FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
ilyen nincs
ennyi

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
Mi van Szujóékkal ?
Alexease
Ha nem lesz valami "extra" (beragadas, bevetodes, baleset, eso), akkor ebben a sorrendben vegigvonatoznak. Ha marad Kimi ha nem, remelem nem cserelik le a poziciot tul latvanyosan (meg persze Vettel sem turja ki az elso kanyarban😄); sot, ahogy tavaly HAM visszaadta a helyet BOT-nak, ha Kimit valoban lecserelik, talan bealdozza azt a 7 pontot (ha elol maradnak, ami nagyon valoszinu).
lac coo
Rajtot megnezm, nagy versenyre nem keszulok...Kimi bukta mar most ,neki mar nem megy pont Vettel rovasara, Hamilton meg nem kockaztat...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
15:10
lac coo
Hánykor lesz a rajt ?

lac coo

remeljuk weather.com a jo, az nem mutat esot😊 https://weather.com/hu-HU/idojaras/orankent/l/caa6f3504175127c2874d7684c4280d0ae16f9c0ea2c99d96b7dd32bd08c8621

nearo
jól hangzik... kár, hogy csak az elejét tudom majd nézni 😞

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Alexease
Jelenleg erosen felhos, szemerkelos esos ido van Monza-ban. Az F1 idejere Monza eszaki reszehez vihart es/vagy nagyobb esot josolnak. Vagyis vagy lesz valami kaosz vagy nem😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eljen> az első öt nagyot meccsel ma.Az eső pár sc még megfordit6 mindent.Schumi 5 győzelme itt a menybe repitette a ferarit

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.09.02. 09:13:10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

de en nem tudom mit nyafog, amikor leszoritja az embereket folyamatosan most o vele teszik meg kinyilik a csipaja... regen mikor feltartasok voltak idomeron a kutyat nem erdekelte mentek tovabb vagy elfogadtak a helyzetet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
"Hat-nyolc autó haladt egy kisebb csoportban"

Mi értelme az utolsó percekre hagyni a legjobb idős kört?
Miért nem jobb egy üres pályán saját körcsúcsot autózni?
Ez a Magnussen egy undorito alak😊

ha ez a cikk ilyen formaban igy jott le

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja a dominans evekben igen😊, akkor is reg volt 14 eve...jo lenne holnap ezt megismetelni

PLaci
2004: Barrichello győzött, Schumacher lett a második.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

kettos Ferrari gyozelem a tifosik hazajaban csucs lenne😊 nem is tudom mikor volt erre pelda...

Le a kalappal Kimi előtt!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Jaja. Hányszor olvastam itt ezt én is! Vettel arca azért megért egy mosolyt. Kibaszott mérges volt. 😊 Kimi egyszerűen szerencsétlen. Ez van. Van egy VB címe, nagy szerencsével, és kész. Mint az angoloknak 1966ból. Azóta is rengeteg sikerül volt a foci világában.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ez a kimi mar lassu es szarik bele, mit keres meg itt??? <#idiota>

AnuluWork
Aztán majd lehet a kobzosokkal megénekelni mekkora versenyző Vettel és tovább görgetni a legendát ...

mcmoha
Már izzítják az Aqua Carrier v2 programot. <#idiota>

lac coo
Nincs abban a helyzetben se Kimi, se a Ferrari, hogy Vettel mogotte vegezzen.....

AnuluWork
Mit össze kell majd holnap foskodnia a Ferkának, hogy úgy elqurja Kimi versenyét, mint anno Monacoban!

öööö, ez nem úgy tűnik mint egy Ferrari cumi.
(gyorsan szerkesztetted, komám)
Utoljára szerkesztette: simonl, 2018.09.01. 16:03:59

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

<#eljen><#taps>

PLaci
<#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mcmoha

hmm koszi megkaptam a valaszt...nem gyenge, ha valaki allithato szarnnyal probal fekezni ekkora sebessegnel ez tortenik😮

ehhez viszont a Halo nem kellett...

mi tortent az autojaval lehet tudni? vagy eppen a palya egyenetlen szakasza dobta ot meg?

lac coo
Az se rossz 😊)

PLaci
Nem záródott be fékezéskor a DRS -e.

lac coo
Szar is mikor elfelejted előre tolni a fékelosztást ... 😊)

Alexease
Ezt?!😊 Sehogy😄 Epitenek egy ujat.
desigo
Ezt a roncsot,hogy teszik holnapra versenyképessé?
AnuluWork

0:30nál az egy pályamunkás volt? A belsőből nem egyértelmű, hogy kettő ugrott el egyet elkapott, vagy csak kettő volt.

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

<#taps>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

huu jo lenne a futamon is hasonlo eredmeny😊

mcmoha

Gondolom beszeltetek az F1-rol is a romantikazas mellett<#eplus2><#idiota>

desigo
A héten a Gáborral egy helyen ebédeltünk.Beszélgettem vele pár percig.
Szimpatikus,kommunikatív emberke.
HTS s3rg1nh00
Gábor Wéber
8 hrs ·
Ő itt Nick, a Sauber bal hátsó kerekérért felelős szerelője, aki éppen centire pontosan megjelöli az autó érkezési pozícióját.

Nick egy kortyot sem ivott tegnap este, ám az a vonal bizony ferdén áll a boxutca záróvonalához képest, méghozzá szándékosan - itt Monzában éppen 8 fokos szögben.

Monaco óta ugyanis a Sauber így használja ki, hogy övék az utolsó boxpozíció, így nem all utánuk senki, szabadon indulhatnak nagy gázzal, ezért a bejárati ívet így egyszerűsítik le a pilótáiknak. Sok kicsi sokra megy alapon boxkiállásonként több tizedes javulást hozott nekik az ötlet.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D