182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mert rendes XDDDDDD -
Elvileg ugyanannyival kellett volna menniük a boxban. Szerintem Kubica és Kimi tartotta, Lewis és Nico nem. -
ez téllleg sportszerű volt Alonsótol -
Végre Kubica nyer egy versenyt. Többet ugyse fog mert a két faszparaszt fogja nyerni. -
a francia technika :((((((( -
Moste ezért? úristen mi van itt pfff ha k**va anyáztam volna megértenén. Büszke lehetsz magadra gratulálok. Remélem jobban alszol majd. Meg amúgy is leszarom.
-
jól csinálta Obivan -
ejj paszmekk, dobogórta állhatott volna... -
Akkor ez vagy Kubica vagy Heidfeld. Szép lenne egy kettős győzelem mi, Maszka? :D -
SNIPS #66411 most először sajnálom alonsot, de már egész normális egy ideje :) -
es honnan tudod hogy ezt mondta neki?
lehet azert veregette meg a vállát mert ő megérti a helyzetet.
En ugy láttam hogy először kimi és kubica is elkezdett gyorsitani, aztán egyszerre léptek a fékre.
Velük párhuzamosan Hamilton is gyorsítani kezdett, mert látta hogy mennek előtte, aztán a fékezésnél nem jött ki a féktáv ezért rántott balra.
-
jó hogy nem lökte ki Hei-t -
Nekem is ez jött volna akkor ki, bár ezért szoktak azért büntetni (ls. MS és JV 1997). -
Ez szép volt Alonsotól.. :)
-
Alonsó ;( -
Alonso baze, tényleg 1 fos a kocsija...... -
Safety Car -
Hidd el, azt mérlegelte csak, hogy egyenesen szálljon bele Robertbe, vagy ferdén Kimibe. Ennyit tudott csak tenni, és neki az jött ki, hogy akkor inkább Kimi. -
Ezért azért járhatna büntetés (bár úgy sem fog), mert ez egy elkerülhető dolog lett volna, a boxutcai baleseteket mindig komolyan veszik. -
Kb. az, amit Sutil művelt a multkor: "geciKimitönkretetteazéletemversenyétavilágbajnokságomatsikereimnetovábbjátstb".
Illetve:
Kimi a gyilkos
Kimi, már megint?
Katasztrófa ez a Kimi
Jaj, szegény Lewis
Kimi a bulldózer -
A poén az hogy Hamilton saját magával b*szott ki a legjobban.
Akár nyerhetett is volna, így meg kihagyhat egy-két versenyt, remélem. -
jolvan, tudom tahó voltam boccs meg is érdemlem, de akkor is ezt mindenkinek be kell látnia, nekem is ,mindenkinek be kell látni hogy ezt a balesetet senki sem tudta volna elkerülni, és nem hiszem hogy hamilton direkt rombolt bele kimibe hissz 95%-os esélye volt a futamgyőzelemre, muszály voltbalra elhúznia a kocsit de úgyse kerülhette el, de hitt abban hogy ki tudja kerülni Kimit de mégsem, ha meg jobbra húzza el akkor vagy a palánk vagy Kubica, szerintem mi hétköznapi emberek csak akkor döntöttük volna el mit csináljunk mikor már Heifeld is belénk jött:D ..........sorry all -
inkább Kimi ment oda hozzá és megveregette a vállát hogy: "ügyes vagy pubikám, legközelebb előre is nézhetnél kisgyerek, mert ott a piros lámpa b+" -
Fordítva. Kimi mutatta neki, hogy milyen jelzőberendezések vannak a F1ben. Aztán Hamilton odament hozzá és mormolt valamit a sisakjában. -
Kimi ment Hamiltonhoz hogy nézd ember, ott a lámpa-> reakció semmi...
2. Megint oda utatnaki Kimi, hogy ott a lámpa erre legyint....
-
Na igen, én is a "qurvárauraltammaapályátmerthatalmaskirályvagyok" tegnapi beszólása után azért a sajtó helyében helyretenném egy kb hasonlóval.
Szerintem ki van zárva, hogy Heidfeld kibírjon ennyit. -
apuci lezúzott egy PORSCHE CARRERA GT-t, legalább tudni honnan örökölte a tehetségét a kis bantu :DD
végülis csak 100 millás kocsiról van szó... -
hamilton is rogton odament kimihez most... -
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy fordított esetben mi történt volna. Talán: Hami: sírógörcs, toporzékolás, Kimi "anyázása", sírás a vezetőségnek. Kimi: azonnali elnézés kérés. "Szagkommentátorok": Kimi össze-vissza szapulása, lámázása, stb, fórum: ... -
Mint régen Fisichella még egy régebbi Ausztrál futamon tömegkarambolba:D került és azt nyilatkozta, hogy tőle mindenki kérjen bocsánatot! :D:D -
Tök mindegy mostmár. Az bizti, hogy ha nem is egy futam eltiltás, de egy +10 helyes bünti nem ártana. Minimum. -
Ezt nevárd Hamiltontól, túl nayg az egója.
Már látom előre: "Nem az én hibám vol, egy győzelmet vettek el tőlem."... -
Asszem erre gondolt.:) -
vass17 #66388
-
Úgy tudom Kimi bocsánatot is kért az incidens után! -
ez jó:) -
Ha ezt egy Japán csinálja, örökre kivan dobva.
Hamilton apucija meg vesz a kicsi fiának még egy liszenszet, szupert, hogy meglegyen a családi béke. -
Miután megkapta a maga kis 10 seces büntijét a végén ... -
rtl klub neten -
Etiópia hazavár!