182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ja ez így van
engem az bosszant hogy voltak olyan balesetek ahol nézők haltak meg a lerepűlő alkatrészek miatt (pályabíró 2001)
arról nemigen beszélnek csak ha a versenyzővel történik -
Earnhardt már benne volt a korba, talán az is közrejátszott, de ha jóltudom akkor anyaghibás volt a biztonsági öve vagy nem bírta ki a G hatást és ez lett a veszte, pedig nemvolt látványos balesete... de ez a szerencsén múlik csak, hiába vannak hűdenagy biztonságok. A mai autó-motorsport azért elég biztonságos, de Rallyba, Dakaron vagy bárhol lehetnek halálos balesetek és voltak is ez elmult években. Tavaly Grönholm nekicsúszott a betonfalnak és elvesztette az eszméletét, pedig nemvolt semmi látványos benne, csak odacsapta az autót egy 1 méteres betonfalnak, az autó kereke megrongálódott... szóval lehet bukni hatalmasat és nem lesz az illetőnek baja, de lehet bukni látványtalanul is nagyot amibe megsérülhet... arról meg ne is beszéljünk hogy a Motoros társadalomnál mivan, hiszen ott őket csak a ruha védi, de azok is már olyan modernek hogy nagy eséllyel megúsznak 1-1 bukfencet pedig a MotoGpbe jóval 300 fölött mennek egyes pályákon... -
Juan-Pablo Montoya beszólt! Szerinte unalmas a száguldó cirkusz
-
akkor tudod már ez az F1 topic
itt az F1-et szeretjük és nem a Nascart :D -
Hagyjuk már ezt a frontális faszságot.Nagyon,de nagyon mesze volt az egy frontális ütközéstől.Ráadásul már beraktad ezeket a videókat ezerszer ide,mindenki ismeri már képkockáról-képkockára. -
ott lett volna 1 kis box az tutti :D -
Soha nem szerettem az ipsét. Akkora arca volt... vagyis van. Azért megnéztem volna egy Alonso - Monti párosítást a mekinél. 
-
Sato volt a második!! -
DJ BP #67325 hopsz, ezt elb*sztam :D -
nem volt olyan rossz Montoya
sztem jó volt csak mindig hamar felkapta a vizet az volt a baja
nem is csodálom mikor vb 1. volt az utolsó 3. futamon kilökték :( és uszott ezzel a W BMW és Monti vb elsősége :( -
2004-ben a fiatalabb Schumachernek három igazán emlékezetes versenye volt. Az első a Kanadai Nagydíj, amelynek mindkét időmérő edzésén a leggyorsabb volt, a versenyen pedig második lett bátyja mögött, ám a futamot követően szabálytalan fékek miatt kizárták a Williams és a Toyota versenyzőit.
A következő futamon, az indianapolisi Amerikai Nagydíjon Ralf gumidefekt miatt óriási sebességgel a híres ovál-kanyart határoló falba csapódott Williamsével, és néhány pillanatra az eszméletét is elvesztette. Végül megúszta két kisebb repedéssel a gerincében, amelynek hosszú távú hatása nem volt, ám így is ki kellett hagynia a soron következő hat futamot.
http://www.sportime.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=471&Itemid=31&date=2008-07-01 -
hátul van a pótkerék ? xD -
Savanyű a szőlő mi, kedves JPM. Béna volt (főleg Schumi-hoz képest), meg volt amikor nem is jöttek össze a dolgok neki, úgyhogy ennek köszönhetően mióta a Nascarban nyomja azóta csak szapulja az F1-et. Nem mintha egy Nascar sokkal izgalmasabb lenne. Legfeljebb a több baleset miatt kívülről érdekesebb. -
-
hasonlístd össze
sajnos a durvább részeket a Fia töröltette a youtuberól
[flash]http://www.youtube.com/v/9v1ZyotPJ_0&hl[/flashitt is -
az F1-be 1994 óta a versenyzők közül nem halt meg senki verseny pályán balesetbe
a Nascar-ba 2001-be Dale Earnhardt
Ralf Schumacher kb 300km/h-vel ment neki szinte frontálisan Amerikába Indianapolis(Nascar pálya) a betonfalnak és élve maradt (gerincénél repedt) 2003-ba W-BMW-vel
utána 2004-be is ugyanott szinte olyan 200-250km/h-val ment neki alig lett baja
Dale meg kb 250km-hval ment de oldalt súrolta a falat (ami kb 50-100km/h)
és meghalt
ott szinte mindig van súlyos baleset -
Ott rossz a biztonság,lol.Láttál te már onnan mai balesetet?Nyugi,régen a F1 se volt biztonságos...sőt. -
nascart nem igen szeretem
Dale alig ment neki a falnak és meghalt :(
rossz ott a biztonság
sztem unalmas is hogy körbe mennek szinte az összes pályán -
ez az egyetlen 100%-os autó az F1 történelmében 
kár hogy betiltották -
f1-be nem körbe mennek?:C -
Egyedül még okés hogy elvezeti de olyan goyrsan nem hiszem hogy tudsz menni vagy amikor 3-an vagytok egymás mellett egy kanyarban akkor már egy rossz mozdulat és annyi.Gondolkodj mielőtt kérdezel
-
Jah,persze... -
dav1d #67311 egyébként meg nehezebb, bár én szimulátorokból indulok ki igy lehet nem reális ez a vélemény de edig minden szimben utáltam az ovál páylákat pont a nehézsége miatt... -
Te csak azt gondolod... -
WNW #67309 Kurvara izgalmas, egy betanitott majom is elvezeti a kocsit ovalpalyan...
-
Williams BMW -
Akkoriban nem BMW-Williams volt? -
A Nascar izgalmasabb szerintem.Jól mondja Montoya nagyon igaza van.
Csak tudni kell a szabályait és akkor máris érdekesebb lesz a Nascar.Ugyanez az van az Indycarral.
-
DJ BP #67305 "A Forma-1-es pilóták meg vannak győződve róla, hogy mindenkinél sokkal jobbak. Amikor az F1-ben voltam, én is mindig a dobogón álltam - jó volt, de elégedett is voltam? Egyáltalán nem, mert borzalmasan unalmas versenyek voltak. Aki az élről indult, elhúzott, a mögöttem lévő pedig leszakadt, csak akkor volt más a helyzet, ha az ember elcseszte az időmérőt. Akkor meg a bokszkiállással kellett előzni" - mondta Montoya.
Mondjuk ez kézenfekvő, BMW-ben ült, Ferrari bombaformában, Meki, Williams sehol, más nem is jött volna ki, de ez nem a pilóták gyengesége, hanem az F1-é. Egyetértek, unalmas az egész, viszont épp azért, mert a pilóták igenis nagyon jók, nem hibáznak sokat -
spect16 #67304 És mi a gondod vele? JPM híres arról,hogy nem rejti véka alá a véleményét.
Mellesleg igaza van. -
Hát te hogy keveredtél ide? Szerintem nem ebben a topikban lenne a helyed 
-
Végre! Kedz szimpatikussá válni az arc!!:D
Milyen igaza van!! -
Pályaautózásnál mindig körbe körbe mennek -.- -
Ehh, mindig nyavalyognak valami miatt az emberek... Schumi-érában az volt nekik az unalmas, hogy szinte minden futamot megnyert...
-
Most meg Hamilton a legnagyobb arcoskodó + elég unalmas lett a Forma1 -
Így van. Mellékesen meg ő volt F1-es pályafutása alatt a legnagyobb arcoskodó. A jenkik meg sötétek az F1-hez is, jóhogy nem tudják. -
Azért van egy kis igzság benne -
Ki az a Lewis Hamilton?!
Köszönjük Montoya!De senkit se érdekel,hogy te csak körbe körbe mész a NASCAR-ba ami sztem még unalmasabb mint a F1. -
Kérdezd meg Maszkát, mennyire Ferraris a topic! Ha az elmúlt másfél évből te több Ferrari dolgot találsz itt, mint BMW-t vagy akár McLarent, akkor igazad lehet ... -
Veszélyes versenyautó? Erről pl. Lauda is tudna mesélni.
Schumachert anno azért zárták ki 1x, mert megelőzte Hillt a felvezető kör alatt, és nem jött be stop and go-ra. Stop and go! Felvezető kör! Nem verseny, amikor jogosulatlan előnyt tud szerezni! Hol itt a "keménykedés a McLarennel"? :D
Tudom, hogy Stewart szereti kizáratni a Ferrarikat, de ha jól emlékszem amikor még volt csapata sem jött be neki. Minden esetre ő volt az a majom, aki minden évben elmondta, hogy Coulthard lesz a világbajnok, tehát kéretetik ezen a szitnen kezelni ...