182274
  • desigo
    Maszka se nagyon mutatkozik még...
  • Punker
    csendben visszafogottabban, de ennyi erővel bant kérek névvel is reggelhetne.
  • desigo
    Sokan visszajöttek már másik reggel...
    Walaki,Coldfire stb...
  • a.carkey
    Oj, oj, oj ...
  • gordon 24
    Az auto mánia topikba adta elő magát..
    BMw vita:DDD

Ma nyitott egy topik Arca Simracing néven. Igaz jó játék, de ha látni szeretnétek ott van:D
  • bardocz
    Szerintem nem volt utolsó,hanem közkivánatra banolták,mert sok helyről érkezett rá panasz.
  • Punker
    amint meglátják kivágják újra.

tudom hogy máshol is ezt csinálta de melyik topic volt az uccsó? :D
  • bardocz
    Azt a reget is láttam már bannolva:)
  • gordon 24
    Itt van a forumon Alreggel! Maszka kitiltva néven:D
  • Istencsászár
    Lehet betévedt egy Francia topikba:D
  • bardocz
    Elég sok helyen ámokfutott:) 24h-s versenyek,sok-sok hardware topik,játékok topikja,szeritnem nehéz lenne felsorolni hány topikban volt hülye öszesen:D
  • Punker
    itt unták meg vagy máshol az ámokfutását?
  • a.carkey
    Nem tudom mi volt itt, de Maszka, hogy lett "rest in peace"?
  • Solten
  • desigo
    olyasmi...
  • M@TriX
    szerintem meg nem baj, ha nem egy gépet hallgatunk, akinek nem tetszik, az olvassa a Live Timming-ot. Futamnézés közben.

igazad van, hogy Sutilt magasztalta Kimi-t lehordta, de szerintem nem olyna nagy baj ez, szerintem kappot érte a studioban érte és tanult belőle.
  • WNW
    Akkor nem hallotad a nemetekek mikor Kimi elindult teljes gazzal Sutil fele..:) Es azt se hallod, miket muvelnek az Eurosporton a nemet kommentatorok a MotoGP, es a Suberbike VB kozvetitesei alatt..:)
  • Bercy #65882
    "rest in peace"
  • M@TriX
    Az időmérő időpontja természetesen a bannerba.

mi ez a BMW mentes környezet?
    Maszka nyaral? :)
  • DjDano
    Wéber Gabiról: Aki nem képes uralkodni az érzelmein, illetve a pillanatnyi düh a józan ítélőképességét befolyásolja, az nem való kommentátornak.... Márpedig a Raikkönen - Sutil ütközés után felforrt az agyvize és hetet havat összehordott, méltatlanul támadta Kimit
  • Kit--Kat
    Nagyon elverte a mögötte jövőt:)
  • Minstrel
    Sportklubon már lesz 21:00-tól, de persze már az se élő, mert 19:00-kor kezdődik hivatalosan.
  • Solten
    B*sszameg ráadásul EB is...
  • laca133
    RTL Klub
    Szombat 22:20

Forma 1 - Kanadai Nagydíj- Montreal
    Az időmérő edzés közvetítése felvételről

Vasárnap 18:55

Forma 1 - Kanadai Nagydíj- Montreal
    A futam közvetítése élőben

Hát ilyen későre betenni valamit...
  • Minstrel

Jó lenne ha sikerülne bejutnia a WTCC-s Seat-ba.
  • lac coo
  • Minstrel
    Edzést majd lehet nézni neten valahol? Mert okos rtlklub elfelejti leadni majd szombat este élőben.
  • madmanic
    állat a banner :)
  • johnny1030
    Ebben is van valami. Tény, hogy nem könnyű, de ha az lenne a portás is közvetíthetne. Bár ha belegondolok, hogy hány ember nem hibázhat a munkálya során, akkor nem biztos, hogy egyetértünk. Persze legyen saját véleményük, gondolkodjanak másként, néha hibázzanak is. Ezzel tényleg semmi bajom nem lenne, azzal viszont igen, hogy hülyeségeket mondanak. Nemtudom a kommentátor fülkében mit csinálnak futam alatt, de tutira nem figyelnek oda. Ők ott semleges nézők, pontosabban nem lehetnének részrehajlók. Ha az egyik az idő eredményeket figyeli, a másik nézze a futamot. Bár Gyulánknak lehet elkellene magyarázni, hogy a tv-t szemből kell nézni, mert nem a falra vetíti a képet. :)
  • Istencsászár
    Az kimaradt hogy a riporterek nembiztos hogy 100%os ugya szakértenek meg 1-1 esetet mint a kedves néző... vagy neki vagy a nézőnek van igaza, azt hiszem ez sem eredendő bűn...
  • Istencsászár
    2 órán keresztül pofázni nem olyan egyszerű feladat, és még hibátlanul érthetően, okosságokat mondani meg pláne. Ők is azt nézik ami van, az F1.COM live timing, énis nézem meg gondolom inenn is sokan. Azt hogy néha összetévesztenek 1-1 pilótát legyen a legnagyobb gond a világon, persze a hibákat mindig könyebb észrevenni, mégha csak 1%ot hibázott is az illető. Minden infot betud gyüjteni mindenki, hiszen interneten bármi elérhető... a sajtónak kiadnak a futamok előtt egy kiadványt amiben az aktuális futamhoz tartozó minden adat és történelem megvan, minden a csapatokról, pályáról és környékéről pilótákról stb stb... meg persze ott vanna a riporterek és az online, offline sajtó.
  • WNW
    Haat, az a sok konzerv, amit naponta sporthirek nev alatt akar egy napig is nyomnak reggeltol-esteig, aztan rengeteg hir kimarad, mert ha mas magyar media is benne van, mar nem igazan akarodzik nekik foglalkozni vele (lasd, valogatott meccsek osszefoglaloi, goljai), vagy lustak leszedni a nemzetkozi halozatrol, mikozben spanyol foci meg orrba-szajba van, mert valamelyiknek az a kedvence (angol, olasz, nemet bajnoksag meg a sarokba), aztan nemreg volt a hoki vilagbajnoksag, tele volt szorva a nemzetkozi halozat osszefoglalokkal, erre az NHL-bol mutogattak a rajatszas meccseinek osszefoglaloit... Szoval ezt ugy hivjak csod....
  • johnny1030
    Végül is egyiket sem kell bemutatni. A közvetítéseik alatt néha nem tudom eldönteni, hogy ők melyik futamot nézik. :) Azt azért nem hiszem, hogy ha én látom ami a pályán történik ők nem, vagy mást. Továbra sem értem a szakkommentátor kifejezést rájuk vonatkoztatva. Úgy gondolom attól nem lesz valaki szakértő, mert össze szedett egy kupac zsozsót és elkezdett versenyezni, még ha bajnok lett akkor sem. Ennyi erővel a fél ország szakértő lehetne, így vagy úgy. Elvégre az infók nagyrészét ők is a netről szerzik be, illetve a csapatok által kiadott hivatalos infókból rakják össze. Na de mind egy,ők jutottak nekünk, sajnos.
  • Istencsászár
    Wéber Gábor az F1 Racing magyar kiadásának főszerkesztője + televíziós szakkommentátor + aktív autósversenyző.

Czollner Gyula televíziós szakkommentátor + aktív autósversenyző.

"A Forma-1 hazai rajongóinak már 2000 óta ismerős lehet a neve, ugyanis tévés pályája elején a Magyar Televízió utazó Forma-1-es riportere volt, majd amikor a közvetítési jogok a közszolgálatitól a kereskedelmi adóhoz kerültek, a sorozattal együtt ő is csatornát váltott. Itt kezdetben szerkesztőként dolgozott, majd a Forma-3000-es futamokat kezdte közvetíteni. "Baumgartner Zsolt miatt akkoriban még ezt is leadtuk, bár késő este került műsorra, gyakorlásnak nagyon jó volt" – emlékszik vissza a tanulóévekre. 2003 elején adta meg neki a lehetőséget az F1 főkommentátora, Palik László, hogy a leghíresebb sorozatot is közvetíthesse."

Palikot nemkell bemutatni remélem.
  • johnny1030
    Én csak arra lennék kiváncsi, hogy mitől is szakértők a közvetítőink? Elvégre ezt még Zsoltika sem mondhatja el magáról, pedig ő legalább már látott F1-es autót közelről.
  • Kit--Kat
    Szerintem is.
  • bardocz
    Akkro a faszért jösz a szimulátoros szánalmas dumával?
  • DJ BP
    Ettol fuggetlenul, az M1-en akkor volt utoljara nezheto Telesport, mikor a Palik/Heder duo meg ott volt, es sportujsagirokent dolgozott..

Nem értek egyet, sztem teljesen rendben van
  • WNW
    Ha mar..: "Ha nem tetszik lehet menni Eszak-Koreaba, >>>> vagy valami hasonszoru sotet helyre..<<<<" Mivel fasiszta/naci orszag az eredeti ideologia szerint ertve jelenleg nemigen letezik, rad biztam a valogatast, kivalaszd magadnak a megfelelo opciot.. Eszak-Korea azert kerult be, mert kb. az olyan hely ami neked megfelelhet..:)
    Masfelol az RTL klub F1 kozvetiteseben reszt vevok nagy resze lama, de jelenleg az egesz mediaban a politikatol, a gazdasagi ujsagirokig bezarolag egy halom hulye dolgozik.. Ezek se lognak ki kozulluk.. Ettol fuggetlenul, az M1-en akkor volt utoljara nezheto Telesport, mikor a Palik/Heder duo meg ott volt, es sportujsagirokent dolgozott..
  • Solten
    És nem visítok mint egy kiher*lt faszkalap (like Gyulám).