FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Busch sör, nem Busch. :-)

JPM már idén indulna a NASCAR-ban?
Így elegánsan rúgnák ki, és Pedro vezethetné a másik gépet, vagy Paffet, vagy Hamilton...

http://gaborszantai.co.uk/

Itt a valasz:

Neither could NASCAR, which will benefit from the Colombian's star power and international appeal. Montoya will become the only foreign-born and nonwhite driver regularly competing in Nextel Cup.

itt a link: http://msn.foxsports.com/nascar/story/5769338?FSO1&ATT=HMA

Sztem razziát tarthattak náluk és lefoglaltak több tonna kokot,így mennie kell bohockodni egy kicsit a nascarba,hogy pénzt keressen az új ültetvényekre...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

<#wink><#eljen>

gordon 24
Hát van benne valami. Én ezzel pont fordítva vagyok. Most is a NASCAR-t nézem élõben Chicago-ból Kenseth vezet. De hajrá Gordon (õ a 2-dik)

Downhill!!

Neztem egy kicsit az Infineon raceway'n a verseny palyan.... Boris Said tetszett, mert o palya auto versenyzo, es egeszen jol megy a dolog neki. Hogy valaszoljak a kerdesedre: nem fogsz megtalalni engem a TV elott ulve hogy nezzem a nascart. Viszont, felebredek 330 reggel ahoz hogy nezzem a F1-et. Ez mindig igy van. Az tetszik ami nem kaphato.... :)

gordon 24
Igaz te látsz rá erre a dologra. De ha kiveszed a politikai részét azért tetszik nem?

Downhill!!

ezt nehez megmagyarazni itt a forumon. ahoz hogy ertsed, itt kellene elned.....Sajnos nincs mese, muszaj neznem nascart mert mikor az autoverseny csatornara megyek, ott csak az megy.. de oszinten nem is birom halgatni a southern beszedjuket mert kiraz a hideg. Ez a deli oldali 'good ol boy system' re van epitve. A legnagyobb kritika a sportrol itt Americaban, hogy az egesz egy redneck sport. Ezt nascar mar evek ota akarja megvaltoztatni ugy, hogy behozzanak egy ket szines boru, vagy pedig Minority szemelyt.. Engem nem erdekel kulonben, csak azt nem ertem hogy Montoya miert adta fel Monacot, es cserelte BBQ ra, es BUSH sorre... ha ha... Nem tudjatok, de Americaban a BUSH sor az ojan mint a mosogato-viz... De ha szeretsz vadaszni, horgaszni, meg persze a nascar, az akkor jol jon... haha.

gordon 24
Én sem értek egyet vele, de nekem sem tetszik ez a nagy nyitás a világ felé.
De ez már nem ebbe a topikba tartozik.

Downhill!!

REALista
Most hallottam a hírt hogy Monty elmegy a F1-bõl és azt kell mondanom hogy jól teszi!Ha nekem valaki pár évvel ezelõtt azt mondja hogy nem fognak érdekelni a futamok hát kiröhögöm!!!Sok sikert kívánok neki!!!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ha, amerikai, az csak a helyesírását magyarázza meg, de a NASCAR-ról leírt véleményével nem értek egyet. Néhány évtizeddel ezelõtt jellemzõbb volt a NASCAR-ra a "fehér"-jelzõ, de ma már nem errõl szól a történet, sztem.

Minden esetre szívesen fogadom egy amerikai véleményét a NASCAR-ról, mert Õ jobban rálát, talán.

gordon 24
Ismeri, mert amerikai az ember.

Mondjuk nem értem miért irsz ilyeneket FB2. Mi bajod ezzel a sorozattal?

Downhill!!

Láttál már NASCAR versenyt elejétõl a végéig vagy te is csak rámondod, hogy bunkók és fajgyûlölõk és ezzel el van intézve a dolog a részedrõl?
Alapkérdések a Cup-pal kapcsolatban:

-hány pontverseny van egy évben a Cup-ban?
-hány versenyzõ áll rajtkoz?
-melyik autómárkák szerepelnek a sorozatban?

Tudsz rájuk válaszolni?

Nézz meg néhány versenyt, interjút és magazinmûsort! Ismerd meg, mielõtt ilyeneket mondasz!

(kiszáll az két "l")

desigo
Gyorsan felejthetõ lesz...

Pedig kezdetben még szimpatikus volt
Voltak és vannak külföldiek és színesbõrûek a NASCAR-ban. Már nem a Redneck-szemlélet jellemzõ erre a sportra.

Punker
na ez most feldobta a napomat :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Lattam. Mikor Gordon kiszalt az autobol, szakadt rolla a viz. Mult heti US GRAND PRIX'n mondta, hogy nagyon nincs jo fizikai allapotban a F1 vezetesehez. Muszaj lenne neki sokat edzeni. A Montoyanak meg mondta Frank Williams, hogy foggyon le.... Legalabb a NASCAR ban senki nem fogja neki ezt mondani..... haha

Ch_Slater
van egy ilyen videom: Trading Paint-Jeff Gordon and Juan Pablo Montoya (44 perc)
biztos láttátok már. kocsit cserélnek benne... :D

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lehet... de itt americaban a 'nem-feher' emberek nem neznek NASCARt mert a NASCAR az egy gyulekezete a feher fajgyulloloknek.... 'boy'.. Monty lessz az elso hispanic (vagy inkabb nem feher americai) ebben a sorozatban. Lehet hogy ez a dontes a Montoya forro fejusege volt.. Nem hiszem hogy o nagyon rajongana a Nascar utan. Az is lehet hogy a NASCAR nagyot fizet neki a csapaton felul hogy jojjon, mert a NASCAR akarja valtoztatni a hirnevuket a fajgyullolo-bunko gyulekezet ellen..... szoval azt tudom, hogy mar par eve akarnak egy szines borut a sorozatban.

b-type
viszont valszeg több nézõt visz a Nascar-hoz. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Monty kiszal a Formula 1 bol es jon ide a BUNKOKHOZ 2007 ben! Soha nem voltam nagy Montoya fan, de szerintem nagyon be-illett a F1 be.... Abban viszont nem vagyok biztos, hogy be illik a Fajgyullolok koze... erre kivanchi vagyok.

Kár érte! Szerintem töbre kellet volna vinnie az F1-ben!
Egy meghatározó egyéniséggel kevesebb!
b-type
:))
Hát csak rakják bele...engem speciel nem érdekel a költségcsökkentés, csak a verseny..és ha ezzel a pénzmennyiséggel verseynképesebbek lesznek, akkor hajrá de ezerrel.
Nem akarok matematikai esélyekben bízni, kõkemény esélyeket és nyitott bajnokságot szeretnék....hogy aztán ezt a McLaren-Renault, vagy Ferrari-Renault...vagy más hozza az mindegy...de ne legyen már féltávnál lefutott a VB.
..Ezt az egész költségcsökkentést amugy lesre rakják a nagy gyári csapatok...lehet akármilyen befagyasztás, akkor az lesz hátrányban akinek nincs még saját szélcsatornája...vagy több pénzt lehet futómûbe..mérnökökbe..szal bármibe beleölni.
Kiscsapatok mindenképpen kûzdeni fognak az anyagiakkal. :(

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Viszont az is igaz hogy ez a jelenlegi elég nagy rák.
Lehet hogy jók a reflexei a pilótáknak..de ha mondjuk egy VB cím múlna rajta, akkor nagy valószinûséggel mennének a fals rajtok, hátha belecsúszik egy áthajtásosba a hátul jövõ :(
szvsz tutter.
Remélem kitalálnak erre egy okosságot, SC után zöld zászlós szabály vagy ilyesmi.
A lekörözötteket meg be kellene állítani a tényleges sorrendbe..versenybíró rámondja a fülükre mondjuk.
Példát kell venni onnan ahol rengeteg autóból áll a mezõny...a Nascar sorozat sem csak oválokon megy...road-on meg ott is van poros ív.
a lekörözöteket ki kell venni a sorrendbõl mindenképpen...hogy mindenki azzal bírkozzon akivel egy körben, egy tempóban autózik.

Istencsászár
A Ferrrai extra 20 millió Eurót mozgósít!

A Ferrari az USA GP-n aratott kettõs gyõzelme után sem ül a babérjain. Jean Todt több mint 20 millió Euro extra költségvetést engedélyezett a Ferrari további jó szereplésének érdekében. Az újítások már a Francia futamon bevetésre kerülnek!

A Ferrari 248 F1 versenyautó teljesen új elsõ szárnyat kap és a motort is izmosítják 20 LE-vel aminek köszönhetõen a teljesítmény el fogja érni a 775 lóerõt. A rajtautomatikán is komolyan dolgoznak Maranellóban, így az aerodinamikai és motor újítások mellett a Ferrari pilótái villám startot is csinálhatnak majd.

Ross Brawn nagy támadást ígért a szezon második felére, hogy beérjék az élen álló Renault csapatot és újra nyílt lehessen a harc a világbajnoki címért.

Ha a Ferraris agytrösztök még1szer a költségcsökkentés mellett fognak szavazni és azt fogják hangoztatni akkor elmehetnek a ...ba

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Pont a legnagyobb box mágus ossza az észt:D vicces.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zsoltika 007
Jah azt én is csak néztem miben ülnek.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

JaJa,de RECARO ülésekben a nejével együtt......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

kirol
Hát, Schumi milyen euforikus hangulattal nézte a német-portugál meccset.<#nyes>

Nem hiszem,hogy kevesebbet tankolnanak az uj idömerö szerint,egyszerüen annyi lesz,hogy romlik majd egy kicsit a pole idö,nem több.Az a ket keverek eleg lesz,szerintem.Ezzel megszünnek a gumitesztek lenyegeben,illetve most mar nem a gumit fogjak az autora tervezni,hanem az autokat idomitjak majd a gumihoz.
Az valamivel igazsagosabb lesz,hogy mindenki mehet penteken,de arra kivancsi lennek,mennyi lesz ebbol a tenyleges teszt,es mennyi a felkeszüles a futamra.Ez elmeletileg kicsit összerazhatja a mezönyt,hiszen mindenkinek lesz eleg ideje arra,hogy tökeletesen beallitsa az autot.
Viszont,azt nem ertem,illetve nem jött rola info,hogy pentekenkent csak a hivatasos pilotak tesztelhetnek e?
Üdv nektek,ujra élek.Egy kissebb monitor problema akadajozott idaig.
Igy elsökent ismet kivalo lett a banner!
Talan tehetnenek egy kiserletet az F1 urai,milyen is lenne a sport,ha csak pusztan ket honapig nem valtoztatnanak a szabalyokon.
Punker
2 keverék nagyon kevés lesz......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

<#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gordon 24
Á Simán.<#nevetes1>

Downhill!!

az igaz,de nagyon kicsi esélye van annak,hogy bele egyezzenek egy ilyen fajta kérelembe<#hehe><#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gordon 24
Hát lehet hogy jobb lenne. Mert ez igy ahogy van szar.

Downhill!!

írj1levelet, hogy az Sg.hu egy kisebb csapata szeretné átvenni a FIA vezetését, mer a jelenlegi fõmuftik szarul döntenek<#idiota><#hehe><#vigyor2>....sry,nem hagyhattam ki<#wink>

2006. július 07., péntek - <18:53>
Olasz szerelõi zrikálták Schumachert

A Ferrari tesztcsapatának szerelõi nem hagyták, hogy Michael Schumacher hamar kiverje a fejébõl Németország Olaszország elleni vereségét a hazai rendezésû foci-világbajnokság keddi elõdöntõjében - írja jerezi riportjában az autosport.com. A spanyolországi tesztelésnek volt olyan pillanata, amikor Schumacher monitorján a szokott adatok helyett csak egyetlen, rövid üzenet volt olvasható: 2-0 - ezzel az eredménnyel ejtette ki Itália válogatottja a hosszabbítás utolsó perceiben lõtt gólokkal a németeket. Schumacher nem orrolt meg kollégáira, sõt, mindannyiuknak pizzát rendelt, reagálva a Bild pizzabojkottra való felhívására. "Szép gesztus volt Schumachertõl, sportszerûen viselte a vereséget" - jegyezte meg a Ferrari olasz tesztpilótája, Luca Badoer. - "Bátorításképp közöltem vele, hogy jobban szeretném, ha egy német F-1-es világbajnokságot nyerne egy olasz autóban, minthogy a németek a fociban gyõzzenek."

Istencsászár
Teszteredmények - Jerez - Péntek:

Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. M.Schumacher Ferrari (B) 1:16.626 93
2. Villeneuve BMW-Sauber (M) 1:17.714 97
3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:18.194 45
4. Badoer Ferrari (B) 1:18.985 59
5. R.Schumacher Toyota (B) 1:18.921 86
6. Trulli Toyota (B) 1:19.246 88
7. Klien Red Bull-Ferrari (M) 1:19.701 44
8. Webber Williams-Cosworth (B) 1:19.792 43

Istencsászár
:D:D:D:D, miért tankolnának kevesebbet? mer rövidebb az idõ? és akkor mivan? mindenkinek rövidebb szvsz ugyan ott vannak... Fia idétlen döntéseit mutatja ezis, nem képesek semmire sem, ez volt a leg roszabb döntés amit hozhatta ezügyben... Miért? mer 5 percel kevesebb ideig látjuk a kocsikat de semmi sem fog változni. Ide szépen 15 perces, üres tankos rész kellett volna, ( nemértem mit erõlködnek ezzel a benzinnel, valaki indokolja meg... ) vagy 15 perc, és egyenként kivonulni ( ez lett volna a leg jobb ).

nearo
Ennek ugyanúgy semmi értelme, mint eddig, legalábbis szerintem. Így még kevesebb benzint kell tankolni a kocsikba, ha jó helyrõl akarnak indulni, és még több boxkiállás lesz. A benzinfogyasztós rész úgyanúgy megmarad, csak öt perccel rövidebb lesz. Én azt mondom, hogy maradjon a húsz perc, viszont az független legyen a futamtól, akárcsak az elõzõ két 15 perces szakasz. Ezzel lehetne egy kis izgalmat vinni a dologba...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Lerövidül az idõmérõ

Mint arról tegnap beszámoltunk, a legfontosabb napirendi témát alkotó motorbefagyasztás kérdésében nem született döntés a Formula One Commission csütörtök esti ülésén Párizsban. A grandprix.com értesülése szerint azonban a Forma-1 szabályalkotó szerve egy kisebb jelentõségû ügyben mégis határozatot hozott: húszról tizenöt percre csökkentette az idõmérõ edzések utolsó etapjának hosszát. A rajtrács tíz legelõkelõbb helyérõl döntõ periódust az évadnyitó óta rengeteg kritika éri, mert zömét a pilóták öreguras tempóban, merõ benzinégetéssel töltik, hiszen a szabályok szerint az etapnak feltankolva kell nekivágni, és a hajrában mindenki könnyû autóval szeretne gyors kört futni. Nos, ez az unalmas tevékenység akár már a Francia Nagydíjtól kezdve lerövidülhet öt perccel, amennyiben az FIA Motorsport Világtanácsa, elõreláthatólag fax-szavazással, ratifikálja a Commission döntését. Valószínûleg hivatalosan is a jóváhagyást követõen jelentik be a módosítást.

Windowst :D
jó, 100-ból 95-en winfost használunk...

Istencsászár
linux ^^

megnézném, most mirõl neteznétek winfos nélkül...:P

én is álmodok egy szebb világról, mikor alma vigyorog a notebookomon színes zászlócska helyett, de sajnos almás gépekre nincsen meg minden szoftver, ami kellene...