182279
  • Firerock
    nehogymár obivan nyerjen
  • Istencsászár
    Sutil is mesélhetne Kiminek erről.
  • desigo
    cseppet csókos azt ne feledjük xD
  • Dodo55
    Mert ha te ilyet csinálsz, akkor lecsuknak 5 évre közúti veszélyeztetés miatt.

Schumachert azért zárták ki 1 évre, mert oldalról meglökött direkt valakit.

Akkor egy piros lámpánál padlógázzal beleszállás a leggyorsabb versenyzőbe szerintem minimum licensz bevonás. Ha szándékos volt azért, ha nem szándékos, akkor meg azért, mert ilyen béna vezetőnek nem hogy a Forma 1-ben, de még a közutakon sincs helye.
  • GregSB
    Az csak a szokásos :DDD
  • 5w0rdf15h
    Kimi azért szépen gratulált a bantunak :)) ha ez közúton történik tuti hogy péppé veri a hülye fejét
  • Firerock
    szegény kispiké.
    nem lessz sokáig aaz f1ben
  • gergobaby
    Uff Nelzínyó is "elszállt " :( Mi van itt??
  • Count Adyn
    Faszom pedig mi gyorsulási versenyt tolhatott volna Kimi meg Kubic onnan:)
  • MaSzKa
    ihhiihhihi Massa megint teliba
  • MaSzKa
    behijják a Kubica miatt ?D
  • danikarate
    Kíváncsi vagyok majd a verseny végi nyilatkozatokra!
  • Vucli
    Csak reflex szerűen rántotta el, egy tized mp alatt nem lehet ilyet végig gondolni, de persze ettől még hibázott
  • Peppus
    Legalább így izgi lett a futam :D különben is Sutil tehet az egészről, minek állt le az autója :D
  • DJKonya
    mibajotok van hülyék? ilyenkor dagad a fejetek mikor hamilton a hibás, sír a pofátok mikor ő nyer, egyértelmű hogy nem ő volt a hibás szerintem ha ti ültetek volna Hamilton kocsijába még Kubicát halálragázoltátok volna
  • gordon 24
    Eyébként tök piros volt! Csak mondom az elöbb mutatták bentről! Szép pirossan égett és a kék villogott.
  • osho
    PIROS volt a lámpa.
    Majd kockázd ki.
  • Firerock
    szemétláda(egyiket se szeretem,de ez a kisgyerek egyre jobban idegesít)
  • Istencsászár
    Rosbergnak detto, ő sem nézte a lámpát... meg amugy sose szokták a versenyzők, most összejött a buli.
  • desigo
    Miért vonnák be?
    OMG
  • desigo
    háhá

Massa az uccsó xDDDDDD
  • Mr Manson
    Igy van!

Hamilton ez csúnya volt!
  • Peppus
    te okos, te is elkapod a kormányt ha valamit kiakarsz kerülni, nem egyenesen beleszállsz. Kinemszarja le Kimit ilyenkor..
  • Istencsászár
    Ez nem közút... Hami mikor kijött a csalóka mögül azt látta hogy ott mennek előtte és nem látta hogy piros... mert nem volt piros. Amugy megjegyzem hogy ezt a csapatnak kellene tudnia és ordítani neki hogy fékezz te barom... mi a francnak van az a rohadt rádió hogy sosem használják?
  • Dodo55
    Remélem emiatt bevonják hamilton szuperlicenszét...
    De ha legalább ebből az évből nem zárják ki, akkor a FIA a világ legkorruptabb szervezete.
  • MaSzKa
    az nagy gebasz lenne la heidfeld nem engedné el Kubicát
  • GregSB
    Most őszintén, ha már nem lenne esélyed megállni, és választhatnál kibe menj bele, akkor mit tennél? Belemész abba aki a legnagybb veszélyt jelenti rád a pontversenyben, vagy a másikba? Szerintem 10ből 9 ember az elsőt választaná, akármekkore gennyesség is.
  • DannyL
    Szerintem nem direkt választotta Kimit, egyszerűen Kimitől balra volt még hely, csak nem tudta annyira balra húzni. Ettől még amatőr hiba.
  • Vucli
    Miért szerencsétlen Hamilton? Inkább szerencsétlen Kimi, az ő versenyét baszták el ön hibáján kívül
  • gergobaby
    Rohadt Hamilton... A Hovatartozás odavág... No comment, szegény Kimi
  • Mr Manson
    messziről látni a lámpát
    van csapat, van rádió!

• Prézli
    Rosbergre gondolsz többiek alatt? Ő fejezte be a szendvicset, nem csak Hamilton cseszte el. Szvsz ha Hamilton megáll Rosberg úgy is beléjük száll.

Aki pedig azt állitja hogy direkt... hát no comment
  • Firerock
    A BMw elejéről hova tűnt az a szárnyacska?
    Ez a futam az ideji legjobb lehet a rönónak
    NElzinnnyó ki fogja csinálni alonsót
  • gordon 24
    Ha neki mész valakinek a közüton.. Akkor is azt mondod? Váltott wazze..

Nem a lámpa a hibás hanem aki letaorol
  • bordy
    na ezt kubika fogja nyerni remélem végre akkor már.
    gratula jól alkalmazkodó hami.
  • The Garrett
    Azérthogy védjem hamiltont,

Kubica meg Kimi is elkezdtek gyorsitani, aztán ráléptek a fékre, velük párhuzamosan hamilon is gyorsított, aztán ő is fékre lépett, de van reakcio ido is a világon...
    Balra meg azért rántotta a kormányt, mert ha sikerül lekanyarodnia, akkor elfért volna kimi mellett és nem megy neki, jobbra viszont vagy a falnak megy, vagy kubicának...
  • fsgh
    látszott...nagyon rá húzta kimire a kormányt...uhh de idegesítő az a gyerek...:@@@
  • desigo
    mehet is a ban...
  • danikarate
    Ilyen pancsert!!! Lökdösd csak a kamerát, hát ha hozzád vágják!
  • Istencsászár
    Rosberg kamerájábol látszott hopgy a alul világított, majd az kialudt és amikor Hami jött és odaért akkor váltott villogóra... a lámpa hibája volt...