182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nah jah:D -
DJ BP #66217 ugye megkérdezhetnénk, az ominózus kicsúszása a box utcában tavaly, baromi jól alkalmazkodott mondhatom :D -
DJ BP #66216 ,,Bármilyen körülményekhez képes vagyok alkalmazkodni"
Mi az arcoskoás ha ez nem az? 2x összejött egymás után a körülményekhez alkalmazkodás, erre egyből ilyet mond, ne mond már hogy nem furs -
este 7-től -
7 óra 15 perc múlva... -
HUmanHunter #66213 mikor lessz a futam? -
vass17 #66212 ha nem érzed annak az a te dolgod, de nekem is ez jött le belőle, és sok korábbi nyilatkozatából is... -
ebben azért nem ültem volna...... -
Sok minden csak aszerencsén múlik,és soszor jobb frontálisan eltalálnia falat,mint oldalról kapni egy ütést. -
nem azt mondtam hogy lassú!
HAnem hogy orbitális nagy az arca!:) -
a fenéket
nézd ár meg régebben is mekkora esések voltak és sokan sértetlenül szálltak ki az autóból -
Watkins Glen fasza kis pálya,szimulátorban is mindig az első kanyart baszom el...Durva hogy kiszált belőle. -
Nem használta hans-t,elég bőven elég volt.TV-ben is volt erről műsor,és megemlítették,hogy pont ő mondta rá,hogy hóhérkötél és nem jött be neki. -
Hátsótengely:OO Hogy kirepült már. -
az is érdekes belsőkamerás felvétel nincs az esetről
valamit eltussolnak lehet
volt olyan hogy 10et fordult a nascar autó és simán kiszált a vezető
-
Komolyan had kérdezzem, ebbe mi a nagy arcokskodás?
Kvalit láttad? simán nyerte űber idővel és előnnyel, egész hátvágán durván gyors, senki sincs a közelében, az utolsó szektorba szénné alázzta a komplett mezőnyt... mindenki csak sír meg fikázza a pályát, Hami meg örül mivel megtalálta a jó beállítást és nem érzett semmi extra dolgot... tényleg nagy az arca... -
mit vársz Dennis-től tanul :D
amugy tényleg jól nyomja -
én ezt másképp tudom
sok a kamu az ügybe
azt derítettem ki régebben, hogy a biztosángi öv valahogy kioldodott vagy elszakadt
amugy az ötközés sebessége elég kicsi volt ha megnézed
-
HAmi azért csak tanult valamit Alonso tól....:D
a nagy arcát:D
ez nem gyenge:D
Hamilton nem szerénykedett a pole-körével kapcsolatban: „Mit mondhatok? Összehoztam egy tiszta kört. Míg mindenki más csak szenvedett a pálya állapotával én megoldást találtam rá. Végeredményben ha probléma merül fel az én dolgom, hogy megoldást találjak és olyan gyorsan túl legyek rajta amilyen gyorsan csak lehet. Úgyhogy nem lep meg, hogy ilyen nagy az előnyöm, mert látom, hogy mások valószínűleg nem találták volna meg ezt a megoldást. Ezért vagyok én a pole-ban. Ez az egyik erősségem. Bármilyen körülményekhez képes vagyok alkalmazkodni, valószínűleg ezért vagyok olyan erős esőben is. Otthon érzem magam, kényelmesen érzem magam. És őszintén szólva nem volt nehéz." -
Ahha... naja, Nascar gépben nem, de az F1 gépben még hans nélkül is kisebb az esély a fej oldalirányú elhajlására. -
Hát biztos nem az ütközés miatt. Max. infarktust kapott. -
innen kell kiszedni...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/l32L_B-4G98&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/l32L_B-4G98&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> -
jézusom:D
feljavítják.......:) -
feljívítság a hajtűkanyart!
Az most akkor igazi faszán fog tapadni......:D -
Köszi! És ezt az embed résznél találod?? Vagy hol van a link? -
-
http://www.youtube.com/v/l32L_B-4G98
ezt linket kell flash közé tenni -
Igen! De 2001-ben nem volt még HAns! Ebben a balesetben nem sulyos olyan sérülés miatt halt meg, hane azért mert koponya alapi törést szenvedett.
Sajnos szarul jött ki a dolog. Amikor 36-os gép neki ment oldalról elindült a feje jobbra, majd találkozott a fallal akkor elöre.. Ezt nem birja ki az ember nyaka. És mivel 2001 ben nem volt kötelező a hans ezért a feje tudod "lobogni"
Ezért halt meg. Ráadásul ő azt mondta többször is, hogy a hans fogja megölni az embereket, mert hogy egy "hóhér kötél" Sajnos nem lett igaza. Fel vehette volna még ma is élne.
Egyébként Nascarban nagyon csunya balesetek vannak vannak durvábbak is mint Kubicáé és 2001 óta nem halt meg senki versenyen.
Pl:
Hogy müködik ez?? Nekem nem megy:D
itt van.. -
HUmanHunter #66190 hát nem volt szerencséje -
pedig a nascar autókba van fedett kabin és bukócső is -
Dale Earnhardt ennyitől meghalt 2001 Daytona-ba Nascar
Kubica meg ezt túlélte
-
dav1d #66187 -
dav1d #66186 -
Dehogy, csak vicceltem.
-
dav1d #66184 ez komoly? :D -
link
-
Crat3r #66182 Ezt érdemes megnézni:)link! Jobboldalt válaszd ki az RTlKlubott katt a bekapcsolom-ra, utána hátradől, és néz:D -
találtam egy jó módszert rá hogyan lehet kényelmesen nézni firefoxban ezt az online közvetitest.
1. beteszitek az oldal címet könyvjelzőnek.
2. könyvjelzőknél jobbgomb ->tulajdonságok -> betöltés oldalsávba
és kaptok egy ilyet ha megnyitjátok:
link
:D török - portugal EB -t néztem most így és kurvajó. :D -
:D Lehet hogy mindent megnyerne és uncsi lenne az egész :D -
Ja ez kemény volt. Még mindig szedik össze az autó darabkáit.