FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
19:00-20:00

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
A német rtl-en az idõmérõ megy?

desigo
Holnap verseny😊
<#eljen>
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Istencsászár

Istencsászár
A Forma-1 nem való Indybe, mondja Ralf ... avagy félek a faltól!

Ralf Schumacher szerint, aki 2004-ben a Williamsszel és 2005-ben a Toyotával egyaránt balesetet szenvedett az oválpálya döntött kanyarjában, Forma-1-es autókkal nem lenne szabad Indianapolisban versenyezni, mert ezek a gépek egyszerûen nem erre lettek kitalálva. A versenyzõk közül sokan élvezik a döntött kanyart, de az elmúlt évek után érthetõ, hogy Schumacher nem rajong érte. Mindkétszer ugyanott, ugyanúgy járt rosszul, azaz egy defekt után a döntött kanyarban a falnak csapódott. Bár a harmincegyedik születésnapját holnap ünneplõ német másodszor könnyen megúszta, 2004-ben öt versenyt ki kellett hagynia, mielõtt újra rajthoz állhatott Shanghaiban. - " A hangulat remek (Indianapolisban), és nem számítottam rá, hogy az amerikaiak ilyen jól fogadnak bennünket. De ami a pályát illeti, szerintem nem lenne szabad itt versenyeznünk. A dönött kanyar nem a Forma-1-es autóknak való." - A Michelin megígérte, hogy idén nem lesz probléma, sõt, az sem szükséges, hogy más pályákhoz képest óvatosabbak legyenek. Ez a német szempontjából már nem lényeges, hiszen a Toyota azóta Bridgestone-ra váltott, és nekik tavaly sem okozott gondot ez a pálya.

Meri vagy nem meri nekicsapni ? 😄

izgi hír...valamelyik nap én is büntettlenül cseréltem tömitõ gumit a farkamon..ez is legalább annyira érdekes<#wow1>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

izgi lessz a jövõ év nem gondoltam volna h lessz olyan h szorítok egy Mclarenes és egy Renault-s pilótáért <#vigyor3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Büntetés nélkül módosított motorjain a Ferrari

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) felügyelete mellett a Ferrari szerelõi felnyitották Michael Schumacher, Felipe Massa, és a Red Bull Racing versenyzõje, David Coulthard motorját, hogy kicserélhessék az egységekben az egyik tömítõgyûrût.

A FIA által csütörtökön kiadott közleményben a következõ volt olvasható: "Az 05-ös, a 06-os, illetve a 14-es rajtszámú autók motorjain található öt plombából kettõ feltörésre került, hogy az egységekben kicserélhessék a középsõ pneumatikus csõ egyik tömítõgyûrûjét."

"A munkálatok tegnap a FIA technikai delegátusának felügyelete mellett zajlottak le, a 2006-os Forma-1-es sportszabályzat 87-es cikkelye szerint."

Mivel Christian Klien egy új motorral vág neki a hétvégi indianapolisi viadalnak, az õ hajtómûvét nem kellett módosítani.

anti renault-sok már most törhetik magukat mert a beképzelt sutyót már Alonsonál elõték ... ja h nincs rajta sapka<#mf1><#gonosz1>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

http://gaborszantai.co.uk/

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

b-type
hát ja, számolnak és szimulálnak.
bár az mellett hogy az elsõ kiállásig eltöltött idõ fordítottan kihathat a boxidõre...és végül is minden másra, na de közben körönként fél másodperccel lassabb az autó.
MS ugyan beszorult Trulli mögé vmilyen szinten, de Trulli-n kivül sem tudott volna olyan idõt autózni hogy az elejébe kerüljön...annélkül hogy Kimi-nél elrontják a kiállást, de Kimi-nél elrontották, így végül is valószinûsíthetõ hogy ha megrajtolja MS Trulli-t, akkor megfoghatta volna Raikkonen-t, ahogy végül meg is fogta....de ehez nem az õ stratégiájuk jutatta hozzá hanem mindkét esetben rajtuk kivûlálló hiba.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ralf Schumacher nem tart Indianapolistól

Kívánom, hogy sikerüljön neki. A srác eddig télleg peches volt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Damon Hill kipróbálja a DTM-et

Ezt észre se vettem. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd.

RelakS
Humorosaranyosból

Nah, ezért nem szabad az f1-es masinát állva túráztatni/hagyni járni 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kovalainen nem hajlandó még egy évet tesztelni

A Renault csapatvezetõje, Flavio Briatore néhány héttel ezelõtt azt nyilatkozta, hogy nagy valószínûséggel Heikki Kovalainen veszi át Fernando Alonso helyét a csapatnál a 2007-es esztendõben. Az elsõ hivatalos bejelentésre nem kellett sokat várni, ám ekkor csak Giancarlo Fisichella szerzõdéshosszabbítását erõsítették meg.

A finn pilóta megelégelte a versenyzés nélküli teszteléseket, és jövõre rajthoz szeretne állni. A Renault csapat színeiben. Egyes sajtóértesülések szerint Briatore a Red Bullnál kívánja 'elhelyezni' Kovalainent, a Renault erõforrásokért cserébe.

"Jelenleg nincs állandó szerzõdésem a Renaultval, csak Flavio Briatore menedzserirodájával. De szeretnék ott maradni, ahol vagyok. Itt ismerem a csapatot, az embereket. Nagyon sajnálnám, ha az eddigi munkám hiábavaló lett volna." – mesélte a finn pilóta.

"Tudom, hogy nem fogok még egy évet teszteléssel tölteni. Keményen dolgoztam, és elégedett is voltam, de az eredeti tervek szerint csak egy évig akartam távol maradni a versenyzéstõl."

Az hiszem az Õ beceneve is megvan: a Homlok

Willis visszatérhet a Hondához

A banner király<#eljen><#worship>

Most lehet,hogy elfogult vagyok,de igazan azota unalmas az F1 amiota lehet elektronikus segedeszközöket alkalmazni.tenyleg,en nem a technikat fognam vissza,hanem az aerodinamikat.
WizArts
Talán jobb megoldás lenne a mezõny "összefogására" (SC helyett)ha szigorúbbak lennének a szabványok. Pl. mindenki azt és olyat aggat a kaszni bármely pontjára, amilyet csak akar. És ez csak az ami látszik.
Nagyon szerettem az F1-et, de az utóbbi 5-8 évben nagyon nagy különbség alakult ki az egyes csapatok között. 3x-os lekõrözés, van amikor már az 5-6. helyezett is kört kap. 2-3 csapat verseng a bajnoki címért, de õk is csak az idény feléig.
Sry, nem vagyok jó passzban. De azért nagyon várom az amcsi futamot, ismét kerékcserével.

Ha mgnezed a nem ovalpalyakat,akkor ott sincs tul sok bukotér.
nem a finn a kiszámíthatatlan, hanem az autója....😊

igaz, most hibázott, de másokkal ellentétben nem kente az autóra (kuplungra), hanem beismerte, hogy Õ autózott annyira a határon, hogy besokalt...

Count Adyn
raikkönen tényleg kiszamithatalan. nemlehet tudni mikor áll meg alatta az auto😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Ja, azért jönnek be nem ovál pályán is alapból ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Miben? a körpályás sorozatokban? ott természetesen mivel nincs semmi hely, ha valami történtik akkor mindenki leáll.

AnuluWork
Érdekes, Amerikában ez nem probléma ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punker
az SC lényege a biztonság, nem az élen álló büntetése.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

AnuluWork
Egyszerûen minden kiesésnél - akármilyen is - be kéne hívni a Safety Cart. Kicsit izgalmasabb futamok lennének.

AnuluWork
"A vb-címvédõ pilóta kiemelte, Räikkönent kiismerhetetlen riválisnak tartja.

- Az elsõ 20 körben hiába nyomtam szinte tövig a gázpedált, Kimit képtelen voltam lerázni magamról. Egyszerûen nem értettem, miként bírja. Bevallom, jobban félek tõle, mint Schumachertõl."

"Eredeti"

ÁjjLe BoBBi
töröltem. nem hiányzik a flém.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

volt egy komment, ami Istencsászárt fikázta, arra hivatkoztam - mivel az eltûnt, eltûnt a hivatkozásom is...

Punker
így már érthetõ 😊

#37987 - lemaradt?

Punker
que?

szvsz az elsõ értelmes mozdulat, mióta az F1-ben van...

kezd rájönni, hogy mekkora értéket dobott el dollármilliókért...

Dehogyis nincsenek sztorik! Amikor a résztuaregeket beindítják, úgy szólnak, mint egy helikopter...hát akkor a dízelódik milyenek... Csak a kommentárkodáshoz nem ért. És még mindíg van hitele! Ha õ azt mondja, hogy Kimi nem cserélt balhátsót, a Nemzeti Sport megírja! Amikor Alonso a 70 körbõl vezet 65-ön kersztûl mondja, hogy rajt-cél gyõzelem, az NS megírja! Ráadásúl amiért pénzt kap, azt megcsinálja! A Red Bull Air Racen végigkiabálta Nigel Lamb körét úgy, hogy Bessenyeinek hitte. Aztán koppant egy nagyot és kezdte elõröl. Majd holnap folytatom...
Esküszöm tenyleg nem venne eszre,ha bejatszananak egy masik futambol reszleteket.Ja meg ami hianyzik:a sztorik.Amikor epp nemtörtenik semmi,az anegdotak,ki törtenetek,csak ehez nem ertenek,mint ahogy a technikai reszletekhez sem,igy marad az idetlen üres fecseges."Gyulam ez az auto termeli az üzemanyagot."
gordon 24
Nem nem ez a baj vele, hanem az hogy õ egy teljesen másik versenyt néz.

Downhill!!

Az a baj Palikkal,hogy minden futamon ugyan ennyit hibazik,en egy TV elött több informaciot tudok leolvasni,mint ö a monitorok elött.Nezem a LiveTiminget,es latom az idöket,tudok következtetni,akkor is,ha nem azt mutatjak,ami erdekes lenne.Az uncsitesomnak van digitalis müholdkartyaja a PC.ben,van olyan ado,ahol több kameraallasbol lehet latni mitörtenik,abba az autoba ülok be amelyikbe akarok,lehet latni külön a boxutcat.Palikeknak az ilyen pluszinfokat kellene mondani,merth ha csak azt mondja,amit en is latok,raadasul rosszul,az unalmas,es bosszanto.
Mennyivel jobb volt mikor elöben közvetitettek,es mondta a riportel,hogy X csapat most vonul ki a kerekcserere,pedig nem is mutattak,vagy volt idöszak,mikor a kiesesek utan nem sokkal mar mondtak,hogy valto,elektronika,vagy mas hiba miatt allt ki.

Istencsászár
Alonso gyõzött, a rekordok embere Schumacher

Fernando Alonso megszerezte idei hatodik futamgyõzelmét a Kanadai Nagydíjon, és újabb két ponttal növelte elõnyét Michael Schumacherrel szemben. A nemzetközi sajtó szinte már világbajnokká avatta a spanyol pilótát.

GAZZETTA DELLO SPORT: "Nem jött el a várt fordulat a Ferrarinál. Montrealban is Alonso nyert. A német Räikkönen hibájából profitált. A második hely rendben van, de ezúttal nem harcolt Alonsoval. A spanyol úgy kezd versenyezni, mint Schumi fénykorában."

TUTTOSPORT: "Schumi a rekordok embere. Ezer világbajnoki pontot szerzett a Ferrarival. Alonso sugárzó boldogsága a negyedik futamgyõzelem után."

LA STAMPA: "Mindig csak Alonso. Csak azért nem zárhatta le a bajnoki csatát, mert Michael papa olyan erõszakos. Alonso az elsõ körtõl az utolsóig tökéletesen ment."

MARCA: "Alonso a nyárkirály."

AS: "Alonso megtörte az amerikai átkot. Nem lehet megállítani. Bravó Fernando."

ja,csak mint mondtad "unalmas"... belekéne vinni egy kis palik humort,izgalmat,és akkor tényleg jó lenne Wéber is 😊
bár Palik hangja szvsz jobb kommentátornak...

Magic Boy
Lehet, hogy a Wéber Gábor unalmasan közvetít, de mégis õ közvetít a legjobban jelenleg szerintem!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Punker
meghajol a technika elött, ez az amit Kimi-tõl nem fogunk soha látni õ inkább láncfûrésszel megy majd neki egyszer ha elszakad a cérna / elfogy a pia 😊

gordon 24
Dehogy nem ez! Az hogy õ az Alonso. Ez a baj.

Downhill!!