FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az hogy Senna halálos balesetét követõen befejezte, és megnyerte a nagydíjat ?
Szomorú hogy most már Sennát is belekeverik !
á hagyjuk mert ez már egyre szánalmasabb lesz !
http://f1ferrari.hu
Schumira fogni az alacsony padloszintet, benzintartalyt, meg hogy felvasaroltak masoktolmernokoket?😄
JOEEEEGGG
Nagy szaki a srac.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Amikor megkérdezték, hogy mit szól a 22. helyrõl az 5-ödikre felkapaszkodó Michael Schumacher teljesítményéhez, Juan-Pablo Montoya azt felelte: "Tavaly én is az utolsó rajtkockából indultam, és negyedik lettem!" Sajnos azonban Montoyát cserbenhagyta az emlékezete, mert a 2005-ös Monacói GP-n valójában õ is 5. lett - ráadásul akkor még csak 20 autó volt a mezõnyben. Mindenki tévedhet"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ugyanaz, kevés olyan ember van, akinek a szimpátiája ne befolyásolná véleményét...
Mellesleg nem értem, Suminak szurkolok, mégse mondom azt Alonsora, hogy csak a szerencse miatt tart ahol, meg idegbeteg, hülye stb, tavaly csak az interjúi miatt nem volt szimpatikus, de késõbb nem zavart. Miért nem tudnak sokan úgy szurkolni, hogy közben nem vádolnak senkit? Az FIA úgyis eldönti. Sokan mondták már nekem, minek védem Sumit, sztem védeni vkit nem olyan rossz tett, mint másokat vádolgatni...
a többiek meg vádolgatnak, a kettõ mindig együtt jár 😊
Amíg nekem egy Ms 'utáló' azt válaszolja a miért kérdésre, hogy azért mert miatta unalmas az F1, addig semmit nem jelent hogy hányan vannak.
De összeségében sem jelent semmit, a hazai F1 hallgatók nagy része pl. készpénznek veszi amit a Palik L.-ék mondanak.
Igazából kevés a jól megalapozott saját vélemény, és amikor ilyenekkel találkozol akkor elõkerülnek a 10évvel ezelõtti dolgok.
Vmivel rosszabb esetben az FIA-Ferrari házasság, vagy ha az mégsem akkor a 'Bernie Ferrariba fektet' ezüstérmes érv.
Egyébként ez sok rajongóra is igaz, tehát az sem befolyásol hogy kit mennyire tenger sokan szeretnek.
szal lehet hogy sokan utálják MS-t, de azt sem tudják miért,...ahogy sokan respektálják Senna-t, de õt sem tudják hogy miért..
(teli vagyok helyesírási hibákkal, de beteg vagyok mint dög 😞 )
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mert spec. az én oldalamról mindegy hogy ki mit nevez stiklinek, fõleg a tévé elõtt ülve. A világ sportkedvelõinek nagy része egyáltalán nem tájékozott, másik nagy része meg azt szajkózza amit olvas, és hall.
A nethasználók még teljesen oké és más kategória, személyes beszélgetésben éppen tegnap dumálgattam egy cimbinél és egy ott lévõ figura pl. váltig állította hogy még 5perc volt hátra mikor MS megpördült.
A tévé elõtt ülõ arc azt mondja hogy direkt volt, vagy hogy nem volt direkt..de általában azt látja amit látni akar.
Szal felöllem lehetnek akárhány százalékban akármilyen véleményen emberek, ez nem kell hogy befolyásoljon egy ilyen esetben, ahol még az összes telemetriai adattal rendelkezõ bentfentes bírák is vmi 6-7órán keresztûl vitatkoztak.
..és végül döntöttek amit döntöttek.
Az én véleményem meg az hogy ilyen kérdésben õk ne döntsenek,..ismételjék meg az idõmérést, kérdezzék meg az érintetteket..vagy csináljanak olyasmit amihez értenek, de ne legyen jogosultságuk azt mondani hogy egy vezetõi hibának látszó esemény vezetõi hiba volt vagy nem.
Egyrészt mert ez szvsz túl messzire vezet, másrészt egy gyors kör az a határon autózást jelenti, és nem tudom hogy hozhatnak komolyan ilyen megfogalmazást hogy az elözõ körökben egyszer sem fékezett olyan erõsen mint akkor, mert a határon autózva ha egy kicsit is más az ív, már más a fordulás és a tapadás.
Szal felõllem mondhatja az emberiség 75% hogy MS sáros volt vagy sem, ebben a kérdésben õk sem láthatnak jobban mint én, de tájékozatlanabbak még lehetnek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pucéran ugrott seggest a Red Bull fõnöke Coulthard miatt
Beváltotta ígéretét a Monacói Nagydíj után Chris Horner, a Red Bull Racing csapatfõnöke, és meztelenül ugrott az istálló medencéjébe. A mendzser a futam elõtt kijelentette, ha skót pilótája, David Coulthard dobogóra kerül, pucéran veti magát vízbe. A versenyzõ harmadik lett.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
most már a nemlétezõ csontot rágjátok!
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szerintem ez a lényeg az egészben
Jean Todt is nylatkozik a szombati esetrõl
Lteebee én hamar belekavarodok az ilyesmibe.Nyugi,majd csak megértem,sztem nem basztál el semmit<#hehe>#hehe>
sferrari: jó ötlet,sávszélességgel állok ki akkor én is mellette
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
- Nem versenyt nyert volna csak polet
- 7 szeres világbajnok nincs szüksége erre
- Veszélyes kanyarba állt meg tudván hogy még nagyon sokan gyors körön vannak tehát nem lassan mennek nem kockáztatná saját és társai testi éppségét egy nyomorult pole pozicióért ! ( igaz hogy sárga zászlónál lassítani kell de ha ott valaki neki csúszik akkor ott nem sok minden marad belöle)
Valamit elbaszhattam, én kérek elnézést.
Ne foglalkozz a jövõvel ifjú padawan, mindig a jelen fontos. A jövõ mozgásban van, kifürkészhetetlen...
<#hehe>#hehe>
de Michael a szememben továbbra is ártatlan és teljes válszélessggel kiállok mellette<#wink>#wink>
Azt akartam mondani, hogy ha valaki azt mondja rám, hogy loptam, nem biztos hogy az én szavam lesz mérvadó, csak mert állítom, hogy nem loptam.
Mert ilyen logikával mondhatnák emberek, hogy: dehát nem lopott, hisz állítja.
Érted mire célzok?