FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A monacói futam (Monaco: The Race of Kings)
A legújabb kor változást hozott a Monacói Hercegség történetében: az egykor csak kaszinójáról híres kis állam élete évente egyszer jónéhány napra gyökerestõl megváltozik. A Forma 1 világa elképzel- Þhetetlen a monacói futam nélkül. A sportág királyait koronázzák itt. A legjobbak, leghíresebbek - Fangio, Senna, Lauda, Prost, Schumacher, Räikkönen - minden más gyõzelem és trófea ellenére akkor igazán elégedettek, ha övék a Monaco Grand Prix Mindez ..1929 óta így van, amikor elsõ alkalommal adták át a Nagydíjat. Mi a titka. A pilóták, akik világszerte számos pályán küzdenek kocsijukkal, kilométerekkel, másodpercekkel...és egymással, miért tartják mindennél többre a monacói futamot?
A monacoi futam ( letöltés )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kitaláltam a jövõ évi szabály módosítást:
1 Piros autóval nem lehet indulni.
2 F betüvel kezdõdõ autóval nem lehet indulni
3 Michael nevü ember nem indulhat
De nem a Ferrarira gondoltam.....
Eclestonnak és a társainak:<#violent>#violent><#violent>#violent>
Downhill!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
amúgy szerintem az egész lényege az hogy ms-t elüldözzék rájöttek hogy ha most nyer vag ymásodik lesz a vb-ben akár még 2-3 évig is maradni akar majd és akkor a monty féléknek nincs esélye az f1-ben.
DC mindig jófej volt, de mióta RBR-nél van, azóta emberileg még jobb változott pozitív írányba...
http://gaborszantai.co.uk/
erre cska ezt tudom mondani:
nem lehetnek ilyen... áhh mindegy...<#rinya>#rinya>
Egyébként ez érdekes a cikkben:
„Nem fogjuk arra kényszeríteni, hogy lemondjon, de meg fogjuk kérni.” – idéz egy internetes portál egy magát megnevezni nem kívánó forrást – „Reméljük elég értelmes ahhoz, hogy megértse miért érzünk így.”
Szerintetek ki lehet a magtá megnevezni nem kívánó személy? Szerintem valamelyik versenyzõ... de nem biztos, hisz õk nyíltan elmondták véleményüket. Egyébként amit Michael mond a végén, azzal kapscolatban tökéletesen egyetértek<#eljen>#eljen>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem taliga az a motor, felerõsödtek a többiek, ha körrekordokat döntögetnek az azt jelenti, hogy mindenki fejlõdött, a Yamaha pedig futómû-váz problémával kûzd.
Az esést és a gumihalált leszámítva, most volt egy motorproblémája...amikor már vagy 3mp-re verte a mezõnyt, szal azért nem Merga probléma. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként hajrá Rossi!!!!!!!!!
Downhill!!
A héten Valentino Rossi aláírt újabb egy évre a Yamaha istállóval. Az olasz világbajnokot korábban több F1-es istállóval is hírbe hozták, ám Rossi úgy érzi nem tudna érvényesülni az autósport királykategóriájában.
„Esélyem volt kipróbálni magam a világ legjobb versenyautójában. Ezzel alkalmam nyílt arra is, hogy megismerjem magam ezen a téren is. Úgy érzem, hogy a motorozás az, ami megengedi nekem, hogy a legjobb lehessek."
„A novemberi tesztek után valóban úgy éreztem, hogy lenne helyem a Forma-1-ben. Aztán valenciában már a többi versenyzõvel együtt kellett köröznöm, ami nem volt könnyû."
„Ott voltam Schumacherrel egy boxban, és észrevettem, mi a különbség közte és köztem. Mindig vonzódtam az autókhoz, de itt rendkívül nehéz gyõzni."
„Talán egyszer autóversenyzõ leszek, de nem hiszem, hogy Forma-1-es."
Respect Rossi
<#worship>#worship>
Vajon mit mondott volna Ron Dennis?
-Bocs! Nem volt idõnk tesztelni.
Szerintem ez elég nagy felelõtlenség volt!
Egyszer sem tesztelte a McLaren az új motorburkolatot A5
Ron Dennis egy interjúban elárulta: a McLaren annyira igyekezett felzárkózni az éllovasokhoz, hogy Monacóban tesztelés nélkül vetette be új fejlesztésû motorburkolatát, ami a hétvége folyamán két motortüzet is okozott Kimi Räikkönennek.
A finn versenyzõ autója elõször a csütörtök délelõtti szabadedzésen gyulladt ki, miután a célegyenesben a rajtot gyakorolta, de a mûvelet elõtt túl sokáig állt egy helyben, és túlmelegedtek az alkatrészei.
Ugyanez a verseny is megismétlõdött, miután Räikkönen a szintén álló helyzetben töltött boxkiállását követõen a lassan körözõ Safety Car mögé tért vissza a pályára.
"A motorunk sokáig mûködött magas fordulatszámon, ami miatt a kipufogórendszer túlmelegedett, és a Safety Car mögött nem volt elég erõs a légáramlás ahhoz, hogy lehûtse" - magyarázta a SPEED TV-nek adott interjújában Ron Dennis, A McLaren csapatfõnöke.
"Természetesen ezeket a problémákat rendszerint már a tesztelés során kiszûrjük, de ezúttal vadonatúj motorburkolatot és új rendszert vetettünk be a kérdéses területen. A hiba már az edzésen felmerült, de akkor azt hittük, megoldottuk. Tûz ütött ki a motortérben, ami megrongálta a kábelkötegeket."
"Csalódottak vagyunk, de a sebességünk megvolt. Nem a balszerencse okozta a vesztünket, hanem a fejlesztési programunk intenzitásának láttuk a tanúbizonyságát."
Dennis nyomatékosította: Monacóban Räikkönennek állt a zászló, mivel a második boxkiállását késõbbre tudta volna halasztani, mint az elõtte autózó Fernando Alonso. A McLaren számítását a Safety Car megjelenése húzta keresztül, a két klasszis ugyanis emiatt egyszerre tankolt, mielõtt a finn kiesése megpecsételte Alonso gyõzelmét.
Räikkönen csapattársa, Juan-Pablo Montoya ezüstéremmel mentette meg a csapat becsületét, ez azonban kevés vigaszt jelentett Dennis számára. "Juan-Pablo remek munkát végzett, megérdemelte a második helyett, a versenyt azonban a Safety Car beküldése miatt elvesztettük" - fogalmazott.
"Kilenc körrel többre elegendõ üzemanyagunk volt, mint Alonsónak, és azt hiszem, igen kényelmesen nyertük volna a futamot. Ilyen az élet. Az F-1-ben mindennek tökéletesnek kell lennie a gyõzelemhez. Örülök Juan-Pablo sikerének, de az elsõ és a harmadik hely azért jobban tetszett volna."
Lehet, hogy erre már csak egy bõ hetet kell várnia a wokingi istállónak, a Monacóban mutatott tempó ugyanis optimizmusra ad okot a további futamokra, így a június 11-i Brit Nagydíjra is. "Ütõképesek voltunk, és jobb stratégiánk volt. Kicseleztük õket. Ugyan nem nyertünk, de a csapat versenyképes, és ez Silverstone-ban sem lesz másként."
"Az is igaz persze, hogy mozgó célpontra lövünk - minden csapat fejleszti az autóját. Egyértelmûen képesek vagyunk a gyõzelemre, ezért természetesen elkeserítõ, ha nem sikerül" - mondta Dennis.
Hülye vagy Dennis, LTeeBee megmondta: a finn széthajtotta, mert nem taktikus...
Sajna benne van, és mivel verik a tamtamot a GPDA körül, meg állandóan erre hivatkoznak a fõszervezõ arcok, így tökre meglep mikor vki mégis átmegy a pályán, miközben megy a mezõny, van hogy pilóta szalad át. 😞
és a felvétel végén van egy Cart-os eset mikor hajtanak ki a pit-bõl, és hárman tolják az egyik járgányt, miközben a hátuk mögött jön egy másik,...és nem tünik nagynak a sebesség, de szétdobja õket rendesen,..meg hát az egyiket elkapja a hátsó kerék 😞
De a kerékcserék dettó, ott is ha a csávó felemeli a táblát, de még nincs befejezve a tankolás, a pilóta elindul és akkorát rántanak a betöltõ figurán mint gép.
Sok jó intézkedés történt már, de unéz ki még nem elég.
Alonso sárga alatt dzsalt be MS mellé, és hivatalosan kb. fél másodpercel lelassított...de szvsz sokan elvesznek a tizedekben, mert fél mp. egy körrekordos körhöz képest lófsz sztem.
De nem történt semmi, és már lerágtuk a témát, de a videó ha másra nem is, de arra jó, hogy megmutatja milyen bõdületes energiák vannak még viszonylag alacsony sebességnél is.
pl. Max Biaggi egy Mugello-i tesztelésen 325km/h-val bukott,..kettétört a sisakja, de egyébként nem történt semmi nagyobb, és látja õket az ember hogy milyen 'simán' csúsznak ki egy bukást,...de uez az utcán, egy felkészületlen de lelkes motorossal sokkal csúnyább.
Szal ennek az egésznek vhol ott a lényege, hogy egy (akár F1-es) menet kivülrõl simának néz ki, de azért nem az. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
egyébként mivel hogy egy-egy nagyobb baleset miatt gyár vonul ki a sportból évekre, vagy pályákat alakítanak át, ne adja ég meghal maga a sportoló, Zanardi-nak a balesete után is újra szabályoztak...már hogy a rákomba ne lenne hozzá köze???
pl. a Monaco-i futáson lerobbant Kimi Raikkonen, és a tûzet csitítani próbáló figura simán átment a pályán, Kimi átgurult és a csávesz meg utána.
De a Dakar-on elgázoltak egy kisgyereket..stb, mondhatnám ezerrel.
De gondold máshogy te dolgod, de ki nem kell hogy javítsál, nem azért linkeltem mert hû de véres, nem csípem az ilyet, ha valóban brutált akarnék linkelni akkor azt linkelnék.
Pontok:4351,5
Gyözelem:184
VB cim:14
Na ez volt a Ferrari.A renaultnak,önnaloan 1 VB cime van,mivel csak par eve önnaloak.Motorral 7 VB cimük van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nagdijjak:601
Gyötelem:14
Pontok:3164,5
VB cim:8
Williams:
Nagydijjak:504
Gyözelem:113
Pontok:485
VB cim:9
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Senna halála után nagyon komolyan foglalkoztak az autóik biztonságával. Rengeteg máig meglévõ biztonsági ketyerét/találmányt nekik köszönhetnek a mostani pilóták. Ez vitathatalan. Meg az is hogy régebb óta tagjai a mezõnynek és máig az egyik legeredményesebb csapat. Nem mondom hogy a Williams egy semmi csapat, de azért kettejük közül egyértelmûen a Mclaren a patinánsabb.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360