182279
  • Solten
    Így van. Mellékesen meg ő volt F1-es pályafutása alatt a legnagyobb arcoskodó. A jenkik meg sötétek az F1-hez is, jóhogy nem tudják.
  • bubu13
    Azért van egy kis igzság benne
  • Máté94
    Ki az a Lewis Hamilton?!
    Köszönjük Montoya!De senkit se érdekel,hogy te csak körbe körbe mész a NASCAR-ba ami sztem még unalmasabb mint a F1.
  • a.carkey
    Kérdezd meg Maszkát, mennyire Ferraris a topic! Ha az elmúlt másfél évből te több Ferrari dolgot találsz itt, mint BMW-t vagy akár McLarent, akkor igazad lehet ...
  • a.carkey
    Veszélyes versenyautó? Erről pl. Lauda is tudna mesélni.

Schumachert anno azért zárták ki 1x, mert megelőzte Hillt a felvezető kör alatt, és nem jött be stop and go-ra. Stop and go! Felvezető kör! Nem verseny, amikor jogosulatlan előnyt tud szerezni! Hol itt a "keménykedés a McLarennel"? :D

Tudom, hogy Stewart szereti kizáratni a Ferrarikat, de ha jól emlékszem amikor még volt csapata sem jött be neki. Minden esetre ő volt az a majom, aki minden évben elmondta, hogy Coulthard lesz a világbajnok, tehát kéretetik ezen a szitnen kezelni ...
  • madmanic
    ebbe a ferrari topikba azért csak linkelek, nehogy azt a benyomást keltsem, hogy "játszom az eszem"..

első sor: mindenki döntse el maga..
  • Kit--Kat
    Hagyjad, had lubickoljanak benne:)
  • DJ BP
    Elfelejtettük Kimit miért hívták ki Monacoban? Mert még simogatták a kocsiját... Úgyhogy én hagynám ezt a ,,csakaszegénymekitbántják" dolgot
  • DJ BP
    gondoljunk bele, ha ott kavicságy van akkoris megcsinálja ezt a manővert?
  • M@TriX
    én a jó versenyt szeretem szóval nem mondanám magam elfogultnak, de egyet értek a büntetéssel, szerintem nem előzte meg Vettelt, ezt ő is "elismeri", hogy gyorsan mennt megelőzte, de nem tudta bevenni a kanyart.

Szóval van egy "S" kanyar amit 80-al lehet bevenni, lelassítanak előtted 80-ra te 200-al elhúzol mellette így megelőzted te érsz oda először a kanyarhoz, de 200-al nem tudod bevenni. remélem érthető amit mondani akarok.

ráadásul nem is Stop/Go kapott szóval szerintem abszolút reális volt a bünti. Úgy kellett volna csinálnia mint Kova. Levágja de Trulli mögé mennt vissza és mehet tovább a bunyó... szerintem.
  • M@TriX
    nem olvatsam még el a rekacióukat, de Lauda már jópárszor leírta magát szemben...
  • DJ BP
    mit játszod az eszed azon a lógó alkatrészen? Speciel én sose láttam azt a zászlót körrel a közepén, legalábbis nem emlékszem pedig történtek dolgok az elmúlt 10 évben...

Fordított esetben ugyanazt mndanád, megint Mekit bántanák....
  • DJ BP
    ,,Szerintem egyértelmű a dolog. Már rég megelőzte Vettelt."

Már ez nem igaz, milyen rég? B+ előzés közben kisodródott és levágta a kanyart...
  • Mersant
    a McLaren orulhet hogy nem zartak ki oket 1-2 evre a tavalyi balhe miatt ;)
  • madmanic
    Ha a szabályokat szigorúan nézzük mindenki döntse el maga kit kellett volna megbüntetni:

Lauda véleménye

Utolsó sor méltó egy felelős FIA vezetőhöz

Stewart véleménye

Nincs több kérdés...
  • a.carkey
    A McLaren inkább örüljön, hogy nem minimum stop and go-t kapott egy ilyenért. Mást lazán kizártak 1x2x egy hasonlóért ...
  • DJ BP
    Ha Hamilton nem úgy versenyezne mostanában, mint egy kezdő vaddisznó, nem lenne bünti...
  • madmanic
    Viszomt ha a McLaren csinálta volna azonnal áthajtásos büntetés tolatva, minden boxban megállni...

• a.carkey
    Azt a szabály, ami a cikázást tiltja, na az kurvára törölném. Milyen király volt anno, ahogy Mansell cikázgatott. Most meg tiltják. Ha Piquet megbüntették volna ezért, esküszöm, egy ideig nem nézném ezt a szart! :)
  • Count Adyn
    Jahjah, csak ha ennyire durva lesz a Ferrari továbbra is, akkor max. 2 pontonként tud visszajönni Kimi esetleg. Ugye mint 2006-ban MS vs Alonso harcban is ez volt. Jön most Silverstone ami Paliknál mekis pálya, hát meglátjuk. Ha Brazíliában dőlne el Kimi és Massa közt az durva lenne:D BMW nemigen fog beleszólni, még Hamilton veszélyes, de ha ilyen vadálat módon fog közlekedni, akkor ő se sokáig.
  • bardocz
    Olyan kicsik a pontkülönbségek,hogy akár ugyan annyi pontja is lehetne első háromnak,akkor se sokban különbözne,innen azért nehéz vb-t nyerni még,de én azért egy kis esélyt látok Massának.Nagyon belehúzott,ne is hibázik,legalábbis ami futamába kerül,jól megy most nagyon.Mostani győzelme persze csak mák volt,de azért ős is szépen visszajött a semmiből.Hát igen,inkább év elején 3 nullázás,mint év végén 2.
  • bordy
    nem vezette. de lassan most már neki is érik a műszaki gebasz. rég volt már nála valami, leszámítva a benzines dolgot az ezelőtti futamról.
  • Count Adyn
    Jut eszembe Massa vezette már valaha a VB-t?:) Most jött el az ő nagy lehetősége szerintem ha valaha is nyerni akar. Kimi mondjuk olyan mint a foci EB n a török válogatott: ha hátrányba kerül akkor a legveszélyesebb:DDD
  • bardocz
    Én hülye,meg mindig leülök,és nézem :-) Régebben még mondtak érdekes dolgokat is,meg volt szó a technikáról,de ez,ami most van...Legalább most beszámoltak Suzuki kupáról,meg Leon kupáról.
  • Istencsászár
    Nem kell nézni:), bekapcsolom és látom hogy megy az adás de nem hallgatom, mert ezeket a híreket neten már órákkal vagy napokkal ezelőtt elolvastam..., de vannak olyanok akik nem és lehet hogy nekik ez érdekes.

Amugy annál unalmasabb nincs mint hogy egymás mögött vonatoznak... leglább bepróbálkoznának vagyis tudnának, de nem, mennek egymás mögött és a mögötte levő nemjut az 1ről a 2őre...
  • bardocz
    Azért ez jó futam volt,Trulli meg Kova esete számomra azért izgalmas volt,mert semmi bajom Kova-val,csak nem akarok meklárent dobogón látni :-)

Amúgy ami teljes mértékben szánalom,az a futam előtto fél óra retek klubbon,ahogy jönnek a bulvár hírekkel,ki a faszt érdekel,hogy Briós megházasodott?Meg a hasonló színvonalú hírek.
  • Istencsászár
    Szerencsétlenek miről beszéljenek? előzés nincs a versenyen, vagyis nincsi s verseny... a Ferrarik több mint 1 mpvel gyorsabbak voltak mint a többiek, Kimi a széthulló autóval is csak olyan tempóra volt képes mint a többi csapat és versenyző:)))) szégyen... ők meg ott ülnek nézik ahogy körözgetnek, véletlenül valaki lenyom valakit a bobxa ( a verseny fénypontja! ) vagy hogy az FIA kit hogyan miért büntet... ez összefoglalhatő 10 percbe, a maradék másfél órát meg elkell ütniük valamivel, vagy tachnikai dolgokról beszél sokadjára ( üzemanyag ) vagy Gyulát basztatja, vagy vagy...
  • Minstrel
    nincs abban gyanús, ahogy elkezdi kimondani, hogy Shell, akkor a Shell elnök már utalja is a számlájára a forintokat "csodásüberfantasztikusshellferrárilaboratórium"
  • Kit--Kat
    Az jogos, az már nekem is gyanus.
  • Count Adyn
    Jajah:D Bár az üzemagyagról leállhatna már mert többet beszél róla mint egy benzinkutas:D
  • Kit--Kat
    Palik: Massa és a LOMBvágó esete... Még abban a keserves pillanatban is tudtam ezen kicsit nevetni:)
    Néha fárasztó Palik, de öszességében nagy űr lenne nélküle a közvetítésben.

Sokan mondják, hogy amikor Coulthardot mond, már 5 perce tudják, hogy Webber. Na most akkor meg az a része úgy is nyitott könyv mindenkinek mert látja ki-ki, de feldobja a futamot legalább a beszólásaival.
  • kifli
    Nem volt veszélyes!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    videót is kérek :D
  • bardocz
    A rohatt angolok mindig is az olaszokat nyomták
  • Norbi1990
    Tudod Protekciósok
  • bardocz
  • Count Adyn
    Hámer a csalófia csal a csalóferrarinak mámegin mekit megbüntetik csalóferrarit megnem hát fujjfujjhogylehetez
  • bardocz
    Nem volt veszélyes

Persze hogy az volt,de mi a faszt kell rajta drámázni,amikor nem esett senkinek semmi baja?
  • madmanic
    jó b@szd meg akkor a gumit találja el, szétvágja, 200 zal elszáll a páciens...

csak arra kérlek, hogy ne írd le mégegyszer hogy nem volt veszélyes, mert felállítom a farkamat és felmászok rá...
  • Norbi1990
    Jaja.Én pont ezért szeretem a Palik-ot mert lehet rajta röhögni
  • TwiGG
    ezen legalűbb röhögtünk, jobb mint ha kussba lenne a verseny alatt...