FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Schumaher-totemoszlopot páran körbehúgyozták, de nem dõlt ki...
a McLaren szarabb, mint valaha...
a FIA kinyírta a motorgyártókat, ez még jövõhéten érdekes lehet...
a Renault új festést kapott...
a kanadai J.Villeneuve megházasodott
a medvék réme Ralf Schumaher
a foci vébé is elkezdõdött, jó meccsekkel, RTL Klubra jellemzõ kritikán aluli közvetítéssel...

ennyi

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
holnap futam amúgy meg olvass vissza.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ismét itt vok. Táborba voltam az elmúlt pár nap alatt...valaki leírná a fontos dolgokat néhány mondatban?Elõre is thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

desigo
thx😊
Istencsászár
12:35 Forma 1 - Angol Nagydíj Fogadás az eseményre
Silverstone
- a futam élõ közvetítése

Igen... Direkt elõrébb lett hozva a Vb meccs miatt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Én befagyasztanám a versenyzõk ki-be áramlását is, 20év alatt csak lelassulnának.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sferrari
szerintem következõ lépés kábbal hajtott autók mert az olcsóbb ez nevetséges 😄

http://f1ferrari.hu

Kit--Kat
Jó lenne 1 esõs futam végre....😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
hehhe😊

desigo
június 11. Vasárnap
Szerbia és Montenegró–Hollandia (15:00 RTL Klub)

14:50 2006 FIFA Labdarúgó-világbajnokság - Szerbia és Montenegró - Hollandia (port)

akkor most,hogy lesz F1?

13-kor kezdõdik?
mosley teljesen tönkreteszi a Forma 1-et.
Istencsászár
😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A motorgyártók visszavágásra készülnek

Faludi Zoltán, 2006. június 9. péntek <21:37>

A Forma-1-ben résztvevõ nagyvállalatok azt tervezik, hogy a Brit Nagydíjat követõen összeülnek, és megvitatják, miként tudnának visszavágni a FIA-nak, miután a szövetség kijelentette, továbbra is ragaszkodik a motorok három éves befagyasztásához.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Max Mosley pénteken bejelentette, a FIA nem adja fel, és továbbra is ragaszkodik saját tervéhez, a motorok három éves befagyasztásához, mellyel sokkal olcsóbbá válna a Forma-1 a nagyvállalatok számára.

A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen azonban elmondta, semmiképpen nem akarnak behódolni a sportot irányító testületnek, így következõ ülésükön megbeszélik, miként fognak visszavágni a szövetségnek. A szakember úgy gondolja, hogy a két hét múlva megrendezésre kerülõ Kanadai Nagydíj elõtt nyilvánosságra hozhatják saját elképzelésüket.

"Nincs mit mondanunk" - magyarázta Theissen, mikor Mosley nyilatkozatáról kérdezték. "Egyelõre nem foglalkoztat minket a dolog, mert jelenleg a hétvégére koncentrálunk, ám a jövõ héten össze fogunk ülni, és meg fogjuk beszélni a történteket."

Annak ellenére, hogy korábban még bízott egy kompromisszumos megoldásban, Thiessen elmondta, nem volt meglepve a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nyilatkozata hallatán. "Meg kell mondjam, egyáltalán nem voltam meglepve, annak ellenére sem, hogy az elmúlt hetekben eredményes megbeszéléseket folytattunk az ügyben."

Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az energiatároló rendszer 2009-es bevezetésérõl, Theissen a következõket mondta: "Természetesen mindenki ezen van, ám rengeteg megoldás kínálkozik erre, és ezek még kezdeti fázisban vannak. Egy ilyet megalkotni érdekes lehet, de meg kell bizonyosodnunk arról, hogy jó irányba haladunk."

DJ Bee18
Basszus a BMW meg a Mercedes pl. nem azért van csak az F1-ben, hogy csak egy futószalagot elfoglaljanak a motoroknak a gyárukban, hanem versenyezni, ennélfogva fejleszteni... Utolsó, végsõ megoldás, golyót Mózli fejébe

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gordon 24
Szerintem az összes motorgyártó vonuljon ki!!! Elég jó versenyek lesznek igy, gumit nem kell cserélni, mert minek és akkor azok akik idáig a gumikkal foglalkoztak tolják a kocsit, itt már a vezetési tudás sem lesz szempont.
Ez egyedül a hosszútáv futóknak lesz jó,<#nevetes1> mennyit fognak keresni.

Én nem tudom mit kéne ezekkel csinálni de ez már beteges ennyi hülyeséget!!!

Downhill!!

Istencsászár
1 apró kérdés... Mózli versenyez vagy az istállók???? Vonuljanak ki!

kulabácsi
sztem ennek komoly következményei lesznek, sokan ki fognak szállni az f1bõl, mert ez így nem pálya!! semmi értelme az egésznek....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A FORMA-1 MEGHALT!

Döntött a FIA: 2008 és 2010 között a motorok nem módosíthatóak

Max Mosley pénteken az Angol Nagydíj helyszínén tartott sajtótájékoztató keretei között bejelentette, hogy nem lát esélyt arra, hogy közös nevezõre jussanak a motorgyártókkal, így a korábbi tervhez tartják magukat, tehát befagyasztják a motorok fejlesztését a 2008 és a 2010-es idõszakon belül.

A motorgyártók képviselõi egyébként úgy utaztak Angliába, hogy valamiféle egyezséget köthetnek a FIA-vel, ám Max Mosley hajthatatlannak tûnik.

„Azokból a szabályokból, melyeket most közzé tettünk, kivehetõ, hogy a motorok fejlesztését három évre be fogjuk fagyasztani." -mondta Max Mosley. „Voltak korábban tárgyalásaink azzal kapcsolatban, hogy más megoldást találunk, de ezekben nem tudtunk megegyezni."

„A március 28-án kiadott szabálytervezethez tartjuk magunkat, melynek oka természetesen a fejlesztési kiadások csökkentése. A jelenlegi motorok rendkívül jól teljesítenek. 19,500 percenkénti fordulatszámon is tökéletesen megbízhatóak."

„Ebben a témában további megbeszélésre nincs szükség" -jelentette ki ellentmondást nem tûrõen Mosley.

A motorgyártók természetesen nem erre készültek, amire jó példa a BMW Motorsport igazgatójának, Mario Theissennek délelõtti mondatai.

„Nagyon bízom abban, hogy valamiféle közös megállapodásra jutunk. A FIA-val Monacóban tárgyaltunk utoljára, és úgy tûnt nyitottak felénk, amennyiben komolyan össze tudunk fogni, és életképes ötlettel állunk elõ." -mondta Theissen délelõtt az Autosport munkatársának.

Mindez természetesen nem tesz jót a sportnak, hiszen már ezen tervezet bejelentésével szinte egy idõben több motorgyártó is kijelentette, hogy amennyiben elfogadásra kerül a három évre szóló befagyasztás, komolyan fontolóra veszik a Forma-1-bõl való kivonulást.

Istencsászár
A Brit Nagydíj pénteki szabadedzéseit követõen, ahol mindössze csak a 21. helyen végzett, miután az üzemanyagpumpa meghibásodásának következtében csak négy kört tudott teljesíteni a délutáni tréningen, Raikkönen bevallotta, nem lát esélyt az idei bajnoki cím megszerzésére.

Na elkezdõdött a tavalyi mese... most szar és totál megbízhatatlan. gg

jézusom , azok teszt eredmények , könyörgöm azokból nem lehet így levonni h ki a jobb versenyzõ!!!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Robert Kubica nyerte a második edzést Meki jól el lesz a középmezõny végén :/

HuH..milyen festése van a rönonak,még 1-2 bassláda és indulhat egy autóHiFi kiállitáson...........

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
😊) az. Én amondó vagyok, maradjon a RBR-nél, kap majd egy jó kis kocsit Nyúvítõl + ha a motorokkal nem lesz gond akkor erõs páros lehet valakivel ( nem pont Klien... ). De ha Ferrarihoz menne? Massával nincsenek megelégedve ez biztos, töri a kocsikat rendesen, és sokat hibázik... szerintem repül onnan mindenképp.

Marki
Hát, abba DC mégegyszer nem menne bele 😄
Da a DS-Schumi még viccesebb lenne :Ð

KoЯn

Kimi/David páros a Ferrarinál mekkora vicc lenne?😊

Marki
Buttonnak egész Monacoi versenyhétvégén gondjai voltak a hátsó kerekek tapadásával. A csapatot ismerve meg... amikor egy nyalókás táblát nem bírnak idõben velemelni..

KoЯn

Istencsászár
Jó persze ez alap... de talán valamit tegyen le az asztalra elõtte, mer eddig csak elverték... Az említett 2 riválisa meg fõleg.

A múltkori versenyen meg Bari valami 6 helyet adott Buttonnak, na azt hogy magyarázza az istencsászár pilóta? Szvsz ez messze túlmegy az egészséges önbizalmon már...
b-type
Sztem ez sima versenyzõi hozzáállás dolga, nem tudom van-e olyan pilóta/versenyzõ aki azt gondolná és mondaná hogy õ meg õ jobb nálam, azt lehet mondani hogy nagyon gyors, de ez szvsz egészséges önmagába vetett hite egy versenyzõnek.
sztem kár ezt felfújni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Marki
Naés..?! Wurz is alázza Webbert és Rosberget, Kubica is alázza Villit és Heidfeldet, Tavaly is Wurz / De la Rosa volt az élen, meg Zonta. A 3. autók direket a szabadedzésre vannak beállítva; benzinmennyíséggel is, a motor sem úgy van beállítva, hogy két hétvégét kibírjon.

KoЯn

A balfasz idióta... valszeg ezért veri agyon Davidson, a tesztpilóta is minden egyes verseny elõtt Buttont meg Bari-t is, mert a Honda a szar technikailag...
Ha jóltom most is nemkicsit lealázta õket köridõ szempontjából...

Button egy nagyképû idióta, teljesen középszerû képességekkel. Barichello meg csak simán béna, és nincs meg már benne igazán a vér, ami a versenyzéshez kell. A Honda rohadtul belenyúlt a személyzet kiválasztásába, de nem csak a pilótákkal, hanem a box teammel is...lol.
Istencsászár
Azis, de eddig is agyon lett hájpolva habár még nem nyert, és közeljövõben nem is fog, ellenben Alonso a nem túl ütõs rönóval nyert, ahogy Kimi is a gyengélkedõ Mekivel. És kedves Button? Jó pilótának tartom, de nemkell magát túlértékelnie... Azzal a bizonyos Hondával nyernie illett volna, ha dobogóra tudott állni rendszeresen akkor ezt is megtehette volna talán.

Marki
Az a vicc kategória, amit a csapat csinál.. :C

KoЯn

Punker
az igaz hogy tényleg sz@r a honda

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Marki
Istencsászár
Button: Jobb vagyok Alonsónál és Räikkönennél ^^ Õ a király már évek óta, õ a bajnok esélyes a meghatározó egyéniség a feltörekvõ uj nemezedék képviselõje... 1 a gond még nem nyert futamot és ebbõl semmit sem láttunk 😊))) hajrá... ( bocs Button fanok, de ez már vicc kategória )

Istencsászár

Magic Boy
OFF
Légyszives nézzetek be a Football Manager fórumra és mondjatok egy országot, hogy minnél több szavazat legyen(jelenleg 23 van).
ON

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Snecie Smicie
elkezdõdött az edzés-.-.-

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Kimi Räikkönen: nem volt mit mondanom

A McLaren-Mercedes versenyzõje, Kimi Räikkönen nem tudott célba érni a Monacói Nagydíjon, kiesését követõen egy barátja jachtjára menekült. Többen úgy vélik, hogy ez rossz fényt vet a csapatra, és a felek közti rossz viszonyról tesz tanúbizonyságot. A finn pilóta Silverstoneban cáfolta a felvetéseket.

"A kapcsolatomat a csapattal ez nem befolyásolta. Ez a viszony a mai napig nem rossz. Egyszerûen csak nem volt mondandóm. Ugyanaz történt, mint csütörtökön a szabadedzésen. Ezen kívül a mérnökök is a reptér felé vették az irányt.
Telefonon és a gyárban mindent megbeszéltünk." – nyilatkozta Räikkönen Silverstoneban.

A hétvégi futamot óvatos optimizmussal várja. "Biztosan nem leszünk olyan jók, mint Monacóban. De jobbak lehetünk mint Barcelonában. Itt minden olyan, mint a Nürburgringen. Ott sem voltunk nagyon elmaradva az élmezõnytõl, mivel ott még egy gyengébb autóval is van esélyed. Az autónak jól fekszik ez a pálya."

"Talán esélyesek is vagyunk. Nagyszerû pálya, számos gyors kanyarral. Végig teljes gázzal haladunk, csak a végén kell lelassítani."

McLaren-nél példaértékû a csapatszellem...😞

Montoya maradhat a McLarennél?

Az Autosport értesülései szerint Juan Pablo Montoyának komoly esélyei vannak arra, hogy a 2007-es évadban is a McLaren csapatnál maradhasson.

Habár az utóbbi idõben a kolumbiai versenyzõt több más csapattal is szóba hozták, és õ maga sem zárkózott el a váltás lehetõségétõl, úgy tûnik a jelenlegi csapatánál komolyan számolnak vele.

A McLaren - Mercedes csapat ügyvezetõ igazgatójának, Martin Whitmarsh-nak a véleménye szerint Montoya tökéletes munkát végez, így nincs okuk kivenni õt a Fernando Alonso mellé szerzõdtethetõ versenyzõk listájából.

„Juan Pablo egyértelmûen az esélyesek között van. Tavaly itt Silverstone-ban szerezte meg elsõ gyõzelmét a mi színeinkben, és most ennek tudatában készül a futamra."

„Meg vagyunk elégedve a munkájával, pedig igen sok a spekuláció a jövõjével kapcsoltban, ám ezt õ rendkívül jól kezeli." -tette hozzá Whitmarsh.

Punker

Zsoltika 007
Jah de van is mire. 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kovalainen lesz Alonso utóda?

A Renault hármas számú versenyzõjét, Heikki Kovalainenrõl már többen azt nyilatkozták, hogy igazán nagy tehetségnek tartják. A mindössze 24 esztendõs finn versenyzõ bízik benne, hogy a 2007-es szezonban talán Fernando Alonso helyébe ülhet majd a Renaultnál.

„Jelenleg a Renault csapatnál dolgozhatok, de ez nem jelenti azt, hogy a következõ évben is automatikusan itt lehetek majd." - nyilatkozta Kovalainen. „Egy igazán jó pilótára van szükségük, akivel helyettesíteni tudják a világbajnokukat." - tette hozzá a finn pilóta.

Kovalainen elmondta továbbá, hogy még nem tartja magát olyan gyors versenyzõnek, mint a 2005-ös év világbajnoka, Fernando Alonso, de azonban hozzátette, hogy elõbb-utóbb õ is az lesz. „Egyre többet tanulok a Forma 1-ben, hiszen egye több kört teszek meg F1-es versenyautóval. Tisztában vagyok azzal, hogy a gyors vezetés nagyon fontos ebben a kategóriában. Jelenleg buta dolog lenne részemrõl azt mondani, hogy olyan gyors vagyok mint Fernando, hiszen õ már több éve versenyzik a Forma 1-ben, nekem pedig még csak ez az elsõ szezonom." - magyarázta a Renault tesztpilótája.

„Alonso egyértelmûen gyorsabb nálam, de a kettõnk között lévõ különbséget nem mondanám olyan nagynak. Elégedett vagyok a fejlõdésemmel, hiszen minden egyes tesztelés alkalmával egyre gyorsabb és gyorsabb tudok lenni. Úgy érzem, hogy mindez remek motivációt és lehetõséget teremt a számomra." - tette hozzá bizakodva Kovalainen.

ezek a finnek már csak ilyen szerény srácok😊

Frank Williams: csodálom Jensont

Frank Williams a 2000-es esztendõben lehetõséget biztosított Buttonnak arra, hogy a Formula-1 mezõnyében bizonyítson. Egy év múlva a csapat Juan-Pablo Montoyát ültette a helyére, így a brit pilóta két esztendõn keresztül a Benetton színeiben versenyzett. Ezt követõen a BAR-Hondánál írt alá, majd 15 millió dollárért kivásárolta magát az újabb Williams szerzõdésbõl.

Frank Williams ennek ellenére nem neheztel a brit pilótára. "Ha a mikulás Jensont tenné nekem a fa alá, nagyon örülnék neki. Jenson egy nagyszerû pilóta, aki futamokat nyerhet és egy napon világbajnokká válhat. Szinte soha nem hibázik. Egy ligában indul Michael Schumacherrel."

"Már 2000-ben észrevettem, hogy õ egy kimagasló tehetség. Én személy szerint nagy csodálója vagyok, és habár tavaly volt egy kis nézeteltérésünk, ez már a múlté. Bízom benne, hogy õ is hasonlóképpen látja."

Newey: Kimi és Schumi sem jön a Red Bullhoz

Adrian Newey az egyik legjobban fizetett mérnök a Formula-1-ben, aki több csapatot is világbajnoki címhez segített. A brit úriember idén a Red Bull Racing istállónál folytatja a munkát, amely állítása szerint az utolsó F1-es munkahelye.

"1995-ben fontolóra vettem, hogy Olaszországba igazolok, de most azt hiszem, hogy a Formula-1-ben a Red Bull Racing lesz számomra az utolsó állomás. A szerzõdésem három évre szól, így még bõven van idõm a nyugdíjig." – nyilatkozta Newey a Motorsport Aktuell címû lapnak.

A brit úriember számos neves versenyzõvel dolgozott együtt, mint Ayrton Senna, Mika Häkkinen vagy Alain Prost. Michael Schumacher 'kimaradt' a listából. "Ezt nagyon sajnálom, de nem sok esélyt látok arra, hogy ez egy napon bekövetkezik. Michael egy kiváló tehetségû versenyzõ, és habár az autósport számos nagy alakjával együtt dolgozhattam, nagyszerû lenne, ha Schumival is egy hajóban evezhetnénk."

A Red Bull Racingnél erre azonban igen kicsi az esély. "A csapat nem elég vonzó ahhoz, hogy egy Kimi Räikkönen kaliberû versenyzõt leigazoljon."

Punker
hát az eddigi év tapasztalata az hogy a Renault és a Ferrari versenyképes + pénzük is megvan top pilótára, Mclaren nem nagyon mutatott még fel semmit idén + ugye Voda-t akarják fõszponzornak ami igenycsak veszteséges mostanában.....

Istencsászár
Azok is kussba vannak, pedig hogy oda voltak Monaco elõtt, hogy bejelentik, hogy ne találgassanak stb stb... azt utánna mit mondtak? hogy lehet Hamilton is beszáll az pilótaügybe.... Oda és ugy hazudnak ezek ahogy nem szégyenlik.

Punker
McLaren nagyon csendben van

talán most a McLaren/Renault/Ferrari 2007-es felállása lekerült szerencsére a címlapról