182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ez... -
WNW #66813 Kaaaaosz.... -
Ha szépen megkérem, valaki pár mondatban összegezné mi történt a vasárnapi futamon? -
persze, meg elüt ilyenkor ott mindent...
le lett tarolva nagyon -
4.dimenzió :D -
Ahogy láttam a hátsó kerekek is elég érdekes dimenzióban pörögtek utánna:S -
Mi miért nem vagyunk hupililakékek? :D -
Mi történt a PCs játékoknak leáldozott topiccal? :D -
1. FORMA1
2. Foci EB 2008
3. Namiez?
4. Modellautók
5. Landwirtschafts :D -
Ne húzz fel, hogy komolyan vetted
-
palik lacié vagy valamelyik sg forma1 szakértőé -
sztem a boxutcába visszafele menni nem lehet
esetleg ha visszatolják de azt is akkor ha nem akadályoznak vele senkit -
Nem viszont ha megfordul és úgy megy vissza az szabályos...
Alapvetően attól kezdve, hogy hátulról kapott egy ütést a kocsija és leállt a motorja, felesleges azon gondolkozni miért nem.
Rosbergnek ment a motorja meg is tett 1 kört és újból bement a boxba. -
boxutcába nem lehet tolatni sztem -
arankamama #66800 Sziasztok
régóta nézek f1-et de a szabályokat nem nagyon értem, hamilton miért nem ment vissza a boxba? vagy ilyenkor már miért nem mehetnek vissza? visszaolvasva értem hogy kiminek nem cserélhették volna de hamiltonnak miért nem? -
:) -
-
nem is tudom, talán massa mondta, hogy néha a pontok fontosabbak mint a győzelem. vagy valami ilyesmit. ferrari meg a mclarennek már sikerült nulláznia, ha úgy veszem akkor kiminek, haminak, massanak sikerült nullázni, valaki nem is 1x már. -
Amúgy ma kiderült Hamilton miért nem fogyelt oda:
-
De Bernie dönt, hogy ki indult jókor? :D
Amúgy meg:
Montreal -
ja meg nézzétek meg elég éles az a kardhal féle hátelem
-
szerintem a rajtlámpát is törüljük el :D mindenki akkor rajtol ha kész van a kakilással XD -
DJ BP #66792 Biztos lehet, de 5-10 perc min. szóval fújhatod -
Kiminek ha jól emlékszem a bal hátsója is sérült. -
DJ BP #66790 Paliké, aztán ha ő is botrányba keveredik átadják Győzikének, úgyis RTL Klub és meghívják a Korda házaspárt kommentálni futamokat :DDD
,,Éééés ALL IN, ő már nem jön ki tankolni" :D -
A bokszutcában történt incidenst követően egyébként az egyik maranellói alkalmazott párhuzamot vont le Hamilton és a pilóta édesapjának néhány nappal ezelőtti balesete között, Anthony Hamilton ugyanis otthona közelében tört össze egy Porschét. A ferraris dolgozó szerint az alma nem esett messze a fájától."

amúgy hátsó szányat miért nem lehet cserélni ha orrkúpot meg lehet?
-
Nézd, ha majd úgy verik meg a mezőnyt, hogy a mindegyik nagycsapat célbaér, na akkortól kell komolyan venni őket, mint vb esélyes.
Monaco és Montreal mindig is érdekes pálya volt (Alonso, aki ritkán veztőihibázik, lazán csapta az autót, Mansell alatt leállt a Williams, hatalmas esések, stb.) Voly itt már minden. De Európában úgyis mindig minden más ... -
tavaly is 2.ak voltak :D
sztem nincs értelme megint 2.nak lenni
most sztem nyomatnia kellene BMW-nwk a fejlesztéseket és Kubicára építeni -
Az bizti, hogy kurvára el kéne törölni ezt az egész boxmizériát aminek x. nagydíj óta issza a levét a mezőny. Eltörölnék minden piroslámpás baromságot, és kötelezném a pályákat, hogy oldják meg a szállítást, ne kelljen minden szarért Safety Cart beküldeni. Ennyi.
Emellett, ha már a gumik ismét változnak majd, uzsgyi, visszahozni a 2x60 perces időmérést (1 péntek, 1 szombat) és a max. 12 körös szabályt. És mindent amit betiltottak, engedélyezni, de persze valahogy szabályozva. Baromság, hogy a legelitebb sportban tiltják a jobbnál jobb kütyüket. -
szerintem is. simán küzdhetnek a bajnoki címért, tökk stabilak, sebességük is megvan kb.
nem is értem miért mondogatják hogy jövőr lesz cél a bajnokságért való küzdelem nekik. -
Ausztráliát leszámítva a 4. hely a legrosszabb eredményem, és most már talán a kvalifikációkat tekintve is a legjobb vagyok a mezőnyben, így azt mondanám, hogy igenis nyomulnunk kell."
ú
http://www.a5.hu/cikkek/2/26541.shtml -
Alonso úgy érzi, a BMW-ket is megelőzhette volna
Fernando Alonso úgy véli, akár a kettős győzelmet szerző BMW-k elé kerülhetett volna a Kanadai Nagydíjon, ha nem választanak rossz taktikát a biztonsági autó beküldésekor. "Szörnyű hibát vétettünk a taktikával, amikor kiálltunk a Safety Car bejövetelekor" - kesergett a spanyol, aki később a falnak csapta autóját. - "Hat vagy hét körünk volt még, ami ugyanannyi, mint amennyit (Nick) Heidfeld ment, mielőtt megjelent előttünk. Igaz, hogy harmadik voltam a kipördülésemkor, de ez félrevezető, mert mögöttem olyanok haladtak, akiknek már nem kellett volna kiállniuk. Azt mondták (a csapattól), hogy 8. vagy 9. lettem volna a második kiállásom után, ami azt jelenti, hogy nem szereztem volna pontot, és ez nem jó. Ha viszont a pályán maradok, Heidfeld és (Robert) Kubica előtt lettem volna, a dobogóra kerülés biztos esélyével." Pat Symonds mérnöki igazgató szintén elismerte a tévedést. "Fernandóval ugyanazt a stratégiát vettük fel a boxkiállásnál, mint Kubica, de sajnos beragadt Heidfeld mögé, ami megbonyolította a versenyünket, és végül célba sem értünk" - mondta. Symonds Nelsinho Piquet kiesését a fékek számlájára írta, amelyek nagy igénybevételnek vannak kitéve Montrealban. "Nelson fékhiba miatt esett ki, ami abnormális kopást okozott, de még nem tudjuk, miért, jelenleg is vizsgáljuk, pontosan mi történt" - nyilatkozta Symonds
a5.hu -
ezért rendes út kellett volna:D:D -
igazából szerintem lassan majd valamelyik oldalra eldől a mérleg a fejlesztések miatt. a nagyobb fejlesztéseket jól beállították már a futamok alatt amiket kitaláltak korábban.
Tehát aki több okosságot kitalál még idén az sokat hozhat majd szerintem -
csak a nagyon gyors kanyarokban asszem, de abból nincs itt nagyon -
vass17 #66779 Engem se...Ebben az évben nem látom esélyét, hogy ő megnyerje a vb-t...ez van -
a csúszkálás miatt a kanyarokba jól jött volna sztem -
A futamgyőztes Robert Kubica a versenyt követően kijelentette, 100 százalékos támogatást vár el csapatától a világbajnoki címért folytatott csatában, de McLarent nem aggasztja, ha a BMW első számú versenyzővé nevezi ki a lengyel versenyzőt. -
sztem tök egyértelmű.
a pálya gyorsasága miatt. nincs szükség arra a plussz leszorítóerőre amit generál illetve hátraolja a levegőt a kocsi hátuljához.
kb ennyi
-
levitte őket a menetszél