FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Az én idõmben ilyesmi nem történhetett volna meg az F-1-ben, mert a versenyzõknek mindig akadtak piszkos húzásaik, hogy megvédjék a pozíciójukat vagy az idõmérõn elért helyezésüket."
Ezzel csak megerõsíti az elõbb elmondottakat:
"Hadd mondjak még valamit: 1990-ben (Ayrton) Senna szándékosan nekiment (Alain) Prostnak a suzukai elsõ kanyarban, és késõbb nyíltan bevallotta, hogy ezt szándékosan tette. Vajon úgy tûnik, hogy Ayrtont emiatt kevésbé tisztelik? Ettõl már nem az F-1 legendája?"
Szóval kicsit figyelmesebben olvass!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Már unalmas az egész, megtörtént. Lépjen túl rajta mindenki.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kicsit nagyobb már a füstje, mint a lángja...
http://gaborszantai.co.uk/
Azt meg hogy kinek mihez van joga ne õ döntse már el.. semmivel se ér többet Patrese szava a mai versenyzõkénél és a szakértõk véleményénél, sõt szerintem nem is számít mit mond, elfogult öntelt vagdalkozás az egész nyilatkozat!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De ez egy vicc végignéztem ezt a sok videót olyan mint egy kabaré,komolyan mintha nem is ugyanazt a versenyt néznék!!!!
Downhill!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nagyon kész volt
http://f1ferrari.hu
Akkor elfogadom a 8 kört.(csak tudod a Palik aszonta) és ha a Palik mondja akko az ugy van<#nevetes1>#nevetes1>....
Downhill!!
nézzétek el nekem,de olyan nosztalgikus hullám tört rám
hát ez lenne az,bár ez elsõ sorban nekem nagy élmény,de hátha derül rajta még valaki
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
húúú,hogy ott milyen lámi hsz-k voltak vazzee<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>...télleg törölni lehetne onnan párat<#nezze>#nezze>
De hát sajnos ez jellemzõ magyarországra,igazán kariert akkor futhatsz be,ha azt csinálod amihez nem értesz😞(((
Egyébként azért 13 kõr alatt csinálni 25sec-et azért az nem piskóta!!!
Mindenesetre azért látszott az hogy régen az f1 is autóverseny volt most ezt nem igazán lehet elnondani róla.....
Downhill!!
Azt már csak a boxban tudta meg,hogy valójában az utolsó körben jött ki,amit azért tehettek meg, mert a büntetési pont hátrébb volt mint a célvonal,ez csak a ferrari zseniális taktikai fölénye,hogy rögtön számitásba vették,hogy pont az esõ miatt ezen a versenyen 200 méterrel elõrébb vitték a célvonalat...
De akkor ha tényleg volt büntetés akkor ez kizárás kellett volna legyen, de ezt nem értettem akkor sem és igy megnézve se..
De akkor is hajrá Schumi!!!!!!!!!!!!!!
Downhill!!
Ha megnézed a videot láthatod,hogy Suminak 25 mp elõnye volt az utolsó kör elõtt,meg azt is,letöltötte a 10 mp-et és ha figyelsz a hangra,Sumi már elindult a boxból,mikor Mika még csak a célegyenesre kanyarodott,sõt azt is láthatod,mennyivel elõrébb volt a célvonal szinte a box kijáratánál..
imádom ezeket a videókat 😊 Schumi meg hakkinen csatái de szépek is voltak 😊
mindkettõ <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de hova tünt demon hill!!???
Tudod milyen videó érdekelne az bizonyos Hova tünt Demon hill 😄 ! nem hangban videóban !