182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jah persze,pont a Ferrarinak hoznak szabályokat^^ -
DJ BP #67212 év eleje óta érvényben van... -
De. -
madmanic #67210 ezt a szabályt most hozták gondolom... -
"A new rule for this year allows each driver to have one unscheduled engine change without penalty."
Ez nem azt jelenti,hogy büntetés nélkül cserélhet mindenki egyszer motort? -
Motorcsere? -
Pff csóró Kimi, ha nincs ez a pachsorozat megint mennyivel vezetné a Vb-t..... -
Hát ez a hétvége is jól alakult
Grat Ferrari, Massa, Räikönnen (kipufogó nélkül is megy ez neked :))
Ja, és külön grat Trullinak, szépen meg tudta tartani a helyét.
-
ja lábbal tolta:D -
TwiGG #67204 SportKlub: június 22. Vasárnap, 19:00 -
TwiGG #67203 sport klub talán -
Hol ismétlik meg? -
Erre gondolsz?
str_ferrari.mp4
-
OMG...
-
-
az full kipuff.:
..azért ha a szivórészben ennyire megsérül a burkolat, akkor az airbox hiány miatt nagyot, nagyobbat lassul az autó. -
Szerintem nem vészes,ha ilyen időt ment vele,inkább az aerodinamikával volt gond,mint a motorral,azért az a lyuk csinálhat pár érdekes légörvényt.Az a két cucc meg ott 2 cső volt,ha jól láttam közelről.Sőt továbbmegyek,ha mindkét oldalon ugyan így leszakad a kipufogó,de az aerodinamika marad az eredeti méh jobban is megy a rövidebb cső miatt:D -
Ez kb olyan volt mint a viccben.
-És milyen eredmény született?
-A pirosak nyertek 3:0-ra.
-Kik lőtték a gólokat?
-Az elsőt Andersen a másik kettőt meg valami Replay.
:D -
1.Massa
2.Raikonnen
3.Trulli
4.Kovaleinen
5.Kubica
Azt hiszem 18:30-kor ismétlik meg -
tényleg, lehet 2 ütemű 1 hengerrel ment végig -
SzocsA #67193 mit csináltak? -
SzocsA #67192 nem láthattam a futamot! valaki eredményt mondjon vagy írjon!
este mikor ismétli meg a sprot klubb? -
Szerintem a ferrari motorja egy kicsit jobban tonkre van menve mint mondjak. Ha jol latom, akkor a szivo es befecskendezo resz burkolata is kitort. A kepen mintha ket henger szivotorka latszodna.
Igaz, ez v10-es:
-
Mindenki látta,hogy ottvan,csak azok nem,akiknek be akarod bizonyítani. -
és tudnál mutatni valami videot amin ez tisztán látszik...? :)
mert utálom, ha nem tudom bizonyítani az igazamat :S -
Palikék azért büntettek a faszsággal megint:D
Trulli-nak hatalmas gratula(és tényleg meg lehetne tanulni leírni a nevét...),Szépen behozta a toyotát,jó lenne ha a dobogó 3. fokáért már 3-4 csapat versenyezne:)
Kimi meg jól megszopta,De szépen behozta a kocsit,viszont eből lehet motorcsere lesz,jobb oldali hengerek könyebben tolták ki ugye így a gázt,bal oldali meg nem,azért kaphatott a motor rendesen. -
de -
nem lom, lomb
-
Mi volt az a törmelék az imola kanyar közepén? Itthon senki nem hiszi el nekem, hogy volt ott valami, pedig többször is tisztán látszódott, hogy van ott valami... nem lehet, hogy Vettel vagy Bourdais (nemtom melyik volt) hátsó része ott esett szét, és nem szedték össze a darabokat...? -
hehe xDDDD -
Pályát vágva előzött,ennyi.Más is megkapta volna a büntetést.
-
"palik : massának mekkora meló lehetett ez este a lomfűrésszel"
XD
jó vót. -
Azt nem mondták mi történt csak azt láttam hogy kiszakadt a helyéröl a kipufogó. Palik csak annyit mondott hogy:
"úristen mi történt úristen" -
Kimi:
"Előfordul néha."
-
Massa:
"Szerencsére be tudta fejezni a versenyt."
-
Csak mert a futam felétől erről volt szó hogy Kimi autója kezd amortizálódni... -
Én is kiváncsi leszek mitől az a nagy lyuk.
Kimi:
"Amikor tegnap este az autóm körül láttam ólálkodni Nicolas Todtot, még nem gondoltam semmi rosszra." :D -
Kimi az iszákos? Trulli ugy szorongatja az a pezsgőt mintha el akarnák tőle venni:DDD -
Jaja. Mi ő? Valami Superman? -
f1-es futamot és te?
Magától nem hiszem hogy kihullik a kipufogó