FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ez az év errõl fog szólni, mert Alonso nem érdemelt ekkora elõnyt mondom én aki neki drukkol......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BaliBoy
Olvasd el egy kicsit figyelmesebben a szöveget. Nem azt mondja, hogy piszkos dolgok nem történtek, sõtt!

"Az én idõmben ilyesmi nem történhetett volna meg az F-1-ben, mert a versenyzõknek mindig akadtak piszkos húzásaik, hogy megvédjék a pozíciójukat vagy az idõmérõn elért helyezésüket."

Ezzel csak megerõsíti az elõbb elmondottakat:

"Hadd mondjak még valamit: 1990-ben (Ayrton) Senna szándékosan nekiment (Alain) Prostnak a suzukai elsõ kanyarban, és késõbb nyíltan bevallotta, hogy ezt szándékosan tette. Vajon úgy tûnik, hogy Ayrtont emiatt kevésbé tisztelik? Ettõl már nem az F-1 legendája?"

Szóval kicsit figyelmesebben olvass!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Ok akkor ezt meg is beszélted, a te véleményed sem ér semmit 😊 ja hogy te nem is ültél még f1 kocsiba? és nem is fogsz? Ja hogy õ 256 nagydíjon indult? biztos nem ért hozzá, elfogult és tudatlan, antidrukker ( vagyis õ nem drukkaer, hanem gyûlöli sumahert mint a többi 70%ék... érdekes........... egyátelán a fanokon kívül van aki szereti õt és mellé állt? de ugy isten igazából? érdekes. ) 😊))

Már unalmas az egész, megtörtént. Lépjen túl rajta mindenki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

annak van igaza, aki befogja a száját és eltemeti magában ezt az ügyet...

kicsit nagyobb már a füstje, mint a lángja...

http://gaborszantai.co.uk/

DjDano
Számomra tökéletesen hiteltelen amit mond... Az egyik mondatban azt mondja, az õ idejében nem jutott volna eszébe senkinek ilyen, a másikkal rögtön megcáfolja ( Senna kilökte Prostot) Máris ellentmodásba keveredik önmagával.

Azt meg hogy kinek mihez van joga ne õ döntse már el.. semmivel se ér többet Patrese szava a mai versenyzõkénél és a szakértõk véleményénél, sõt szerintem nem is számít mit mond, elfogult öntelt vagdalkozás az egész nyilatkozat!

BaliBoy
Le a kalappal ez elõtt az ember elõtt!!! És tökéletesen igaza van!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ombika
Vki nemtudja honnet tudnam hetvegi futamot letolteni? MOTOGP!!! <#worship>

ÁjjLe BoBBi
<#eljen>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kit--Kat
Föltudnád rakni az egész monacoi nagydíjat eredményhírdetésestül?<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gordon 24
Nem hát a laci azt mondta hogy egy kõrrel elõbb intették le a futamot csak éppen Schumachert felejtették el leinteni.
De ez egy vicc végignéztem ezt a sok videót olyan mint egy kabaré,komolyan mintha nem is ugyanazt a versenyt néznék!!!!

Downhill!!

Kit--Kat
én nem értettem az egészet, és szerintem sokan nem

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

na jahh..amennyit összehordtak...de hát csak próbálták magukat kihúzni a szarból,hogy valami normális infot rásózzanak a nézõkre a kialakult helyzetrõl..de nagy volt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sferrari
tudod kik hitték egyedül hogy van még egy körük 😊 a Palik és a SAnyi bácsi 😄 nekem már 98-ban egyértelmü dolog emlékszem hogy szidtam a palikékat a verseny alatt 😊 haverokkal ott röhögtünk Amikor már harmadszor is Schumit irták ki egyértelmü volt hogy a boxba megelözte és úgy nyert hisz volt annyi elönye 😊 erre laci megszólalt végeredményt hirdetek : 1 mika hakkinen ....
nagyon kész volt

http://f1ferrari.hu

gordon 24
Miért gondoltál a 16-ra?

Downhill!!

gordon 24
Nem!!! 18.dik kerben lakom Pestimrén.

Akkor elfogadom a 8 kört.(csak tudod a Palik aszonta) és ha a Palik mondja akko az ugy van<#nevetes1>....

Downhill!!

Köszi ezt is!
Bár tudom nem illik ide,de a sok videokazetta tekergetés közben akadtam rá,egy aranyos felvételre,a kisebbik fiam 2.szülinapja,még 91'-bõl...
nézzétek el nekem,de olyan nosztalgikus hullám tört rám
hát ez lenne az,bár ez elsõ sorban nekem nagy élmény,de hátha derül rajta még valaki

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na az is csak DSanyi szerint,mert az 51. körben elõzte meg,a verseny meg 60 körös ,tehát a 13 kör sehogy nem jön ki,az én egyszerü számitásom szerint is 8 kör az a 13,amialatt összegyüjtötte azt az elõnyt...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ahh és még mindig jókat derülök magamba,mert ezen a nagydijjon is kint voltam és a körülöttem ülõk is mind látták mikor Hill bejött a 2. helyre,de Palikék ezt, hogy nem vették észre a boxutca fölötti üvegszobából,az értehetettlen...

egy intim kérdés..véletlenül nem a 16.kerületben laksz???

bakker...gondoltam megnézem,mikor nyitottátok a topikot..talán még 98 vagy ilyesmire gondoltam...Nem baj, 2000. Azt is gondoltam,picit csemegézek a hsz-ekbõl..de az elsõ 2-3 hsz elég volt és visszajöttem ide az elejére...

húúú,hogy ott milyen lámi hsz-k voltak vazzee<#idiota><#banplz>...télleg törölni lehetne onnan párat<#nezze>

Ja igen,hát az elképesztõ,hogy az összes magyar "nagy" F1 es kommentátor mennyire nincs a helyzet magaslatán,pedig hát eltöltöttek már egy pár évet a mikrofon elõtt..
De hát sajnos ez jellemzõ magyarországra,igazán kariert akkor futhatsz be,ha azt csinálod amihez nem értesz😞(((

gordon 24
Tényleg köszi én is nagyon jók!!!!

Downhill!!

gordon 24
Lehet!! De rohadt nagy káosz volt ott!!!

Egyébként azért 13 kõr alatt csinálni 25sec-et azért az nem piskóta!!!

Mindenesetre azért látszott az hogy régen az f1 is autóverseny volt most ezt nem igazán lehet elnondani róla.....

Downhill!!

Örülök,hogy örülsz,mert akkor legalább nem szenvedtem velük hiába...

itt én inkább most ezt úgy értelmezem,Sumi nemtudta,hogy megelõzte -e, õt Hakkinen,mig a büntetését töltötte,hiszen szinte pont egy kiállásnyi elõnye volt...sztem csak azért ment még 1 + kört mert nem látta a kockás zázlót és fogalma se volt elsõ vagy második..
Azt már csak a boxban tudta meg,hogy valójában az utolsó körben jött ki,amit azért tehettek meg, mert a büntetési pont hátrébb volt mint a célvonal,ez csak a ferrari zseniális taktikai fölénye,hogy rögtön számitásba vették,hogy pont az esõ miatt ezen a versenyen 200 méterrel elõrébb vitték a célvonalat...

Na Gábor..mármint HSF (mer van másik is)...ezer thanks ésörök hála ezekért a múvikért<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#wink>. Öröm volt megnézni a régi csatákat, küzdelmeket, meg öröm volt hallgatni Palikot is vazz pl a Silverstone-i esetnél..hhhúúú..mit össze nem hordott vazz<#idiota><#hehe>... egyszóval jóvolt feleveleníteni a régi verseyeket...thanks<#wave>. Így utlag sikerült leszednem amúgy..nemtom,hogy a túlterheltség meddig tartott..lehet,hogy mostanra nem lett volna már, de mindegy.

gordon 24
De ez nem nagyon egyértelmû most visszanézve. Szerintem azthitték hogy van még egy kõr, mert ha magnézed a büntetés letõltése után milyen tempót ment akkor õ valóban azt hitte van még egy kör. És ez megmagyarázza azt is miért ment olyan állat tempót a tenyleges utólsó körben hiszen majdnem megpördült.
De akkor ha tényleg volt büntetés akkor ez kizárás kellett volna legyen, de ezt nem értettem akkor sem és igy megnézve se..

De akkor is hajrá Schumi!!!!!!!!!!!!!!

Downhill!!

ja igen /edeleny/ beszélgettünk a napokban errõl a boxutcai gyõzelemrõl..
Ha megnézed a videot láthatod,hogy Suminak 25 mp elõnye volt az utolsó kör elõtt,meg azt is,letöltötte a 10 mp-et és ha figyelsz a hangra,Sumi már elindult a boxból,mikor Mika még csak a célegyenesre kanyarodott,sõt azt is láthatod,mennyivel elõrébb volt a célvonal szinte a box kijáratánál..

Na kicsit megemeltem a hozzáférések számát,de ez egy játékszerver,úgyhogy sajnos nemtudom engedélyezni a végtelenségig....

sferrari
ez de nagy volt 😊
imádom ezeket a videókat 😊 Schumi meg hakkinen csatái de szépek is voltak 😊

sztem csak túl zsúfolt a szerverem,mert jelenleg is 8megabt a feltõltése,ami azt jelenti nem kevesen rántják lefele...

nálam mindkettõ server overloaded<#shakehead>

BaliBoy
LOL <#nevetes1>

b-type
😊
mindkettõ <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

97' magyar nagydíj..
de hova tünt demon hill!!???

Kit--Kat
1998

Silverstone-ban asszem<#vigyor2>..pont ide illik...ha ott volt. De a mikor-ra már én se emlékszem

sferrari
ha egyre gondolunk akkor az hungaroringen volt nem tudom mikor de Ross brawn megjátszották hogy 4 szer jönnek ki és úgy nyertek 😊 ha jól emlékszem 😊

Én Sumi box utcai gyõzelmét nézném meg! Hogy mikor, és hol volt arra már nem emlékszem!
sferrari
tud valamit 😊 a Sanyi bácsi 😊

azt én is megnézném...már nem is emlékszem rá vazz

sferrari
nagyon jó ez videó most nézem 😊 !
Tudod milyen videó érdekelne az bizonyos Hova tünt Demon hill 😄 ! nem hangban videóban !

Minden elismerésem! Nagyon jó kis összefoglaló volt ez! Legjobban az tetszett amikor Dávid Sándor azt mondja hogy még lehet egyszer világbajnok Sumiból!
gordon 24
Uristen!!! Ez a Dávid Sanyi hát nevetséges,szerinted tudja mit lát vagy csak beszél?<#szomoru1>

Downhill!!