182274
  • Minstrel
  • kifli
    Palik az alapból hülye...
  • DJ BP
    pl. Alonso hogy ment végig törött hátsó szárnnyal, mikor Hamilton hátulról felöklelte? Pedig az ha úgy vesszük veszélyesebb, magasabban van. Most Palik beszólt, ennyi.

Akit nem tudom, lefizetett a Shell? Folyton üzemanyagozik, Shell labor, stb.
  • kifli
    nem hiszem hogy ez veszélyes volt... a versenyzőkön sisak van ami jóval többet kibír a pányabírokat meg pálya szélén állókat kerítés védi. Valamint ez is kb kavics súlyú volt csak kicsit nagyobb légellenállással szal azért ez rövidtávoln lelassul...
    Mivel mindent minél könyebbre terveznek elég könnyű lehetett
  • Norbi1990
    A visszapillantók is szoktak furcsán mozogni
  • DJ BP
    érdekes, hányszor voltak lifegő szárnyacskák, senki nem szólt semmit...
  • WNW
    Azert szolnek, hogy DTM-ben, logo alkatreszekert rendeltek ki kocsikat tobbszor is... Es gondolj bele milyen kis sulyu egy kavics... Rakd parittyaba, vagy csuzliba, es maris fegyver.....
  • madmanic
    szerencsére hang nélkül nézem a futamot, mert sajnos csalánkiütést kapok a Palik - Wéber - Gyulám triótól...
  • vass17
    nem kell túlragozni a dolgot, eddig is voltak veszélyes helyzetek, ezután is lesznek. azért mert Palik megemlitette ezt a dolgot, mindenki beindult....
  • madmanic
    gondolj már bele, ha csak fél kiló és "egyhelyben áll" te meg nekirongyolsz 200 zal!!

nem biztos hogy megérezted volna hogy milyen meleg...

simán megölhetett volna bárkit...
  • bordy
    szerintem a melegsége fájdalmasabb lett volna mint az ütése annak a cuccnak.
  • BaliBoy
    Mégis miről beszélsz? Nem láttad, hogy repült le az autóról?
  • TwiGG
    de hogy vágott volna fejbe valakit? ha leszakadt volna max a lábadat töri el, de még talán az se...
  • BaliBoy
    500m magasból leejtesz egy 10g súlyu vas golyót valakinek a fejére. Szerinted mi fog történni az illetővel? Az egy relatív dolog, hogy "könnyű".
  • Istencsászár
    Csk a vérfanboy drukkerek szeretnék hogy a pályán kívül véres kardal essenek egymásnak és szívből gyűlöljék versenyzőrtásukat:))
  • HunnernesKonge
    Egyszer már cseréltek Kiminek motort, de azt a futamot az új motor ellenére sem fejezte be, szóval első motorcseréje, amit az ideit szabályok nem büntetnek.(Ma hozta a Nemzeti Sport)
    Szerintem hülyeség mondjuk. attól hogy nem futott be ugyanúgy volt morotcsere, de nembaj.

szerk: nem tom miért Maszkának ment. na sebaj :D
  • Kit--Kat
    "könnyű" olvass a sorok között...
  • MaSzKa
    Többen úgy vélték, hogy az ilyenkor bevett módszert kellett volna alkalmazni, miszerint bemutatják Räikkönennek a fekete zászlót narancssárga körrel a közepén, mely arra figyelmeztette volna az 1-es rajtszámú autó pilótáját, hogy a következő kör végén hajtson a bokszba, majd miután a csapat megoldotta a technikai problémát, visszatérhetett volna a pályára.

"Amikor a mechanikai hibákat elhárította a csapat, az autó visszatérhet a versenybe."

Erre azonban nem került sor, s mivel többen megkérdőjelezték a döntés helyességét, a GPWeek magazin az illetékeseknél érdeklődött.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egyik szóvívője a lapnak elmondta: "A versenyigazgató úgy vélte, hogy a kockázat alacsony, mivel a kérdéses elem könnyű."

formula.hu

és ha valakit fejbevág és meghal?
  • vass17
    lol, Kovalainen-t lefokozták személyi sofőrnek?:D
  • DJKonya
    úgyérzem Kimi hamarabb odaér a Britt nagydíjra mint Hamiolton és Kovalainen
  • DJ BP
    hogy unhatják ezeket a kötelező programokat, az adott pályán mindenkinek újdonság, kivéve a pilótákat :)
  • DJKonya
    Hamilton meg Kimi spanok?
  • bubu13
    Raikkonennek kicserélik valószinüleg a motorját de nem kap bűntetést
  • TwiGG
    első kép:

-milyen fasza órám van, mi?
    -ja ja
  • Istencsászár

• bardocz
    Ja jó,akkor ez nem jár büntetéssel ugye?
  • bubu13
    Kiminek azt hiszem
  • avcom
    Az utolsó futam kivételt képez, aki ott cserél először motort, az nem élhet a jokerrel, ezzel próbálják kivédeni a trükközést a végén. Természetesen az megoldható, hogy az utolsó két versenyes etapot úgy csúsztatják, hogy korábban ellövik a jokert, hogy az utolsó futamra úgy jöjjön ki, hogy csak 1 versenyt kelljen mennie, de szerintem a motorbefagyasztás és a fordulatszám-limit miatt nem igazán fontos szempont ez.

@#67221: igen, Kimi autójában cseréltek Ausztrália után, de ezt büntetlenül megtehették, mert hiába végzett pontszerző helyen, ténylegesen nem ért célba.
  • bardocz
    De kinek cserélték,Massának vagy Kimi-nek?

M@TriX:ööö,szerintem jóezígy
  • M@TriX
    még jó hogy nem ez alapján menntek a pilóták ;)

bocs, nem tudtam letesztelni, de ha ennyire fontos, akkor minden futamra vesztek nekem jegyet(+repjegy) és megígérem nektek, hogy pontos nyomvonalrajzot fogok adni minden futam előtt.

Áll az alku? ;)
  • bubu13
    Még azt hiszem a 2. futamon
  • bardocz
    Mikor?:O
  • bubu13
    Már cserélt egy motort a Ferrari ebben évben
  • Minstrel
    remélem idén már előbb lesz Kimi vagy Massa bajnok, akkor felőlem Hamilton az utolsó futamon lekörözheti magát is
  • bardocz
    Úgy tünik új szabály értelmében egyszer egy évben cserélhetnek motort büntetlenül.Csak nehogy az egyen év végén,hogy a szaros meklárenek kibírjűk addig motorhiba nélkül,és utolsó futamra beleraknak egy új motort,amit aztán maxon hajtanak végig,és nyernek.Nem ez nem lehet,mekláren nem nyerhet.
  • madmanic
    úgy tudtam, hogy motorcsere --> bünti..

bocs
  • DJ BP
    valóban, utolsó kanyar egész más
  • bardocz
    Most veszem észre,hogy a bannerban még a régi Magny Cours van^^
  • BaliBoy
    B+, hogy soha nem sikerül az indáról beágyazni. :SS

Palik és a Replay
  • BaliBoy

:DD