FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most en is igy gondolom.
Köszi szépen ezt is! Ezért nem értem én sem, hogy miért száltak rá Sumira! Én nem hiszem hogy direkt parkolt le a pálya közepén!
b-type
<#eljen>
már elõre kiváncsi vagyok 😊

A kazi dolgokhoz: nekem is van egy gyûjteményem, 1992-tõl van meg az összes Biaggi futás, 92-97-ig 250cc fõleg, onnan a királykategória mostanáig.
De azért vannak benne más is,..pl. utolsó MotoGp 500cc futás a HunRingen, SBK a HunRing-en. De fõleg Max miatt vettem.
Na és egyszer besz@rt a videó, karcolta a szallagot, sokáig nem vettem észre, és ezért qva dühös voltam mikor megláttam. 😞((
A mai napig nincs digitalizálva, 58 vhs kazi...de egyszer megcsinálom, mert nehogy tönkre menjen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ja igen és még 2 dolog,Senna és Sumi ugyanazon Ford motorral mentek ebben az évben,a másik,bennehagytam a F1 fõcimeket a futamok elõtt,mivel tele ismeretlen pályákkal,a beazonositás végett..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nos..,ha nem is egyszerûen,de készitettem egy összefoglalót az 1993 évrõl..
Sajnos a nem csak azok a nehézségek adóttak,hogy meg kellett szenvednem a secam norma hátrányaival,de sajnos a nagyonnagyon régi felvételeimbõl,nagyon sok tönkre is ment,ilyenek mint pl;összeragadt a kazetta meg hasónlók..
És itt ajánlom mindenkinek figyelmébe,az akkori vezetési stílust ami sztem eléggé nyilvánvaló magyarázat,miért is vedém be Sumit...
Na de nem is akarok ennek nagy feneket keríteni és itt kérek mindenkit,ne is kezdjen se vitát,se flémet a látottak után,csupán tanulmányozás céljából ajánlom azoknak,akik csakis Sumit okolják,az agresszív és talán általuk ugy vélt nem fairplay vezetése miatt...
Rögtön az elsõ futam 93 ból a délafrikai verseny,ahól egy hasonló érdekes töténés,mikor is Senna üti ki Sumit egy elõzésnél,itt mindját felmerülhet,akkoriban az ilyen helyzeteket miért is nem büntették,pedig számtalan ehez hasonló eset történt,senna,mansel,prost esetében is..
cóval mégegyszer kérek mindenkit,ne is merüljünk ezekbe a dolgoba bele,csak esetleg azoknak szánom tanulmányozásra,akik talál elhamarkodottan itélkeztek...
Bizom abban is,hogy ez a 46 perces összefoglalóval sikerül sokaknak egy kis örömet okoznom,ha már 1 napot szenvedtem vele...jó szorakozást hozzá..
és akkor ez pedig a 93 év általam vélt izgalmai

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mármint arra gondolsz,hogy fél óra elteltével sem vették észre,hogy irvine törte össze magát és,hogy Sumi volt a 3.,aki a rajtnál eltudott menni?..
hát ja,már akkor is magas szinvonalon közvetitették az F1-et<#lama>
És ráadásul mindezt tették a helyszinrõl...

lol már...láttam cikket arról formula.hu-n,hogy aggódik Webber a biztonságért, meg elõtte Montoya is..akkor már csinálunk egy szappanoperát a "Versenyzpõk aggályai a pálya biztonsága miatt." címmel?<#idiota><#hehe><#vigyor2>

Versenyzõk aggályai a Silverstone-i pálya miatt. - 1. rész

Montoya a silverstone-i pálya biztonságáért aggódik

Versenyzõk aggályai a Silverstone-i pálya miatt. - 2. rész

Webber aggódik Silverstone biztonságosságáért

Folyt köv?<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sferrari
ezt jó volt visszanézni 😊
Az külön jó volt hogy palik tolmácsolásába 😄
megfigyeltem akkoriba még Laci is fomába volt bevillant egy törött kocsiról a kép és kapásból mondta kié 😄

http://f1ferrari.hu

Zsoltika 007
Na végre egy értelmes ember! <#nyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

gordon 24
Ezt is direkt csinálta!!! edzés elött elfürészelte a hátsó futómüvet hogy eltörjön!! Vegyûk el tõle az utolsó 10 év eredményeit!!!!!!!!!!<#szomoru1><#nevetes1>

Downhill!!

Punker
ez de komoly volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

thanks a részleteket a régi futamokról<#worship><#eljen><#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

na egyemlõre befejezem,mert egy gyenge videokazi mérgezést kaptam,csináltam még egy összeállitást a 93 as évadról,csak ki kell bányásznom egy másik vmagnót,ami tudja a secam-ot is mert fekete-fehérben nam akartam felrakni...

Nagyon-nagyon köszi <#worship> Már töltöm is 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Punker
ez a pálya hogy hiányzik 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
thx, na errõl beszéltem látványos baleset de a pilóta saját lábon távozik, én ezt szeretem 😊

<#hehe>...

sferrari: csak a lentebb lévõ cikk miatt lobbant fel megint a téma pict...

Zsoltika 007
Nem is merek beleszólni a dologba látva a logód <#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sferrari
jaj még mindig itt tartatok ! Schumit ártatlanul büntették meg és kész téma lezárva 😊

http://f1ferrari.hu

nem,hanem pl Lauda...

Én azon a véleményen vagyok, hogy a kvalifikációs rendszer úgy rossz ahogy van. Nagyobb szerepe van ebben a rendszerben a szerencsének, mint a valós tudásnak és technikának.

Õ is azt mondta, hogy direkt csinálta, de akkor sem kezdte el ócsárolni, mint egyesek. Tehát nem látta másként.

Istencsászár
"miért nem tud mindenki ilyen kultúráltan" Ki nem kultúrált? mer valaki máshogy látta? ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nagyon jó volt nosztalgiázni thx <#worship> Megnézném bõvebben még a spai tömegkarambolt is <#ravasz1> 😊)

Ezek voltak a régi szép idõk! Jó volt õket visszanézni! Köszi!
Schumacher a MotoGP-ben

Warwick: az vesse Schumira az elsõ követ... <#rolleyes>, miért nem tud mindenki ilyen kultúráltan, sportszerûen meg már nem is tom, milyen pozitív jelzõt bigyesszek Derek Warwick neve mellé. Le a kalappal. Így kéne mindenkinek beszélni az ominózus esetrõl, nem holmi obszcén megjegyzésekkel dobálózni, ahogy lauda tette és satöbbi-satöbbi...<#rolleyes>

szegény Michael...<#shakehead>

thanks<#wave><#eljen>

Köszi
Hát az az igazság,pontosan én sem emlékszem,hogy is volt az a szitu,de olyanra sem,hogy a köv évben akarták volna eltiltani versenyektõl...
Nekem valahogy úgy rémlik,hogy azon volt a vita 3-5 versenyét töröljék,vagy az egész évit,az utobbinál döntöttek...

És a Ferrari nélkül sem lenne F1 az F1!
Ja és ha nem versenyezne akkor az jobb lenne?
Mindegy hogy ki mit mond Sumiról, de a többiek sem sem lennének külömbek! 10-15 év mulva úgyis csak mint a "Nagy Sumi" Fogják emlegetni! Senna sem volt egy szent, és mégis "Senna a király" lesz mindörökké!
jahh....szal csak ennyi akkor?

Nagyon nehez egy szabalyrol azt mondani,hogy kinek kedvez,es kinek nem.'94-ben mindenki az 1 hetveges motoroktol varta,hogy majd eldöntik a versenyeket,megkavarjak a mezönyt,es utolag egy olyan jelentektelennek tünö valtoztatas,mint a boxutcai sebesseg felemelese volt a legnagyobb hatassala versenyekre.
Gabor,jo hogy belinkelted,ugy is akartam kerdezni valami.Most tenyleg,nem Sumit,es a Ferrarit szeretnem bantani,csak valami szöget ütött a fejembe.Van egy progim,amiben benne vannak 1950-töl,2005-ig az eredmenyek,aztana aneten is rakerestem,es ez jött ki.
- Szoval,97-ben az ominozus utolso futam utan vizsgalatot inditott az FIA.Elöször ugy volt,hogy Sumit az egesz 97-es evröl tiltjak,aztan csak 3-5 futam került szoba,de mivel nem akartak befolyasolni a következö VB-t,igy Sumit utolag kizartak az összes versenybol,elvettek a pontjait,eredmenyeit,AZ az 0 pontal utolso lett hivatalosan.
Gabor,az lenne a kerdesem,hogy igy volt e,vagy rosszul emlekszem.
(ezt nem szanom vitaalapnak,szimplan egy kerdes,nem fogok ez ugyben vitazni senkivel)
Punker
"csináltam próbából 1-2 felvételt vhs-rõl.."

ezen mit nem lehet érteni? 😊

ssedted=szedted<#rolleyes><#hehe>

thanks<#wave><#worship><#eljen>.Honnan ssedted le õket,van ott full futam is fenn és köztük van a híres belgai is,ahol Michael belerohant DC autójába?megnézném mégegyszer..meg most tök szívesen nézegetnék régi futamokat,teljeseket,ha van még ilyen....<#hehe><#wink>

Istencsászár
<#idiota> ^^

Tényleg jók, thx!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Nagyon <#eljen> mind a három. thxa
..bár Várhegyi úr nagy szálka a szememben 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Köszi! Jóak 😊

Egy kis ízeltõ,97 és 98-ból..
csináltam próbából 1-2 felvételt vhs-rõl..
ime az egyik monaco 97 elsõ 7-8 kör

Szerintem is szükséges lépés volt, de azzal nem lehet elintézni, hogy mindenkire ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. Ez annál sokkal összetettebb dolog.