182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nehogymár obivan nyerjen -
Sutil is mesélhetne Kiminek erről. -
cseppet csókos azt ne feledjük xD -
Dodo55 #66341 Mert ha te ilyet csinálsz, akkor lecsuknak 5 évre közúti veszélyeztetés miatt.
Schumachert azért zárták ki 1 évre, mert oldalról meglökött direkt valakit.
Akkor egy piros lámpánál padlógázzal beleszállás a leggyorsabb versenyzőbe szerintem minimum licensz bevonás. Ha szándékos volt azért, ha nem szándékos, akkor meg azért, mert ilyen béna vezetőnek nem hogy a Forma 1-ben, de még a közutakon sincs helye. -
Az csak a szokásos :DDD -
Kimi azért szépen gratulált a bantunak :)) ha ez közúton történik tuti hogy péppé veri a hülye fejét -
szegény kispiké.
nem lessz sokáig aaz f1ben -
Uff Nelzínyó is "elszállt " :( Mi van itt?? -
Faszom pedig mi gyorsulási versenyt tolhatott volna Kimi meg Kubic onnan:) -
ihhiihhihi Massa megint teliba -
behijják a Kubica miatt ?D -
Kíváncsi vagyok majd a verseny végi nyilatkozatokra! -
Vucli #66332 Csak reflex szerűen rántotta el, egy tized mp alatt nem lehet ilyet végig gondolni, de persze ettől még hibázott -
Legalább így izgi lett a futam :D különben is Sutil tehet az egészről, minek állt le az autója :D -
mibajotok van hülyék? ilyenkor dagad a fejetek mikor hamilton a hibás, sír a pofátok mikor ő nyer, egyértelmű hogy nem ő volt a hibás szerintem ha ti ültetek volna Hamilton kocsijába még Kubicát halálragázoltátok volna
-
Eyébként tök piros volt! Csak mondom az elöbb mutatták bentről! Szép pirossan égett és a kék villogott. -
PIROS volt a lámpa.
Majd kockázd ki. -
szemétláda(egyiket se szeretem,de ez a kisgyerek egyre jobban idegesít) -
Rosbergnak detto, ő sem nézte a lámpát... meg amugy sose szokták a versenyzők, most összejött a buli. -
Miért vonnák be?
OMG -
háhá
Massa az uccsó xDDDDDD -
Igy van!
Hamilton ez csúnya volt! -
te okos, te is elkapod a kormányt ha valamit kiakarsz kerülni, nem egyenesen beleszállsz. Kinemszarja le Kimit ilyenkor.. -
Ez nem közút... Hami mikor kijött a csalóka mögül azt látta hogy ott mennek előtte és nem látta hogy piros... mert nem volt piros. Amugy megjegyzem hogy ezt a csapatnak kellene tudnia és ordítani neki hogy fékezz te barom... mi a francnak van az a rohadt rádió hogy sosem használják? -
Dodo55 #66320 Remélem emiatt bevonják hamilton szuperlicenszét...
De ha legalább ebből az évből nem zárják ki, akkor a FIA a világ legkorruptabb szervezete. -
az nagy gebasz lenne la heidfeld nem engedné el Kubicát -
Most őszintén, ha már nem lenne esélyed megállni, és választhatnál kibe menj bele, akkor mit tennél? Belemész abba aki a legnagybb veszélyt jelenti rád a pontversenyben, vagy a másikba? Szerintem 10ből 9 ember az elsőt választaná, akármekkore gennyesség is. -
Szerintem nem direkt választotta Kimit, egyszerűen Kimitől balra volt még hely, csak nem tudta annyira balra húzni. Ettől még amatőr hiba. -
Vucli #66316 Miért szerencsétlen Hamilton? Inkább szerencsétlen Kimi, az ő versenyét baszták el ön hibáján kívül -
Rohadt Hamilton... A Hovatartozás odavág... No comment, szegény Kimi -
messziről látni a lámpát
van csapat, van rádió!
-
Rosbergre gondolsz többiek alatt? Ő fejezte be a szendvicset, nem csak Hamilton cseszte el. Szvsz ha Hamilton megáll Rosberg úgy is beléjük száll.
Aki pedig azt állitja hogy direkt... hát no comment -
A BMw elejéről hova tűnt az a szárnyacska?
Ez a futam az ideji legjobb lehet a rönónak
NElzinnnyó ki fogja csinálni alonsót -
Ha neki mész valakinek a közüton.. Akkor is azt mondod? Váltott wazze..
Nem a lámpa a hibás hanem aki letaorol -
na ezt kubika fogja nyerni remélem végre akkor már.
gratula jól alkalmazkodó hami. -
Azérthogy védjem hamiltont,
Kubica meg Kimi is elkezdtek gyorsitani, aztán ráléptek a fékre, velük párhuzamosan hamilon is gyorsított, aztán ő is fékre lépett, de van reakcio ido is a világon...
Balra meg azért rántotta a kormányt, mert ha sikerül lekanyarodnia, akkor elfért volna kimi mellett és nem megy neki, jobbra viszont vagy a falnak megy, vagy kubicának... -
látszott...nagyon rá húzta kimire a kormányt...uhh de idegesítő az a gyerek...:@@@ -
mehet is a ban... -
Ilyen pancsert!!! Lökdösd csak a kamerát, hát ha hozzád vágják! -
Rosberg kamerájábol látszott hopgy a alul világított, majd az kialudt és amikor Hami jött és odaért akkor váltott villogóra... a lámpa hibája volt...