FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ismétlem, amit nem láttam arról nemtudok véleményt alkotni, majd ha látom akkor megmondom hogy szerintem mi. Sumit te ugy láttad ok, de látttad és ez a lényeg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
Sumit én se láttam szabálytalannak. Bocs, de már rengetegszer észrevehetõ a szemellenzõ. Próbálj kicsit objektív lenni

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
2 teljesen más eset, Monty esetét nem láttam igy vagy igaz vagy nem. Ha te igen ird le, vagy mutasd meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
Suminál érdekes nem zavart ez... Montynál egybõl...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
Kiváncsi leszek a holnapra futamra.

http://gaborszantai.co.uk/

Rosberget megbüntették

A WilliamsF1 versenyzõje, Nico Rosberg az idõmérõ edzés alatt túl gyorsan hajtott a boxutcában (69,6 km/h), ezért a Nemzetközi Automobil Szövetség 2.700 eurós büntetéssel sújtotta. A német versenyzõ a tizenkettedik rajtpozíciót szerezte meg.

uh, basszus, az több, mint 2 havi pénzem...😞
ezt kapnám az M7-esen a zsaruktól, akkor asszony agyonverne...

mflex
Én nem értem, hogy a jó francba tudják ezek így közvetíteni a nagy semmit... Vagy legalábbis nem veszik észre, hogy már mindenkinek tele van velük a ... hócípõje! Fõleg ezzel az értelmes Gyulával... Én már csak röhögök rajta. Na majd holnap kiderül vagy esni fog állítólag a versenyre szakadni fog az esõ! Dejó lenne...

What about the forests?

Istencsászár
Na leglább ezt is tudjuk😊, amugy volt valaki ebben az éven akit még nem hordtak le a földig mer nem szabálytalankodott / vagy nem figyelt ezen a fenomenálisan jól kialakított idõmérõn?

Istencsászár
"Az autóm egyensúlyával nem vagyok megelégedve" hát ez az egész évre vonatkozik, sosem jó... Lehet szidni Montyt, de lehet neki nem fekszik ez a kocsi egyátalán és azér van ennyire lemaradva, mer nem hiszem hogy ennyi különbég van, lásd tavaly jónéhány futam... Remélem odakeveredik a dobogó alá valahogy esetleg ra, mer ezt a pályát ugy ismeri mint a tenyerét az tuti.

McLaren-Mercedes: Räikkönen az elsõ sorból rajtolhat

A McLaren-Mercedes versenyzõje, Kimi Räikkönen az elsõ sorból rajtolhat a holnapi Brit Nagydíjon. A finn pilóta a második rajtpozíciót szerezte meg. Juan-Pablo Montoya ideje a nyolcadik helyre volt elegendõ. David Coulthard úgy véli, hogy Montoya feltartotta õt a gyors köre alatt, ezért a felügyelõ biztosság elé került az ügy. Elképzelhetõ, hogy megbüntetik, és hátrébb sorolják, de egyelõre nem született döntés.

Kimi Räikkönen: "Nagyon örülök ennek az eredménynek. Különösen itt Silverstoneban, ahol a wokingi és a briswoworthi munkatársak is jelen vannak. Az autóm jó volt. Sajnálatos, hogy nem sikerült a pole, mert közel voltam hozzá. A második hely remek. Tegnap sokat javítottunk, így ma harcolhattam is. Elégedett vagyok."

Juan-Pablo Montoya: "Az autóm egyensúlyával nem vagyok megelégedve, emiatt voltak nehézségeim az idõmérõn. Jobb pozícióra számítottam, így csalódott vagyok. De a verseny hosszú és tapasztalatból tudom, hogy bármi megtörténhet ezen a futamon."

JPM...😞

A mérlegelés babrált ki Buttonnal

Nick Fry a Honda csapat fõnöke szerint rosszkor hívták mérlegelésre versenyzõjét, Jenson Buttont, akinek emiatt már nem maradt ideje a javításra. A csapat csak egy biztonsági körre küldte ki versenyzõjét, de a késõre hagyott gyorskör stratégia rossznak bizonyult, miután a kerékcserére érkezõ Buttont mérlegelésre szólították.

„Sajnos, amikor Jenson visszajött az új gumiért, behívták mérlegelni." -mondja Fry. „Nem túlzottan csipkedték magukat, így mire végeztek, már nem maradt idõ az újabb gyorskörre."

„Természetesen mindez nem történt volna meg, ha korábban kiküldjük, de a pálya állapota miatt megpróbáltuk egy kicsit húzni az idõt. A többiek is ezt tették, de nekünk nem jött be."

Coulthard: Montoya gusztustalanul vezet

A Red Bull Racing versenyzõje, David Coulthard a Brit Nagydíj idõmérõ edzését követõen Juan-Pablo Montoyát kritizálta, aki állítása szerint kishíjján balesetet okozott, majd a jó köridõ elérésében is hátráltatta.

"A Klubnál elengedtem Montoyát, aki nagyon közel jött az autómhoz. Talán azt akarta mutatni nekem, hogy feltartottam õt. Szerintem nem, de ha esetleg mégis, akkor is jöjjön oda hozzám, és beszéljük meg. Veszélyes manõver valakire ráhúzni az autót. Ezt követõen letért az ideális ívrõl, és lassan haladt az utolsó két kanyarban is. Az autója nem sérült meg, tehát csak azért tette, hogy én lassabban kezdhessem meg a gyors körömet."

A szabályok mindenkire egyaránt vonatkoznak – véli DC. "A szabályzat egyértelmû. Nem szabad akadályozni egyetlen gyors autót sem. Nagyon rossz modora van, az ilyen emberekkel a saját stílusukban lehet kommunikálni. A versenybíróság el fog beszélgetni vele. Nem szeretnék ebbõl profitálni, õ a gyorsabb. Nem errõl van szó. Errõl az idõmérõrõl, az általános és az õ viselkedésérõl van szó. Mindenki felháborodott Michael manõverén, pedig az csak õt érintette. Juan-Pablo gusztustalanul vezet, nem férfihoz méltó. Ezt nem tudom elfogadni."

"Általában nevelés kérdése, de egyesek egy idõ után elérik a plafont és nincs tovább. Nem tudnak újat tanulni. Csak a versenybíróság tehet ez ellen valamit. A tavalyi monacói futamot követõen azt mondta, hogy a felügyelõk túl szigorúak voltak vele. Mégis hogyan lehet egy ilyen emberrel bánni?"

Nehéz dolga lesz Suminak ha gyõzni akar! Szerintem nincs sok esélye! Sajnos!
Istencsászár
Semmi extra nem volt...

Punker
volt valami izgi? asztalosok melóztak nálam és nem sikerült a rtl-t behangolnom a tv-n 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jah, azt is a finnre tervezték, mint a lángolós motort...

Istencsászár
Szar az az elsõ szárny😊

most már végképp látszik, hogy JPM öreg az F1-hez...

CHEAPBOY
Fernando for the winnner😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

ÁjjLe BoBBi
Kimi<#eljen>
jó lenne ha nem halna meg alatta az a retek holnap...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
hát hogyne

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Istencsászár
Ja énis örülök de más szempontból 😄 kifogás.txt

gordon 24
Dehogy ez a szint tiszta igazság!!!!

Downhill!!

reaper4
nekem is 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

desigo
álmodik a nyomor😊
hajrá Kimi!ye!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Orulok hogy sumi nem indul az elso helyrol. Legalabb nem keresnek valami szart amivel megbuntethetik. Kimi kocsija kidoglik ugy is holnap Sumi meglenyomja a spanyolt es Ferka gyozelem 😊

desigo
1-Alonso
2-Kimi
3-Schumi

Tetszik a sorrend😊
Istencsászár
Grat Button te tényleg jó vagy 😊 csak igy tovább. Azér illett volna bekerülni..

desigo
button megszívta...
desigo
úgy legyen😊
Kit--Kat
Jó eddzés lesz, már ide látom<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Játszd újra, Nico!😊

Istencsászár
Tudod a Reset gomb az alján, biztos leért 😄

Lehet simán csak le fulladt...

A legkülönösebb eset azonban ezúttal Kimi Raikkönené, aki már az edzés után csúszott ki. Látszólag technikai probléma nem volt, ugyanis a finn versenyzõ a féktávon egy kicsit érintette a füvet, és az autójának hátulja egy pillanat alatt kitört. Ami egy kicsit aggasztó, hogy Kimi próbált még életet verni az autójába, de az csak nem akart elindulni ismét.

oh, bazdmeg... (sorry)

Istencsászár

Istencsászár

Istencsászár
látod 😊)

3 különbözõ eredmény???😊

Istencsászár

Ahamm...érdekes..bár az kicsit erõs,hogy a totemoszlopot körbehugyozták és nem dõlt ki...de azért thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Istencsászár
Na ez jobb😊 Rötyó uralom szokás szerint, Meki 1 mpn kívül... Remélem kört fognak kapni!

Pos Fahrer Team (Reifen) Zeit Runden 3-free

1 G. Fisichella REN (M) 1:21,859 6
2 F. Alonso REN (M) + 0,011 7
3 M. Schumacher FER (😎 + 0,576 8
4 F. Massa FER (😎 + 1,177 8
5 K. Räikkönen MCL (M) + 1,500 9
6 J. Montoya MCL (M) + 1,553 4
7 J. Villeneuve BMW (M) + 1,879 8
8 J. Trulli TOY (😎 + 2,221 8
9 N. Heidfeld BMW (M) + 2,276 9
10 N. Rosberg WIL (😎 + 2,486 6
11 C. Klien RBR (M) + 2,504 8
12 V. Liuzzi STR (M) + 2,678 11
13 T. Monteiro MF1 (😎 + 2,739 12
14 M. Webber WIL (😎 + 2,901 6
15 R. Schumacher TOY (😎 + 2,930 7
16 J. Button HON (M) + 2,964 8
17 D. Coulthard RBR (M) + 2,990 11
18 S. Speed STR (M) + 3,213 7
21 R. Barrichello HON (M) + 13,102 4
22 C. Albers MF1 (😎 3

Istencsászár
3. edzés:

1 M. Schumacher FER (😎 1:22,435 6
2 F. Massa FER (😎 + 0,966 5
3 J. Montoya MCL (M) + 0,977 4
4 F. Alonso REN (M) + 1,304 4
5 K. Räikkönen MCL (M) + 1,307 5
6 N. Rosberg WIL (😎 + 1,910 5
7 C. Klien RBR (M) + 1,928 5
8 V. Liuzzi STR (M) + 2,102 10
9 T. Monteiro MF1 (😎 + 2,163 12
10 J. Button HON (M) + 2,388 7
11 S. Speed STR (M) + 2,637 5
12 N. Heidfeld BMW (M) + 3,100 4
13 D. Coulthard RBR (M) + 3,163 7
14 R. Schumacher TOY (😎 + 3,389 4
15 J. Trulli TOY (😎 + 4,292 4
18 J. Villeneuve BMW (M) + 8,368 4
19 R. Barrichello HON (M) + 12,526 3
20 C. Albers MF1 (😎 3
21 M. Webber WIL (😎 1
22 G. Fisichella REN (M) 1

Aláírom én is hogy tehetségesek és nem is írnám le õket csak az a baj hogy a versenyben sokszor az dönt hogy milyen vas van alattuk és nem az hogy mennyire tehetségesek...

Azért én az angol gyereket és a finn srácot nem írnám le - nem az SG fórumozók tartják Õket tehetségesnek, hanem akik az F1 világában élnek...

persze mindenkinek lehet véleménye (lásd: MS-ügy), legfeljebb kiröhögteti magát...

Üdv mindenkinek!
Szerintem a kár azon lovagolni hogy a honda vagy a McLaren szar. Ugyanolyan szar mint tavaly volt és valószínûleg jövõre is így lesz ha lesz még egyáltalán verseny. Abban viszont egyetértek hogy Buttonnak nagy az arca. Elõszõr nyerjen futamot / világbajnokságot. De ugyanez vonatkozik Raikonnenre is. Ahoz képest hogy évek óta mondják hogy mekkora esélyes soha nem váltotta be a reményeket. Csak 2003 ban volt reális esélye a vb cím megszerzésére. A mezõny tele van tehetséges pilótákkal és nagyon sokukban benne van a bajnoki cím. Elõször bizonyítsanak. Az egész F1 el az a legnagyobb baj hogy túl sok van abból amibõl a WRC ben túl kevés. A gyári capatok. Sokkal kiélezettebb lenne félgyári csapatokkal ahol nincs olyan nagy pénz és technikai külömbség. (PL: Red Bull Racing, Williams-F1)

a Honda pedig szokás szerint szar, és Buttonnak nagyobb arca van mint valaha