182274
  • Count Adyn
    Valószinüleg kevesebb benzin volt Hamilton kocsijában sztem is, vagy 10 secig töltötték, kb egy szintre került ezzel Kubicával és Kimivel. Ha nincs a baleset sztem siman Kimi-Kubica-Hamilton dobogó, és nőtt volna Kimi előníe a VB-ben, ehelyett...

Na de nincs tragédia, a BMW-t simán verni kell mindig, Hami megkapja a büntijét, és nincs nagy vész. Ezzel most Massa járt a legjobban, ő lesz Kimi legnagyobb elenfele sztem a VB címért.
  • BaliBoy
  • Solten
    Szerintem is, Massa eléggé hullámzó...
  • WNW
    Schumi mindenkinel jobb volt... Kimi is csak soprogetne mogotte..:)
  • WNW
    Kisokos.. Alonso moge beszorulva legyel tokos ezen a palyan..:)) Es nem tudjuk kinek mennyi uzemanyaga volt... Az mindenesetre erdekes volt, hogy Kimi/Kubica mennyivel elobb vegzett a tankolassal, mint Hami.. Mogotte mentek be a boxba, es siman elotte jottek volna ki.. Szerintem Hami tankja mar porzott, a masik 2 kocsira meg csak ra kellett tankolni valamennyit.. Valoszinuleg Massanal is ez volt, ezert nem is hepciaskodott Alonsoval, kockaztatva hogy Alonso felmazolja a falra... Viszont mikor muszaly volt, feljott a 17. helyrol az 5.-re full gazon vegig... Ideje lenne kicsit atertekelni a begyoposodott felfogasodat..:)
  • vass17
    én már meg se szólalok:D... Nekem mind1, hogy melyik Ferrari pilota nyeri a vb-t, de Massa-t nem érzem olyan kiemelkedő tehetségnek. Schumacher mellett is volt, hogy győzni tudott, vagy jobb helyen végzett, de alapjában véve MS sokkal stabilabb volt és általában tudott hozni egy szintet.
  • WNW
    >Massa meg bement kimivel együtt kereket cserélni :D:D

Ezt a Ferrarinal igy szokatak.. Most viszont valamit elcsesztek, mert nem tankoltak neki.. Mehetett vissza, mikozben a tobbiek elol kijott a biztonsagi kocsi.. Kapasbol 36 sec hatrany, utolso hely.. Es innet vissza az 5. helyre... Massa a kiraly..:))
    Ettol fuggetlenul a Ferrarinal ideje lenne elgondolkodni.. Multkor a teletankolos, vizes gumis hiba, a szarado palyan, most meg ez... Ezzekkel a mellefogasokkal elveszthetik az egyeni VB-t...
  • Kit--Kat
    Ja tegnap is bebizonyított, a safety car bejöveteléig mennyire jó.

Az idegesít, hogy ismerem a felfogását és msot hogy mákkal megelőzte, azt fogja hinni ő az első számu, meg, hogy jobb Kiminél.
  • MaSzKa
    ki tudja ezt

Mika H. a 7éves házasságát dobta el 1 kis sztiptízes lotyóért
  • Jeff Gordon
    azt nem hiszem Maszka,DC nője sokkal jobb ezektől :P
  • MaSzKa
    Kimi Räikkönen dühös volt a Kanada Nagydíj után, ahol Lewis Hamilton kiütötte a versenyből. "Mindenki hibázhat, én is kilöktem Sutilt múltkor, de nem mindegy, hogy a pályán vagy a pirosnál rohansz a másikba."

Mivel a futamot megelőzően Adrian Sutil és Lewis Hamilton együtt nyaralt, a kiesse után arról kérdezték a Force India versenyzőjét, hogy Hamilton baráti szívességet tett-e.

"Nekem ehhez semmi közöm." – mondta Sutil egy mosollyal az arcán.

"Sajnálom Kimit, de Monacóban én jártam így. A versenyzés már csak ilyen."
  • MaSzKa
    A labdarúgó EB szombaton kezdődött, a Formula-1-es mezőny résztvevői már kiválasztották a legesélyesebb csapatokat.

Sebastien Bourdais: "Remélem Franciaország nyer."

Jenson Button: "Mivel Anglia nem játszik, nem tudom. Bocsánat!"

David Coulthard: "Nem érdekel a foci."

Giancarlo Fisichella: "Remélem Olaszország nyer."

Timo Glock: "Úgy gondolom, hogy a németek döntősök lesznek, de Spanyolország is esélyes.

Lewis Hamilton: "Németország Olaszország ellen 1:0-ra. Ez jó ómen lenne."

Nick Heidfeld: "Németország sokáig eljut."

Heikki Kovalainen: "Nincsen kedvencem, de azt hiszem Portugália nyer."

Robert Kubica: "Őszintén? Nekem teljesen mindegy hogy ki lesz a bajnok."

Kimi Räikkönen: "Fogalmam sincs. Lesznek meccsek Zürichben, talán kimegyek."

Nico Rosberg: "A szakértők szerint a németek."

Adrian Sutil: "A németeknek szurkolok."

Jarno Trulli: "Természetesen Olaszország."

Sebastian Vettel: "Németország a döntőben 2:0-ra nyer Ausztria ellen. Mégsem inkább fordítva. Még a végén megemelik az árat a sípályán."

:XDXD
  • MaSzKa
    :D ott tutti gyorsabb volt

régebben mindig monacoba intézte el őket a jackján :D
  • dav1d
    én ezt arra céloztam h mit beszélnek a csajok xD csak lemeradt a szmájli
  • MaSzKa
    biztos lehetett volna jobb is
    de akkor hami is
  • dav1d
    azért kimi még mindig gyorsabb/jobb pilóta massa meg ugysem fog minden versenyen így villanatani
  • dav1d
    ott nem volt olyan gyors...
  • MaSzKa
    jó volt Massa szerintem is
    elég stabil mostanába

régen mikor a Saubernél volt akkor béna volt
  • BaliBoy
    Szerintem pontosan tudod te. Az, hogy már megint megy a Massa fikázás (részedről). Közben csak az piszkálj a csőröd, hogy Massa mégsem olyan pancser mint ahogy az szeretnéd/szeretnétek.
  • MaSzKa

DC biztos elintézte őket az esti mulatságon :D
  • dav1d
    [URL=http://www.a5.hu/kepgaleria/2108/2108_080607_tor_1_n2.jpg]jajj[/URL]
  • MaSzKa
    Circuit de Nevers Magny-Cours
    Legtöbb győzelem - pilóta: Michael Schumacher (8)
    Legtöbb győzelem - csapat: Ferrari (7)
    Legtöbb pole pozíció - pilóta: Michael Schumacher (4)
    Legtöbb pole pozíció - csapat: Williams (8)
    Versenyen futott leggyorsabb kör: 1:15.045 (David Coulthard, McLaren, 2002)
    Időmérőn futott leggyorsabb kör: 1:11.985 (Juan-Pablo Montoya, Williams, 2002)

• oneal1
    na azt ne:D
  • MaSzKa
    Alonsonak :D
  • oneal1
    én is.

Jól rémlik hogy ferrariknak fekszik a francia pálya?
    vagy csak Schumachernek?:D
  • MaSzKa

várom már nagyon a következő versenyt
  • a.carkey
    Amúgy a videón is látszik, hogy ha Hamilton el akart volna fordulni, el tud ...
  • a.carkey
    Csodálom, hogy Kimit nem büntették meg, mert a boxutcában "megelőzte" Kubicát és piros lámpánál "hajtott ki" a boxból ...
  • Punker
    10 rajthelyes büntetés a McLaren meg Kimire mutogat hát bazze.....
  • GregSB
    Elkezdték törölni a youtuberól a videókat hami szerepléséről (szerzői jogok miatt), feltöltöttem olyan névvel és taggel hogy lehetőleg ne találjanak rá.

Ja és kipróbáltam rajta a YT új feliratozó képességét :D
  • dav1d
    Alonso úgy érzi, a BMW-ket is megelőzhette volna
  • Count Adyn
    Lajos, lajos, ez a boxutca ez nem megy... se ki... se be...
  • Kit--Kat
    Mi bajod?
  • Kit--Kat
    Majd megoldja, mint Bachreinben...
  • bardocz
    Felvezetőkör után meg sem áll,mert azt hiszi repülőrajt:D
  • johnny1030
    Most kellene nagyon megverni a kvalifikáción. Azzal az autóval nem nagy büntetés, hátrábról indulni. Ha mondjuk a 10. helyről rajtol csak két helyet kell előre jönni és pontszerző.
  • Solten
    Csak nehogy beleszálljon nakadzsimába hátulról a rajtnál...

Olyan hátul lesz hogy nem veszi észre: még piros a lámpa
  • bardocz
    Lehet most beelőzte,de ha ugyan ilyen lesz a következő verseny is,Hamilton jó ha pontot szerez,mert elnyomják majd a kicsik:D
  • bardocz
    Végre egy jó döntés:-)
  • Minstrel
    két jó barát majd elautózgathat ott hátul