FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sumi
De teccik....de tecik....remélem a végén is hasonló lesz a sorrend...

Schumacheré a pole, ismét két Ferrari az élen

Szerintem is inkabb a Ferkanak koszonheto

DJ Bee18
királlllyy

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

passatgt
De miért van az, hogy a Bridgestone kitalált valamit?:)Tudtommal sokat fejlesztettek a ferrarin erre a versenyre

Bandee1987
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen :)

Ráadásul Michelin pályán :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Gratula fiuk

desigo
A Ferrarisok kitaláltak valamit:)
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

desigo
hogy ne rágja tövig
akyyy
miért van a ferraris csávónak jean t-nak leragasztva a körmei??????:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Talan megtorik a Magny Cours atok? :)
Bridgestone kitalalt valamit?

DJ Bee18
végre, kell egy kis bohóckodás, mostanában mindenki be van savanyodva

DJ Bee18
ez k*rvanagy volt :DD

desigo
ááááááááá

ezek itt versenyeznek:)
bírnám ha összeütköznének
desigo
Jó izgalamas volt ez a rész:)
DJ Bee18
Schumacher nem gyenge :)

desigo
Nem hiszem el <#sir>
Punker
honda megint mit mûvelt ?:)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

sumi
bizzunk benne.....roszbran vmi gumiproblémát emlegetett....,ahogy láttam a kipufogonál égett vmi...

0ppika
ja, nagyon csúnyán elkoptak a gumik

http://epica.nl

DJ Bee18
3-szor??

Kicsike kis meglepetes.A Ferrarinal nagyon szereltek valamit,Alonso 3.-szor csuszott ki az uccso körben.
1,Vill
2,Heidfield
3Trulli
4,Rosberg
5,Webber
6,Button
14,Sumi
16.Alonso
Az 1. es a 20. között mindösszesen 1.95 mp-van,es az elsö 12 van 1 mp-n belül.
gordon 24
Remélem nem kell benne mocit cserélni.

Downhill!!

DJ Bee18
megy az edzés, Sumi autóját oltani kellett

1 Miaz a spam+flém
2, ki vagy te SG tulaj?
Ugy tudom a forum nyilvanos,mindenki arrol ir amiröl akar!

Mas.Nem ertem en sem ezt az "ujjitast",az idömerö a tavalyi evig mindig a verseny kezdes elött egy oraval kezdödött,kiveve talan 2-3 esetben(Indi.,Silverstone)
gordon 24
Nyugodjunk meg. Aztán térjünk át az f1-re. Az a baj hogy ebbe a topikba pattant ki a vita, ezért nem tudom a másik topikba megvitatni a dolgot.

Downhill!!

Punker
a f@szért nem 1-tõl van az idõmérõ mint régen, nem fogom látni :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
majd mikor kiváglak mint a huzat spam+flém miatt akkor hogy fogod unni.....

DJ Bee18
szép gyûjtemény, megy a szarkavarás, nem normálisak

nem küldték el, csak szabadságon van.

marha jó...

DJ Bee18
:DD
Legalább most egyetértünk :)

Nehany mas tema:
Dennis:Montoya csak szabadsagon van.
Montoya meg az iden visszaterhet az F1-be
Es ami szamomra erdekes
Zsaroljak a motorgyartokat a független csapatok
Ez utobbi meg megkavarhatja a jövö evi felallast.
Ugy jo befejezni megegyszer,hogy el se kezdtük.<#vigyor2>
Egyebkent meg ha unod,mi van?Miert azt irod,hogy unod,miert nem dobsz fel mas olyan témát,amiröl többeknek van velemenye,es akkor nem a NASCAR lenne a tema.
Én a meleget unom,de megse irom ide,hogy unom mar a meleget.(a francba,megis ide irtam).DDDDDDD
DJ Bee18
de amit már befejeztünk fejezzük be mégegyszer? :DD

Punker
este 7-kor elmentem inni, haza ténferegtem fél 4 körül, err emost reggel bejövök ide és ezt látom, mikor írjam úgy mégis?

DJ Bee18
rohadt jó, hogy mindig olyankor írjátok ezt, amikor már látni lehet, hogy befejezõdött a vita :DD

Punker
flém és nascar OFF mert kezdem nagyon unni!

DJ Bee18
szted miért hívják ,,teszt" versenyzõnek? :))

Hogy miert is nem valtott a Ferrari Michelinre,talan azert,mert lenyegeben 2001 -tol csak a Ferrari szamara fejleszt (na jok mindig ök kapjak az ujjabb specifikaciot,amit az ö kivansaguk szerint keszitenek), a Bridgestone.
A masik dolog,hogy volt eröl szo 2003-ban,de a Michelin kerek-perec kijelntette.hogy szo se lehet rola.Nagyobb üzleti erteke van legyözni a Bridgestonos Ferrarit,mint gyözni egy Michelines Ferrarival.
Egyebkent,pletykak szerint egy titkos teszten ki probalta a Ferrari a Michelint.Szereny velemenyem szerint,az iden egyforma a ket gumi,tavaly valamivel gyengebb volt a Bridgestone ,(csak a gumira fogni a tavalyi evet merö butasag).2001-2004-ig ugy mondanam a Ferrari-Bridgestone paros volt jobb,köszönve a nagymervö Ferrarira valo optimalizacionak.(ezert nem tudott mas menni vele olyan jol,illetve most is inkabb az a gond a Ferrarinal,hogy mar nem csk nekik keszül,hanema Toyota-nak,es a Williamsnak is)
Hát ez itt nem a reklám helye,ráadásul még csak most alakul,5 db ilyen autó van egyenlõre,talán jõvõre lehet egy teljes évad,a legnagyobb probléma a sponzorok begyûjtésével van,bár az is igaz csak egy töredéke a formula 3000 költségvetésének,de elég nehézkes igy is..egyébbként a TR Motorsport,de már nem vagyok aktiv csak lehetõség és csak reménykedni tudok abban,hogy összejön.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ja. Es ha jol tudom, Svajcban van... az elony, (most olvastam) hogy az a fuggoleges 'bigyo' eltereli a levegot ugy, hogy a hatulja az autonak 'tisztabb' aramlatot kap, es egy jobb a hatso tapadas. Allitolag 8/10 el gyorsabb igy az auto.

passatgt
A wind tunnel az a szélcsatorna igaz?:)

Bocs hogy toyotanak hivtalak. egy igazi nascar osnal az mar sertes... haha <#vigyor3>De azert Toyota talan ott is fog indulni. <#eljen>

Gabor, meg mindig szerelsz aktivan a Formula Renault nal? ha igen, akkor melyik csapat?

Azert, mert BMW megvette Peter Saubernek az europa eggyik legkomolyabb wind-tunnel jet. Ezert is vettek meg, mert tudtak hogy a Sauber nagyon sokat fektetett ebbe. Jo uzlet a BMW nak. Most az a kerdes hogy vissza fogjak e hozni a 'hammer-head' (shark) orrot. Ha emlekeztek ra, ha jol tudom 2004 szezonban, mikor a Williams nak a dupla merevito-szarnya volt. Nagyon jol nezett ki, de nem mukodott. Most viszont, van egy nagyon komoly wind tunnel... hmmmm...

Ez érdekes, köszi!

passatgt
Egyépként nyerni fog sumi,remélem használnak a 20milliós fejlesztések:)

passatgt

Miért csak Kubica-nak van ilyen?

Hogy a Michelin jobb, az csak az en velemenyem.... Szerintem nagyok kuszkodnek, es azert nyertek mert FERRARI. Ahogy latod, a komolyabb csapatokk mind ugrottak at a masik camp be mint BAR es McLaren. A Michelin sokkal gyorsabban melegszik be. Ezzel mar ket eve kuszkudik Bridgestone. Nem tudom a magyar commentator mennyit ert a versenyekhez, de a speed channel en, pl. Steve Matchett a commentator, aki Schumi volt szereloje volt a Benneton nal. Ok is azt mondjak hogy a gumi nem melegszik. Meg persze ha olvasod a hireket, akkor ott is az a legnagyobb panasz. Es persze a vegeredmeny.... Igaz az is hogy a Renault az jol eltalat gep.

A ferrari azert nem valtott, mert 5 vb-t nyertek egyutt. Pofatlansag lenne. Egyebkent nem jobb a Micslen. Csak nehany palyahoz tobb adata van.

Michelin sokkal jobb mint Bridgestone. Nem is ertem Ferrari miert ragaszkodott ennyire ehez a gumihoz. Mikor BAR ment Bridgestone tol Michelin hez, emlekszem: egybol 1 masodperc el gyorsabb volt a spanyol teszten. ha jol emlekszem 2003 (?)