182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sztem Hamilton a tavalyi év elején nem kívánt semmit...nem is volt mire.
A gondok, Alonso (és a csapat) számára akkor kezdődtek amikor Hamilton hozta a 9 dobogót...az nagyon komoly.
Pont ezt a cikket olvasgatom, és szvsz igaza van Alonso-nak, Hamilton-n most van rajta az egész csapat.
De ettől függetlenül Alonso tavaly nem tudta meggyőzően hozni az elsődleges dolgát, legyőzni a csapattársát.
Hamilton követhet el hibákat,...ez még mindig a 2. éve ebben a sorozatban. Látványos hibái vannak, de nagy baj nincs, mert tudja mi kell és tudja azt is hogy meg tudja csinálni...és egyre jobban fogja tudni. -
spect16 #67012 Ahogy mondod. Csak egy élcsapattól mást lehetett volna várni(pl. nem a nyilvánosság elé kellett volna vinni a bajukat.)
-
Amennyire tavaly Hamiltom egyenlő feltételeket kívánt, annyira igaz volt ez Alonsora is, akinek az utolsó versenyeken szintén nem adták meg. Ha Dennis felfogta volna, hogy azért hozta oda Alonsot, hogy VBt nyerjen neki, akkor első szezonban bizony hagynia kellett volna, hogy meg is nyerje. -
ehh, sztem ez feltételezés és sehova nem vezet.
RD tavaly azt hangoztatta, hogy egyenlő elbírálásban van nála a két versenyző mert ő ebben hisz.
Hamilton pedig kiérdemelte tavaly az egyenlő polcot,...vagy inkább Alonso nem húzott el úgy ahogy az elvárható lett volna. Gyengébb autóval nem volt súlytva az ziher,...márpedig egyenlő feltételek mellett ki kellett volna jöjjön a jobb tudása.
De nem ő vezette a VB-t sokáig, hanem a csapattársa (aki óriási előnyt kellett hogy lebukjon az év utolsó két-három versenyén, hogy ne legyen VB). -
Miért? Nem halmoz hibát hibára? Tavaly is így bukta el a VB-t. -
spect16 #67008 Aham...Mit vártál, hogy elkezd rinyálni mint egy-két kiskedvenc?olvas
Valahogy reális vélemény.
A szokásos:
Egy olyan fickó volt a csapattársa, aki előtte még sosem ült Forma-1-es autóban, tehát valószínűleg azt várta, hogy ő lesz az elsőszámú, nem igaz? És ez volt a probléma. Az, amikor megtudta, hogy noha neki kellene az első számúnak lennie, mégsem kapja meg ezt a bánásmódot." RD-nek sikerült ezt elintézni akkor, csak utána más lett a leányzó fekvése.
Hami-ról a kritikája is ottvan. -
Eklszeton is oltja Hamiltont, csak aztnem értem mire fel. Alonsoval az a baj hogy kimondja azt ami neki nem tetszik... nem haverok, és neki ez a véleménye. Amugy hülyeséget beszél, mert Hamilton idén is hozza azt a szintet amit a legjobbak, VB esélyes ahogy tavaly is ( amikor is bedarálta az egész mezőny mezőnyt ) és kiváló pilóta. Hibákat meg mindenki elkövet, még Alonso is elfog jópárat. -
madmanic #67006 Alonsót nem lepte meg Hamilton botlása
Engem viszont nagyon meglepett hogy idáig kibírta beugatás nélül....
"sokkal inkább mutat letisztult képet teljesítményéről az idei évad, mikor egy-két győzelemtől eltekintve, hibát hibára halmoz."
Aham.. Sokkal inkább mutatja ez a nyilatkozat unfairnando valódi személyiségét, mint az eddigi álszerénysége..
Bár az idei teljesítménye alapján mire is lehetne nagyképű...
-
azt már nem írta az újság
hogy a balansz is nagy jó főleg mikor megy a cár :D -
Egyeslövés ;) -
spect16 #67003 Grat nekik.
"Elisabettánál egyszerűen minden stimmel, az egész csomag. Több olyan tulajdonsága van, amit szeretek, mint amennyit nem". - Na, beépíti a Renault-ba? -
Csaj se a lóvéjáért szereti...
-
ez is a pénzre utazik :D -
dav1d #67000 -
És a dugóban nem mutogatott a többi sofőrnek, hogy miért tartják fel őt?? 
-
dav1d #66998 bemelegítette a gumit -
azt hittem alonso vót a teszter :D -
Piké meg koszorúslány:DDDD -
"A 28 esztendős menyasszony" Stílusosan R28 :)
Amugy Alonso volt a pár soförje:) -
dav1d #66994 ahoz hogy nekem 30évvel fiatalabb barátnőm legyen még várnom kell egy kicsit 
-
ilyxen yólltuukhatónőcit vett el :P -
dav1d #66992
Briatore 340 vendég előtt nősült meg -
-
nemis az hogy nem találom el hanem a szórás... -
Jól van Maszka, látom témánál vagy megen...
-
valami olyat olvastam az írányítótoronybe Samsung klímák vannak :D -
Samsung nem volt Le Mans-ben?
-
BMW is volt a Le Mans-be de tovább léptek
jővőre Aemrican Le ManS-ba -
1 Le Mans győzelem szerintem többet ér,mint egy év végi vb,akár csapat,akár egyéni,vagy ha nem is többet,de kb anyit. -
Hát ha nem találod el,meg mellé lősz,akkor balfasz vagy :-) -
a 24h-s versenyen a BMW és a Porsche is jó
ráadásul Diesel BMW mindig a kategória legjobbja lett idén is
régen meg még a jobb kategóriás autókat is elverték mert akkor a BMW indult elöszőr Diesel autóval a világon 24H órás versenyen és a kis fogyasztás miatt kevesebbszer voltak a boxban ezért megnyerték az egész versenyt hiába voltak 2x erősebb autók is -
Mivel a belső égésű motort Németországban találták fel, a Mercedes-Benz történelmi múltra tekint vissza az autósportban. Az autóversenyzés történetében Franciaország éppen olyan nagy múltú, mint Silverstone a Formula-1-ben.
A legelső hivatalos autóverseny 1884. július 22-én, Párizsban került megrendezésre Pierre Gifard szervezésében. A legelső Nagydíjként számon tartott Le Mans-ban megrendezésre került versenyt a Francia Automobilklub szervezte 1906. június 26-án, illetve 27-én. A 103 kilométer hosszú pályán 12 kört kellett teljesítenie a versenyzőknek. A győztes a magyar Szisz Ferenc volt!
Az 1908-ban megrendezésre került Francia Nagydíj a Mercedes és Christian Lautenschlager győzelmével zárult.
"Az 1901-es Nizza-Salon-Nizza versenyen Wilhelm Werner is győzni tudott. 1954-ben a Mercedes Juan-Manuel Fangio és Karl Kling Reims-i kettős győzelmével tért vissza (a hitleri korszak után). Éppen azon a napon, amikor Németország megnyerte a labdarúgó világbajnokságot (a legendás magyar aranycsapattal szemben)." - folytatta a nosztalgiázást Norbert Haug.
formula.hu -
Laceee #66981 hát nem, de szivesebben látnám őket az F1-ben mint a kiscsapatok vergődését -
Lömán sorozatban, és a 24Hn nagyon jók, és annak a presztizs értéke is magas, ha nem magasabb mint egy F1é... egy jól futó szekeret kár lenne megtörni egy bizonytalan F1es szerepléssel. -
akkor próbáld meg
mérges kőpőcső-vel :D
A Forma-1 továbbra sem téma a számunkra"- idézte az Audi vezérigazgatóját, Rupert Stadlert a Motorsport-Total.com, ehhez a kijelentéshez pedig nem szükséges további kommentár
Az Audi persze továbbra sem marad távol az autósporttól, az ingolstadtiak a Le Mans-i projektet is viszik tovább, de a Német Túraautó Bajnokság, a DTM is fontos szerepet tölt be a vállalat életében.
f1hirek
sok helyen nem versenyeznek :D -
És ha a közelében vannak a ferrarisok? Akkor azt nem használhatom
-
Akkor már vagyél egy rpk-t,veszel hozzá 10 dobtárat,és mindegyiket megtöltöd páncéltörő lövedékkel,hidd el,nem fog senki sem ellenkezni:D -
De légkalapácssal még megtudom gépelni az arcát miután megdobáltam és vérző fejjel fexik a betonon és sír :D Meg bejutni is egyszerűbb vele :) -
1xűbb ha leszeded a leszedhető kormányt és azzal dobod fejbe :D
ode légkapapács se kell -
Én megdobálom :) majd felszedem a rázókövet:)
Viszek légkalapácsot is