182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mi volt ez az apuciösszetörteaporsét történet? -
Aha okos, de ő nem ki akarta kerülni, hanem azt nézte kit üssön ki. Ha Kubicát választja, az -8 pont is lehetett volna látva Kimi sebességét.
Szóval ennyit arról hogy mennyiről is tudnak ezek 0ra lelassulni ... -
Az versenyben volt ami benne van a pakliban (Monaco) ez meg egy ultra ciki hiba a boxban (amatőr).
Ezt nehezen tudod Kimihez hasonlítani. -
Leírhatod a véleményed, de legközelebb próbáld meg civilizált emberhez méltóan. -
szegény sedópapának van dolga rendessen:)
megdolgozik a pénzééért,ez az a topic ahol az egy főre jutó büntipontok száma a legmaagasabb az esgén:) -
Na ez emberi volt.. :S -
ha más nem akkor apuci, hogy a héten a 2. kocsit törik össze :D -
ezt se nagyon kellet volna
én is hasonlót írtam az előbb de szerencsére van VIP-em és átírtam rögtön -
es mi van ,nem lehet kinyilvanitani a velmenyem, sert itt valakit? egyebkent sztem igazam volt -
Kifejtenéd bövebben is? -
köcsög nick fráj -
hiába rinyáltok itt, HAMILTON SZÉT FOGJA BASZNI A SÁPADTARCÚ KIMI POFÁJÁT ÉS MEGNYERI A VB-T!!!! -
te is kapsz
<- ebből 3-at
-
Az megint más volt, megcsúszott, de valóban hibás volt és 200-250nél történt. Itt meg a hülyegyerek a boxba csinálta a cirkuszt, olyan nincs hogy nem látta h fékeznek előtte. Úgysem lesz semmi eltiltás belőle, kisírja majd a mclaren. -
2ős győzelem jó lenne amerikába BMWnek -
Massa:Katasztrófa
rohadt gyors csak éppen előzni nem tud -
ezt a csicska fasszopó vak lámát :@ Nagyon megcsapkodnám most hamilton fejét egy vaslapáttal. Nemértem kimi mért volt olyan nyugott én a helyében nem lettem volna az -
Azt mondjátok meg hogy Massa mi a fenét csinál? -
Nem értem,hogy mért utálja ennyire mindenki ezt a Hamiltont. Tehetséges csak még tapasztalatlan. Attól tartok aki szapulja Őt az csak irigykedik... -
Ez olyan kiszámíthatatlan.
Hát ki
:D -
Hiába véditek Hamiltont ez űber nagy és ciki hiba volt és ezzel lehet Kimi győzelmét vette el, ő volt a leggyorsabb a pályán a safety előtt.
Most sikerült megelőznie az előnyét Kimivel szemben, végülis jól taktikázott.
-
szúrd még be vagy 5 X pls ...
-
"1, Füstölt a satufék, semi padlógáz" gratulálok -
hát nem csak a futam érdekes, de jókat röhögök az anyázó újregeken is -
Kubicának ezt hoznia kell! -
Vucli #66358 Az igazából a gáz, hogy ezt a versenyt Kimi megnyerte volna (szerintem) -
HAMILTON:
ja és:

-
HM #66357 szőrnyű... micsoda tragédia.... -
-
Nézzétek a versenyt, én azt mondom hogy a lámpa össze vissza villogott, majd megnézem felvételről megint, Rosber kamerájából tökéletesen lehetett látni... de még mindig a csapat hibája ez, és ROSBERG is ugyan ugy hibázott, mert ő meg Haminak ment neki. -
1, Füstölt a satufék, semi padlógáz
2, A legjobb versenyzöt épp 6mp-re verte
3, Nyilván a bénasága juttatta az F1-be -
stílus? -
Hamiltont remélem eltiltják a következő versenytől.
-
Megérdemelné, hogy jól kidobják a Forma1-ből... [grr] -
azért remélem lujizt valaki pofán bassza. -
"padlógázzal beleszállás".. nah azért ne túlozzunk -
ASdAsDADasDaA -
Lool..ez jóó:DD -
ezért hamiltont simán meg kellene buntetni, penz, plusz aka ezert en pontlevonast is elkepzelnek, es nem azert mert annyira ferrari drukker vagyok, hanem azert mert schumival kevesebbért is cvsinaltak ilyet anno! a büdös k*rva anyját a ennek e n*gger pancser gyereknek -
Nah már vizsgálják az ügyet, valami büntit azért kiosztanák Mr" gyorsan alkalmazkodok a körülményekhez, ma én nyerek" -nek :D