FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerüen annyira unalmas volt a futam,hogy nincs miröl irni.Talan egy dologerösödött meg bennem,igaz ezert majd meg megint megkapom,hogy szubjektiv vagyok.Szoval regebben is azt mondtam,es ez egyre erösebb,ha a Ferrarinak nem lesz akkora technikai fölenye,mint 2004.ben volt Sumi nem lesz bajnok.Ha csak egy szinten lesznek,a többiekkel nem lesz bajnok.De ez egyeni meglatas.
Ide általában felszokták rakni a futamok felvételét:
ENDLESS SKYLINE Ez egy Torrentes oldal! Ha nem vagy regizve akkor szívessen küldök egy meghívót hogy regizni tudj, és letudd tölteni!
DJ Bee18
de ez nem fog bekövetkezni, ahogy elnézem 😊

Ezt is odaírtam <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1> Egyetértünk, nem tûnik fel? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
nem mondod komolyan 😊, hát mindenki bealudt...

kulabácsi
hmm kb annyi votl érdekes, ill az elsõ 10

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok!

Nincs véletlenül meg valakinek a mai nagydij felvételen.Mert elnéztem az idöd és az elsö 20 körröl lemaradtam.Elöre is kösszi.
Istencsászár
"1szer essen ki", lehet lesz ilyen, de kalkuláld bele hogy Sumi is kieshet és akkor bumm neki 😊

Elkell fogadni legjobb kocsi Rötyó és az 1ik legjobb pilóta Alonso... Most merem mondani simán megérdemli az idei évben is a címet, hihhetelen mit csinál és milyen profin.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Hát igen, egy kiesés és izgalmasabb lenne, de még akkor is nyerne.<#rinya>

DJ Bee18
de Alonso mindig dobogós, hiába kapnak már el 1-2 jó futamot. Csak egyszer esne ki Alonso, már izgalmassá válna, de ez nem fog bekövetkezni, ahogy elnézem 😊

kirol
Itt már semmi nem fog fordulni, Alonso lesz sajnos a világbajnok.

Punker
szerintem talán még fordulhat ha a ferrari is elkap 1-2 jó futamot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eddig reménykedtem! Mostmár nem annyira.
mflex
Mégsem esett az a sza..os esõ! Pedig abban reménykedtem, hogy végre egy esõs verseny lesz.. Úúúú de izgi volt!<#gunyos1>

What about the forests?

Istencsászár
Mosley: Magukat okolhatják a motorgyártók

"Elnézést kérek, hogy mindig ezt emlegetem, de mi már 2005. januárjában meg szerettük volna kezdeni a tárgyalásokat. Össze is hívtunk egy ülést, de azon senki nem jelent meg. Mit lehet ilyenkor tenni? Már nagyon késõ.

Meglepõ hogy senki sem volt hajlandó elmenni, hogy ilyen idióta szabályokról tárgyaljanak?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na,ez volt hosszu idö ota a legunalmasabb futam.Törtent egyaltallan valami,amire emlekszünk?Ja igen lekevertek az interjuk veget a buzi reklamok miatt.
Marki
Jah, alig várom, hogy a Prodrive beszálljon. Legalább ismét látom az egyik legemberibb csapatvezetõt.

KoЯn

Istencsászár
Ezvan, elküldték Richardsot aki összerántotta a csapatot és azóta mennek egyre lejebb... ja és szépen füstölnek a motrok...

Marki
Kezd elegem lenni a Honda balf*szkodásából 😞

KoЯn

Istencsászár
Ez most derült ki? eddig is nyilvánvaló volt.

Punker
hát nem lesz könnyû ha igen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eldõlt már ez az idei bajnokság! Túlságossan is jó a Renault, és Alonso ahhoz hogy meg lehessenek verni õket!
gordon 24
Fü de izgalmas volt lerágtam a körmöm!!!!<#oooo><#szomoru1>

Downhill!!

Punker
azért a renault durván nyomja

Sumi megcsinálta.

Gracie Barra

Miért, melyik volt az?
Istencsászár
Alonsonak nemhinném 😊))))

kulabácsi
hát nagyjából!! dögunalom ez a mai verseny!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
kulabácsi
dehogynem, mert elfüstõl a motorja😄

Istencsászár
Jó ez az F1, egy db elõzés sem volt és ha igy megy nem is lesz 😊

Alonso meg alázza a mezõnyt... semmi esély õt befogni...

Az teny. Ha vegig azt nyomja Alonso, Kimi, Sumi akkor az ev versenye.

Punker
és remélem a vége is az lesz

Punker
az eleje jó volt

Nagyon uncsi 😞 Nem tortenik semmi a boxos elozeseken kivul 😞

Hát a hazai futam általában senkinek nem szokott összejönni. Neki most nagyon nem.

Gracie Barra

Hm. Alonso legjobb kort fut mikozben sarga zaszlo van. Ujra nem fogjak megbuntetni.

desigo
Ez nem Button hétvégéje😞
Na ez is a szokásos menetrend szerint lesz. Elsõ 5 perc izgalmas, de nem jutnak dûlõre elõl. A boxra hagyják, ahol el is dõl, elõzést megint nem látunk.

Gracie Barra

Hm. Alonso trukkozik. Ne csodalkozzon ha kovetkezo ilyen vicces dolgok utan valaki veletlen beleszall hatulrol.

desigo
Minek kellett ide biztonsági autó?
desigo
Ez jó
😊)))))))))
mflex
Remélem én is...<#mf1>

What about the forests?

Istencsászár

Már igazán lehetne egy jó kis esõs verseny! Nem is emlékszem hogy mikor volt utoljára! Remélem Raikonnen megszorongatja Alonsot, csak kibírja a motorja.
Istencsászár
Ámen!😄

Kit--Kat
Csodák vannak, mellesleg ezek sosem 100%osak, gyorsan eljárok még ma 1 esõ táncot😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
Istencsászár
"A versenybíróság mindkét fél verzióját meghallgatta, majd úgy határozott, hogy nem szabnak ki büntetést a kolumbiai versenyzõre."

Istencsászár
Mi nem? most ne mond hogy nem igy volt, valaki mindig kifakadt valaki miatt hogy feltartotta de volt amikor mégsem tarotta fel de rá fogta... nemtudom ezen mit nem lehet érteni és miért kell kötekedni...

Kit érdekel Sumi, meg állt a pálya közepén vagy szándékosan vagy nem... teljesen más eset mint a többi.......

DJ Bee18
volt valaki ebben az éven akit még nem hordtak le a földig

Még egyszer bocs, csak ez a mondatod nem tetszett, arra utalt, hogy kit érdekel már ez, Sumi esetében meg mindenki vádaskodott...