta neki: fijam szolok a paliknak (vajon o hogy jutott el az otodolotol a hungaroringig?) intezzen mar valamit neked is.
  • Kit--Kat
    Az tény, hogy nem ismerte be a hibáját.
  • Istencsászár
  • passatgt
    "Wéber az élről rajtol Pauban"

aha, te még beülni is nehezen tudnál egy autóba...-.-
  • nagyist
    wéber meg egy elfékezest sem tud megkulonboztetni egy elozesi kiserlettol. nyilvanvalo, hogy csak a penzenek koszonheti a "versenyzoi karrierjet". a seat kuparol meg mindent elarul az, hogy egy ilyen nulla is tud eredmenyeket elerni.
  • passatgt
    és ezt ki mondta, a felesége?:)
  • MaSzKa kitiltva

"Max kitart a döntése mellett és véghez akarja vinni a terveit. Úgy gondolom, hogy ezeket be kell fejeznie és novemberben visszalépnie. Nagyon sokat tett a sportért. Napi 16 órát dolgozott. Azt tanácsoltam neki, hogy novemberben lépjen vissza. Rosszul ítélik meg őt. Elnökként remek munkát végzett."
  • Bandee1987
    Félig OFF: Pilóták és barátnőik/feleségeik (velvet.hu cikk)
  • DJ BP
    hát, a francia aki ott előzgetett többeket is, Wébert is, indul ugye 2. helyről, ma látottak alapján nehéz lesz tartani
  • Istencsászár
    Szépen mentek holnap jó lenne megint egy dobogó!
  • Norbi1990
    Télleg.Akkor remélem nyerni fog!!
    Hajrá Magyarok!!
  • Kit--Kat
    Holnap Pole-ból indul Wéber.
  • Norbi1990
    Wéber 8. lett Michelisz meg a 12.
  • Istencsászár
    Eurosport 2, Seat világkupa élő most, Wéberrela mezőnybe.
  • Kit--Kat
    Euro Sport
  • passatgt
    Hol nézhető?:)
  • Kit--Kat
    Azért reménykedjünk, hátha rájönnek, hogy kiszolgálhatják az arcade rétegeket is.
  • Istencsászár
    Esőben:)
  • Count Adyn
  • Istencsászár
    Na ez utcai pálya, tessék nézni!

12:15 International Formula Masters Pau, első futam, Franciaország - élő