182274
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    amugy sehol nem írják miért maradt el a szarvacskák
  • Solten
    A jelenlegi boxutca szabály is eléggé szerencsétlen... Van olyan futam amin nincs geb@sz emiatt?
  • bordy
    nekem még ez is tetszett.

"A kiállás nem volt szerencsés. Amikor befejeztük a tankolást láttam, hogy a boxutca elején többen is harcolnak, így ki akartam maradni ebből, és kikerülni őket, de hirtelen megálltak."

mert csak úgy lehet kerülgetni a boxban limittel, pláne 2 kocsit.
  • MaSzKa
    Forma-1 kereskedelmi jogainak birtokosának, Bernie Ecclestone-nak kellene megegyezni az új szabályzatban.

különben ha Börni is sexbotrányba keveredne akkor kié lenne az F1?
  • DJ BP
    az a vicc, hogy Kubica-Kimi nagy meccsben volt, eggymás mellett a boxutcában mindig egy izgalmas helyzet, mégis észlelték a piros lámpát
  • Solten
    Persze, mert ha kiesnek előlük még a végén a bmw-sek megnyerik a köv. futamot is...

Viccet félretéve, komoly fejlődést tanúsít a csapat.
  • MaSzKa

Räikkönen szerint a BMW-re komolyan figyelni kell
  • Solten
    Az olasz sportsajtóval nem érdemes foglalkozni. Ha nem hoz valaki 100%-ot az már közellenség nekik, még ha az imádott Ferrarijukról van is szó...
  • Kit--Kat
    Hát-hát persze mindent meg lehet magyarázni azt is amikor Kimi megelőzte Kubicát Bachreinben a 2. helyért ő is biztos elengedte....

Valahogy ilyen pozíciókért még nem láttam előzni Massát, csak őt előzték meg

Okos vagy valóban nem a címvédőre kell alapozni (aki most vezetne valsz, ha nem lökik ki), hanem a 4 futamon tudok győzni de csak pólból Massára
  • vass17
  • a.carkey
    Gazzetta dello Sport: "... Räikkönen számára az újabb nullázás után nehéz lesz a bajnoki címvédés."

Ez de hülyeség! :)
  • a.carkey
    M1x:
    "Mogotte mentek be a boxba, es siman elotte jottek volna ki.. "
    Előtte jöttek ki! Vagyis nem jó az előtte jöttek VOLNA ki ...
    Ha ez így igaz, akkor nincs baleset. A Meki tavaly eljátszotta a jó boxpozíciót. :)

Nézd, ha nem Hamilton előtt vannak, akkor lett volna volna, de voltak, nincs, szóval így volna most nem volt. :D
  • MaSzKa
  • fanka93
    "Egy győzelem II. János Pál pápa nevében"
    :DD
  • desigo
    jók ezek a címek xD
  • oneal1
    jahhh:D:D
  • GregSB
    Vicces gyerek meg kell hagyni :D
  • oneal1
    "Ha sorban álltak volna, könnyebb lett volna észrevenni." – jelentette ki Hamilton.

:D:D
  • bardocz
    Nem igaz,ugyanis boxban akik először kezdik el(legközelebb vanak a bejárathoz) több kcosit kell figyelniük kiállásnál,míg a kijűratnál jóval kevesebbet.
  • bardocz
    Úristen ekkora egy faszlámát.
  • bardocz
    Vettel:DD
  • MaSzKa
    Németország

Bild: "A béna Hamilton kettős győzelmet ajándékozott a BMW-nek."

Focus: "Robert Kubica győzelme remek reklám a Formula-1-nek."

Express: "A Formula-1-ben másképp járnak az órák mint a fociban. Lengyelország – Németország 1:0. Kubica a baleset után a csúcsra tört."

Anglia

The Times: "Hamilton katasztrofális ütközése. A brit pilóta hibája győzelemhez segítette Kubicát. Räikkönen butának nevezte Hamiltont az eset után."

The Guardian: "A megszégyenített Hamilton kirepült. A győzelmi esélyek meghiúsultak, amikor Kiminek ütközött a boxban. Kubica az első győzelmét ünnepelhette."

The Independent: "Kubica első győzelmét ünnepelhette, míg Hamilton az ütközést sajnálja. Néha napján Te eszed meg a medvét, míg máskor Te vagy a medve vacsorája."

Daily Telegraph: "Hamilton nagy árat fizet a buta hibáért. Kubica kihasználta a lehetőséget és a tabella élére állt."

Spanyolország

Sport: "Kubica és a BMW ünnepelt. Kubica az év meglepetése. Hamilton hatalmas hibát követett el."

El Periodico: "Kubica a győzelmével a tabella új éllovasa. Egy győzelem II. János Pál pápa nevében. Elérkezett Kubica ideje."

Olaszország

Gazzetta dello Sport: "Kubica mese. Egy évvel a baleset után, meghódítja a Kanadát. Räikkönen számára az újabb nullázás után nehéz lesz a bajnoki címvédés."

Tuttosport: "Düh és csalódottság Ferrarinál. A maranellói csapat nyerhetett volna, ha Hamilton nem hatástalanítja Räikkönent. Tönkretette a Ferrari versenyét."

Corriere dello Sport: "Räikkönen a ráfutásos baleset után kiesett. Kimi dühös, mert nyerhetett volna."

Le Republica: "Hamilton borzalmas. Ebből Kubica profitált. Kimi üres kézzel távozott."

http://www.formula.hu/
  • Solten
    A sajtósunk azt mondta, hogy nem beszélhetek erről."

• MaSzKa
    Mit történt a boxban amikor belementél az előtted állókba?
    Nico Rosberg: "Nem volt szép. Ez van."

Nem vetted észre, hogy piros a lámpa?
    Nico Rosberg: "Nem szeretnék semmit sem mondani erről. A sajtósunk azt mondta, hogy nem beszélhetek erről."

De mégis. Nem vetted észre a lámpát?
    Nico Rosberg: "Nem mondhatok semmit."

Mit mondanál a versenyről?
    Nico Rosberg: "Leestem az ívről, így Kovalainen elment mellettem. A kavicsok miatt nem volt tapadás. Borzalmas volt ilyen pályaviszonyok mellett versenyezni. Nem szabadna ilyen pályát építeni."

"De szeretnék gratulálni Robertnek és a BMW-nek."
  • WNW
    Isztambul teljesen mas karakterisztikaju palya, ott nem olyan egszeru feltartani valaki.. Masfelol Alonsot nem leelozte Kimi csataban, hanem Alonso felreallt.. Es igen a Ferrari vegre donthetne Massa mellett, mert egy alkoholista, az egeszet uno bulikiralyra nem lehet alapozni..
  • MaSzKa
  • WNW
    De volna, mert nem jottek ki, mivel leamortizalodtak...:)) Masfelol tok mindegy hol a boksz, a bokszutca mindenkinek egyforma hosszu... Hamit mar reg tankoltak, mikor Kimi/Kubica meg csak gurult a tankolas fele.. Aztan mikor oket tankoltak, akkor Hami gurult...
  • Solten
    Hamika igen, ez olyan sport amiben minden olyan nagyon gyorsan történik...
  • Bercy #66745
    Sírok...ha egymás mögött állnak még ennyi ideje se lett volna fékezni.
  • Kit--Kat
    "Óvatos voltam. Rápillantottam a piros lámpára, majd amikor visszanéztem, ott álltak előttem. Minden nagyon gyorsan történt. A két autó egymás mellett állt. Ha sorban álltak volna, könnyebb lett volna észrevenni." – jelentette ki Hamilton.

• MaSzKa
    ja és 80eFt-ból is tudok venni igazi BMW-t :D E30
  • MaSzKa
    utólag okosnak lenni könnyű

1000Eurom-meg nincs :(
  • Kit--Kat
    Gondolj bele, ha 1000 Eurót raksz meg.... Most vehetnél egy igazi BMW-t:D
  • MaSzKa
    csak 8eFt :D
  • Kit--Kat
    Mit értékeljek rajta át??? Kimi is volt Alonso mögött beszorulva 1 körig (török), aztán leelőzte (versenyben!). De komolyan Kimit kicsapták vezető helyről (dualban Kubicával) Massa ekkor volt a 6. ezen mit kell átértékelni?!

Azért vagyok mérges, mert megint Kimi vezetne és már elkéne kezdeni Kimire építeni, mert a BMW és a McLaren 1 csapatos.

• norbi56
    Maszka mennyit kaszáltál a fogadáson?:D
  • djfuge
    Csak szolnék hogy most végre jönnek a Kimi és Ferrari pályák,ahol nagyon jo a Ferrari és Kimi is.Ugy hogy nyugi Kimi drukkerek,most szerzünk pár 10 pontot.:)
  • a.carkey
    "Mogotte mentek be a boxba, es siman elotte jottek volna ki." Előtte jöttek ki, nem volt "volna". Viszont van ez így, különösen ha egy csapat az előző évben a legvégén végez és a legszarabb boxot kapja ...
  • a.carkey
    Istenem, hogy mennyi hülye ember van. Legalább jó bula lenne, de nem ...