182274
  • BaliBoy
  • Minstrel
    és itt szinte minden évben jó verseny van, szerintem amiatt is, mert szűk pálya és közel van a fal, jó pálya ez, amúgy is sok a steril pálya már
  • Solten
    Hurrá.
  • oneal1
    Mondjuk én inkább Massás vagyok de lényeg hogy ferrari.
    Úgyhogy nagyon sajnálom Kimit!
  • osho
    Na jó8, holnap meló, apa nem ad a seggem alá egy péniszpótlékot. Jó volt veletek.
  • Kit--Kat
    De ettől még megelőzte mindenki Kimit... Szal sokat érünk vele, gondolom Maszat is elélvezett magától, hogy beelőzte.
  • Count Adyn
    Nagyon helyes, legalább valami...
  • oneal1
    na jólvan, helyes!!

Majd legközelebb kinyitják a szemüket!
  • osho
    A szocializmus személyi kultuszára gondolhattál( ? ), de ott semmi valós nem volt mögötte. Nem volt jó az se, ettől sem kéne térdre esni a gyönyörtöl.
  • Kit--Kat
    Hamilton és Rosberg is büntetést kap a boxbaleset miatt

Sajnos ez nem adja vissza Kiminek az esetleges győzelmet és a pontokat...
  • Solten
    Asszem Baricsellót. Azért előzte meg őket mert annyira sz@r ott az aszfalt pálya hogy nem volt tapadásuk. Massa meg a rázókövön talált. Mindenesetre zseniális volt.
  • bardocz
    És ez miért probléma?Ma se volt belőle baleset,ami annak tudható be,egyedül Fisichella használta egy kicsit.

Amúgy Alonso tényleg korrekt módon lejött a pályáról.Amúgy ahogy a BMW-sek egymás ellen takikáztak csapaton belül,az vicces volt:D
  • bardocz
    Remélem jövőre megcsinálják rendesen az aszfaltcsíkot,mert most Mondaval együtt szerintem egyik legjobb pálya.Massa milyen szépeket előzgetett,amikor egyszerre kovát meg nememlékszekmárkit megelőzte,azt hittem beszarok:D Az gyönyörü volt.
  • Solten
    Vonalvezetés qrvajó, 1ébként egy rakás sz@r. 2 cm-re van a legtöbb helyen a betonfal.
  • osho
    sznalom szánalom szlalom szélmalom... vagy mi : a Jobb komunisták öltözve igaz?
  • HunnernesKonge
  • bardocz
    Pedig kibaszott jó a pálya vonalvezetése,az,hogy mindenki szidja egy dolog.Monaco is ugyan úgy nagyon jó pálya.
  • bardocz
    Jobb komunisták öltözve igaz?-.- sznalom
  • oneal1
    :DDDDDDDD
  • bardocz
    Csak ő tett róla,hogy néhányan utálják.
    1:meklárenben ül
    2:mostanában ő az arca

Alonsoval is ez volt,de ő már szimpatikus.
  • DJ BP
    Kubica is sanszos, hogy nem utálja meg a köz
  • DJ BP
    Kimi mióta közútálat tárgya? Érdekes, va akinek sikerül enélkül is, ezen nem gondolkodsz el?
  • vass17
  • osho
    na nem azért, f*sza gyerek, de ebben a fogyasztói társadalomban gyorsan elmegy a hírnév és dicsőség
  • osho
    nem most volt, arcszeszt sem lehet már eladni vele
  • spect16
    Ne felejtsd ki a felsorolásból, hogy szerény.
  • Solten
    Az fasza.. Annak fényében hogy volt egy Gilles Villeneuve-jük.. Fiacskája ráadásul világbajnok.
  • vass17
    ez vicc, nem tudom minek kell Kanadában F1-et rendezni. Nemrég jött egy ismerős onnan, és nem igazán ismerik ezt a versenyt, hiába rendezik meg:DD
  • whiskeyman
    TÉK :D

grat Kubica, grat BMW
  • Punker
    ha a falra rántja és onnan koccolja Kubicát úgy hogy az Kimire csússzon mind2őt elkaphatta volna
  • UoNokedli
    kapásból egy kaput! :D ami tele van lámpákkal!!!!! :)
  • Solten
  • Solten
    A kanadai pálya esetében nem beszélhetünk színvonalról. Írtam, ennél csak Monaco gagyibb.
  • MaSzKa
    vitz az hittem újrekk
  • 5w0rdf15h
    ennél nagyobb piros lámpákát kéne felszerelni, vagy szemüveget hamikának
  • Solten
    Szurkolói. Az EB idejére...
  • oneal1
    jaaah tarolt is:D
  • gameplusz
    Az ilyesfajta dolgokból szokott lenni az, hogy amíg Kubi szorgalmasan gyűjt és nem esik ki, addig a többiek néhány kiesése a végén a VB címbe fájhat.
  • MaSzKa
    xx?
  • UoNokedli