182279
  • desigo
    mert rendes XDDDDDD
  • a.carkey
    Elvileg ugyanannyival kellett volna menniük a boxban. Szerintem Kubica és Kimi tartotta, Lewis és Nico nem.
  • Firerock
    ez téllleg sportszerű volt Alonsótol
  • Willi Betz
    Végre Kubica nyer egy versenyt. Többet ugyse fog mert a két faszparaszt fogja nyerni.
  • desigo
    a francia technika :(((((((
  • kifli
    Moste ezért? úristen mi van itt pfff ha k**va anyáztam volna megértenén. Büszke lehetsz magadra gratulálok. Remélem jobban alszol majd. Meg amúgy is leszarom.
  • Firerock
    jól csinálta Obivan
  • poppe
    ejj paszmekk, dobogórta állhatott volna...
  • a.carkey
    Akkor ez vagy Kubica vagy Heidfeld. Szép lenne egy kettős győzelem mi, Maszka? :D
  • SNIPS
    most először sajnálom alonsot, de már egész normális egy ideje :)
  • The Garrett
    es honnan tudod hogy ezt mondta neki?
    lehet azert veregette meg a vállát mert ő megérti a helyzetet.

En ugy láttam hogy először kimi és kubica is elkezdett gyorsitani, aztán egyszerre léptek a fékre.
    Velük párhuzamosan Hamilton is gyorsítani kezdett, mert látta hogy mennek előtte, aztán a fékezésnél nem jött ki a féktáv ezért rántott balra.
  • MaSzKa
    jó hogy nem lökte ki Hei-t
  • a.carkey
    Nekem is ez jött volna akkor ki, bár ezért szoktak azért büntetni (ls. MS és JV 1997).
  • SitatiS
    Ez szép volt Alonsotól.. :)
  • Firerock
    Alonsó ;(
  • Punker
    Alonso baze, tényleg 1 fos a kocsija......
  • a.carkey
    Safety Car
  • a.carkey
    Hidd el, azt mérlegelte csak, hogy egyenesen szálljon bele Robertbe, vagy ferdén Kimibe. Ennyit tudott csak tenni, és neki az jött ki, hogy akkor inkább Kimi.
  • Kit--Kat
    Ezért azért járhatna büntetés (bár úgy sem fog), mert ez egy elkerülhető dolog lett volna, a boxutcai baleseteket mindig komolyan veszik.
  • a.carkey
    Kb. az, amit Sutil művelt a multkor: "geciKimitönkretetteazéletemversenyétavilágbajnokságomatsikereimnetovábbjátstb".

Illetve:
    Kimi a gyilkos
    Kimi, már megint?
    Katasztrófa ez a Kimi
    Jaj, szegény Lewis
    Kimi a bulldózer
  • osho
    A poén az hogy Hamilton saját magával b*szott ki a legjobban.
    Akár nyerhetett is volna, így meg kihagyhat egy-két versenyt, remélem.
  • DJKonya
    jolvan, tudom tahó voltam boccs meg is érdemlem, de akkor is ezt mindenkinek be kell látnia, nekem is ,mindenkinek be kell látni hogy ezt a balesetet senki sem tudta volna elkerülni, és nem hiszem hogy hamilton direkt rombolt bele kimibe hissz 95%-os esélye volt a futamgyőzelemre, muszály voltbalra elhúznia a kocsit de úgyse kerülhette el, de hitt abban hogy ki tudja kerülni Kimit de mégsem, ha meg jobbra húzza el akkor vagy a palánk vagy Kubica, szerintem mi hétköznapi emberek csak akkor döntöttük volna el mit csináljunk mikor már Heifeld is belénk jött:D ..........sorry all
  • 5w0rdf15h
    inkább Kimi ment oda hozzá és megveregette a vállát hogy: "ügyes vagy pubikám, legközelebb előre is nézhetnél kisgyerek, mert ott a piros lámpa b+"
  • a.carkey
    Fordítva. Kimi mutatta neki, hogy milyen jelzőberendezések vannak a F1ben. Aztán Hamilton odament hozzá és mormolt valamit a sisakjában.
  • Kit--Kat
    Kimi ment Hamiltonhoz hogy nézd ember, ott a lámpa-> reakció semmi...
    2. Megint oda utatnaki Kimi, hogy ott a lámpa erre legyint....

• a.carkey
    Na igen, én is a "qurvárauraltammaapályátmerthatalmaskirályvagyok" tegnapi beszólása után azért a sajtó helyében helyretenném egy kb hasonlóval.

Szerintem ki van zárva, hogy Heidfeld kibírjon ennyit.
  • 5w0rdf15h
    apuci lezúzott egy PORSCHE CARRERA GT-t, legalább tudni honnan örökölte a tehetségét a kis bantu :DD

végülis csak 100 millás kocsiról van szó...
  • The Garrett
    hamilton is rogton odament kimihez most...
  • kiserik
    Én csak arra lennék kíváncsi, hogy fordított esetben mi történt volna. Talán: Hami: sírógörcs, toporzékolás, Kimi "anyázása", sírás a vezetőségnek. Kimi: azonnali elnézés kérés. "Szagkommentátorok": Kimi össze-vissza szapulása, lámázása, stb, fórum: ...
  • danikarate
    Mint régen Fisichella még egy régebbi Ausztrál futamon tömegkarambolba:D került és azt nyilatkozta, hogy tőle mindenki kérjen bocsánatot! :D:D
  • a.carkey
    Tök mindegy mostmár. Az bizti, hogy ha nem is egy futam eltiltás, de egy +10 helyes bünti nem ártana. Minimum.
  • Kit--Kat
    Ezt nevárd Hamiltontól, túl nayg az egója.
    Már látom előre: "Nem az én hibám vol, egy győzelmet vettek el tőlem."...
  • SitatiS
    Asszem erre gondolt.:)
  • vass17
  • danikarate
    Úgy tudom Kimi bocsánatot is kért az incidens után!
  • Firerock
    ez jó:)
  • osho
    Ha ezt egy Japán csinálja, örökre kivan dobva.
    Hamilton apucija meg vesz a kicsi fiának még egy liszenszet, szupert, hogy meglegyen a családi béke.
  • a.carkey
    Miután megkapta a maga kis 10 seces büntijét a végén ...
  • Magnumrolcsi
    rtl klub neten
  • danikarate
    Etiópia hazavár!